torstai 19. syyskuuta 2013

Hieroin pehmeää ja sain kovaa.





Sain ihanaiselta MehtäEmännältä MehtäPirtti - blogista haasteen, joka on kiertänyt tuolla muotiblogien puolella.

Eteenpäin tämän lähettäisin:

Marjaanan Majaan
Kyllä se teininä nukkuu! - blogiin
Nunjulle Rullallallei - blogiin



 laukku
Yleisesti käytössä on taskut tai sitten tungen tavarat tissiliiveihin kaksosteni väliin. Jos matkaan yli kymmenen kilometrin päähän kotosalta niin tarvitsen säkin, johon lastaan kaikki mahdolliset lääkitykset akselilla astmasta peräpukamiin. Veska on siipan tuoma tuliainen. Nyt pääsen vapauttamaan ilmoille sen mitä en sille puolisolle hennonnut sanoa; Se on aivan vääränlainen. Kylläpäs helpotti. Olin hieronut mattamustaa ja pehmeää nahkaa huokailujen sekä merkitsevän katseen kera ja sain tuliaisena kovaa ja kiiltävää.






lompakko  
Lisbeth Dahlin. Löysin sen kirpparilta kahdella eurolla ja se on rakas. Varkauden kohteeksi joutuessani laittaisin lehteen ilmoituksen "Pidä kolikot, palauta pliis se lompsa."


aurinkolasit
Jotain jota lapsi laittaa päähänsä maanantaina ja sitten sunnuntaina kuuluu vaativa karjunta: "Mutsi, missä mun aurinkolasit on? Ne on varmasti sun jäljiltä, taaaaaas sää olet ne siivonnut johonkin!"









korut
Kun kirpparilla osuu käteen mieleinen rannekoru niin jostain syystä hintalapuun on kirjoitettu "Kissan kaulapanta". Puolisoni on luvannut viedä mirrinsä eläinkauppaan koruostoksille. 

Kovasti olen tykästynyt kirpparilta löydettyyn nyöriin, jossa on lällyjä iskulauseita. Se mätsää hyvin Korustamo - blogin Eilan käsialaa olevaan helmikoruun.  Kiitos Eila, se on ihana! Koska tuossa nyörissä ei ollut hinnan lisäksi muuta infoa niin saattaa se olla kyllä taasen sellainen kissan kaulapanta.

TV
On tällä hetkellä BB 24/7 varten. 


kännykkä
Se on valkoinen. Osaan soittaa, osaan lähettää tekstarin ja bonustaitona osaan laittaa herätyksen. Yleensä rimpautan lapselle kolmen tunnin välein ja tenttaan "Missä olet, mitä teet ja kenen kanssa?" 


kengät 
Ajattelin napsaisevani kuvan kengistä muotiblogien tapaan kärjet toisiinsa osoittaen, mutta muodollisesti pätevä vatsani tuli tielle. Fiksuna tyttönä komensin miehen kuvan ottamisen puuhiin. Mies hannasi vastaan ja väitti sen olevan mahdottomuus. Havainnoidakseen asiaa hän tuli taakseni ollessani etukenossa. Jos edellisessä postauksessa oli puhetta härkätaistelua muistuttavasta tilanteesta niin tämä tilanne muistutti härkää astumassa lehmää.

Astuttaminen tottakai suoritettiin keskellä pihaa. Lupaan etten enää ikinä valita naapureideni suorittavan pihamalla liikkeitä, jotka sopisivat ilmayhdynnän SM-kisoihin.

tennarit 
Ilmaantuvat lapsukaisen yksityisasioiden mukana eteisen lattialle.

farkut
Osaan hoilottaa Levikset repee - biisistä kertosäkeen.

MP3
 Siinä on ompun kuva ja mies käyttää sitä lenkkeillessään.

tietokone  
Se on musta. Kyljessä siinä on reikä mihin mahtuu tuuppaamaan kameran johdon. Joku miesinsinööri on tykännyt rei'istä ja suunnitellut siihen myös turhia reikiä. Kameran johdon tuuppaaminen niihin herättää syvää hiljaisuutta perheen miesväestössä.


meikit  
On mulla sellaisia, parasta ennen päivä on mennyt umpeen viitisen vuotta sitten.


kasvovoide  
Liiteristä (Lidlistä) sellainen pinkki purkki. Siinä on ruma tarra joten olen nyprännyt sen irti ja nimestä ei ole tietoa. Jos on kuiva päivä niin sitten vetelen Natusanin vauvavoidetta.


deodorantti  
Käytän, paitsi jos huomaan puoliltapäivin unohtuneen, niin mitä sitä sitten enää laittamaan.


 hammastahna  
Jos otan suuhuni niin sitten Sensodyne Rapid. Jos siellä on joku lukija vihlovien hampaiden kanssa niin se auttaa uskomattoman paljon.

Noin kerran kuussa meitsille iskee Hullun Lehmän Tauti eli PMS. Paljastan kulmahampaani ja olen valmis puremaan mieheltä kaulavaltimon poikki, jos hän esimerkiksi sanoo tullessaan "Moi!" Luonto on ystävällisesti antanut miehelle mahdollisuuden säästyä hyökkäykseltä, joten otsaani kasvaa hermeettinen paiseen kokoinen finni pari päivää ennen taudin ensioireiden puhkeamista. Tällöin mies tietää ettei kotosalle tullessa kannata tervehtiä. Sen otsalohkooni ilmestyneen viinirypäleen taltuttamiseen käytän tavallista Pepsodenttia, koska tuo Sensodyne ei tunnu auttavan.

Puolisoni kutsuu sitä pahkaa tavaralla heittämisen ulottomuuksissa hellittelynimellä: "Jaahas, sulla on otsassa varoituskolmio". 


shampoo/hoitoaine
Se on SunSilkkii mun hiuksissani,
lämmin vesi suihkunlattialla lainehtii.
Tokmannin avajaisista ostettiin.
Löysin jotain mikä sytyttää mun lemmen;
SunSilkkii eurolla tarjouksen. 

saippua  
Hajusteeton, joka on ostettaessa ollut edullisin.


tuoksu 
Cleanin hajuvedet

mineraalivesi
Jos tämä tarkoittaa vissyä niin en tykkää.


viini  
Mies raahaa töistä joka joulu kyljet väärällään. Me kerätään niitä kellariin. Joka vuosi komennan miestä informoimaan lahjuksen antajia paremmista liikelahjoista eikä ainaniinjärkeväpuoliso koskaan tottele. Kumpikaan meistä ei tiedä onko ne enää edes juomakelpoisia?


drinkki  
huoneenlämpöinen vaniljaCola



leipä 
saaristolaislimppu


ruoka 
 Elämässäni on aikoinaan ollut vähävarainen kausi ja se jätti sieluun aukon, jota täytän nötköttipurkeilla ja tonnikalasäilykkeillä. Hernekeittojen rivistö kaapissa tuo mielenrauhaa.

jäätelö 
Upotan sen kinunskikastikkeen alle.

karkit
Jos on oikein hyvää niin kätken perheeltäni ja syön yksin. (Jos kätkee uuniin pitää muistaa poistaa ne namellit ennen kuin vääntää lämpötilan säätönappulan kahteensataan.)


lakanat 
Kolmet; yhdet sängyssä, yhdet pyykkikopassa ja yhdet oksupoksu taudin varalta säilössä. Toiset ihmiset pystyy hallitsemaan itsensä ja menemään pytylle kyökkäämään; en ole sellainen ihminen. Kaikki HenkkaMaukasta puolella hintaa. 

kampaaja
Vuonna 1990. Pelästyin. Siitä asti kampaaja on ollut Fiskarssin keittiösakset. Joskus hienostelen ja käytän sellaisia saksia, jotka on tarkoitettu karvojen katkomiseen.



alusvaatteet 
Käytän pikkuhousuja aina ja rintsikoita ihmisten ilmoilla kesäaikaan. Pikku taitaa kyllä olla vähän harhaanjohtava sana tuossa housujen edessä.

päiväleht
Jos se on se minkä otan käteen katsoakseni päivän tarjoukset niin sitten se on Hämeen Sanomat.

lehti
Lentää paskanaapureiden puolelta meidän pihaan. Muutenhan meidän piha olisi siisti, koska omat lehdet on puoliso puhaltanut kasaan ja kuskannut kaatsille.



sänky  
Siellä menen siipan viereen ja käsken hänen ottaa minut takaapäin. Välillä siiippa valittaa saavansa alituisesta hinkkaamisesta jännetupin tulehduksen ja minä vastaan kysymyksellä: Onko esittää sairaslomatodistus? Jos ei ole niin sitten töihin vaan. Takaapäin sen takia etten ahtaanpaikan kammoisena tykkää kasvojeni hipelöimisestä, joten mies hipelöi takaraivoani ja rapsuttaa illat pitkät mun päätä.





t-paita
Siis puolustakaa meikäläistä; mieheni tuijotti reikääni ja ilmaisi huolensa sen suuresta koosta. Törkeää sanoa vaimolleen "Sun reikäs on kauhean kokoinen"?  Olisi kuulemma aika hankkia uusi aluspaita. Siis aivan turha tutkia Cellbesin postimyynnin horisontaalisesti haastavien - osastoa; Siinä oli ensin kolme kahden euron kolikon kokoista reikää, jotka sulautuivat yhdeksi reiäksi. Kikin logiikalla saattaa tuo ainokainen reikäkin siis sulautua kokonaan pois. 



63 kommenttia:

  1. Miksköhän niisä muotiblogeisa aina kuvataanki jalkoja varpaat sillai vähä-älysen näkösesti yhtesä? Jos mulla tullee jutunpuute, saatan napata tän jutun sulta. :-)

    VastaaPoista
  2. Mä olen samaa mieltä, että tietokoneessa on liikaa reikiä. :D

    Mainioita juttuja olet listannut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on vielä monta ylimääräistä reikää kun mun kone tuppaa kuumenemaan ja sammuttaa sitten itse itsensä. Mies on ottanut suojukset irti niin pääsee ilma kiertämään :D

      Poista
  3. Tuota.. onkos karkit unohtunut uuniin..? Heh, mun viimenen kampaamokäynti oli 1997 eli hävisin. Ja nyt alko tekee mieli jätskii kinuskilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On meillä paistettu muutakin kuin raakapakasteita :D Ajattele Tanni mikä valtava kasa me ollaan säästetty rahaa. Mihinköhän olen ne kaikki omani laittanut? Jaa-a :D Siellä ei taida satasella paljoa nykyään saada.

      Poista
    2. Tuota.. aivan.. siis missä ne rahat on.. hmm.. öö.. ainakin painokiloja on tullut tuon vuoden jälkeen liki 30kg, mutta ikuna en kyllä ole satasella suklaata ostanut, siis kerralla.. Juu, tosiaan taitaa tuo 100e olla aika pieni raha kampaamoissa, ainakin mitä kuuntelee nuita kavereita kun käyvät.. huhhuh.. Ihanaa viikonloppua teille!

      Poista
    3. Hirmuisen hyvää viikonloppua myös sinne teille!

      Poista
  4. Oi, ensimmäinen haasteeni, kiiiiitos kiitos kiitos x tuhat! :) alankin samantien työstämään tätä että tulee kans mallia hyvä :)

    Karkit uuniin.. Hmm pitänee kokeilla. Meillä poika katsoo jo tarkkaan mitä äippä syö joten jatkuva sokerin mussutus ei enää voi jatkua tai tulee näytettyä huonoa esimerkkiä :) en halua vielä jakaa karkkejani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tulee varmasti hyvä, mää niin tykkään sun tavasta postata :) Teillä on poika vielä niin nuori, että voit kätkeä yläkaappeihin. Meillä ylettää jälkikasvu jo niistä etsimään mun kätköjä :D

      Poista
  5. hienoa. kiitos että teit. mie oon kade siun boonustaiollesi kännykän käytössä..mie nimittäin en osaa laittaa siitä herätykelloa päälle :D

    VastaaPoista
  6. :D ai kamalaa mitä juttuja!! Repesin jo tolle otsikolle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan turhaan taas mun ainaniinjärkeväpuoliso siis toppuutteli :D

      Poista
  7. Olet hiljaisen työpäiväni piristys! Kiitos :D

    VastaaPoista
  8. Mulla on noista isoista reijistä kauhu kokemuksia, tälläsen matalan ihmisen reijät jää aina kiinni oven kahvoihin ja sit ko yrität irti ni reikä vaan suurenee.

    Mukavaa loppuviikkoa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varoa ovenkahvoja ettei se kauheasti suurene. Mies vielä vie paidan salaa roskikseen :D

      Poista
  9. Hihii, kiitos, teen tämän, ehdottomasti! Loppuu se ruikutus ankeista asioista ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä täytyy ruikuttaa ja päästellä pihalle :)

      Poista
    2. Huomasin, että tykkäät saaristolaislimpusta: sun pitäis tulla maistamaan esikoisen tekemää, oi nam! Mä mussutan sitä just tässä samalla.

      Poista
    3. Marjaana, tuo on julmaa :D Saaristolaislimppu siellä ja minä täällä :D

      Poista
  10. Aivan mahtava :D Sulla on hieman tää tyylillisesti eri kuin muotiblogeissa, mutta noin 1000x hauskemmin :D :D Mun täytyy nyt ilmaista myös huoleni sun reiästä, mun mielestä kun ihminen ei tarvitse t-paitoja, Cellbesin jumpsuitteja vaan eri sävyissä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole aivan varma lähtisikö mies mun kanssa kauppaan jos vedän jumpsuitin päälleni :D

      Poista
  11. Hihii, kiitos, teen tämän, ehdottomasti! Loppuu se ruikutus ankeista asioista ;-)

    VastaaPoista
  12. Hauskoja paljastuksia. Minusta tuo miehesi ostama laukku on kyllä hieno, vaikka onkin pieni ja kova :-)

    VastaaPoista
  13. Suoranaista viinin väärinkäyttöä siis havaittavissa... Meille viinit ovat herkkua. Juhlajuomaa. Arkenakin voi juhlia arkea... Mutta joo, ei meillä joka päivä viiniä killitetä silti. :D Jos kerran kuussa sais kunnolla... Pullon puokkiin juoda.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tekisi paremmin kauppansa keskiolut. Mäyräkoira ei vaan ole kovin yleinen lahja :D Itse en kyllä ole vuosiin juonut alkoholia kun vetäisin anopin nähden hirveän kaatokännin eikä ole sen jälkeen maistunut :D

      Poista
  14. HORISONTAALISESTI HAASTAVAT :-D

    Ihan parasta iltaviihdettä taas, kiitos!!!

    VastaaPoista
  15. Sä olet kyllä niin valloittava (lue: rakastettava) persoona noiden kaikkien juttujesi kanssa että oikein vituttaa se, että synnyin aivan väärällä vuosikymmenellä ja täysin väärään perheeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedustelin lapselta miksei hän koskaan puhu noin nätisti ja hän vastasi ettet sää ole joutunut asumaan mun kanssa :D

      Poista
    2. :D Vai niin se sanoi...mitä röyhkeyttä! ;D

      Poista
  16. Olipas hauska haaste:) terv. toinen horisontaalisesti haastava:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin esittelemään pinkkiä ihanuuttani, kiitos :)

      Poista
  17. Kiitos taas tän aamun nauruista, kyllä nyt on hyvä alkaa päivän työt. Mutta MP3 ja omena... ne ei kyllä ole sama asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyi oikein tarkistaa :D Kyllä siinä on ompun kuva kyljessä :)

      Poista
  18. Tää sun tekstisi tulee, taas kerran, aiheuttamaan tahattomia tyrskähdyksiä pitkin päivää...
    Taas pitävät naapurit ja kylänmiehet mua jonkinsortin hulluna ;)

    Tosin, sen jälkeen kun juoksin pyjamassa pitkin aidan vierttä nakkia heristäen, samalla huudellen "NAM NAM!" (kimeällä äänellä), mikään ei tule niille enää yllätyksenä :D

    Niin- ja mä siis tein näin, koska koira karkasi naapureiden puolelle...
    Mä vaan vähän veikkaan, ettei ne tajunneet sen koiran olevan karussa, sen verran pitkään katsoivat seuraavana päivänä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Koo, mikset sää voi olla mun naapuri :D

      Poista
    2. Meidät eristettäis kaikista muista asuinalueen talouksista rakentamalla muuri meidän tonttien ympärille ;D
      Sitten saataisiin säheltää keskenämme, reps*

      Poista
    3. Bloggareiden kommuunikylä :D

      Poista
  19. Vastaukset
    1. Hyvä jos yhtään helpotti :D Pikaista paranemista!

      Poista
  20. Muotiblogit ja kengän kärjet osoittaa toisiaan kohti, juuri niin :D. Sitten olis vielä ne peilin kautta otetut kokovartalokuvat ;). Mukavaa päivää sinulle Kiki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä täytyy mun muutama kymmenen kiloa pudottaa ennen kun nään ne kengän kärjet :D

      Poista
  21. Heh, sullehan muotibloggaus(kin) passaa ku nenä päähän! Joo lemmikkikaupassa ON ihania koruja, kysy vaan, me tiedetään.. Blackie pitää nyt tosin kaulapannastaan lujasti kiinni..
    Oi vai hienostelet sie hienoilla saksilla! Ei meillä vain.. sanoo Blackie. Takut lähtee pelkillä tylsillä normisaksilla.
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Blackiella on varmaan kaikkia ihanuuksia siellä, joita laittaisin ranteet täyteen :)

      Poista
  22. Sä olet kyllä mahtava ja tällä kertaa tarkoitan sillä vastauksien mahti pituutta. Tämän haasteen olen monessa blogissa nähnyt ja vastaukset on usein muutaman sanan tai lauseen pituisia. Vaan ei Kikillä. Kiki osaa sisällyttää pieneenkin asiaan paljon sanomaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää olen ihan kykenemätön supistamaan mitään muutamaan sanaan :D

      Poista
  23. Vähänks hauska teksti. :) Piti oikeen parriin kertaan lukkee osa vastauksista, ku väsyneenä meni vähä ohi. Et heetkonen, mitäs se oikeen kirjottellee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee välillä aloitettua niin kaukaa vastaaminen, että siinä saattaa lukijalla jo unohtua kysymys :D

      Poista
  24. huoneenlämpöinen vaniljaCola - Tämä on jo limpparin väärinkäyttöä :D

    VastaaPoista
  25. huoneenlämpöinen vaniljaCola! yääääääh! ja en näemmä ollut ainoa jolla tuo pisti silmään (ja nyrjäytti makuhermon)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tulee hyvin kaikki vanilian ja cokiksen aromit esille :D

      Poista
  26. Heh, lystikkäitä vastauksia. Aika moni on varmaan hieronut pehmeää ja saanut kovaa ;)

    VastaaPoista
  27. Repesin... :) Haastoin muuten sut parisuhteen ristiriitojen ratkaisu -haasteeseen. Käypä kattoo mun blogista... Ja taidan muuten kopsia tämän jutun itselleni... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Mää sitten tykkään haasteista. Joudunkohan tunnustamaan, että meillä aina mies sanoo viimeiset sanat ristiriitatilanteessa. Ne on "Kyllä rakas" :D

      Poista
  28. Hah! :D Minkä näkönen oli uuni, kun namut otit uunista 200 asteen lämmityksen jäläkkeen pois? x)
    Ja ennenkuin luin loppuun asti tuon toiseks viimesen kohan meinasin jo näsästellä, jotta eikö siulla se jännetupintulehus pitäs olla tuloillaan.. ei kai sitä nyt takkaapäin ottaissa toiselle tuu. mut onneks täsmensit...x)

    VastaaPoista