keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kolme Kaukoa peittoni alla.



Fasebuukissa on kiertänyt kysely muksuille ja vaikka tuo meitin on jo nuori aikuinen niin täytyihän tässä kuulla totuus lapsen suusta.


1. Mitä äitisi aina sanoo sinulle?
Mihin menet, kenen kanssa, koska tulet? Missä olit, mitä teit, kenen kanssa? Hienoa kulta, hyvä hyvä! 

2. Mikä tekee äidin onnelliseksi?
Alennukset ja televisio

3. Mikä tekee hänet surulliseksi?
      Big Brotherin loppuminen. Ketsuppitahra pöytäliinassa.

4. Miten äiti saa sinut nauramaan?
Kysymällä tyhmiä kysymyksiä. Jotain mitä aikuisen pitäisi tietää; yleistiedon puute.

Viimeksi olen tiedustellut Syyrian ongelmista ja montako kertaa 20 menee sataan. Ja monimutkainen kysymys; paljonko on kolmion kulmien summa?  Opein lauseen Big Brotherista. Ei mennyt läpi ja jälkikasvu tiedusteli "Mitä naistenlehteä sää olet taas lukenut?"



5. Millainen äitisi oli lapsena?
Luuseri. Anteeksi, ei kai sulle tullut paha mieli?

6. Kuinka vanha äitisi on?
39
Jaa, olet jo 40? Oho.

7. Kuinka pitkä äitisi on?
174 centtiä ja jotain päälle.


8. Mikä on äitisi lempipuuhaa?
Siivoaminen ja kaupassa käyminen.

9. Mitä äitisi tekee, kun et ole itse paikalla?
Siivoaa mun jälkiä.




Kyllähän muutakin teen vaikkei aina siltä tunnu; Tämmöisenkin olen siivouksen ohessa maalannut Tannilta saadun inspiraation innoittamana. Hyvä tuli vaikka itse sanonkin. Kylkeen liimasin kirpparilta ostetun pellavajutskan.


10. Jos äidistäsi tulisi kuuluisa, niin miksiköhän?
Hänestä tehtäisiin kotiäiti-realityohjelma. 

Tässä vaiheessa jälkikasvu toteaa "Yöks mutsi. Se on valtava." Mulle tulee stressistä helposti huuliherpes. Nyt olen ollut ilmeisesti todella ahdistunut, koska se normikokoinen herppis on levittäytynyt huulesta lähestulkoon ensimmäiseen leukaani asti. Syylliseksi mielipahaan epäilen miestäni, josta on hauska jekku pikku hiljaa siirtää sängyllä kättään kohti minun kaukosäätimiäni. Tätä keppostelua on taasen harrasteltu. Jemmasin kaikki kolme Kakeani visusti peiton alle ja r
aivosin miehelle kuulevani hengityksestä hänen edelleen ajattelevan minun Kaukojani.  Käskin välittömästi lopettaa sekä hengittämisen että säädinteni ajattelemisen, mutta varotoimenpiteestä huolimatta seuraavan aamun valjettua oli herppis puhjennut täyteen loistoonsa.

11. Missä äitisi on tosi hyvä?
Löytämään punaisia lappua, facebook-peleissä.


12. Missä äitisi ei ole kovin hyvä lainkaan?
Puhuminen, sönköttää.

Innostuessani sekoitan sanan jota olen sanomassa seuraavana puhevuorossa olevaan. Tai tuohtuessani. Ja joskus sekoitan kaksi asiaa. Esimerkkitapaus: Ei tartte tarttua mikkiin, täällä on esiintymässä Mikko Ilotalo.

Kun yritin sanoa vauhdilla Teuvo Loman niin väitin siinä Kaksi julkkista ja häät ohjelmassa olevan suunnittelijana Neumann.   

13. Mitä äitisi tekee työkseen?
Siiivoaa jälkiäni.

Tässä vaiheessä meitsiltä loppui käteinen, jolla olin lahjonut lasta keskittymään äitiinsä. Yritin ostaa velaksi palveluksia ja sain kuunnella pitkähkön saarnan pikavipeistä. Hienoa, oppi on mennyt perille. (Älä ota koskaan pikavippiä, älä sekoita kirjo- ja valkopyykkiä ja älä koskaan käytä hu*ra nimitystä yhdestäkään tytöstä tai naisesta, paitsi jos kyseinen nainen pyytää yhdynnän jälkeen maksua. Kyllä näillä eväillä pitäisi pärjätä maailmalla.)


Vaadin teiniä keskustelemaan viitisen minuutttia päivässä kuulumisistaan, jotta tiedän missä mennään ja pysyn kartalla. Pääsimme sopimukseen, että kyselyyn käytetty aika vähennetään seuraavien päivien kommunikoinnista.


14. Mikä on äitisi lempiruoka?
Minttusuklaajäätelö.

Olipas lapsukainen nyt vitsikkäällä tuulella. Minttusuklaajäätelö on toki maistuvaa, mutta sitä sai jokin aika sitten todella huokealla. Tuossa viidennen päivän ja kymmenenen litran kohdalla alkoi siippa utelemaan, että vieläkö maistuu? Minähän tietysti vakuuttelin ettei töki sitten yhtään ja olisi pitänyt ostaa ainakin triplaten enemmän. 



15. Miksi olet ylpeä äidistäsi?
Miksi olisin susta ylpeä? Et kai sä sitä sinne blogiis kirjoittanut? Se oli rumasti sanottu. Ylpeä ollaan ihmisestä, joka on saavuttanut jotain. Ethän sä tee mitään.

Miten niin en tee mitään? Tänäänkin intouduin kokeilemaan jeesusteipillä miltä näyttäisin ilman tuplaleukaani. Älkää kokeilko!! Käyttäkää hyvät ihmiset photoshoppia ja unohtakaa roudarinteippi. Olen myös poraa roinottanut, koska epäilen raappivani teipillä aikaan saamani partaihottumaa muistuttavan muodostelman verille ensi yönä. Sitten se tulehtuu ja huomaan olevani Potkussa selittämässä miten teippasin naamani nähdäkseni onko jossain siellä kalkkunaheltan uumenissa vielä leukakin jäljellä.



16. Jos äitisi olisi joku sarjakuvahahmo, kuka hän olisi?
Mummo Ankka. Et tee muuta kuin olet kotona, siivoat ja teet ruokaa.


17. Mitä sinä ja äitisi teette yhdessä?
Asutaan

18. Mitä samaa on sinussa ja äidissäsi?
Kasvonpiirteet ja omituinen huumori.
                                                       
19. Mitä eroa teissä on?
Mua ei ahdista ihmiset.
           
 Eihän meillä asiaa mitenkään peitellä, mutta kyllä tämä veti hiljaiseksi. Oli totuus, jonka olisin mielellään jättänyt kuulematta. Olen kuitenkin saanut kasvatettua sosiaalisen, takki auki uusiin tilanteisiin marssivan lapsen, joten eipä tuo ole tainnut mitenkään erityisemmin kärsiä. Keskustelu asiasta tyrehtyi "Noh, sä olet tuommoinen. Mitä väliä?" toteamukseen.


20. Mistä tiedät, että äitisi rakastaa sinua?
Se on opetettu biologian tunnilla.

Miten niin vääristää kyselyä, jos luettelin muutaman kymmenen parempaa vastausta?


21. Mikä on äitisi lempipaikka mennä?
Ikea.



Jälkikasvun huumoria vol 1.
Normaalia kiukkuisempi lapsi saapuu koulusta ja tulee eteisestä raivoten etten saisi jättää tavaroita levälleen, koska "J*malauta kompastuin sun laukkuun." Pohdein etten ole edes käyttänyt kassia lähipäivinä. En edes samalla viikolla. Menin sitten ratkaisemaan tätä arvoitusta ja lattialla oli naulakosta tipahtaneet tissiliivit...






Jälkikasvun huumori vol 2.
Me kun oltiin siipan kanssa nuoria tuolla 70-luvun lopulla ja kasarivuosien alussa niin silloin oli fiiniä muotia David Crockett hatut. Mies ei sellaista aikoinaan saanut ja läheisten poismenoa lukuunottamatta se on hänen karmein lapsuuden muistonsa. Minähän olisin ostanut sellaisen puolisolle 40-vuotislahjaksi, muttei kelvannut. Syvien huokausten ryydittämää keskustelua David Crockett lätsästä on käyty myös lapsen kuullen. Tässä huokailussa ei sitten ihan kokonaan ole kyse kateudesta sitä seikkaa kohtaan, että miehen pahin lapsuuden kokemus on karvareuhkatta jääminen. Kyllä kyse on myös lahjuksesta kieltäytymisestä. 

Syksy on saapunut, mutta päätin kertaalleen vielä sheivalla paimentolaismaton sääristäni ja kasvattaa sitten talviturkin lämmittämään jalkojani. Se ajelu ei onnistu muuten kuin kantamalla tuoli suihkukaapin viereen, jotta saan asennon, jossa selkä on hallinnassa eikä pääse pyöristymään. Sain karvapeitteen ajeltua ja nappasin tuolin mukaani. Se poisheitetty turkki unohtui suihkun sihtiin. 

Iltasella meiltä sitten kuuluu kylppäristä raivoisa karjaisu  "Hyi v*ttu mutsi!!! Oliko sun tarkoitus tehdä se hattu omasta karvasta?"

56 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. hahahahahahaha..jeesusteipillä kaksarin poistamista en ookkaan vielä edes harkinnu vaikka luotanki siihen kun hullu puujumalaansa joka asiassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä jonkun asteen hullu sitä kokeili :D

      Poista
    2. Voi, sä et sitten tajunnut, ett kaksarin voi poistaa päiväksi niillä isoilla nipistimillä, joilla nipistetään esim. papruja yhteen (siis metallinen hainhampaat-versio, mikä vttu se onkaan nimeltään) :)

      Poista
  3. Voe tziisus - aivan mahtava tuo kysely - taidan napata mukaani ja ihan uteliaisuuttani kysellä kyssärit omalta teiniltä.. mä repesin jo kertaalleen tuossa jesari kohdassa ja lopullinen putoaminen tapahtu tuossa "tissiliivit" osiossa.. Haahhhaaheehhee.. Isäntä ei ihan ollut messissä kun yritin kertoo mitä Kikille kuuluu.. ehkä tulee perästä itse lukemaan.. Olet kyllä mainio!!! Ai, juu - ihana laatikko ja tuo tyynykin on niin söpöinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaa ihmeessä mukaan kysymykset :) Sieltä saattaa tulla yllättäviä vastauksia. Määkin olen kulkenut muksun perässä ja hokenut "Sano taas että meillä on yhteinen outo huumorintaju" :D Olen kyllä oikein tyytyväinen laatikkooni ja meillähän on suorastaan sisustustuoteiden mallisto nimeltään Inspired by Tanni. Olen niin monta hyvää idistä imenyt sieltä sun blogin puolelta <3 Vaikka siitä lampunjohto asiasta en saa puhua kotona :D

      Poista
  4. Hienosti tuunattu laatikko! :)

    Sä olet antanut hyviä ohjeita pojalle. :)

    Minttusuklaajäätelö on hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttusuklaajäätelö on hyvää vielä tuossa neljän litran kohdalla :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Tämä taisi olla pikkulapsille suunnattu, mutta onnistui teinin kanssakin :D

      Poista
  6. Hauskoja vastauksia jälkikasvulta. :) Päivän naurut jälleen Kikiltä, kiitos.

    VastaaPoista
  7. Nyt on pakko sanoa, että nauru Räjähti tossa lopussa. Selkeesti osu mun vinksahtaneeseen huumorintajuun ihan liian lujaa!!!! *pitää mahastaan kiinni, joka hytkyy yhä...*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihan varma oliko se jälkikasvulta vitsi, mutta joskus on parempi ettei kysy jos ei halua tietää vastausta :D

      Poista
  8. Aattelin, että voisin kysellä Ässältä noi kysymykset. Mut mitä pitemmälle luin, tuli semmonen olo, että turha ees yrittää. Mittään näin hulvatonta vastaussarjaa siältä ei tipu. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta Ässä on vielä siinä ihanassa iässä, että luettelee estotta pitkän listan asioita kysymykseen "Mistä tiedät, että äitisi rakastaa sinua?" Ja varmasti ilman rahalla lahjomista :D

      Poista
  9. Tuo viiminen osui kyllä mun huumorintajuun myös ;D Ja toi sun teippailu... jotain mitä saattaisin kokeilla itsekin, koska olen jo kokeillut niksiä jolla piti pystyä kohentamaan ilmettä laittamalla teippiä "huomaamattomasti" tonne silmistä viistosti ylöspäin... ei niitä teippejä saanut millään sinne huomaamattomasti!! Ja ne ei todellakaan lähtenyt huomaamattomasti pois!! Ne lähti pois niin, että kuului ja näkyi! Kuului huutoa ja näkyi pari viikkoa ihottuma ja sairaan kipeä iho!! ÄLKÄÄ KOKEILKO! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Nunju, meillä on samansuuntaiset aatokset näissä teippaamisissakin :D Kaksi viikkoa ihottumaa, ei tässä siis tarvitse kärsiä enää kuin tuollaiset 13 päivää :D

      Poista
  10. Ihana, sanavalmis, rehellinen ja kunnon itsetunnolla varustettu lapsukainen! Ja huumorintajulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisen olen jollain konstilla ihmeekseni saanut kasvatettua. Tai ehkä se on mun miehen myötävaikutusta :D

      Poista
  11. Komppaan edellisiä kommentoineita....tissiliivit ja kaksari hihityttää erityisen kovasti.

    Henkilökohtaisesti en pidä minttusuklaajädestä, mutta ostin sitä alesta kuitenkin moniaita paketteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on pakko vaan syödä sitä jäätelöä pois pakastimesta että saa tilaa aikaiseksi kun Liiterissä on hyvä superlauantai-tarjous :D Mehän tietysti käydään kahdessa Liiterissä ja leikitään miehen kanssa eri taloutta :D

      Poista
    2. Kiitos Kiki kun sanoit, en ollut edes huomannut ja todellakin pakastin on aika pelottavan täynnä. Huomenna meillä syödään siis pakastimesta kaivettuja...enkä nyt tarkoita niitä minttusuklaita vaan ihan ruokaa.

      Poista
    3. Kauhea, puhun sulle koko ajan herkuista. Nyt kyllä tsemppaan ja puhun vaan terveellisistä jutuista :)

      Poista
  12. On siun jälkikasvulla sana hallussaan, liekö äitiisä tullut?:))
    Sama täällä noi tissiliivit nostatti naurun, ja muiston kummitytöstä joka kulki mun liivit päässään ja hoki että nätti pipo, nätti pipo.
    Nii ja toi laaatikko on sitten upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kauheeta miten nauran täällä ihan katketakseni tuota nättiä pipoa :D Kyllä niistä on vaan moneen käyttöön; menee pipona ja menee laukkuna :D

      Poista
  13. Mitähän meiän neiti 17 v, vastais noihin :) pitääpä kysyä, jos hän tulis syyslomalla käymään, kun on lähes vuoden jo asunut omassa kämpässä.Mua kiinnosti nuo Kaukot...meillä isäntä sanoo nuorempaa kissaa Rasmusta Kaukoks, mistähän sekin lähti...:D Eli kyllä mullakin usein on yks Kauko sängyssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kysellä :) Oi, kyllä sellainen pehmeä kehräävä lämmin Kauko olisi vielä ihanampi vieressä kuin tuollainen tylsä kaukosäädin :)

      Poista
  14. Lähetän kohta sinulle pyykkiä, kun aina näitä postauksiasi lukiessa meinaa karata housuun :D Vai meinasi se jälkikasvu kompastua sun laukkuun :D

    VastaaPoista
  15. Ha haa, olin illalla pudota sohvalta kun luin tän tekstin. Loppua kohden parani vaan! :D
    Huipennus oli kyllä laukku-rintsikat! Ei tästä voi parhaita kohtia luetella koko tarina yhtä naurun ilotulitusta!
    Kiitos piristit mun synkkää lokakuuta mukavasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedä vaikka tuollaisista tuplaÖÖ kokoisista tulisi vielä kierrätyshitti. Kyllä niihin sinkkutalouden kauppaostokset ainakin mahtuu :D

      Poista
  16. Vastaukset
    1. Niinhän se on, täytyisi aina vaan muistaa se silloinkin kun se teinari on kipakalla tuulella :D

      Poista
  17. Jos sulla on kolme Kaukoa niin mä ehkä voisin haluta yhden mun peittoni alle ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suhtaudun kyllä niin äärimmäisellä mustasukkaisuudella Kaukoihini etten anna edes miehen heitä hipelöidä :D Ja nyt sää sanot, että kaverille kanssa.... Pistetään harkintaan :D

      Poista
  18. Äh, meidän sängyssä ei ole kuin yksi Kauko ja se sattuu olemaan eukko sillä hänellä on synttärit Kaukon päivänä ja automaattisesti ristin hänet Kaukoksi - on nimittäin jumalattoman paljon helpompaa muistaa Kaukon päivä kuin ne synttärit.
    Näyttää siltä että jälkikasvu on perinyt äitinsä huumorintajun sillä taas oli nakkilan kirkon vaiheilla etten kussut housuuni sen laukun takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kuulemma teettää kun on altistunut 16 vuotta mun "huumorilleni" :D Tulee omituinen huumorintaju :D

      Poista
  19. "Hattu omasta karvasta" :D
    Eikä tuo "eka leuka"kaan toiseks jääny!! :D
    Hyvä Kiki! Siun teksti kyllä osuu ja uppoaa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) Määhän täällä ihan punastelen kehuista. Ja kailottelen niitä perheen miesväelle suurehkoon ääneen :D

      Poista
  20. Palatakseni kaukoihin, niin aivan pakko kertoa tämä... Meillä se on mies joka hautoo kaikkia kolmea kaukoaan takapuolensa alla sohvatuolissa. :D Ja joo en lähde niitä sieltä kaivelemaan, vaan nousen vaihtamaan kanavaa tv.stä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin iso peffa, että siinä kanavat vaihtuisi tiuhaan tahtiin ja menisi tekstiteeveekin päälle jos hautoisin takapuolen alla :D

      Poista
  21. Pakotin kanssa lapseni vastaamaan noihin... toisen onnistuin jopa saamaan siihen hommaan!

    VastaaPoista
  22. Lapsen suusta kuulee totuuden? :D :D Aivan mielettömät naurut taas raikuu täällä työhuoneessa ja mies ihmettelee jälleen :)
    Minäkin muuten piilottelen kaukoja sohvatyynyn alle. Yleensä ite aina makoilen siinä ja mies on jo tottunut kysymään: Mitäs nyt katotaan?

    Roudarinteippi kuuluukin mun vakiotavaroihin käsilaukussa täst etiäpäin :D Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roudarinteippi pelastaa muuten pulasta kuin pulasta mutta kasvoille en suosittele :D

      Poista
  23. Nyt on asunto kondiksessa täällä ja sinulta voittamani kello koristaa keittiötä. :)
    Niin ja äänestin blogiasi vuoden lifestyle-blogiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että oli mieleinen :) Ja kovasti onnea ja iloa uuteen kotiin :) Toivottavasti nyt ei huomenna sada, koska ylpistyin niin, että kuljen nenä pystyssä :D Ihanaa, kiitos <3

      Poista
  24. Nyt kyllä repes :D Tissiliivit eteisen naulakossa oli ehkä hulvattomin. Onneksi se oli poika, joka niihin kompuroi, eikä käynyt vaikka niin, että joku naapurin ukko olis vetäissyt naulakosta "hatun" päähänsä.

    Kaukosäätimistä muuten tuli mieleen, että oon kans jemestellyt niitä sohvatyynyjen väliin, kuten myös kännykkää, kun on tuo yli-innokas pieni nappulan painelija kotona. Mukula onkin oppinut, että kaukojen ja puhelinten säilytyspaikka on siellä tyynyjen välissä ja nyt kun ne ei enää niin painelumielessä kiinnosta, niin se järjestelee niitä paikoilleen ja ne löytyvät aina siivousurakan jälkeen sohvasta. Jees, oppi mennyt perille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille jos tulee yllätysvieras niin tissiliivit roikkuu eteisen naulassa. Kiskaisen ne siihen roikkumaan aina kotiin tullessa :D Mikä ihastuttava pikku-siivooja, oih :)

      Poista
  25. Arpajaisten tuloksia suosittelisin käymään katsastamassa ;)

    VastaaPoista