perjantai 24. tammikuuta 2014

Mieheni ei tajunnut minun jo tulleen.




Sain haasteen Koolta Kaikkea Kodista - blogista. Kiitos, tykkään näistä aina hirmuisesti!

 " Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole pakko jakaa:) Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä, ystävän kanssa keskustellessa. Mitä vastaat seuraaviin kysymyksiin? Voit vastata kysymyksiin myös pelkästään valokuvin" 


Kahvittelisin kovin mieluusti teidän kaikkien kanssa, mutta tässä viisi:

Taitaisi kyllä jäädä pullan syönti vähäiselle kun kyselisin innolla "Mitä sää tästä tuunaisit?" ja kantelisin tavaroita esiin varaston kätköistä.


 Jonka nimi jaksaa naurattaa joka kerta postausta lukiessa. Kyllä se teininä nukkuu, se nukkuu aamuneljästä iltapäiväneljään ainakin meillä, jos sitä ei häiritä. 





MehtäPirtti
Ooooooh, katsokaa mitkä ihanuudet sain MehtäEmännältä postissa. Kiitos, kiitos, kiitos!!


Kamarin nurkasa
Liisalle, jonka mahtavasta huumorintajusta nauttisin mielellään kahvikupposen ohessa.


Outo Paimen
Hän antaa meidän mustien lampaidenkin laiduntaa jurttansa liepeillä. Laitanko jo sumpin pihisemään?



Ja sitten mukana tulleisiin kysymyksiin:


1. Mikä on sisustustyylisi?
Valkoista, beigeä, harmaata ja jessus sentään jouluna taisi olla kolmessa koristeessa punaista. Mielummin roskiksesta kuin kaupasta. 


2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?
     Päiväpeitto vei tilausnumeroni todennäköisesti Elloksen asiakaspalautuksen mustalle listalle. 


3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
  Jos sen kyljessä on lappu -50% ja se on syötävää. Tai tarpeellista. Tai se voi olla ehkä joskus tarpeellista.



4. Mihin käytät paljon rahaa?
Saako tähän vastata mihin en käytä rahaa; Mies on painostanut toistuvasti vaateostoksille. Toppatakista hajosi vetskari eikä se aukea alhaalta vaan on lopullisesti jumissa. Lasken sen sitten lattialle renkaaksi ja menen yksi jalka kerrallaan sinne sisään ja vetäisen takaisin ylös. Kun on pitkä takki niin en tarvitse edes tartuntapihtejä operaatioon. Se vetoketju on risana kolmatta talvea niin mitä sitä nyt enää uutta ostamaan, olen jo harjaantunut humpauttamaan sen takin päälleni ja päältä pois. 


5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Pääsin mukaan Kohti tietoisempia valintoja -ryhmään, jossa tavoitteena on motivoitua elämäntapamuutokseen painonhallinnan suhteen. Painonvartijoiden tyylillä, mutta terveyskeskuksessa ja maksutta. Ajattelin sitten tavoistani poiketen vähän siistiytyä ennen ensimmäistä ryhmän kokoontumista ja kaataa osan tuuheina silmieni päällä rehottavista brezhneveistäni. Pinseteillä nyppimällä luomiin olisi ilmaantunut turvonneet punaiset makkarat, joten tuumailin näppärästi sheivata puskastani muutaman sata alimmaista kulmakarvaa. No, sehän meni se höylä sitten tukkoon, joten höyläsin ja höyläsin ja höyläsin ja sain aikaiseksi kaiken vaivan jälkeen kuitenkin kaksi punaisena hehkuvaa paksua viivaa. Sain äärimmäisen hyvän idean peittää aiheuttamani vahingon luomivärillä. Pitkällisen miettimisen jälkeen paikallistin meikkipussini olinpaikan. (Oli "en tarvitse usein" laatikossa muffinssiporan vieressä.)

Tuhersin sitten vanupuikolla taitoihin nähden hyvän tuloksen ja innostuin laittamaan kajaliakin, kun se oli vielä muoveissa. Eikä ollut epäilyttävä kuten se käyttämäni luomiväri, jonka muistan ostaneeni kun meidän nyt 17-vuotias oli vielä päiväkodissa. Se on oikein Helsingistä. Vetelin huulipunaakin kun kerran vauhtiin pääsin. Siinä tuli sitten aika sipaista ripsiväriä, jonka sain hiusväripaketin kylkiäisenä en-halua-ajatella-minä-vuonna.

Tässä päästään nyt sitten huono onni - osioon. Kun olin niitä karvoja sillä höylän toisella päällä karsinut niin se toinen pää oli sitten heilahdellut samassa rytmissä ja silpassut ripsistä aimo siivun. Sanoisinko sellaisen siivun, että seuraavaksi giljotiini olisi heilahtanut luomeen. Nyt meitsillä on sitten toisessa silmässä ripset ja toisessa ei. Meitsillä on myös antibioottivoide silmätulehdukseen, vaikka se luomiväri oli oikein Helsingistä. Siis niin hieno ja nyt jo pilalla? Voihan syyllinen tietysti olla se ripsarikin. Meitsillä on myös herppes huulipunasta, jota kuvien perusteella epäilen käyttäneeni myös meidän kihlajaisissa vuonna 1999. Meitsillä on myös sellainen olo, että kaikkea tätä selittäessäni saadakseni sen voidereseptin oli kuuntelijalla vaikeuksia pitää ilmettään peruslukemilla.

Eikös sitä ole sellainen sanonta, että kauneuden takia täytyy joskus kärsiä?


6. Mistä onnesta unelmoit?
Viimeksi onnellisuuteni mittaria nosti seuraava; Tämä bloggaaminen on tainnut johtaa kusen nousemiseen päähäni. Sanoin itselleni päättäväisesti suunnistaessani kohti pullukkaryhmää olevani Kiki's Home ja etteivät kaikki mun lukijat voi olla väärässä. Jos joku pitää minusta blogistaanisesti niin miksei sitten ihan luonnossakin. Kohonneen itsetunnon voimin käyttäydyin siellä ylipainoisten ryhmässä sitten normaaliin Kikiin verrattuna kuin raivohullu; En yrittänyt sulautua seinään, en valinnut perimmäistä pukukaappia, katsoin ihmisiä silmiin ja osallistuin vapaaehtoisesti keskusteluun kahdesti. Yhtään piipittämättä esittelin itseni "K**** R***, 41, kotiäiti. Jos siinä on sokeria syön sen. Jos siinä on makeutuainetta syön sen. Vaikka löytäisin sen imurin pussista niin syön sen."

 Oli mulla siellä kyllä todennäköisesti ihan aikuisten oikeasti kusta päässä; vetäisin ennen lähtöä reilut kaksi litraa vettä kun oletin siellä olevan punnitus. Olisin sitten saanut hienon tuloksen heti alkuunsa.

Tämä raivohullu käytös johti siihen, että juttelin ystävällisen oloisen ryhmäläisen kanssa vapaaehtoisesti hissiä odotellessa, hississä ja OMG! päästin vitsin suustani parkkipaikalla. Vahingossa, mutta kyllä se silti lasketaan. Vaimoaan noutamaan tullut mieheni ei tajunnut mun tulleen, koska puhuin toiselle ihmiselle. Odotteli vaan parkkipaikalla muijaansa tulevaksi vaikka seisoin melkein vieressä.


7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Tästä tuli nyt kyllä mieleeni salainen aseeni; käärin käsipyyhkeet kolmen ryhmissä kaappiin tyhjien talouspaperihylsyjen ympärille ja niistä tulee säntilliset reunoista ja saman muotoiset. Aivan turhanpäiväistä ajanhaaskausta, mutta mulle tulee hyvä mieli kun silmäilen niiden sotilaallista järjestystä.
  
Kyselin samaa asiaa puolisoltani ja hän vastasi mun olevan tunnollinen kaikessa minkä aloitan. Virkoin sitten miehelleni "Juu, niissä harvoissa asioissa mitä aloitan." ja puoliso alkoi nauramaan.


8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
   Siis aivan hirveän loukkaavaa, tiedustelin asiaa kummaltakin perheen urokselta ja kumpainenkin antoi saman vastauksen. Toinen sanoi "Jaa, sinä vai?" ja toinen "Sinäkö?" Sitten ne kumpainenkin nauroi aivan hillittömästi. 

Puoliso teki mutakakkua. Ärsyynnyin. Harmitti, koska se oli 6-0 parempaa kuin mutakakku, jota pyöräyttelen mikrossa. Olisin siis halunnut sanoa leiponeeni sen baakkelssin itse. Annan tämän inhimillisen leipomisvirheen miehelle varmaan ehkä kohta anteeksi. Luultavasti tuossa huomenissa, koska komensin pyysin miestä tekemään tiikerikakkua saatesanoilla "Katokkin ettei siitä tule parempaa kuin mun tekemä!"


9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
Tämä nainen on seurannut blogia, jossa mies jättää naiselleen rakkausviestejä aamuisin. Ystävällisesti käskyttäen pyytäen vaadin toivoin omalta puolisoltani samaa palvelua. Siippa kyseli voiko uusiokäyttää kellarin kätköihin talletettua meidän suhteen ensimmäistä post-it lappua? Tämän naisen paras ominaisuus on väkivallattomuus; En heittänyt miestä millään esineellä vaikka mielessä se hetkisen aikaa käväisi.


10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Ajattelen tietysti vain tuota omaa miestäni ja puolisoni parhaita ominaisuuksia on luotettavuus. Jättihän se mies viestin kun vaimonsa sitä kerran pyysi. Löysin sen tiskirätistä.
      

Wettexin versio.




Puolison versio.

Mies voi tuolla omalla versiollaan pyyhkiä mun naurupissan keittiön lattialta.

60 kommenttia:

  1. Toppatakkisi on toimiva, kun sinne pystyy sujahtamaan. :) Mua harmittaa semmoiset takit, joissa vetoketju menee jonkin matkaa kiinni, mutta vetoketju jumittaa sitten takin kankaaseen eikä nouse ongelmitta ylös asti. ;)

    Sun täytyy joskus tehdä mulle mutakakkua. :)

    Mainio tuo alempi kuva! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä vetskareita on usein mitkä syö reunakankaan sisäänsä. Ostin sieltä Ikean reissulta sitä suklaatököttiä mitä voi laittaa paahtoleivän päälle. Siellä oli jotain rouskukrokanttia joukossa ja meillä ei tykätty. Mies sulatti sen ja teki siitä mutakakun ja ooooooh; se krokantti suli sinne mutakakkuun sellaisiksi sitkaiksi yllätyksiksi :) Tässä täytyy siis suunnata taas Ikeaan :D Tarjoilen sulle miehen tekemää mutakakkua ja väitän tehneeni sen itse :D

      Poista
    2. Kuulostaa hyvältä kakulta :-) mun täytyy päästä maistamaan kakkua.:-)

      Mulla on suklaafondueta, jonka sain kerran ruokakaupasta kaupanpäällisiksi - niitä jaettiin kassalla asiakkaille.:-) En tiedä voisiko fonduen sekoittaa kakkuun. Fondue menee keväällä vanhaksi.;-)

      I

      Poista
    3. Ikeanreissut ovat mukavia!:-)

      Poista
  2. Hieno öööh, kirkkovene? Rakoventtiili?

    Ja kyllä, kauneuden takia saa kärsiä. Minäkin juon kahvini usein kiireen yllättäessä kylmänä. Mutta ei se tunnu auttavan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joltain lukijalta oppinut sanonnan, että kylmä kahvi kaunistaa, mutta maha ei kestä sitä määrää mitä naama vaatisi :D Mies tiesi, että uppoaa tälläiset rakoventtiiliterveiset paremmin kuin perinteinen romantiikka :D Tai ehkä tässä oli sellainen suunnitelma takana etten pyydä enää viestejä siinä pelossa etten tiedä mihin täällä seuraavaksi piirretään :D

      Poista
  3. Mää en taaskaan kestä! Voisitko mitenkään muuttua vähemmän naurettavaksi? Kuka pyyhkii mun tirskupissat, mä vaan kysyn? Itte saan pyyhkiä, prkl!!

    Ihanaa, kun sää oot sä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, mene lukemaan mun alkuajan postauksia joita kirjoittelin kuvitelluille kavereille niin ne ei kyllä varmasti naurata :D

      Poista
  4. Jo otsikko lupaa mukavan postauksen ja näin se olikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä nuo otsikot tuppaa olemaan vähän harhaanjohtavia :D

      Poista
  5. Kiitos ihana. Mä niin tuunaisin jotain sun varastonaarteista. Huomasitko muuten, että mun blogin arpajaisvoitto osui sulle. ONNEA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, ihanaa :) Kiitos!!!! Onneksi laitat postauksia tulemaan niin saa sun lukijat ideavarastaa mahtavia tuunauksia :)

      Poista
    2. Saa tänne kyllä ihan oikeastikin kahville tulla, tervetuloa :)

      Poista
  6. Paljon hauskempi ku mun vastaava :) Ja niin pitkä, että mun piti tehdä itelleni oikein muistilista kommentointia varten. Siinä lukee "vaateos. m.pora meikit" Eli se, että MIES hätyyttää vaateostoksille on merkillepantava ilmiö. Ne ei yleensä naisiansa sillä lailla komentele. Ja mikä on muffinssipora? Tehdäänkö sillä muffinseista donitseja? Ja mun meikit on vähintään yhtä vanhoja kuin sun. Ei siitä ole kauaa, kun heitin pois isosiskoni 70-80 -lukujen vaihteen tienoilla mullelahjoittaman kirkkaanpunaisen huulipunan. Sillon tehtiin meikeistäkin kestävämpiä! Ei ollu semmosta härskiintyneen rasvan hajua/makua, mikä nykyhuulipuniin tulee melkein heti oston jälkeen. Eikä ollu "parasta ennen" -päivämäärääkään.

    Ryhmäytymiset on kauheita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellisestä ryhmäytymisestä on kyllä jäänyt hirveä kammo. Olin ryhmäterapiassa ja sieltä sai kotitehtävän. Kun muut alkoivat purkaa sitä tehtävää niin tajusin ymmärtäneeni sen aivan erilailla kun muut :D Meillä on miehellä joku outo päähänpinttymä vaatteen elinkaaren loppumisesta siinä vaiheessa kun on vetskari rikki, muutama reikä tai tussia hihassa :D Muffinssipora on sellainen millä kairataan muffinssiin reikä ja sitten sinne voi työntää vaikka hilloa ja pursotella täytettä päälle. Ei se musta mitään leipuria tehnyt joten käyttämättä se nyt on :D

      Poista
  7. kiiiiitoksia haasteesta. vastaan siihen iliman muuta.

    hienosi tuunattu tiskirätti. odella luova ja omaperäinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaperäinen on tiskirätti :D Mutta huomasitko mun hirmuisen hienot sukat ;)

      Poista
    2. huomasin juu..kuka lienee tehny :D

      Poista
  8. Hah, hah hyvin tuunattu wettex! :D Voisin kuvitella että tän talon isäntä tekis samanlaisen parannellun version tiskirätin kuvioista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla joku isäntien juttu nähdä tämän muodon mahdollisuudet :D

      Poista
  9. Silloin paimennusreissulla poiketessani aavistin että tämän paikan emännässä on jotain erikoista enkä näköjään ollut väärässä, sillä siitä on aikaa kun viimeksi olen tavannut näin hulvattomia ihmisiä!
    Sydäntäni lämmitti myös erityisesti 7:nessä kohdassa ilmi tullut pakkomielteisyys sekä kohdan 4 säästäiväisyys sillä jälkimmäinen on harvinaista tänä kulutusjuhlien aikakautena.
    Kysymykset hiukan vaikeahkot näin vanhalle, pahasti erakoituneelle ja jurtassa asuvalle miehelle mutta yritän parhaani viimeistään huomenna mutta saattaa mennä sunnuntaille koska tähän täytyy panostaa ja huomiselle sattuvat kummilikan ristiäiset.

    Kiitokset niin ikään pihinöistä sillä en ole eläissäni päässyt maistamaan näin hyvää sumppia! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun arvostat mun pakkomielteisyyttä :D Pulla vaikuttaa aika kuivakalta, mutta sumppi täällä on aina priimaa :D

      Poista
  10. Haha ihanaa tuo teidän huumori :) Ja tsemppiä pullukkaryhmään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meillä on tuo huumori yhteneväinen, olisi voinut tulla muuten riitaa :D

      Poista
  11. Kiitos taas, nauroin niin, että ihan olemattomiin vatsalihaksiin ottaa :) Mitä tuohon miehesi tiskirättihuumoriin tulee, niin kai se tosiaan on niin, että vakka kantensa valitsee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä on vakka löytänyt kantensa mitä huumoriin tulee :D

      Poista
  12. Olipas hauskat kahvit! Enpä olis arvannut että meillä on vielä ripsienkin kanssa yhteistä! :') Joskus vuosia sitten mun paska klenkku ripsentaivutin muljahti kesken taivuttamisen ja vei toisen silmän ripset tuskallisesti mennessään.. Auts.

    Teen tän koulutehtävien ohella ihan koneella kunhan ehdin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, ai, ai. Sen on täytynyt sattua ihan hirveästi. Kasvoiko ne miten nopeasti takaisin? :D Ei kiirettä, vastailet kun kerkiät. Halusin vaan jakaa pullani sun kanssa <3

      Poista
  13. Hah hah hah... Sä se Kiki saat naurupissat roiskumaan täälläkin. :D

    VastaaPoista
  14. Tän hetken postaukseni oikeastaan VAATII sun osallistumistasi ;) Ja toki kaikkien muidenkin ;)

    VastaaPoista
  15. Mulla on edelleen käytössä softshel..mikä lie takki ja siitä hajosi vetoketjusta se vetoapulainen millä se kiskotaan ylös asti. Virittelin sen rikkuneen vetoapulaisen tilalle hakaneulan, mutta sekin päätti rikkua. No nyt kiskon sen vetoketjun takkia päälle laittaessani käsin. Juuri ja juuri saan otteen siitä hemputin ns, vetoketjusta jota vetoketjuksi ei voi edes kutsua. No.. laitan takin enyways päälleni ja näytän siinä ylisuurelta läskiltä, eli takki on todella tiukka ja vähän pieneksi jäänyt. Ostin sen varmaan joskus abouttia rallaa kolmisen-nelisen vuotta sitten, mutta en pysty luopumaan, kun takki on niin ihanan lämmin laittaa syksyllä lenkille, talvella hiihtoretkell ja keväällä pakkasten laskiessa päälle taas lenkille. Olis mulla niitä muitakin softshellejä henkarit pullollaan, mutta tämä yksi on vienyt voiton, koska sen on tokkatripen takki. Niitä housuja mun on turha ainakaan pariin vuoteen änkeä jalkaani, koska sen verran on tullut läskiä ympärille. Tosin viime talvena se puku oli mulla siellä 18 km hiihtoretkellä. :)

    Kivan tuo puolisosi versio ja kivan postauksen taas laitoit. Hyviä vastauksia ja pitäisiköhä munkin laittaa pullakaffeet tulemaan??

    p.s. voisin myös kohtalotoverinasi ilmoittautua tk:n painonhallinta ryhmään ja sille todellakin on TARVETTA!! myös täällä päässä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hyvä, että mulla on hengenheimolainen. Saan miehelle sanoa ettei kaikki naiset juokse heti vaatekauppaan :) Olen niin kova jojoamaan painon kanssa, että jo senkin takia on turha mitään ostaa kun seuraavana talvena voi olla painoa 20 kiloa lisää tai pois. Todennäköisemmin lisää :D 18 kilometrin hiihtolenkki saa hien mun otsalle pelkästä ajatuksesta, se on kyllä kunnioitettava määrä :) Ota vaan pullakaffeet mukaan ja laita vastauksia tulemaan :)

      Poista
    2. Ihan saman ongelman kanssa painin täällä, painoa tänä talvena 20 kiloa liikaa, kesällä miinus yksi kilo vähemmän ja syksyyn pästessä taas tublaantuu. Mulla ainakin makea maistuu ja makeat juomat. eli niistä, kun pääsisi eroon niin helpottaisi olotilakin jo puolella! :( Kaveri osti mun hyvästä vinkistä itselleen syksyllä softshell asun ja katselin, että voisin kans hankkia saman asun, kun pirulauke vielä halvalla myytiin. No.. siellä halbahallissa joka kerta käydessäni sitä vahtasin silmät kiiluen ja olin muka sitä joka kerta ns. kovaa ostamassa, mutta aina se sinne henkariin jäi roikkumaan. En vain saanut ostettua. Nyt olen taas etsinyt icepeakilta kevyt softareita vanhojen tilalle, kun meinin pilaamaan vanhat maalatessani puolipaneeleita ja kattoa mein makkarista! :O Ehkä mä ne sitten keväästä ostan!

      Poista
    3. Siellä pullukkaryhmässä varoiteltiin kovasti pepsi maxsista, että se on jossain hiirikokeissa addiktoinut paljon enemmän kuin muut limpskat. Ihan outoa ettei sitä saisi kitata mielin määrin kun ei siinä ole kaloreita. Voi, olen ihan kade puolipaneelien maalaamisesta. Olen saanut hiillostettua jo miehen maalaamisen ajattelemiseen mutta se kuulemma tarkoittaa tapettien vaihtamista. Enkä ole niistä millään valmis luopumaan. Olohuoneessakin on kolmella eurolla rulla rautakaupan poistokorista :D Niissä on tunnearvoa :D Meidän täytyy keväällä kummankin repäistä ja mennä ja ostaa. Voin lohdutella itseäni, että kyllä minäkin kun TaRakin :)

      Poista
    4. Nyt jos en stoppaa tätä kirjoitusintoani niin tästä tulee taas elämänkerta meidän tekstiketjusta ja tämä luisuu käsistä kohta kokonaan. Vielä kun olen flunssainen kuin nuhanenä seitsemässä kääpiössä ja räkä on varmaan mennyt silmiin ja aivoihin asti niin ei pysty ajattelemaan selkeäasti joten päätän kirjoittaa lyhyesti! mm: alennuskorit ovat se paraspaikka ja niistä löytyy aina "välillä" jotakin kivaakin! Mutta seuraavaksi tahtoisin maalata eteisen seinät ja siihen olen saanut luvankin kunhan jaksaisin mennä hakemaan ne pirun maalit!! :)

      Poista
    5. Anna tulla vaan tekstiketjua, luen näitä kommentteja aina kovin mielelläni. Nyt oli kaikkien alennuksien alennukset kun sai Tiimarista kahmia -90% ja -70% Oi sitä onnen tunnetta :D

      Poista
  16. Kauneuden takia on vähän syytäkin kärsiä! Nimimerkillä "Hän joka lähti passikuvaan ja huomasi viime hetkellä peiliin vilkaistessaan, että kulmakarvat rehottaa ja pitää nyt edes muutama nyppäistä..." Että oli sitten vähän turvonneet ja punoittavat kulmakarvat passikuvassa. Toisaalta se kuva oli muutenkin otettu jostain elähtäneen näköisestä turvonneesta akasta, joten samapa tuo mulle on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Passikuvissa on varmaan joku kuvankäsittelyohjelma niissä kameroissa. Mikään muu ei selitä niitä kuvia :D Jostain olen kyllä lukenut, että kun alkaa muistuttamaan passikuvaansa on aika lähteä lomalle :D

      Poista
  17. Täältähän löytyki paljon luettavaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tulee paljon luettavaa kun kertoja aloittaa asian aina niin kaukaa :D

      Poista
  18. :D En saa nauraa, en saa.... :D Siis on mullakin lähtenyt toisesta silmästä ripset! Samantyylinen (no, melkein!!) episodi. Joskus muistaakseni 1999 piti lähteä suoraa yövuorosta tapaamaan poikakaveri-ehdokasta bussiasemalla, kun niin oli sovittu. Unohdin pakata ripsivärin ja ripsenkääntimen (silloin jatkuvassa käytössä) mukaan, mutta mullahan oli laukussa joskus hätävaraksi pakatut vastaavat. Siis painotus sanalla Joskus... ;) Kääntimet nyhtäsi irti toisen silmän ripsistä melkoisen tupsun ja sudin sit kuitenkin sitä ripsiväriä, et näyttäis edes vähän paremmalta... Bussiasemalla hieroin jo silmiä aivan vimmatusti ja samanpäivän aikana sain kanssa antibioottireseptin silmätulehdukseen joka kutisi aivan järkyttävästi!

    Ihanaa, että olit Sinä siellä ryhmässä! Haluan ehdottomasti kuulla jatkoa (ja edistymistä?)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kauheaa, sen on täytynyt sattua ihan hirveesti. Olen niin kipuherkkä, että vetelen vaan höyläämällä ripset irti :D Se silmätulehdus kyllä kutisee ihan järkyttävästi, mulla on muutaman kerran vuoteen eikä siihen nykyään saa enää soittamalla reseptiä vaan pitää aina käydä näyttämässä. Aika usein sen vältän kun laitan tuonne alakertaan tarkoitettua hiivavoidetta siihen kutinakohtaan niin se eí leimahda täyteen voimaan. Apteekissa ei vaan parane sanoa mihin Canestenia käyttää :D Sun ja TheMaman kauhutarinoiden jälkeen taitaa olla parempi pistää ripsentaivuttimet roskapussiin ettei vaan käy vahinko :D

      Kyllä tästä edistyn jahka pääsen vauhtiin. Se on vaan se aloittaminen hankalaa :D

      Poista
  19. Mää käyn nykyään varox pissalla, ennenkuin alan sun blogia lukemaan, eikä toimenpide mennyt hukkaan tälläkään kerralla. Teidän huumori on aivan omaa luokkaansa ja vakka on todellakin kantensa löytänyt. Toisaalta ihan kadehdin teitä, kun oma mies on aivan huumorintajuton ja ihmettelee vaan mun juttujani ja katsoo säälivästi, aivan kuin olisin jonkun toisen planeetan asukas... vaan valittu on joskus neljännesvuosisata sitten, jotta sitä saa mitä tilaa. En vaan millään muista, mitä ne kriteerit sattui olemaan, millä valinnan suoritin :) Mukavaa päivää! toivottelee Anne-Marie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on vaan suhteen vahvuudet jossain muussa asiassa, 25 vuotta on kuitenkin tosi kunnioitettava saavutus :)

      Poista
  20. Oi, sä onnistuit piristämään mua hurjasti taas. Alkoi niin ottaa pannuun yks uutinen yhdestä filmitähdestä, kun se muuttaa pois Lontoosta enkä mä sit enää voi mitenkään törmätä siihen vahingossa vaiks Lontoon metrossa. Joo, tosi lapsellista, mutta minkäs teet :) (Kauhee itkupotkuraivari töissä)

    Kaverilla lähti ripset, kun silmälasin reuna oli liian terävä ja vetäs toisesta silmästä melkein kaikki ripset. Onneks ei silmää. Ja mutakakku on piis of keik tehdä ihan uunissakin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy alkaa suunnitella matkaa uuteen kaupunkiin :) Ei sitä täydy aina niin aikuinen olla, unelmia pitää olla :) Voi kauheaa, lasin kanssa olisi voinut käydä tosi paha vahinko :( Sellainen olisi silpaissut herkästi jo kunnon siivun luomesta. Juu, niin sanonkin miehelle; se oli kuule ihan piis of keik, teeppäs jotain haastavampaa :D

      Poista
  21. Kiitos Kiki ihanainen pullakahveista! Mää täsä vartoon et tua ukko tuolta ilmaantuu sitä kahveeta ihan livenäki keittämään.. :P
    Mahtava tuunaus wettexistä, voisin kuvitella meiltä löytyvän samanlaisen jos tuommosia "pohjia" ois tyrkyllä.. :D
    Todella, vakka kantensa valinnu.. Kikillä sumppi pihahtelee ja ainaniinjärkeväpuoliso tuunailee wettexejä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä <3 Olen odotellut tohkeissani, että äiti saa asunnon myytyä ja muuttaa alempaan kerrokseen niin mun kroppa jaksaa käydä kotosalla. Samalla reissulla aioin kyllä kahvitella sun kanssa ja nauttia siitä sun huumorista. Joka taitaa olla kovin samanlaista mihin olen tottunut :D

      Poista
  22. Siun pittää lähettää tuosta päivitetystä wettexin luutusta kuva ehottomasti wettexin pääkonttorriin! Varmasti möisivät tuplasti enemmän luuttuloita! x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän olisi hyvä liikeidea :D Voisivat laittaa tussin paketin kylkiäisenä :D

      Poista
  23. Näköjään tämä bloggeri osaltani tökkii ja pahasti, olen yrittänyt kommentoida muutamaan kertaan, mutta jonnekin bittitaivaaseen ne häviävät....tai jos palautuvat niin älä ihmettele,kun on moneen kertaan viestiä :-)

    Piti sanomani, että minullakin on talvitakki, joka ei ole ede montaa vuotta vanha, vetskari hajosi. Nyt teen kikit ja puen takin päälle ja pois vetskarin avauduttua vain puoleen väliin. Toimiihan se niinkin, kunhan ei joudu menemään yllättäen takin kanssa minnekään voeraaseen tai julkiseen paikkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravintolassa voi mennä tuolin taakse ja humpauttaa sen siellä. Terveyskeskuksessa voi hississä vetäistä sen kerrosten välillä :D Jos on terve selkä tai nostaja mukana niin voi esittää pudottaneensa sen vahingossa :D

      Poista
  24. Heippa, Seurasit blogiani, mutta sen oli aika päättyä. Uusi blogini aloittaa samoilla kujeilla täällä: http://elamanaallokossa.blogspot.fi/ Pohdis

    VastaaPoista