tiistai 31. joulukuuta 2013

Ette usko mitä jättiä vedin poskeeni.





Viime vuoden lopussa tein yhteenvedon naamakirjan päivityksiä apuna käyttäen ja kasasin myös vuoden 2013.



tammikuu

Voi, voi. Olin lähettänyt lapsen kouluun huonosti toisiinsa sointuvissa sävyissä ja takaisin kotiin saapui äkäinen, syyttävästi tuijottava teini, joka oli joutunut pitämään hupparinsa koko päivän kiinni.


Kyllä mää sitten rakastan miestäni. Pikkuisen suhteiden käyttöä ja pari puhelua. Kohta lähtee neljä kuukautta kahden tunnin kiekkopaikalla levännyt pakettiautonrohjo pois mun edestä. Ei tarvitse enää sokkona peruuttaa. Ei kai siellä juuri joku nauranut, että niin teen muutenkin.


Joko mulla on lääkitys pahasti pielessä tai sitten lapsi pyysi moppia? jotta se voi "V*ttu pestä sillä lattiaa, ettei ole paskasta sen synttäribileissä."


No nyt sinne synttäribileisiin soitellaan lisää mirrejä. Voi kauheeta; V-V on hirveen allerginen kissoille.


Menin kolminumeroiseksi ja lukijoita täydet 100. Muutamat ( reilut parikymmentä) vielä ja on lukijamäärä ja paino samoissa lukemissa



helmikuu

Tarvitsisi saada postaukseen viisi omaa itseä kuvailevaa adjektiivia? Kyselin perheeltä ja V-V:n mielestä mää olen keski-ikäinen punaisten lappujen rakastaja. Ja tyhmä, koska varmistin lapselta adjektiivin merkityksen. Miehen mielestä peräänantamaton. Vielä tarvisi kaksi...

(Mun mutsi sanoo mua aina takakireäksi. Kun mun mieskin sanoo mua peräänantamattomaksi niin onkohan tämä nyt sitten vaan myönnettävä. Liian takakireä antaakseen perään.)

Lapsi on tällä viikolla pyytämättä kolannut oman puolensa pihaa ja ilmoittanut vessapaperin loppumisesta. Olin jo huolissani. Kävin kysymässä siltä, että millä hahmolla se pelaa WoW:ia ja mitkä sen hahmon taidot ja kyvyt on? Se tuijotti ensin hämmentyneenä ja sitten ilmoitti "Jos sää et nyt välittömästi lähde meneen niin revin perseeni ja syötän sen sulle." Ei tarvi olla enää huolissaan. Lapsi on taas oma itsensä.



Teini on ollut Helsingissä jo monta tuntia, ainakin melkein viisi. Soitin tiedustellakseni miten siellä menee. Se vastasi puhelimeen; "Olen löytänyt ravintolan ja olen löytänyt vessan." Sitten se sulki puhelun. Se jostain syystä tiesi mitä aion kysyä.

Sain viisi omituista tapaa haasteen. Saa sanoa. Lupaan poikkeuksellisesti olla suuttumatta 




Sain romanttisuuden puuskan ja suurella vaivalla koversin miehelle sydämen muotoisia riisikakkuja. Mies kieltäytyi syömästä niitä vedoten kakkusten selkämyksessä olleeseen mustaan tussiin. Olin sillä vetänyt suuntaviivat veistämistä varten.



maaliskuu

Buzzadori ei lähettänyt keksiasiantuntijalle BellVitaa, mutta nyt ne haluaa lähettää treenaamisen jälkeen tuotteita. Mikä loukkaus.



huhtikuu

Hirveä aamu. Tulin lenkiltä ja raappasin autoa päästäkseni kauppaan. Sivusilmällä näin todella hermeettisen kokoisen oravan istumassa aidan päällä. Funteerasin; "Hyvä luoja mitä olen mennyt sille tekemään. " Tirskautin pikku porun, koska en todellakaan mene enää ulos. Onneksi katsoin sitä tarkempaa; se oli naapuritalon kissa. Voin siis jatkaa oravien syöttämistä vaikka niillä roikkuu vatsa jalkojen päällä, kun ne istuu aterioimassa.



Se on täällä taas; Pyykkisota vuosimallia 2013.


No nyt se meidän uusi naapuri viimeisen temppunsa teki.
Meni sitten haravoimaan pihansa eikä meidän piha ollut vielä haravoitu. Siis mitä v*ttua!!

Vappuaatto ja meillä on kahdeksan sälliä ahtautuneena V-V:n huoneeseen ja ne luukuttaa ja laulaa mukana Juha Tapioa?? Siis mitä v*ttua!!


14 vuotta sokkotreffeistä.



 toukokuu

Aluspaita, pitkähihainen välipaita, fleecepaita, takki, villahuivi, välikalsarit, pitkät housut, sukat, villasukat ja säärystimet. Onko siinä nyt niin paljon? Lämpöasteita ei ole kuin reilu kymmenkunta. Olen sentään jo luopunut piposta ja toisista välikalsareista. Ja tänään ensimmäistä kertaa ilman villapaitaa.

Tässä siskon kommentti mun "kesäasusteista":
Mää menin laskuissa sekaisin kun vanhin meistä siskoksista soitti ja kertoi kuinka monet housut hänellä on, niin ja se puseroiden määrä o_O Sanoin että täällä on 13astetta ja mulla on kuuma hupparissa, vaikka autossa oli ilmastointi päällä. Sieltä tuli se tuttu pikkuoravien "HUI HUI HUI" 

Rainbowin pannukasviksista löytyi hulluruohoa ja s-kortin perusteella mut jäljitettiin ostajaksi: 
En uskalla enää pitää ovea takalukossa. Ensin sain ääsmarketista tekstiviestin, sitten sähköpostia ja tänään kirjeen. Seuraavaksi ne tulee varmaan sitten kotiin kyselemään onko meillä vielä niiden kasviksia käyttämättä. Ja mää kun olin niitä niiden pakasteita suositellut niin mainioiksi tuotteiksi ummetuksesta kärsivälle. Ne todellakin tekee sen minkä olen niiden mainostanut tekevän; ihan hirveen ripulin 



Nyt on joulukuun loppu enkä osaa vieläkään nauraa tälle:
Jätän aina autoon ostokset, jotka ei vaadi välitöntä huomiota. Mies kun tulee kotosalle töistä niin hän nappaa ne sitten mukaansa eikä mun tarvitse tehdä montaa kilon painoluokkaa olevaa hakureissua pihalle. Jos käyn roskiksella tai postilaatikolla niin sitten otan kylkiäisenä mukaan jotain pientä takapenkiltä. Toukokuussa kävi sitten näin;
Tein uuden ennätyksen kymmenen metrin matkalla. Menin autosta hakemaan ostoksia ja siellä istui ventovieras mies. Ja oli meidän auto, jos sitä joku miettii. Oma mies tuli nopeasti ja poliisi ei-niin-nopeasti, mutta nyt pääsi setä takaisin huilaamaan. Häntä oli kuulemma jo etsiskelty. Soittaessani miehelleni ja ilmoittaessani aivan sama mitä teet niin nyt sää tulet ja sää tulet äkkiä niin mies julkesi ensin tiedustella "Oletko sä riidellyt niiden uusien naapurien kanssa?" Voinkohan vielä kerran käyttää tässä postauksessa ilmaisua "Mitä v*ttua?" Siis minäkö olisin riidellyt?



Ihana uusi sussu kylässä. Olen heittänyt 3 vitsiä ja se on nauranut niistä jokaiselle. Lapsi ei ole nauranut. Mies käski heittää leijan ja jos se sussu nauraa sillekkin, niin sitten toivotellaan se tervetulleeksi sukuun


V-V kävi pääsykokeissa. Siellä annettiin 5 minuuttia aikaa ja paperi missä oli vihreä läiskä ja sininen viiva. Kyllä ymmärtäisin jos se olisi hakenut Taikkiin, mutta kun se kävi lukion pääsykokeissa.


kesäkuu

Ou jee, ykköstoiveeksi valitun lukion ovet aukeaa lapselle syksyllä. Mahtavaa!!


heinäkuu
Ei muuta mainittavaa kuin nimipäiväonnitteluja. Mutta leuhkisin kyllä, että niitä onnitteluja tuli sellaisiltakin ihmisiltä, jotka ei istu saman sukupuun oksilla. Tunnen itseni suorastaan normaaliksi.


elokuu

Kyllä on pitkät oppitunnit siellä lukiossa. Lapsi lupasi soittaa joka välitunti ja vieläpä kahteen kertaan, että kaikki on ok. Se on ollut siellä jo 2 tuntia ja 33 minuuttia eikä ole soittoa vieläkään kuulunut. Onneksi mies kävi katsomassa, että oli se parkkipaikan löytänyt. 
(Ja oli se lukion ovikin taas auennut, koska teini ei istunut mautossaan.)


syyskuu

Mies aloitti kesälomansa kuudelta ja lähti kahdeksalta töihin. Ehkä juhannukseen mennessä lomat pidetty 
(Tässä vaiheessa vuotta voin todeta, ettei tapahdu ensi juhannukseen mennessä.)


Mies väisti kukkien ostamisen kiellon ja toi omasta pihasta puskan. En yrittänyt heittää kimpulla 


Ihana kommentti oli tullut blogin puolelle: Nyt rupee kyllä hermostuttamaan että onko Kiki BB-talossa kun ei mitään kuulu linjoilla. Tulee ankee syksy kun ei kukaan hauskuta! Vaikka me kummatkin tykätään puhua Tenoista niin en ole Claudia Eve.



lokakuu

Sato kerätty; yksi kurpitsa ja neljä tomaattia.




Tätähän ravitsemusterapeutti varmasti tarkoitti, kun komensi syömään kesäkurpitsaa...



Meitin rakkaudella vaalittu kurpitsa päätyi suklaakakkuun. En tykännyt. Huomaatteko; siinä on koristekuviointi tomusokerilla. Vaikutanko nyt yhtään kätevältä emännältä?



marraskuu 
Toinen siskoistani on huvitellut ilmoittamalla saaneensa Pet Saagasta paremmat pisteet kuin meitsi. Vaikka tietää mun ihan aikuisten oikeasti suuttuvan.


joulukuu


Olen kyllä ollut tosi tuhma tyttö kun pukki toi tällaisen lahjan.
Vuosia sitä olen vältellyt, mutta nyt se oli haettava kotiin. Ihan peeaska korokeistuin pyttyyn. 






Koska pyysin mieheltä lahjaa niin poikkeuksellisesti lahjoin myös miestä. Pukki toi hiirimaton kuvalla, joka on suhteen alkumetreiltä. Nyt mies voi sanoa tulevansa vaimonsa naamalle joka päivä. Siis hyppivänsä mun nenälle - tavalla.







Voitin jo kuukausia sitten MehtäEmännän arvonnasta lahjakortin. Kiitos, kiitos, kiitos!!! Olin sitä säästellyt joululle ja OMG mikä jättiläinen meitsiä odotti Valintaladon mypack-hyllyssä. Elämässä ei aina mene nallekarkit tasan, mutten yhtään valita ettei omalle kohdalle osunut kuin yksi nallekarkki. Siis mikä järkäle, painoa 1,2 kiloa. Olen sitä tuijotellut mykkänä ja hypnotisoituneena suuren kunnioituksen vallassa. 



Ja sitten vielä loppuun tärkeä muistutus:



60 kommenttia:

  1. Ihanat lahjat! :)

    Toivotaan etteivät raketit alkaisi räiskymään etuajassa, kun mulla on vielä ruokakauppareissu tekemättä. Ja toivottavasti ilotulitteet eivät muutenkaan poksahtelisi ihan lähellä.

    Vuodessa on ollut paljon tapahtumia. :)

    Ihanaa uutta vuotta 2014 ja hyvää vuoden vaihtumista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitelin jo kukonlaulun aikaan kauppareissut, että pääsen jaloista pois :D Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne!

      Poista
    2. Onneksi kauppareissullani eivät raketit poksuneet - sen jälkeen on ilotulitteiden räiskettä kuulunut.
      Mä odottelen, että vuosi vaihtuisi, poksunta hiljenisi ja pääsisin nukkumaan.;-)

      Poista
  2. Kiva kooste :) Oikein ihanaa uutta vuotta <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos siulle ihana Kiki tästä hauskasta koosteesta, oon niin ilonen ko löysin tänne blogiisi.
    Oikein onnellista ja riemukasta uutta vuotta siulle ja perheellesi:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein onnellista ja riemukasta uutta vuotta myös sinne suuntaan :)

      Poista
  4. Hieno tiiviste vuodesta! Ja kyllä on niin vetoava katse tuossa vetoomuksessa, että lupaan olla paukuttelematta ennen kuutta. Ainakaan raketteja. Niitä en kyllä paukuttele kuuden jälkeenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisia itse muodostettuja paukkuja en pelkää. Paitsi jos sellainen vapautuu aivan väärässä paikassa :D

      Poista
  5. Huisin hauska kooste! Hauskaa vuodenvaihdetta ja hyvää uutta vuotta sinne.

    VastaaPoista
  6. Hirvee mikä nallukka!! Ei kai tuota oikeasti voi syödä....? Ootko muuten maistanut punajuurta suklaakakussa? Minä inhoan punajuurta. Sen makua varsinkin ja sitä karseaa hajua. Oltiin kuitenkin syksyllä miehen kanssa ajelemassa ja oli sellainen klytti tienvieressä, että "Maistatuksia tänään", joten pakkohan sitä oli pysähtyä. Se oli sellasen lappilaisen juustofirman myymälä ja siellä oli juustoja ja sitten kahta juustokakkutyylistä kakkua. Toinen ihan sellaista tavallista ja toinen oli semmosta vähän kuivakakun näköistä... hmm... tai ehkä sacherkakun? No enhän minä mitään nimiä alkanut tavaamaan kun lapoin kakkua suuhuni. Kun olin syönyt niin ihmettelin et miks se mies hytkyy nurkassa. Se sit kysyi et oliko hyvää johon minä tietysti et juu tosi hyvää! Ja mies antaa mulle semmosen suklaakakkupaketin käteen kun niillä oli myynnissä niitä. Isolla luki, et "Punajuurisuklaakakku"!! Aivan sama kuinka hyvää, mulla tuli semmonen yökkäysrefleksi samantien. Pakko oli saada se maku pois sillä tavallisella juustokakulla. Tosin luin ensin tuoteselosteesta ettei siellä ollut punajuurta tai muuta inhokkia piilossa!! ...rehellisyyden nimissä se punajuuri ei maistanut yhtään. Minusta on vain täysin epärehellistä piilottaa semmosta tuotetta suklaakakkuun!

    Oikein ihanaa, onnellista uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on syötäväksi, se on tavallista colan makuista nallekarkkia tuhdimmassa koossa :D http://www.coolstuff.fi/Jattimainen-nallekarkki# Voi Nunju, mää niin ymmärrän sun kakkuäklötyksen :D Mies aina sanoo, että jos se on hyvää niin mitä väliä mistä se on tehty? Oltiin vuosia vuosia sitten laivalla ja söin kaksin käsin ihan älyttömän hyvää salaattia. Sitten siihen oli joku ilkeä tuonut lapun, että se oli minttulammas-salaatti. Minttu kuuluu suklaaseen eikä majoneesiin ja lammasta mää en halua syödä. Loppumatkan laulelin miehelle valitusvirttä; Maijalla oli karitsa, oli karitsa, kunnes ne Silja Lainilla söi sen :D Porkkanakakku menee lujaa vauhtia alas, mutta punajuurikakkua en suostuisi maistamaan paitsi huijattuna. Kyllä sutkin melkein huijattiin se syömään :D Oikein. oikein hyvää uutta vuotta <3

      Poista
  7. Ihana kooste! Sain nauraa taas :) mukavaa uutta vuotta!!

    VastaaPoista
  8. Kiitos mahtavasta koosteesta. Olet kyllä ollut yksi vuoden ilahduttavimmista bloggaajista, täysin omassa sarjassasi ja niin mainio! Kotijoukot täällä tasan tietävät milloin äippä lukee Kikin uusinta. Oikein mukavaa vuodenvaihdetta sinulle ja perheellesi, mene ukkokullan kainaloon kun paukkupommit alkavat pelottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menisinkin kainaloon niin mies olisi tyytyväinen, mutta kun mulla on säikähtäessä tapana tarttua mieheen ihan henkeni hädässä :D Olen kyllä viilannut jo eilen kynnet ihan lyhyiksi etten saa kauheasti vahinkoa aikaiseksi :D

      Poista
  9. Niin ja varovasti tuollaisen suklaajättinallen kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on colan makuista hedelmäkarkkia. Nyt on vaan niin pimeää koko ajan ettei siitä saanut millään hyvää kuvaa. Varovainen sen kanssa saa kyllä olla ettei mene leuka sijoiltaan :D

      Poista
  10. Niin se vuosi hurahti - huh!! Tätä koostetta kun luki niin monet jutut muistin kuin eiliseltä päivältä. Kiitos Kiki tästä vuodesta ja muksaa alkavaa, huumorintäytteistä uutta vuotta 2014 teidän poppoolle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieteinkin montakohan asiaa täällä on jo vilahtanut :D Äkkiä on kyllä vuosi hurahtanut :) Oikein muksaa vuotta myös sinne Kotipellolle koko poppoolle!

      Poista
  11. Hih, ihan loistavaa!
    ♥Valtavasti onnea, iloa ja rakkautta tulevaan vuoteen ♥

    VastaaPoista
  12. Kiitos hauskasta koosteesta ja Ihanaa Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  13. Meillä alkoikin heti kauhea pauke. Kello on kuusi! Onneksi puput ei näytä säikkyvän. Mä ajattelin olla rohkea ja lähteä kävelemään ystävän luo hetkeksi.

    Ja sulle toivotan, Kiki ystäväni vähintään yhtä hyvää tulevaa vuotta! Ihana kooste ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään lueskelin, että hevosetkin pelkäävät. Olen vaan surrut oravaraukkojani miten ne ressukat on varmaan vielä enemmän kauhuissaan kuin minä :D Monelle koiralle tämä on aivan painajaista, mää sentään tiedän mikä ihme rytinä on. Vaikkei se paljon auta :D Oikein, oikein hyvää tulevaa vuotta myös sinne suuntaan <3

      Poista
  14. Nyt täytyy sanoa että ensimmäistä kertaa kohtaan kuvan joka hakkaa mennen tullen Sokerivuoren Markun mediassa viljellyt "eiks tämä ole söpö?" - kuvat! :D
    Jumaliste jos tuo sun ilmeesi ei vetoa hulluihin raketin räjäyttelijöihin, niin ei sitten mikään! Minä ainakin hellyin ja vedin kaikki ostamani tykinjysyt vessanpöntöstä alas.

    Hiirimatto juttu sai aikaan tutun hytinän läskeissäni ja ihme kiekaisut rikastuttivat tämän pikkumökkimme sisäilmaa siinä määrin että se sai jopa vaimoni ilmehtimään - ei kuitenkaan kannustavassa mielessä.
    Tuo nallekarkki taitaa olla muuten se sama jolla kävit häikkimässä Luostarin puolella? Ei muuten mutta kannattaa pitää ne ovet lukossa sillä sitä ei koskaan tiedä mitä yön pimeydessä tapahtuu...

    Lopuksi: Vilpitön kiitokseni Kiki tästä vuodesta ja kaikista niistä hyvistä fiiliksistä joiden vallassa olen täältä lähtenyt. Ihan oikeesti, monta kertaa olen tullut pipa silmillä mutta nauraen lähtenyt ja se onkin sellainen juttu mihin lääketiede eikä lääkärit pysty.
    Jos kulunutta vuotta katsotaan tilastollisesti niin:

    - kaksi kertaa kuset housuun
    - kerran sellainen väsyneempi Papasmurffi
    - peräti kolmet riisfrutit näppikselle sillä niitä lukemattomia kahviturskahduksia näytölle/näppikselle ei lasketa mutta arvioisin että liikutaan litran - kahden kantturoissa
    - niin, ja kerran olen olen vetänyt sellaisen ohuen porkkanan henkeen.

    Kaikki edelle mainitut ovat todellisuudessa tapahtuneita asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt siellä fasebuukissa kiertää kuva, jossa kissa pyytää ampumaan raketit vasta kuuden jälkeen ettei tarvitse koko päivää paskoa pitkin seiniä. On se hyvä, että en sitä aamulla nähnyt. Olisi voinut tulla erilainen teksti :D Kyllä jätän oven takalukkoon ja annan sun maistella mun nallekarkkia, tottakai <3 Onneksi meni porkkana henkeen eikä herne nenään :D Oikein, oikein hyvää uutta vuotta!

      Poista
  15. Pakko myöntää Kiki, että mä pelkään jo valmiiksi sitä päivää, jolloin sun hauskutussuoni ehtyy. Vai ei kai niin voi käydä, eihän?? Tahdon hymystellä ja likitukehtua jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka tammikuu on suoni vähän vaitonainen, mutta helmikuussa alan jo virkoamaan :D Ettei se varmaan ehdy, ei huolta :D

      Poista
  16. Siis onks tuo nallekarkki ihan syötäväks tarkoitettu vaiko koriste vaan. Aika namupala! ;)
    Onnellista ja parempaa vuotta 2014 sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, syötäväksi. Se on tavallista nallekarkkia, se on vaan tehty jättimuottiin :D Siinä on reilut 12 000 kaloria :D Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  17. Just niin, parempi kun ei ammuttas ollenkaan. Rahat menee taivaan tuuliin ja ilma ohenee.

    Oikein riemukasta Uutta Vuotta Kiki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen sun kanssa aivan samaa mieltä. Onneksi meillä tuo jälkikasvu ei ole enää raketti-iässä, kyllä se niin rahan haaskausta on. Ja luontokin kärsii. Yhtään tämä mielipide ei tietysti johdu siitä, että pelkään niitä ihan hirveästi :D Oikein, oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  18. Varsinainen värisota oli käynnissä 50 kilsan matkalla kun ajelin töihin...mukavaa tulevaa vuotta teille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin hokenut sen 50 kilsaa; Apua, apua, apua :D Oikein, oikein mukavaa vuotta myös sinne <3

      Poista
  19. Täälläkin pelätään, mutta kun sivistys on parinkymmenen kilometrin päässä niin turvassa ollaan! Suurta tuhlausta, olisipa joku kaupunginisi niin rohkea, että lahjottais tulitusrahat johonkin tärkeään. Mä aivan rakastan sua, kun olet niin rivo ja railakas. Oikein hyvää uutta vuotta sulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihin tulitteisiin kyllä uppoaa suuria summia. Meillä ei onneksi ole enää muksu kiinnostunut niin säästyy rahat. Rivo ja railakas :D Oikein, oikein hyvää uutta vuotta myös teidän perheelle <3

      Poista
  20. Sillon ko alotin kirjoittamaan tätä kommenttia, mun edellä oli kaks kommenttia. Nyt ko pääsin kirjoittamaan loppuun, niitä on 37. Anoppi ryäkäle on viäny multa nettiaikaa koko päivän.
    Mut juu, on kyllä niin hellyttävä kuva tossa lopussa. Anoppikin pelkää pauketta, mut siittä ei sais söpöö kuvaa. Hyvvää uutta vuotta teijän ihanalle perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kun ei ole lemmikkejä niin oli pakko laittaa oma kuva :D Hirmuisen hyvää uutta vuotta myös teidän perheelle <3

      Poista
  21. Sulla on ollut mainio ja tapahtumarikas vuosi! Ja ihanaa, kun oot ollu meidän ilona koko vuoden!! Ei muuta kun kohti uusia seikkailuja, eli mahtavaa alkanutta vuotta sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paitsi tuo marraskuu ei ollut hyvä :D Oikein, oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  22. Hyvä vuosi ollut, toivottavasti tämä on vieläkin parempi! :)

    Mun kaltaiselle karkkiaddiktille toi nallekarkki on uus tuttavuus :O mulle kans tommonen, menenpä heti kattomaan tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta jytkäleestä riittää addiktillekkin pitkäksi aikaa :D

      Poista
  23. Mää mää mää! Se olin mää se syyskuun kommentoija! Ja sä muistit! Näetteks nyt? Hyvä kiertää ja muistetaan! Ja Kikiä ei voita kukaan tässä lajissa ;) riemua vuoteen 2014!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olit :D Mua vieläkin se aina välillä naurattaa :D Oikein riemukasta uutta vuotta myös sinne!

      Poista
  24. Mieki oon siun fani! :) Oot ihan proo! :D

    VastaaPoista
  25. Mitähän kivvaa sitä tänä vuonna tapahtuukaan :)
    Onneksi ei oo ajatustenlukija...
    Paremapa tätä vuotta kuitenni toivotan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tästä varmasti tulee hyvä vuosi, toivottavasti :D Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  26. Pikakelauksella se vuosi tuntuu vilahtaneen ohikin :) Hirmuisen hyvää uutta vuotta myös sinulle!

    VastaaPoista
  27. Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle :)

      Poista
  28. Keskityin sitte oikein tosisani ja luin kaks postausta kerralla. Edellinen odotti välilehdellä ties montako päivää, kunnes se jonku konejumituksen yhteydesä oli suljettava.
    Ihan mieletön nallekarkki!! Joko se on syöty? :P
    Ihanaa alkanutta vuotta ihanaiselle Kikille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sää luit oikein huolella, jos meni monta päivää :D On siitä nallesta vielä rääppeet jäljellä :D Oikein, oikein hyvää alkanutta vuotta myös ihanaiselle Liisaxille :)

      Poista
  29. Lystikkäitä juttuja sulla :)
    Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinulle :)

      Poista
  30. Voi jestas, tämä oli taas yksi parhaista postauksista! Sori, mutta pakko sanoa, että repesin niin kovaan nauruun, että pojat tuli kysymään mitä sää oikein naurat hörötät täällä yksinäs? No mitähän olisin höröttäänauranut, oisinko jo revennyt nauruun siinä v..ttu mopin kohdalla ja vieras mies autossa ja paras oli tietenkin tämä SUURI orava pihassanne! Nyt sattuu mahaan... kiitos Kiki, että olet olemassa sä teet mahdottomast ja tylsästä päivästä iloisen ja vauhdikkaan.

    Esikoinen kysyi, että mikä siinä on? eli tarkoitti tuota viimeistä ala-kuvaa postauksessasi. En sitten alkanut enää selittämään yhtään mitään vaan ajattelin, että jos se seisoo mun takanani niin kai se osaa silmiään käyttää. :) Siinähän lukee ihan selvästi, että ammutaan niitä raketteja vasta kuuden jälkeen jookos! Vielä oli ihan lukuetäisyydellä, mutta ei vain vissiin tuijottanut muuta kuin kuvaasi joka on muuten HYVÄ!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on se hyvä, että sää sanot kuvaa hyväksi kun mun mutsin mielestä näytän siinä alienilta :D Kun tajusin meidän autossa olevan vieraan miehen niin ensin ajattelin jaahas, tältäkö se sitten tuntuu olla hullu ja tuumailin onkos tämä sitten kuitenkin jotain piilokameraa ja sitten otin jalat alleni ja lujaa :D Meillä on pihassa ihan hirveen ylipainoisia oravia kun ne istuu aamusta neljään asti syömässä koko päivän. Kyllä ne välillä vähän liikkuvat kun kisaavat kenen vuoro olla astialla :D

      Poista