perjantai 28. helmikuuta 2014

Kauanko kaalimato lataa?
Arvontapurkkia on hölskytetty ja ravistettu ja äkäinen tehtävään nakitettu teini on nostanut sieltä Jenni H:n lapun. Jos laitat osoitetta tulemaan sähköpostiin flerry@suomi24.fi niin minä laitan sitten pakettia tulemaan.Se on taas aika parhaan kyvyn mukaan auttaa ja vastata googlen kautta tulleille hakusanojen etsijöille. Tässä kokoelma viimeaikoina Kiki's Homeen tulleita hakuja:

paniikkikohtaus pikakelaus
Tiivistäisin sen pikana seuraavasti: Epäilen kuolevani, tiedän kuolevani, en kuollutkaan.

(Jos olet samanlainen Tarjoushaukka kuin minä ja olet tarttunut Tokmannilta neljä purkkia suklaista espressoa eurolla houkutukseen ja olet nautiskellut niitä saman vuorokauden aikana noin viisi kymmenen 15 tölkkiä, niin se voi olla ihan se kofeiinin määrä, joka laittaa ison rattaan heilumaan.)


postaus pieru
Kovasti tarmokkaasti väitin perheen miesväelle, etten todellakaan ole päästellyt blogistaaniaan leijasta postausta ja teini vastasi "Joo, niin varmaan mutsi, miten sinulla olisi käynyt sellainen edes mielessä?" Mies ei saanut naurultaan sanottua mitään. Asiaa tutkittuani jouduin hyvin poikkeuksellisesti myöntämään väitteeni vääräksi. Tässä nyt sitten sekin pikakelauksella:
 En päästellyt perätuulia ulos puolison kuullen todella pitkään aikaan. Eikä puhuta nyt viikoista vaan kuukausista. Sitten kävi haaveri ja lapsi kalautti päänsä kirjaston satutunnilla patteriin niin voimalla, että siitä tuli verta. Kotimatkalla ajattelin autossa yhden kuuluville vapautetun pumpan nyt sitten olevan aivan sama sen jälkeen kun lapsukaisella oli ventti otsassa. Siitä se kaasutus sitten lähti.

Luin joskus Cosmopolitanista miesten toiveita mitä tyttöystävät ei koskaan sano. Yksi niistä oli "Hieno pieru kulta, päästähän toinen." Koska se ilmavaivojen vapauttaminen oli aikoinaan niin kovin ylivoimaisen vaikeaa niin totesin puolisolleni, että kyllä minuakin pitäisi myös kannustaa. Puoliso sitten välillä kehuu ja toteaa "Hieno pieru kulta, päästäppä toinen."


taikalamppu jylppygalleria
 Kyllä minäkin jään joskus sanattomaksi ja nyt on se joskus.


tekosyy lanttukuutioille
Nuukana kuluttajana käyttäisin tekosyynä lantun kilohintaa.kauanko kaalimato lataa
Olen lataillut viime aikoina tosi paljon naamakirjassa FarmVille peliä. Tuollaista kaalimatopeliä en ole kokeillut. Mutta ainakin siinä FarmVillessä tulee alussa teksti, että jos ei peli ilmaannu näytölle 10 sekunnissa niin sitten täytyy imuroida uusi Flash Playeri. Lukitsen vastauksen alle 10 sekunttia tai sun kaalimato saattaa vaatia tuoreemman Flash Playerin.vierasta posliinia
Tunnustan, kärsin tästä samasta vaivasta, kunnes antibioottiripuli opetti sen, että kunhan ei ole köntsä housuissa, niin se on aivan samantekevää vaikka toiminnon joutuisi suorittamaan vieraassa huussissa. Tutuksi kävi joka kaupan, viraston ja kirjaston saniteettitilat. Kaikkihan me käydään kakalla, anna mennä vaan, vaikka pakaroiden alla olisi vierasta posliinia.lusikkaasento
Laitat vaan googleen hakusanaksi "Miten katetaan pöytä" niin jo löytyy mihin voi laittaa soppalusikan ja mihin jäätelölusikan.

Meillä nirvanaan vienyt lusikka-asento on tälläinen:
Mies viime suven alussa ne tuunaili ja vieläkin ihailen niitä hartaudella.


herpes arpi tykyttää
Tälle ei ole mitään tieteellistä perustetta, mutta oma arpeni tykyttää hermostuessani. Laske viiteen tai jos olet oikein äkäinen viiteenkymmeneen. Toimii. Jos olet epälaskennallinen ja sinulla on lähimmäinen, jota naurattaa sormien apuna käyttäminen, niin sitten vaan toteat sinne viiteenkymmeneen pääsyn olevan useamman numeron mittainen matka. Voit tehostaa viestiä ilmauksella "Sulla tykyttää kohta otsa kun nippaan siihen!" (Tehostusta saa käyttää vaan täysi-ikäisen seurassa.)


herpes pyllyvaossa
Pohdein kovasti miten ihmeessä huuliherpes sinne vakoon olisi sujahtanut ja sitten keksin ratkaisun probleemaan. Voi sinua ressukkaa; Se kun toisista mielistelevistä ihmisistä sanotaan, että he ovat perseennuolijoita, niin se on pelkkä kielikuva. Ei sitä nyt herranjessus sentään ole tarkoitus ihan kirjaimellisesti ottaa. Välttääksesi lisäongelmat niin esimerkiksi; Niin kiero, että syö rautanaulan ja paskantaa ruuvin on sitten ihan vaan pelkkä sananlasku.itse tehty vibra
Tässä kävi muutama päivä sitten niin, että kiukustuneena päätin keppostella ja tuunata miehen kuntopyörään Jäbättimen. (Koska siellä lukijoissa on varmaan heitä, joiden teevee ei ole lauantai-iltana kolmosella, niin se on sellainen muovinpala mitä muksuna laitettiin pyykkipojalla pinnojen väliin ja se räpätti polkiessa.) No eihän siihen sellaista sitten saanut asennettua, koska rengas oli jonkun tyhmän suojakuoren kätkössä.

Epäonnistuneen tuunailun takia raaka-aineena ollut jogurttipurkki jäi hyödyntämättä ja sain aatoksen kokeilla DIY vibraa. Tai nyt täytyisi varmaan sanoa saaneeni huikeen idiksen tuunata vibra. Päätin kokeilla sulattaa jogurttipurkin reunasta leikattua kahta pisaraa leivinpaperin välissä yhteen. Siinä sitten silitysraudan kanssa häärätessäni tajusin olevani väärällä polulla. Eihän se ole vibra, sehän on plektra.
Mutta jos siellä nyt joku etsii plektran ohjetta niin tälläinen siitä tuli.

Jäin vielä Jäbätin-kepposen yrittämisestä kiinni, kun puoliso tiedusteli minkähän ihmeen takia kellariin oli ilmaantunut pyykkipoika ja pikaliimaputkilo? Ja miksi kuntopyörässä törröttää pystyssä ruuvimeisseli?  Yritin irrottaa sitä muovikuorta mutten saanut sitä irti, mutta en saanut sitä työkaluakaan enää irti. Yleensäainaniinjärkeväpuoliso kehtasi vielä lapsellisuuksissaan kysäistä "Onko mahdollista, että sää liimasit sen meisselin kiinni?"

Nyt mun täytyy tähän loppuun vielä kertoa pyörätraumastani. Meillä oli ennen miehen kuntopyörä olohuoneessa. Sehän tietysti jo aiheuttaa trauman jo ihan noin sisustuksellisesti ja sen takia se majailee nyt kellarissa. Puolustan siipan alakertaan ajamista sillä, että hänellä on siellä telkkari, radio sekä sauna. (Suorastaan siis kuntosalitasoista, vaikkei salilla taida olla orressa roikkumassa riviä kuivattuja vihtoja eikä seinällä metri kertaa metri kokoista Taistelevat Metsot taulua.) Kun se pyörähirvitys vielä majaili olkkarissa niin yhtenä kertana miehen polkiessa olin peffa pystyssä siinä edessä. Yleensäainaniinjärkeväpuoliso hyvin vitsikkäästi päästi äänen, joka imitoi soittokelloa. Ja tätäkös meillä sitten vieläkin jaksetaan nauraa: Minulla oli takanani latua auki vaativa mies ja edessäni sohva, jonka yli en todellakaan olisi päässyt kapuamaan. Ei siinä kertakaikkisesti ollut muuta vaihtoehtoa kuin pillahtaa itkuun ja karjaista:
 "Et p*rkele kyllä aja mun päälle!"


65 kommenttia:

 1. Ai hyvä tavaton miten sai taas hihitellä sun jutuille. Hyvää viikonloppua sinne koko porukalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvää viikonloppua myös teidän porukalle <3

   Poista
 2. Tossa viimesessä mä kyllä jo nauroin ääneen :-D Ihanaa, että joku muukin on noin hemmetin pösilö, kun määkin! Onkohan se tää kaupunki, kun saa aikaan kaikenlaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on tämä kaupunki, eihän meissä nyt voi mitään pösilön vikaa olla :D

   Poista
 3. Hehheh... pierut on hyvinki tuttuja täällä päin, yhden sun toisen`laisilla "ääniefekteillä" ja nuo vieraat posliinit... tutuiksi ovat tulleet :D
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se elämä opettaa joskus karsimaan turhan häveliäisyyden :D Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 4. AAAHHAAAHAAAHAHAHAAAAA (= toi on siis huutonaurua) ja vedet valuu taas silmistä...vibra tai plektra sama sen väliä kunhan ukko ei aja kuntopyörällä päälle - mie romahdan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki hyvin kunhan ei jää kuntopyörän alle :D

   Poista
 5. Kuntopyörä-episodi oli ihana =). Perjantaipiristys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin meidän perheen miesväen mielestä, he sitten jaksavat sille nauraa :D

   Poista
 6. Komppaan Rozia koska voin sieluni silmin nähdä sut sen pyörän kimpussa :P
  On mulla oikea kysymyskin: sinähän tunnetusti riehaannut kevään innoittamana joten koskas tulee postaus niistä jutuista jotka ovat tähän asti jääneet sensuurin kynsiin? Enkä tarkoita mitään yksitysikohtaista rapsaa makkarin puolelta vaan ihan niitä arkisia juttuja joista olet (jostain ihme syystä) päättänyt vaieta? :D
  Pplease, etes muutama..nämä kun on ovat sellaisia (masennuksesta) henkiin herättäviä postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, älä nyt yllytä mua :D Takataskussa polttelee sensuurista vapautumista odottelevia vaiettuja tilanteita :D

   Poista
 7. Mä komppaan outia ja totean aivan saman jälleen, että voi hyvänen aika.. kuule kun ei se yhteiskunta niin toimi, että täällä kokoajan piereskeltäisiin ja pumppailtaisiin.
  No niin ja sitten taas asiaan: meillä lauantaisin sattuu olemaan se telkku auki ja kyllä täälläkin yritetään päästää niitä ns. naisellisia "päästäs nyt rakas toinenkin ääni" paukkuja.
  TUO sun istutuspöytäs on niin makea, että tämä tahtoo jonkinlaisen myös itselleen. Tästä voisi ottaa jotain suuntaa antavaa ideaa. No tästä sun istutuspöydästäs tuli mieleen kato, että jos sää oisit laittanut nuo ikkunapokat vähän niinkuin liikkuviksi jotta ne sulkeutus sillain hienosti oviksi sun pöytäs eteen. Sit sää voisit kato olla siellä ovien takana ja pumppailla "nyt et naura" ihan rauhassa ja kukaan ei kuulis yhtään mitään ja vaikka kuuliski niin voisit sanoa, että ainakin tuulettuu hyvin!l
  omg.. :O mitähän mää taas höpötän ja luritan? No pointti oli se, että tuli taas sulta tosi makeita juttuja ja pitäsköhän mun yrittää lyödä sut lauralta alta aika yksikön ja mennä taas väsäämään joku vasta postaus hakusanoista. Ne kun on aina niin mukavia lueskella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MULLA on muuten väärä nimimerkki... johtuu youtube nimimerkistäni...mistä lie se nyt tuonkin tänne on nakannut!

   Poista
  2. Kuvasta kyllä tunnistan :) Nuo kananverkot ei taitaisi paljoa peittää jos menen niiden suojaan suhauttelemaan :D Voisin tietysti kyllä olla pokkana "En se minä ollut. Ovet narisee" :D Väsää ehdottomasti postaus hakusanoista, ne on aina niin mielenkiintoisia. Googleen saisi tulla joku vapaaehtoinen kohta mihin saisi vastata minkä takia hakee mitäkin sanaa. Olisi niin hauskaa tietää mitä etsijöiden mielessä on liikkunut :)

   Poista
  3. MUN ROHMUSORMET TEKI SEN TAAS! Kännykkääni tuli sähköpostina ilmoitus "kikin kommentoinnista" blogipostaukseeni "kevättä rinnassa"... no niin mähän oon toosiii hyvä näissä kommenttien hyväksymisessä kännykällä ja poistin tietenkin taas vahingossa sen sun ihanan kommenttisi! Älkää muut ihmetelkö mitä mä sähään puhelimellani!! onko muille käynyt muuten koskaan näin? Oletko jälleen niin kiltti ja menisit pistämään uuden kommentin "kevättä rinnassa postaukseen"? :O

   Ja hakusanoihin palatakseni ajattelin tehdä kyllä postauksen jossakin vaiheessa jälleen, nimittäin aika mielenkiintoisia hakuja on ollut. Lisäksi suunnittelen tässä tekeväni jonkun haastiksen! :)

   Poista
  4. Laitetaan uudelleen :D Saanko jo alustavasti kinata sitä haastista tänne suuntaan kun mää niin tykkään niistä :)

   Poista
  5. Saat kinata ja ruikuttaa, lennätän sen sulle ensimmäisenä. Miten mää nyt voisin olla sulle laittamatta haastista. Täytyy vain ensin suunnitella hyvin ja sitten toteutta. Alusta asti hyvin suunniteltu on... joo taisin juuri saada idean ja huikean sellaisen "ehkä vähä lapsellisenkin, mutta ei ole vielä konsanaan tullut vastavaa vastaan"! hih.. :)

   Odottele ihan rauhassa ja pysy nahoissasi! :)

   Poista
 8. Katjainkeri vei minun vuorosanani :-)
  Olet päivän pelastus!

  VastaaPoista
 9. Voi Kiki, älä myt meisseliä kuntopyörään liimaa - saattaa kuitenkin jossain vaiheessa tulla ikävä ;-)

  Mun villi veikkaus on, että tuolla taikalappu jylppygallerialla on jotain tekemistä lastenkulttuurin kanssa. Mutta että mitä se sun luona tekee, siitä ei ole aavistustakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jylppygalleria taitaa olla sama asia kuin sellainen Riemurasia sivusto. Minähän olen häveliäästi sanonut yhtä anatoomista osaa riemurasiaksi :D Joo, en liimaa meisselssonia kuntopyörään, en vaikka kuinka suuttuisin :D

   Poista
 10. Ihania hakuja! ;)

  Pieru on luonnontuote - välillä on hyvä tuhnutella ja päräytellä. ;)

  Hieno plektra! :) Lapsuudessa "rengasräpättimiä" oli poikien pyörien renkaissa. ;)

  Mä taidan ojentaa sulle ýhden blogihaasteen, jos et ole vielä sitä haastetta saanut. ;)
  Täytyy kaartaa ensin omaan blogiini vastaamaan haasteeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tajua miten sitä jaksoin aikoinaan kuukausitolkulla piilotella. Asuttiin jo kaupungissa kun sen vapautin :D Ihanaa, mää sitten tykkään blogihaasteista :) Mun täytyy kaartaa s-postiin, siellä on varmasti kaikkien mainoksien joukossa sinulta postia. Johonkin nämä päivät on taas vaan valuneet tekemättä mitään, mutta kyllä tämä tästä :)

   Poista
  2. Nyt haaste on näkyvillä ja haettavissa blogistani. :)

   Kannattaa päästellä ulos - muuten kertyy ilmaa masuun ja se on kamala tunne. ;)

   Joskus päivät sujahtelevat. <3

   Poista
 11. Älä ikinäkoskaan edes harkitse tuon miehen vaihtoa toiseen!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En harkitse, en edes silloin kun se yrittää ajaa kuntopyörällä mun ylitse :D

   Poista
 12. nauroin ihan räkänä kun muorin luona päivällä kännykällä luin tätä postausta. ehdottivat hoitoon menoa.. :D hehe..kiitos taas viikon parhaimmista nauruista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdotettiinko sitä hoitoon menoa kummalle meistä :D

   Poista
 13. Mää pyörryn! Happi loppuu, pierettää! AAAAAPUUVVVAAAA!!!

  Joskus, Kiki, joskus vielä mää oikeesti tukehun nauruun näitä postauksia lukiessa :D:D :D
  Nyt oli vaarassa tirskua suupielistä vinapuunit näppäimille!

  Se Plektra saattas toimia hyvinnii miehen kitarassa. Ei hyvänen aika, mitenkä niin näinkään sut touhuilemassa siellä kuntopyörän kimpussa :D

  MUTTA lusikka-asento on kerrassaan UPEA, mahtava, ihana!

  Taas mää laulan... "hei, älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena, kun nyt oot"

  Täää on niin huippua viihdettä, ettei mikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin monta vuotta kun olen aitoa plektraa pidellyt kädessä etten tiedä miten lähelle meni oikeaa :D Mutta netistä katselin, että sellaisen voi tehdä cd-levystäkin niin ei se taida kovin tarkkaa olla :D Tälläisenä pysytään :D

   Poista
 14. Sää oot niin ihanan kokeileva! Mulle ei tulis miäleenkään koittaa tehrä plektraa. Tosin en semmosta tarttiskaan, mut senhän vois antaa vaikka lahjaks. Mielenkiintoisia hakuja, totta tosiaan. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kerran kun multa irtoaa DIY niin sitten tulee tuollainen tavara mitä meillä ei tarvita :D Noista mun ja niistä sun hakusanoista tulisi hyvä aikuisten satu :D

   Poista
 15. Tuo vibra/plektra :D :D Miten sulla tulikin mieleen tollanen jekku? Tai toisaalta, koittihan sun mies ajaa sun päälle sillä kuntopyörällä, et oliko tämä ansaittu kostotoimenpide?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo oli ihan ansaittu kostotoimenpide. Vaikken mää kyllä siitä päälle ajamisesta tällä kertaa suuttunut :D

   Poista
 16. :))) ihanaa päivän piristys, nyt sitä jaksaa sairastaa naurun veet silmissä.
  Upea toi lusikka-asento.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa lusikoista, kun käyn täyttämässä lintulautaa niin näin talviaikaankin aina ihailen niitä ohikulkeissa :)

   Poista
 17. Pitäskin joskus tehdä vastaavantyylinen, hakusana-postaus, uudemman kerran itselläkin. Tosin hauskempaa se on lueskella näitä sun humoristisia postauksiasi. :)
  Huokailen tuota ekaa kuvaakin, että toiset ne osaa kuvata, ja kuvauskohteet niiiiin ihania. Kuolaan, kunnes joku tuo nessun ja pyyhkii turpavärkkini. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nuo kuvauskohteet vähän samalla lailla harhaanjohtavia kuin nuo mun otsikot. Tuossa yläkuvassakin on taustana roskiksesta löytynyt hylly :D

   Poista
 18. No voi yhen kerran... Kyllä sullakin toi juttu luistaa ja vielä sellasella hauskalla tavalla :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juttua tuppaa tulemaan :D Joskus mietin mistä tekisin postausta ja en keksi mitään. Sitten vaan avaan tietokoneen niin sitä vaan tulee ja tulee :D

   Poista
 19. Onnea Jennille! Tuossa plektra kohdassa repesin, olet Sinä kyllä sen verran Pelle Peloton että kyllä siinä epänormaalitkin muusat hyytyy komeasti hopealle. Kiitokset viikon nauruista, onneksi ei tullut rupsuja kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kerran kun yritän askarrella niin tulee aivan muuta :D

   Poista
 20. Tätä ei ois kannattanut lukea kesken oppitunnin :D

  VastaaPoista
 21. Suhteen alkuaikoina sitä ei koskaan kehannu piereskellä. Sitten kun mä vahingossa ekan kerran pieraisin (on siittä jo "jokunen" vuosi aikaa) ni voi sitä autuutta, ku ei oo ennää tarvinna sitä hävetä :)
  Mä oon kans kova pelaan farmvilleä, mut sitä kakkosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on paljon helpompaa kun ei tarvi odotella, että toinen menee eri huoneeseen :D Kakkosta minäkin kun sitä voi pelata siellä Zyngan puolella. Ei tarvitse olla sataa fasebuukkikaveria kun saa sieltä kerättyä ne jutut, mitkä täytyy ruinata naapurilta :)

   Poista
 22. Ei voi olla totta mitkä sanailulahjat sullon :))))
  Meillä et viihtyi... on kuntopyörä olohuoneessa. No johonkin se piti roudata walk-in closet:n tieltä.
  Ja minustakin tuo teidän versio lusikkaasennosta on kyllä hieno :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestistä lusikan asennon nappasin ja kovin olen tyytyväinen ideavarkauteeni :)

   Poista
 23. Minä kuulun heihin, jotka vierastaa vierasta posliinia. Iskkee ummetuksen! :D
  Jajajaja meilläkin oli kuntopyörä (Tvins.com:sta tilattu ORBITREK ELITE [tms]), niin alussa sillä jakso polkkee iha kätevästi, sitten se meni vaatekomeroon, sen jälkkeen äiti otti sen lainaan, sen jälkkee se meni hänen vaatekomeroon. Haimme kotiin, jätin (vahingossa) ulos, ja se oli siellä niin kauan kun se alko hitusen ruostua pysttyyn. Nysse on kaatopaikalla! ps. Se oli muuten kätevä pyyhkeiden kuivatus"teline" x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ennen aivan samanlainen, sain nuorempana rippileirinkin käytyä ilman, että kävin vieraalla posliinilla :D Kuntopyörä on kyllä turhan kätevä kuivausteline, siihen tuli helposti jotain heitettyä. Jos se pyörä ikinä yrittää tulla meillä vielä paraatipaikalle tönöttämään niin laitan kyllä korvan taakse vinkin miten voi vahingossa polkea itsensä ulos :D

   Poista
 24. Kiksauttaja pahoittelen melkein unohdin kommentoida tätä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! :)
  Tosi kummallisilla hakusanoilla sun blogiin tullaan. Ei osaa muuta sanoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on kummallisia :D Ne vasta kummallisia on mitä en kehtaa laittaa nettiin :D

   Poista
 25. Kaikki on jo sanottu aiemmissa kommenteissa, että ei muuta kuin päästäppäs lisää näitä taas!
  (Silläkin uhalla, että kuolen nauruun, mutta toisaalta, oliskos mukavampaa tapaa kuolla?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää päästelen lisää :D Sain haasteen missä kysytään mitä designtuotetta ei meidän sisustukseen tulisi ja yritän täällä pohtia voinko laittaa mielipiteen miten voimakkaana ja sitten päästelen tulemaan :D

   Poista
 26. Pieruhuumori naurattaa aina! .)

  VastaaPoista
 27. Olis mullakin sulle pähkinä purtavaksi... Käyhän kylässä!

  VastaaPoista