maanantai 16. heinäkuuta 2012

DIY

                                                                                             Do It YourselfLöydä kirpparilta pilkkiämpäri viidella eurolla, laita puolisosi tinkaamaan hinta kahteen. Jos puolisosi ihmettelee että mitä teette pilkkiämpärillä kerro meneväsi pilkille ensi talvena. (Kyllä nainen tarvitsee kun nainen halvalla saa. Ja mitä väliä jos se maksaa kaksi euroa?)  Paikallista kontaktimuovi; meillä se oli juuri siellä mihin olin sen viime syksynä jättänyt kirjanpäällystämismaratonin jälkeen. Tulosta netistä numeroita ja älä laita sitä kopiota sinne muovin alle, kun se ei enää irtoa sieltä, vaan piirrä se "läpi".  Saksalaisilla on hyviä tulostussivuja hakusanalla MALVORLAGEN; taitaa tarkoittaa kalvovärikuvia, ehkä? Laita purkin kylkeen nelonen ja huomaa ettei se ei ole keskellä ja tulosta vielä kakkonen. Tämän vaiheen voi jättää pois laittamalla sabloonan heti oikeeseen kohtaan.

Kysy puolisosi mielipidettä tekeleestäsi; puoliso voi vastata, että nelosesi muistuttaa purjevenettä eikä nelosta.   Heittäidy marttyyriksi ja kerro monin sanoin siipallesi että jos hän vielä aikoo joskus nähdä kirkkoveneesi on syytä pitää suu supussa purjeveneistä. Kerro monin sanoin että voit kyllä raapia irti kaikki veneet ja huokaile, että kohta on kaikilla metallinmuruja jalassa ja sinä tiedät kyllä kenen on syy... Pidä mykkäkoulua; jos olet kuten minä ala 8 minuuttia myöhemmin puhua pierun sm-kilpailuista. Kun puolisosi ehdottaa että korjaisit nelosen kynsilakanpoistoaineella voit raivota, että arvaas mitä se on maksanut ja että olet ostanut pullon täyttääksesi sen halvemmalla aineella.  Tässä vaiheessa  on hyvä kysyä/raivota, että onko tämä maalia mitä mulla on housuissa? 


Kysele illalla siipalta että mitä sää nyt menit sanomaan siitä nelosesta koska hänen tapanaan ei koskaan ole arvostella tekemisiäsi.  Toista tämä kohta useampana iltana ja painota sanomaasi raskailla huokaisuilla. Vie ämpäri ulos juuri sinne mihin puolisosi oli sitä sovitellut ja sinä olit vastannut että, ei. Ole kaiken vaivan jälkeen tyytyväinen. Koska tämä ämpäri on numero 42, on näitä oman laskuoppini mukaan vielä 41 jäljellä kirppareilla. 
                                   Kerro tarinaa pilkkijästä joka muinoisina päivinä pilkki, pilkki niin monta vuotta sitten, että hänen
                                                                                  luistimensakin ovat jo sammaloituneet....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti