tiistai 18. kesäkuuta 2013

Mitenkäs mieheni muna voi?

Ensin toivottelen Tervetuloa! uusille lukijoille 

Olen taas suurella innolla seurannut googlen kautta tulleiden hakusanoja ja on aika vastata teille etsijöille:


orvokkopelargon
 Ensin tuumailin tämän olevan jargonia jostain scifi-leffasta, mutta tarkempi asiaan perehtyminen osoitti löytyvän lajikkeen; orvokkipelargoni. Kun vihreitä peukaloita jaettiin niin en ollut jonossa, joten Kikin logiikalla laita vaan johonkin nättiin kivaan astiaan orvokki ja pelargonia. Vaikka vanhaan kahvipannuun. Sano sitä sitten orvokkopelargoniksi. Jos joku epäilee voit kertoa lukaisseesi sen netistä.

johanna tukiainen
Taitaa jäädä häneltä nyt Julkkis-BB linnareissun jalkoihin. Voi, voi. Minun mielestäni on täysin normaalia purkaa pettymys tirauttamalla pikkuinen poru. Jos läheisesi ovat nauraneet sinulle asian takia, niin myötätuntoni on puolellasi.


pet rescue saga ei edisty
 Olet varmaan jäänyt nyt jumiin johonkin kenttään. Jätä rohkeasti kommentteihin kentän numero ja vinkkaan sinulle mikä on kikka kolmonen, jolla matkasi jatkuu. Juutuubista voit laittaa hakulaatikkoon kentän numeron ja katsoa ratkaisun. Jos läheisesi sen jälkeen nauravat asialle, niin myötätuntoni on puolellasi.


blogspot + stringit
Mulla on ihan sellaiset Cellbesistä todella edullisella pakettitarjouksella ostetut mummokalsongit, mutta voihan sitä kirjoitella postauksia vallan mainiosti stringeissäkin.


tyrni ja paniikkihäiriö
Marja Tyrni ei ole aiheuttanut minulle paniikkikohtausta. Jos sinulle on tämä tapahtunut niin suosittelen ehdottomasti välttämään Pikku Kakkosen Katti Matikaista. Se se vasta pelottava on. Näyttää siltä kuin Marja Tyrni olisi huovutettu ja lingottu 95 asteessa.


keksi-suomen taasmaa sää

Sää nyt:
Tänään aurinkoista. Kartalta paljastuu itse sekoitettu ja siis melkein itse tehty suklaakeksi. Osta tuollainen alakuvassa oleva Sunnuntain valmispussi ja vaihda sen öljyn tilalle sulatettua voita. Tuloksena on yläkuva. Mukana niissä kuvan kekseissä olisi pieneksi silputtuja Biilareita, mutta mulle iski himo ja söin ne edellisenä päivänä. Ne sulaa sellaisiksi sitkaiksi vaahtokarkkiyllätyksiksi. Päällystetty ne olisi valkosuklaaraidoilla, mutta mulle iski himo ja söin senkin suklaatinkin edellisenä päivänä.
Varoitukset:
 Jyväshyvän Kesäkassi on Prismassa melkein 1,50 halvempi kuin Cittarissa. Se missä on suklaapisara, kaurakeksi ja kauranen.

Voimakasta matalapainetta aiheuttaa keksitön vuorokausi. Tuuleni täyttää silloin hirmumyrskyn nopeuden. Ukkosen todennäköisyys kasvaa jokaisen keksittömän tunnin jälkeen.

Ylin lämpötila:
 Fasupalat. Tai herrasväenpikkuleivät, jotka ei ole marketista. Mikä vaan kotosalla tehty.

Alin lämpötila: 
Mariekeksi ilman hilloviivaa.

UV-indeksi: 
Olen keksitellyt vaan varjossa. Moni niistä sulaisi ja sotkisi kätöset.

Sadesumma:
Sitä yhden pisaran Tenaa olen toistaiseksi käyttänyt keksireunaa nakertaessani. Sen verran on ollut sadetta. (Ketä mää yritän huijata, kyllä mää yleisesti otan sen kerralla poskeeni)


kiki's home
Tämä hakusana on alkanut kiilaamaan tilaa kymmenen suosituinta listalta. Ja on kyllä mun "Onpa erikoinen hakusana" - listallani kärkikahinoissa. Sitten vastaukseen: Laskiskelin, että ei minulla taida tässä olla menossa vasta kuin koti numero 18. En ollut jonossa silloinkaan, kun matemaattista lahjakkuutta jaettiin, joten luulisin tuloksen olevan 18. 


nuorisoslangi kolmonen
Meillä käytiin seuraavanlainen keskustelu Äiti: "Sanoksää pupu äitille miten nuorisoslangilla ilmaistaan kolmonen? Teini: "Menetkö nyt v*ttuun mun huoneesta ja laita se ovi kiinni perässäs." Aika pitkä värssy, eikö se olisi helpompaa vaan sanoa kolmonen?

Tästä aasinsillasta pääsen ylpeänä ilmoittamaan, että pikku pilttini pääsi ykkösvalintanaan olleeseen lukioon yhteishaussa.


"paskahätä"
No kuules nyt, tietääkö sun iskä tai äiti tai aikuinen huoltaja, että sää olet nyt tullut nettiin ja laittanut googleen ruman sanan?

Tässä oli kyllä lainausmerkit, että jos siellä nyt joku etsii synonyymia niin: Laskea kaapelia, vääntää tortut, vapauttaa varpusparvi, käydä shaissella tai tulossa uutislähetys kakkoselta.


tuksu kakka
Fanitan Tuksua, mutta en niin paljoa, että tähän asiaan olisin millään lailla perehtynyt. Julkisuudessa paljon vilahtelevien hammaslanka pyllyvaossa pikkuhousukuvien perusteella uskallan väittää, ettei hänellä ainakaan peräpukamaongelmia sen kakkaamisen suhteen ole.


peeasiaan
Onkos sulla nyt käynyt niinkuin meitsille? Miehesi täysin yllättäen koki tarvetta tunkaista peeasiaasi jotain, joka ei todellakaan ole sinne tarkoitettu. Meillähän se kävi seuraavasti: Elämässäni on ollut hetkiä, jolloin selkäkivultani en yksinkertaisesti taivu tuonne etupeehen enkä takapeehen. Tapahtuipa sitten kerran niin, että sen selkäkivun lisäksi sain vielä riesakseni bonuksena hiivatulehduksen. Otin sellaisen hiivavaivat parantavan lääkesupon, ojensin sen syvän huokauksen saattelemana siipalleni ja viestitin hulluna ympäriinsä pyörivillä silmilläni: "Tee se, äläkä puhu siitä. Äläkä vaan j*malauta naura tälle tilanteelle ainakaan viikkoon." Useimmiten suppovarastostani valikoituu peräpukamiin tarkoitettu sukkula. Meidän sanattomassa viestitoiminnassa oli häiriötä ja mies oletti, että se suppo on matkalla sinne minne sen yleisemmin olen sujauttanut. Vastaisin sinulle; Ymmärrän, että se on noloa. Todella ymmärrän. Ja tälläiset asiat hoitelee mieluusti aivan itse. Mutta välttyäksesi tilanteelta, jossa takaosastolla olevassa peeasiassasi majailee kannaksen toisella puolella olevaan peeasiaan tarkoitettu suppo, niin avaa suusi kertoaksesi tarkat koordinaatit. Voit muotoilla asian vaikka näin; Hyräile tai hoilota laulua "Sukkula Veenukseen" ja vältät tilanteen, jossa laulu onkin "Sukkula Aunukseen"

mitenkäs muna voi mamma petelius
Sukunimi ei nyt täsmää, mutta en anna sen häiritä. Olen törkeä vaimo enkä ole ennen kysellyt munaa kädessään pitelevältäni mieheltäni "Mitenkäs muna voi? Olen vaan komentanut toimimaan ja suoriutumaan hommastaan. Korjasin erheeni ja tiedustelin siipaltani asiaa. (Mieheni on tässä asiassa pro, koska häneltä löytyy karjalaiset sukujuuret, enkä siis yleisesti kokkaile tätä itse.) Tässä ei -ole -kyllä-sukunimi-petelius resepti munavoille; Laita huoneenlämpöiseen voihin mieleiseesi kypsyysasteeseen keitettyä munaa ja ripsaus suolaa. Makuasioita, mutta minä en henkilökohtaisesti pidä siitä kolmen minuutin munasta; mieleiseni muna on kova muna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti