tiistai 4. helmikuuta 2014

Hieroin sitä kuin taikalamppua.Meillä oli tammikuussa taas se aika vuodesta kun tuli täyteen tällä kertaa tasan 17 vuotta siitä kun väänsin vaginastani vuorokaudelta tuntuneen 47 minuutin ponnistuksen jälkeen vesimelonin kokoisen pään ulos. (Väänsin vähän muutakin; sananlaskun "Ei lasta, eikä paskaa." vastaisesti olin saanut väännettyä lavetille sekä lapsen että paskan.) Tämähän tarkoittaa sitä, että päässäni alkoi pyöriä uhkaavia kauhukuvia syntymäpäiväjuhlasta, valkoisista sohvista ja ylisuuresta teinilaumasta. Pidän suurimmasta osasta lapsen kamuista, mutta 60 niitä hilloutumassa valkoisen sohvan liepeille saa leposykkeen nousemaan pilviin. 


Lähdettiin sitten viime vuodesta hyvällä havaitulla kaavalla liikenteeseen; Meidän asunnon alla on tyhjillään liikehuoneisto, joka ei ole aikoihin ollut käytössä. Siiippa rimpautti taas huoneiston omistajalle ja saatiin vuokrattua tila, vaikka puoliso rehellisesti kertoi aikomuksista hillota sinne sata kakaraa. Sohvat pelastettu. Koska meidän talossa on äänieristys tehty pinkopahvilla niin kaikki kuuluu tänne yläkertaan, joten kellarissa on vielä sekin hyöty, että täällä oltiin valmiustilassa pistämään pirskeet pakettiin ja tuomitsemaan lapsiraukka ikuiseen häpeään tarpeen vaatiessa. Oli siis melkein KäTy-bileet. (Kämppä tyhjänä.)


Ennen bileitä opettelin jälkikasvun nimeä. Edellisissä synttärikinkereissä kävi niin, että kun yksi lapsukaisen ystävä kätteli ja esitteli itsensä niin menin totaalisesti lukkoon. V-V:llä on pitkä nimi ja käytän siitä nuukana ihmisenä vaan toista puolikasta. Itse hän käyttää identiteettinään maailmalla sitä toista puolikasta. En sitten millään saanut päähäni mikä ihme se toinen nimi on mitä muut käyttää ja osoitin sormella omaa vaivalla maailmaan pungettua jälkeläistäni ja ilmoitin olevani "Tuon äiti."


Pääsin toteuttamaan jotain jonka toivoin ja kuvittelin olevan menneen talven lumia; teemasynttärit. V-V toivoi Beer Pong pöytää, jonka päällä heitellään pingispalloja kertakäyttömukeihin.  (Joku juo jostain kupista kun toinen osuu omalla pingispallollaan johonkin?) 

Leikilläni tiedustelin lapsukaiselta tehdäänkö Beer Pongin voittajalle myös mestaruusvyö ja yllättäen vastaus oli; Joo.  
Ensin sitä mestaruusvyötä yritti askarrella mies; ei kelvannut, eikä meillä tämän yrityksen jäljiltä ole saunassa kauhaa.

Sitten toimeen tartuin minä:


Näistä se ajatus sitten lähti; liukuri, jesari, Tiimarin -90% alennuksesta ostettu rintamerkki, pahvilaatikko ja mattopuukko sekä saha. Kadun äärimmäisen paljon hyvältä tuntunutta ajatusta ostaa muovikassillinen tosi- halvalla - sain vappupillejä sieltä Tiimarin -90% osastolta. Eikös ne vekarat sitten puhaltaneet niihin pilleihin aina sen pingispallon osuessa kuppiin. Mieheni mieliksi lisään tähän vielä katuvani myös toista ostosta, etten ikinä koskaan osta alennuksesta enkä täydellä hintaa enkä ota vaikka saisi ilmaiseksi yhtäkään pulloa vaahtoserpenttiiniä. Olisi kuulemma siivoaminen ollut tosi paljon helpompaa ilman sitä. 
Ja vaikka itse sanonkin niin siitä tuli hyvä. Pohjana on liukuri ja reunat tein pahvilaatikosta. Kullanväristä joulukoristeisiin tarkoitettua maalia -70% alella Tiimarista ja lisukkeena reunassa vielä tosi tosi monta kiekausta jesari-rullasta. Ja tämän kaiken koreuden sai jopa kiinnitettyä vyötäiselle, koska kaiken tuon teipin alla on nahkavyö.Jos kääntelin minä ahkerasti teippirullaa niin samaa teki myös jälkikasvu. Hän sitten päätti vetää alligaattoriteipillä kaikki matot ja johdot niin ettei kukaan vaan kompastu. Kyllä oli sitten sisustukselliset.Pikku piltin kaveripiiri aikoo tehdä tästä Beer King - ottelusta jokavuotisen Winter Classic tapahtuman. Kävin ostamassa pokaalin, johon voidaan sitten kaiverruttaa kunkin vuoden voittaja, vaikka epäilen ettei tämä peli vuosia kiinnosta. Eteen tuli kammottava tilanne, jossa lapseni puhui minulle kuin olisi mun vanhempi. Se keskustelu sisälsi jotain diipadaapaa siitä miten mun täytyy ymmärtää. että aina ei voi voittaa, joku muu voi voittaa, että pokaali voi lähteä johonkin toiseen talouteen ja miten en saa siitä sitten raivostua. Siis minäkö?


Yritin ottaa kuvaa siitä kiertopalkinnosta. Se ei onnistunutkaan, kun olin painanut kamerasta nauhoituksen päälle, siinä on sitten sellainenkin nappi. Pari kertaa kyllä päästin kiukkuisen hymh-tuhauksen ennen arvoituksen ratkeamista. Päätin sitten astua nykyaikaan ja laittaa salaa nauhoitetun kuvamateriaalin aiheesta miten kuvat päätyvät tänne blogiin. Tämähän on vissiin sellainen videopostaus. (Ehkä se lapsen pitämä saarna siitä ettei aina voi olla ykkönen oli aiheellinen kun yrittäessäni ottaa sitä kuvaa olin hoilotellut "Lassekin kaatui ja silti se voitti.")  Jos kuuntelette pätkän niin pitäkää kaiuttimet pienellä. Jopa oma sisko mietti hetken aikaa vastausta kysymykseen "Rakastaksää mua vielä jos laitan juutuubbiin pätkän missä vetäisen Jippikayjee?"

 Pyydän anteeksi kaikilta artisteilta, joiden tuotanto tässä häväistään.


Koska tuo jälkikasvu näitä kyseli niin laitan sitten teille lukijoille myös selvityksen:

Pieraisitko sä ?
Se alussa oleva narahdus tulee tuolista.

Mitä sä heiluttelet sitä koko ajan?
Siirtelen sitä jalustaa, ettei pöytätabletin reuna pilaa näkymää.

Kuullostat ihan *******
Ääni on identtinen siskoni kanssa, koska sormenjäljen aiheuttama kiukku tulee ulos syvimmällä rintaäänelläni.


Mikä ihmeen sika?
Tsiikaa voittajaa.

Joo mutsi, laita tää youtubeen. Joo, mähän autan sua siinä.
Ei se suostunut auttamaan, laitoin sen sitten ihan itse.


Kyllä sä pieraisit! 
Ne kaksi muuta on keittiön lattian narahdukset. Siis ihan aikuisten oikeasti on. 

71 kommenttia:

 1. Mahtavat partyt!
  Siellähän on lapsukaisenne ajatellut fiksusti turvallisuusnäkökulmasta! Teipannut matot lattiaan :-) wau!
  Miehesi tekemä mestaruusvyökin oli ihan hieno, hirmu työn on joutunut tekemään, kun tyhjenteli nuo tölkit. Olettaen että ne ovat tyhjät :-)
  Sehän olisi voinut olla vaikka lohdutuspalkinto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ne oli kuin sillit suolassa ettei siellä kukaan olisi tainnut mahtua kyllä kaatumaan, mutta onhan se hyvä että ajatteli :D Ei se mies saanut kaikkia tyhjentää kun siinä oli joukossa iltakävelyllä kadulta nostettujakin. Kyllä se muutaman silti sai :D Tyhjät oli tölkit kun mies väänsi ne ruuveilla vyöhän kiinni :D

   Poista
 2. Mä(kin) oon sitä mieltä että sun tekemäsi vyö on hienompi. - Mutta ehkä se miehen tekemä kelpaa ensi vuonna jos jättää tölkit täysiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. olen siitä vyöstä oikeasti vähän ylpeä. Se taipuikin niin sopivasti vatsan päälle se liukuri :D Ensi vuonna voi täydet tölkit vetää jesarilla kiinni vyöhön :D

   Poista
 3. Hienot palkinnot! :)

  Laulu kuulostaa hyvältä! :)

  Vaahtoserpentiini on aika tarttuvaa - tuosta serpentiinistä on kokemusta takavuosikymmeniltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sulla kauitin päällä kun sää kuuntelit sitä laulua :D Kyllä sen serppentiinin tiesin vähän ongelmalliseksi, mutta se iiiiiso alennus sekoitti pään :D

   Poista
  2. Oli mulla kaiutin päällä. :)

   Mua alkaa aina mukanalaulattamaan, kun kuulen sun laulavan. :)

   Poista
  3. Kollo kurkisti heti pahvilaatikostaan, kun kuuli Kikin äänen. :)

   Poista
  4. Hän varmaan ajatteli missä ne herkkutikut viipyy mitä viimeksi lupailin :D

   Poista
  5. Kollo vilkuili ympärilleen, että Kikin täytyy olla jossakin lähellä. ;)
   Kissalle herkkutikut maistuvat aina. :D

   Poista
 4. Ehdottomasti sun vyö ON hienompi. Mutta sen miehenkin vyön voi kyllä käyttää...ei saa tuhlata hyvää saunakauhaa! Sehän voi vaikkapa tanssia sulle vain se päällään? Eikös voikin??
  Loistava tapa pitää likivalvotut bileet, mutta silti niin, ettei kodista tarvii paeta ja pieni 7- vee piltti on silmän, eikun korvan alla.
  Vääsin vaginastani...voi äiti. Sä oot niin ihana hullu ja ihan paras pösilö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, ykkönen jäi uupumaan tuolta yhdestä kohtaa :-D

   Poista
  2. Kävin jo tarkastamassa, ettenkö mää sen ikääkään muista oikein :D Kun sen häpeän olen jo kokenut etten nimeä muista :D Täytyy ehdottaa jos saan lauantaina jonkun tanssiesityksen saunan jälkeen niin ei mene kauha haaskuuseen :D

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Voihan sun kanssasi. Mutta kyllä saa olla jälkikasvu tyytyväinen äidistä, joka noin paljon näkee vaivaa kemujen järjestämiseksi. Vyö on tosi hieno. Ja mä suljin korvani niiden pierujen ajaksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä riemusta jo näkee vaivaa, että tämä taisi olla viimeinen kerta kun synttäreitä vietetään :D Seuraavan kerran taskussa polttelee todennäköisesti tuore ajokortti ja täysi-ikäisyys :D

   Poista
 7. sie olet kyllä maaliman mahtavin mutsi. todella hieno palkintovyö ja kaikki. ja tuo video..hahaha..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli joku refleksi tuossa mahtavan mutsin kohdalla kysyä paljonko sulle pitäisi antaa käteistä :D Olen niin tottunut siihen, että äiti ja kehuminen yhdistettynä samaan lauseeseen tarkoittaa lapsen olevan rahaa vailla :D

   Poista
 8. No voi sun :)
  Mulla jää nyt sun pieruhuumori kuuntelematta kun tää pikkumasiina ei näytä sitä, mulla näkyy vain iso blanco kohta :/
  Täytyy koittaa pitä mielessä ja tulla uudellevierailulle läppäriltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se odottaa juutuubissa siihen asti kun lapsi tajuaa etten laskenut leikkiä sen sinne laittamisesta :D

   Poista
 9. Sun blogi pelastaa kyllä meikäläisen päivän tänään.. Makeat naurut sai aikaan :)

  VastaaPoista
 10. eka katsoin videon läpi, sitten luin jälkikasvun kysymykset ja pakkohan se oli katsoa ja kuunnella uudestaan, että pierasitsä?! :D No et. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin siitä kun se narahtaa takaisinpäin tullessa samassa kohtaa :D

   Poista
 11. Onnea V-V.lle sekä äidille!! Aivan mahtavat on nuo vyöt. Loistavaa kierrätystä sekä alelaarien hyötykäyttöä. Oiskos V-V suuntaamassa turvallisuus-alalle, sen verran hyvin on kyllä tuo jesarin käyttö hallinnassa.. Mahtava alue-valtaus sulla myös tuolle video-alalle =D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin selviydyin mestaruusvyöstä vaikka ensin hätäännyin, että nyt se Tannikin on lomalla, keneltä huhuilen apua :D Olen ollut niin hyvässä opissa, että alkaa sujumaan omatoiminenkin tuunaus :)

   Poista
 12. Todella hienot vyöt ja vanhempina olette kyllä uskomattomia. Osaahan lapsukaiset arvostaa? Minäkin taannoin jähmetyin kun joku mamma kysyi mun nuorimmaisen nimeä, hetki meni nikotellessa ennen kuin muistin. Kaikissa synnytyksissä olen pelännyt hulluna sitä pa***n tuloa ennen lasta, mutta kiitos peräruiskeen sitä ei ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä sitä arvostusta irtoaa joltain muulta teiniltä eikä tuolta omalta lapselta :D Synnytysvalmennuksessa ajattelin hyi, en minä ainakaan sellaista tee ja unohdin koko jutun. Ei ole sen jälkeen unohtunut :D

   Poista
 13. Millä te nyt heitätte löylyä? *järcyttynyt*

  Siisti vyö, mä tosin käänsin kirjaimet heti BurgerKingiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan miehen askartelemaan jotain kun kerran uusiokäytti kauhan :D

   Poista
 14. Olette kyllä tosiaan ihan mahtavat vanhemmat! Molemmat vyöt ovat tosi hienoja, mutta ehkä tuo sinun innovaatiosi on kevyempi ja helpompi käyttää. Niska tuli jostakin syystä kipeäksi videota katsoessa :)

  VastaaPoista
 15. Sullahan on söpö ääni, sellanen herkkä ja keveä!
  Huippumestat ja krumeluurit synskille taas järkkäilitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkä ja keveä kuullostaa paljon paremmalta kuin kimakka mitä mää itse siitä käytän :D Se taitaa tuo kameran laatu viedä pahimmat kärjet korkeista kiekaisuista pois :D

   Poista
 16. Videopostaus. Parhaasta päästä! Voi että sulle saa nauraa:))))
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion tätä videopostaus parhaasta päästä termiä kyllä viljellä tuolle meidän lapselle :D

   Poista
 17. Älä välitä, samat tuli pöydälle mullakin kuopusta tehdessä :)
  Mutta sullahan on oikeasti tosi kaunis lauluääni! Mie ihan yllätyin, kun oot niistä laulamisistas silleen huumorin varjolla kertonut... mutta tuo video nauratti mua tosissaan - mun jälkikasvunikin rynnisti paikalle katsomaan, mille mie käkätän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroin ylpeänä tästä kommentista perheelle ja mies pidätteli nauruaan ja lapsi huokaisi; Joo, sun blogiystävä sulle varmaan kertookin totuuden :D Se voi olla että se tulee kaiuttimista autenttista ääntä vähän hiljempaa ja kameran laatu pehmentää korkeat kiekaisut :D Olen joskus veisannut Evankeliumi murtaa vaikka kallion laulua ja pikkusisko totesi reilun 10 vuoden iässä, että jos se evankeliumi ei murra sitä kalliota niin mun ääni kyllä murtaa :D

   Poista
 18. Mitäpä ei äiti tekis lastensa juhlien takia, , sie teit komian vyön.
  Onnea sankarille ja äiteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Niinhän se on. Taisivat kuitenkin olla viimeinen kerta kun tuo lapsi haluaa kotosalla juhlia kun seuraavan kerran juhlitaan jo täysi-ikää :)

   Poista
 19. Tätä sun videoo joutu katsomaan pää kenollaan, mutta lauluäänihän sulla on kaunis. Älä vähättele itseäsi ihan aikuisten oikeasti se on kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykö tässä alkaa kotosalla sanomaan, että teillä on korvissa vika eikä mun lauluäänessä :D

   Poista
  2. Kyllä se on kuulijan korvassa vika, vaan ei sun äänessä. :)
   Laitappa seuraavaksi eetteriin Kun poika saunoo biisi vai mikä se parin vuoden takainen lätkä renkutus oli. Etkös sä sitäkin kotona hoilannut. Jostain muistan lukeneeni näin.

   Poista
  3. Täällä on ollut kahden lukijan joukkopako joten jätän laulamisen väliin :D Lähtee vielä loputkin :D Juu, Poika saunoo kuuluu mun repertuaariin, se on vissiin se Poika on tullut kotiin kohta kun lapsi saapuu paikalle niin se jotenkin aktivoituu :D Mutta eikös sellaiset intiimit livekeikat ole kauhean suosittuja, lupaan vetää sulle ihan privaattishown kun päästään nokikkain :D

   Poista
 20. Vastaukset
  1. Tässähän täytyy venutella äänijänteitä ja päästää tämäkin biisi vapauteen :D

   Poista
 21. Paras postaus ikinä ja rakasutin silmittömästi videoon - se on ihan ykkönen joten mun oli kerta kaikkiaan pakko jakaa tää tuolla G+:n puolellakin :D

  VastaaPoista
 22. Apua! Odotan kauhulla pikkuprinssin synttäreitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun huomaat kahlaavasi popkorneissa ja sipseissä nilkkaa myöden niin ajattelet vaan ettei ne synttärit ole kuin kerran vuoteen :D Älä osta kaverisynttäreille vihellettäviä pillejä tai mitään muita ääntä pitäviä vitkuttimia :D

   Poista
 23. Nonniin, lopultaki pääsin kattomaan sun vireos! Luen blogeja yleens vaan kännykällä, se ei suastu näyttämään juutuupivireoita. Mut hiano vireo oliki! Se on tarkkaa puuhaa se kuvvaaminen. Jos mää ossaisin laulaa yhtä nätisti ko sää, mää laulaisin kaiken mitä suustani päästäisin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni Maija, luotin vallan siihen, että sää kyllä täräytät totuuden lauluäänestä :D Täytyykö tässä nyt mennä anopin koneelta kuuntelemaan, että eikö se oikeasti ole niin paha? Laitoin kyllä siihen videoon jonkun paranna laatua tai jotain sellaista, noinkohan se on parantanut sen äänenkin se juutuubbi :D Täälla lapsi kyllä totesi sun kommentista "Oletko hei ikinä kuullut huumorista?" :D Täytyy vissiin sitten pyytää äidiltäkin anteeksi kun moiten fasebuukissa sen ääntä kamalaksi ja se on kokoliki samanlainen :D

   Poista
 24. Jäätävän style vyö, vitsi oot taitava! Kaiketikin bileistä tuli menestys ja V-V sai olla äireestään ylpeä. Mutta hitonhitonhitto, mulle laitettiin just uusi käyttöjärjestelmä (onkohan toi se oikea sana) tähän koneeseen, enkä näe videoita (mistään), sanoo vaan Blogged plug in- Ärh! Eli nyt joudun vaan kuvittelemaan, mitä siinä oli - mission impossible, ounastelen :)
  Tai no pääsen mä sen kattomaan sitten kun exä tulee ja hoitaa homman. toivottavasti pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bileet oli menestys ja voin ylpeänä kertoa yhdenkin juhlijan ilmoittaneen rakastavansa mua :D

   Poista
 25. Täytyy muistaa katsoa video heti huomenissa : se kun ei luurilla onnistu :)
  Mä muistan nousseeni synnytyspöydältä v. 1998 mennäkseni vessaan, mutta kätilö komensi mut takaisin.
  Se mun kakkani osottautuikin vauvaksi :D
  Mut mistä sen olisi ensisynnyttäjä voinut tietää ?

  Hulppee palkinto, ja oikeen ajatuksella tehty!

  Meillä lähti iso sohva korjattavaksi kun jouset paukahtivat lattiatasolle... Aiks monta teiniä se on kannatellut kuluneen kahden vuoden aikana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kävi sama juttu, että ilmoitin kätilölle lähteväni vessaan etten toista sitä kakkatemppua, mutta kätilö sanoi ei mihinkään enää :D Voin vaan kuvitella miten sohva raukka on ollut lujilla kun tuo nuoriso tuppaa menemään istumaan pomppaamalla ja sitten täytyy istua vielä päällekkäin :D

   Poista
 26. Mahtavaa liukurin uusiokäyttöä :D nyt tiedän mitä varten mun kannattaa säästää pari liukuria, niille on selkeesti käyttöä muutamien vuosien päästä! :D

  Ei munkaan mielestä sun ääni mikään ikkunoita rikkova ole ;) ihan kestää kuunnella, että ei aina kannata uskoa sitä omaa lasta ;D mun poikalapset on sanoneet kanssa et "äiti oo hiljaa, ei jaksa kuunnella" mun laulusta, mutta lohduttaudun sen johtuvan siitä, että laulan vähän kokoajan (eikä siis äänestä.. juu ei...) jotain epämääräisiä luikautuksia sieltä&täältä, minun onnettomalla muistilla kun ei muisteta kuin max.hittikappaleiden kertosäkeistöt... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä ääntä sanoo muutkin kauheaksi :D Mulla on nyt kyllä vahva epäilys, että kun paransin videon laatua juutuubissa niin se paransi sitä ääntäkin. Ehkä se vei kirkkaimmat kiekaisut :D Säästä vaan pari liukuria, kun teillä aletaan olemaan tuossa iässä niin me ollaan taidettu saada peräkamari jo omaan käyttöön. (Hirveetä, minkälainen äiti miettii miten sisustaa kun saadaan tyhjää tilaan :D) Voin sitten laittaa sulle pöydän tulemaan Matkahuollon kyydissä :)

   Poista
 27. Tosi kiva tuo vyö!! Ja se kiertopalkintokkii on mahtava! :D
  Ja hyvä ääni siulla on, pieruineen päivineen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin Marskuseni, mää alan kohta luulemaan ettei se ääni pilaannu ulos tullessaan :D

   Poista
 28. Mahtava vyö!
  Ja kiitos nauruista! Repesin videota kattoesa.. en laulusta vaan siitä ko niin antaumuksella totesit *sormenjälki* . Ihan tänne asti kuulu se ankara veetutus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lapsi ihmetteli matalaa ääntä mutta se on tullut kyllä niin syvältä rinnasta se veetutus :D

   Poista
 29. Ensinnäkin onnittelut sekä äidille, että lapselle...mutta ei sille viimeiselle! Sitä on lohdutuksen sanaseksi väännetty täälläkin 5, 560 kilosta esikoista synnyttäessä. On ollut kokemus, joka ei unohu ikinä, varsinkin kun oli mitattu, että sieltä mahtuu tulemaan n. 3,5 kiloinen. Ja minä repesin sananmukaisesti. Ei tarkota nykykielellä mitään hauskaa! :D

  Mahtava vyö kierrätystä parhaimmillaan ja paljon hienompi, kuin tuo eka.

  Ja on sulla aika sisustuksellinen poika, tuostahan voisivat ottaa oppia nykytrendien keksijät. Se siivousjuttu on sitten eri juttu!

  Tuo video on kyllä yliveto :D Et kutenkaan parkaissut siihen, että helevetti sehän ottaaki videota. Mulla näitä kuvailuja riittää siltä saralta.Ite en osais juutupeen laittaa mittää.

  Oikein siistejä juhlia vaan, toivotaan, että talo pysyy pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, yli viisi kiloa on jo tosi paljon väännettävää. Siinä on muutama tikki kyllä varmasti ommeltu, että sut on saatu kursittua kasaan. Ei se juutuubiin laittaminen ollut vaikeaa, jos minä osasin niin sitten osaa kuka vaan :D

   Poista
  2. HUPSISTA, meni kilo ylite :D No ei sentään niin iso. Onneks vaa neljä ja puol...Auts, iha sattu eplkkä ajatus :D

   Poista
 30. Hei toi vyö on hieno ja jatka vaan laulamista, mä nautin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sanoo miesväki ettei mua saa yllyttää enempää laulamaan :D

   Poista
 31. Mestaruusvyö 2:nen kikin tapaan osu ja uppos meikäläiseenkin. Nyt miehesi pitää kiikuttaa sinulle vain uusi saunakauha vanhan menessä testi mestaruusvyöhön. Vitsin pimpulat kuules rouva sullahan on hyvä laulun ääni ja cheekki on varmasti vihreänä kateudesta. Sustahan voisi tulla seuraava haastajat sini sabotaagelle tai itse kunkku cheekille!

  Me sentäs junnun kanssa puhuttiin videolla, mutta sää pistit vielä paremmaks ja lauraa luritit oikein kunnon biitit! PIERU...misä sellainen muka tuli, mitä mä taas missasin, pitääks mun kuunnella uudestaa tuo tuubi pätkä?

  Nyt olen pari viikkoa elänyt hiljaiseloa postausten saralla, mutta onneksi jaksoin sentäs tänne tulla ja sain kerrankin rauhassa lukea oikein ajatuksella sun postaustasi. :) Ehkä mä tästä alan virkoamaan ja laitan uudempaa postausta tulemaan blogini puolelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai Sini Sabotaagelle, täytyykö tässä seuraavaksi vetäistä Levikset repee. Taitaa revetä meidän teini siinä vaiheessa riemuun :D Justiinsa eilen mietein ettei vaan ole sun postaus päässyt livahtamaan jossain välissä ohi kun vaisto sanoi, että sulta olisi pitänyt irrota jo postaus :) No, hyvää kannattaa odottaa, laitat sitten tulemaan kun kerkiät :) Niin juu, ei se ole pieru, muuten epäilisin, mutta lattia narahtaa uudestaan samassa kohtaa takaisin tullessa :D

   Poista