maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kalu, joka ei tule meille.Sain haasteen Maijalta Rynttyliisan kotkotukset - blogista. Kiitos sinne! Ja tästä lähtee:


1. Lempivärini sisustuksessa.

Valkoinen, muutamalla beigen ja hiiren harmaan sävyisellä väriläiskällä.2. Suosikkini leivonnassa.

Olin tähän jo vastaamassa suosikkini olevan jonkun toisen tekemä baakkelssi, mutta... Mulle on tullut identiteettikriisi makeiden ruokien suhteen. Olen määritellyt itseni tumpeloksi leipojaksi, joka ei erota vehnäjauhoja ja mannaryynejä toisistaan. Sitten teen jotain leivonnaista ja useasti hämmästelen miten onnistuin sen pyöräyttämään, kun en kerran osaa. Olen alkanut pohtia, etten voi heittää patakinnasta tiskiin vaan sen takia, että mun tekemä pulla ei ole kuohkeaa eikä sisältä kypsää eikä itseasiassa edes näytä pullalta. Muuten kyllä tuppaa tulemaan onnistumisia, varsinkin hyvillä ohjeilla. Jos mulle lyötäisiin käteen kampasimpukka niin multa pääsisi syvältä tuleva "Hyiiiii!!" kyökkäilyjen ja voimasanan kera, enkä silti ajattele olevani huono ruuan laittaja. Turha tässä on siis yhden sortin epäonnistumisen perusteella päättää olevansa epäonnistuja joka sortissa. Ilmoitan nyt sitten reippaasti viimeksi leiponeeni Key Lime Pietä ja se oli oikein hyvää. Se oli niin hyvää, että mua harmitti kun se kelpasi teinillekkin. Miehelle voi ilman omantunnontuskia esittää kysymyksen: "Mitä ihmettä mun piirakkasiivu tekee sun lautasellas?"Viimeksi kyllä onnistuin pullan kanssa, mutta epäilen olleen vahinko, enkä ole uskaltautunut kokeilemaan toista kertaa.On tässä päässyt voimasana muidenkin raaka-aineiden kanssa: Olen käynyt siellä pulleroiden "Kohti terveellisempä elämäntapoja" - ryhmässä ja meille jaettiin paksu nippu monisteita, joissa oli tavallisempien ruokien kalorimääriä. Selailin sitä listaa ja silmät tavoitti yhtäkkiä jäniksen. En syö lammasta, koska se voi olla se Maijalla oli karitsa. En syö poroa, koska epäilen sen olevan Petteri Punakuono enkä söisi jänistäkään. Mitä jos se on siitä Rumpali Kanista tehty? Eihän siinä voinut muuta kuin kailottaa kimakalla ja kantavalla äänelläni  "Hyi s*tana"


 Ei sitä kaikki onneksi kuulleet, koska vain neljä lähinnä istuvaa ihmistä kääntyi kohti järkyttynyttä meikäläistä.


3. Viisi blogisuosikkia.

Rynttyliisan kotkotukset
Maalla melkein kaupungissa
Taloni maalla
Sirpan elämää
Marjaanan maja

Outi's Life
Marskulla on asiaa
Kotipellolla


Juu, niitä on seitsemän, mutten pysty sanomaan mitään lyhyesti, joten otin vapauden lisätä siihen pari. Haaste tuli Rynttyliisan blogista, joten teille muille lähettäisin haasteen eteenpäin.4. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä.

  Suomen surkein kuski - ohjelman kilpailijat ovat tainneet saada kortinsa samasta autokoulusta, josta minäkin omani hankein. Siinä sarjassa on kyllä hyvin epäreilujakin tehtäviä, kuten testi missä näytettiin auton mittarivaloja. Jos ei ajele dieselautolla niin miksi pitäisi tietää mikä on joku hehkutuksen merkkivalo?

Jokin aikaa sitten huristeltiin Sirpan elämää blogin kirjoittajan, kotoisammin Sirpa-serkun kanssa, Ikeaan. Ennen matkaan pääsyä ehdein rimpauttamaan puolisolle kaksi puhelua. Olin saanut hyvän vinkin, että kun laittaa viirin antenniin niin löytää hyvin oman autonsa rivistä. Yritin sitä viiriä (washiteippiä ja paperia) mallailla kokeeksi, ettei tarvi Ikean pihassa tunaroida, eikä meillä ollut antennia. Siis mitä ihmettä? Kun rimpautin  miehelle puhelun numero 1 niin mies käski mun ensin lopettaa kailottamasta kimakalla ja kantavalla äänellä pihamaalla miten paskanaapurit on varmasti syyllisiä. Sitten hän kertoi, että meillä on kuulemma se antenni integroitu etuikkunaan. On kuulemma ollut ihan siitä asti kun se auto on ostettu.

Toisen puhelun soitin kun ratin takana loimotti joku outo valo. 
Siis puolustakaa nyt mua; Jos vaimo kuvailee miehelleen puhelimessa mittarivaloa, että "No, se on tuommoinen vihreä."  Ja sitten vielä antaa lisävinkkejä; tää on se laulu. Se huono leffa, mutta hyvä biisi, niin kyllähän siitä nyt pitäisi jo tietää. Aivan selvä kuva-arvoitus; Sydämeeni osuman sain.


Nyt alkoi telkusta se uusi sarja mihin oli saatu ängettyä jotain uutta ja jotain vanhaa ja yhteen liitetty Vain Elämästä itsensä likoon laittamisen kynnys ylitettäväksi ja Voicesta matkittu tähtivalmentaja. Katseltiin sitä boksilta ja pohdiskeltiin miten oopperalaulaja mahtaa räpätä? Nousin pissalle kesken ohjelman ja mies laittoi nauhan paussille. Olen helposti pitkästyvää ihmissorttia, joten päätin siinä sitten pytyllä aikani kuluksi vetää keuhkot ihan täyteen ilmaa ja vapauttaa todella korkean nuotin. Yhdistin siihen ensimmäiseksi mieleen tulleen rapgenreen sopivan lyriikan: "Sokka irti".  Ennakoivasti siis tutkein miten liittää rap ja ooppera toisiinsa. Omistan jo valmiiksi korkean äänen, joten kun ponnistelin oikein korkealle niin pelästyin kieltämättä itsekkin, kun se a cappellla esitys kimpoili kaakelista toiseen kaakeliin. mutta säikähti sitä muutkin: Ensin vessan ovelle ilmestyi mies joka sai vain sanottua "Miten susta tommonen ääni lähti?" Sitten huussin ovelle ilmaantui todella säikähtäneen oloinen teini, joka aidosti huolissaan tiedusteli 
"Mihin sua noin kauheasti sattuu?"  

Yleensäainaniinjärkeväpuoliso, nykyisin lapsellinen puoliso, on konsertistani asti viihdyttänyt itseään miettimällä minkälaisen esityksen järjestän kun vuorossa on hevimusiikki.5.  Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille.

Toivottavasti en nyt loukkaa ketään, jonka kotosalta näitä löytyy. Elelen onnellisena krääsäsisustukseni keskellä, enkä ymmärrä miksi johonkin sohvaan pitäisi sijoittaa uuden henkilöauton hinta. Mutta ei sellainen tonneja sohvasta - sisustaja myöskään ehkä ymmärrä sitä, että meillä komeilee kodin paraatipaikalla olohuoneessa roskiksesta pelastettu tv-taso. Lähimmäksi designia olen tainnut päästä muutama vuosi sitten, kun silloin alakouluikäinen lapsi valisti huonekaluliikkeen ikkunassa olevan Aaro Eerniota. 
(Jälkikasvu pelasi aikoinaan Habbo-hotellia.) 

Onhan meillä kyllä Mariskooli. Sen sai kerättyä ilmaiseksi ostamalla Vaasan Kotiuuni pakastepullia. Se on varmaan kopioitu jostain kuuluisasta esineestä.

Mutta sitten tähän ei meille - osastoon.


 Jos tuota hipaisisi vahingossa nihkeällä mikrokuituliinalla niin epäilen vahvasti ettei se kiinni liimaantunut pöly irtoaisi enää kuin santapaperilla. 
Olenko ainoa, jonka mielestä Block-valaisin vaikuttaa masentuneelta? Se on ollut ennen tavallinen pöytälamppu ja sitten kaatunut lappeelleen eikä ole enää jaksanut nousta.


Se oli kostea ja lämmin aamun tullen ja illalla jäätävän kylmä. Selän alla oli aina metrien säteellä se ainoa iso kivi. Nyt 7o-luvun poltetun oranssin värinen Soputeltta on risteytetty Kettukarkin kanssa. 

Tämän hinta on 790 e. Tämän voi tehdä myös reilun euron panostuksella. Huokeaa pikaliimaa ja kun teini tekee lähtöä yksityisasioilleen voi tuoliin sivellä tuubillisen ja valmista on. Sitten vaan leikkaamaan saksilla reunat siistiksi.


Tuohon penkin päähän kun istuisin niin siinä lentäisi normaalipainoinen kaveri toisesta päästä isossa kaaressa kohti maata. 


Olen nähnyt muitakin sytystikuista tehtyjä tuunauksia ja ne on kyllä olleet paljon kauniimpia..
Lenkkipolun varrella oli menehtynyt pulu. Siitä tuunattiin lamppu.


Suolistamisen jälkeen lopuista sai vielä toisenkin lampun.

Numero 11 muistuttaa mun mieltä edelleen vuosien jälkeenkin piinaavasta lääkärillä käynnistä. Olin keskussairaalassa erikoislääkärillä, joten anatomia oli varmasti tuttua, mutta jostain syystä hän mitään ilmoittamatta päätti tutkia sen toisenkin reiän, millä ei minun käsittääkseni ollut mitään tekemistä ongelmanani eli raskaaksi tulemisen kanssa. Tästähän on sitten jäänyt taipumus epäillä, että ilman mitään ennakkovaroitusta  voi terveyspalveluiden piirissä ollessaan huomata exit only - osastolla olevan yllätysvierailijan. 

 Jos joskus tapaat apteekissa keski-ikäisen tantteron, joka vetää voimakkaasti suhisten ilmaa sisään niin se olen todennäköisesti minä. Joku on saattanut siellä apoteekissa tehdä äkkiliikkeen kun olen noutamassa astmapiippua.  Hyvin säikkynä ihmisenä mun itsesuojeluvaisto herättää siinä vaiheessa mieliteon karjaista ja se suhina on äkkiä takaisin sisään kiskaistu varoitus: 
"Mun peffaa sä et sörki!"

58 kommenttia:

 1. Oi Kiki, Kiki!

  Mä teen tän jahka hekotukseltani kykenen. Suolistettu pulu sai kuplavedet turskahtamaan näppiksille ja miten mulla sattuukin olemaan astmakontrolli just huomenna! Pitää pistää sellaiset vaatteet että saa helposti yläkropan paljaaksi kun se aina tahtoo ihailla mun tissejä (kuuntelee se samalla keuhkotkin, mutta se on niin söpö kun se aina nostaa vähän rintaa edestä että saa sen stetoskoopin paremmin ;-) - nyt pitää myös muistaa verhoilla alavartalo tarpeeksi tiukasti. Ihan varmuuden vuoksi!

  Sitä hevijaksoa odotellessa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän sää voit kokeilla huomenna sitä flirttiä siinä samalla :D Pistä tarpeeksi tollausta sinne alavartaloon, kokemusta on ettei tule ennakkovaroitusta :D

   Poista
  2. Se on yli kuudekymmenen ja näyttää Osmo Soininvaaralta ;-)

   Poista
  3. Sellaisella on hyvä aloittaa kun ei ole mitään suorituspaineita :D

   Poista
 2. Aloin hytkyä melkosesti tossa rap - ooppera kohtaa... :D
  Oon samaa mieltä sun kanssa tosta "ei meille - osastosta"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taisi koko perheellä hytkyä tärykalvot hetken aikaa kun sen kiekaisun päästin vapauteen :D

   Poista
 3. Voi rakas Kikiseni.. mä niin tipuin palliltani tuon 790e maksavan tuolin kohdalla ja edelleen vietän aikaani lattia-tasolla, koska en vaan kykene ylösnousuun - en vaikka meillä on oikein miesvieraita, tosin uhoan heille, että teen kyllä vielä ihan ite tuollaisen desingi-tuolin.. Tää oli niin parasta tälle maanantaille!!! Ja toi lista on hyvä - mä en myöskään kotiuttaisi noista mitään meille tai ehkä jos roskiksesta löytäisi niin sitten vois vähän tuunailla, tosin en usko, että mun taidot edes riittäisi saamaan nuista mööpeleistä mitään ihanaa kotiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää ajattelin sun tekemiä juttuja sytyketikuista ja kyllä tuo tuoli tuoli jää kirkkaasti pronssisijalle :D Mulla on kyllä niin vankkumaton usko sun tuunauskykyihin, että saisit aivan varmasti tuosta todella pelottavasta Numero 11:stakin jotain salonkikelpoista aikaiseksi :)

   Poista
 4. Olenko ensimmäinen vai viimeinen kommentoija?
  No niin ja sitten mennään taas asiaan: ensinnäkin meillä on ihan samankaltainen maku joten oletkohan sä se mun kauan kadoksissa ollut ja kauan etsitty kaksoisolentoni? Ei tule meillekään muuten nämä "mun peffaa sä et sörki, tai menehtyneet pulut, saatika santpaperilla hiottava lamppu"! Kuvasin valkeaa unelmaa postaukseeni kyseisen lampun ja ihailin sitä kuvauskohteessani. Olen katsellut saman typpistä lamppua 1-vuoden verran prisman hyllyllä ja seissyt sen vieressä hokien "ostanko sut, vai enkö osta sua"! no en ole ostanut ja enmpä taida ostakkaan. Miksi pitäisi olla aina kaikkea samaa kuin muilla? :)

  Sitten seuraava juttu: olis vissiin pitänyt käydä VESASSA ennenkuin alkaa lukemaan sun postausta. Meinaan nyt saan juosta sinne tekstin jälkeen ja lujaa ettei märkä vana valu punttia pitkin alas. Sain kyllä niin jäätävät nauru hörät aikaan ja varmasti junnu joka pelaa toisella puolen taloa ajattelee, että mitä ihmettä äitee repeilee tuolla tavalla, "tai sitten" se tietää, että minä luen blogiasi ja hirnun täällä ihan sika ääniä päästämällä. Tulee meikäläiseltä oikeesti ulos suusta sellaisia sika kiljahduksiakarjahduksia, kun verän syvään henkeä ja päästän nauru hemmot ulos valloilleen.
  Kyllä kuule susta vielä ooppera/räppäri saadaan, kun aikasi hiot vain sitä siellä vessan uumenissa. Niin ja onhan sulla täällä jo yksi näyte versio youtube klippinä! :)

  Ihan makee postaus taaskin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Santapaperilamppu on kyllä nätti, mutta millä ihmeellä sen pitää puhtaana? Yksi huolimattomasti ohimennessään tehty pyyhkäisy ja se on siinä :D Katselin joskus Prismassa tosi rumia lamppuja puolella hintaa ja ajattelin, että kyllä saavat laittaa isomman alennuksen ennenkuin menevät kaupaksi. Kotona tajusin, että nehän sopivat täydellisesti meille keittiön pöydälle. Siinä ne susirumat lamput on nyt muutaman vuoden pöydällä olleet :D Tästä oopperaräpistä ei tule juutuubi versiota. Sain teiniltä sellaisen käskyn :D

   Poista
 5. Tuo 790 euron tuoli onnistuisi täälläkin noilla sinun ohjeillasi. Tosin tuoliin eivät jäisi teinin vaan isännän vaatteet. Makuasiat on makuasioita, mutta tuo tuoli on ihan järkyttävän ruma! Tunnen suorastaan myötähäpeää" suunnittelijaa" kohtaan!
  Haluaisin niin olla teillä kärpäsenä katossa, kun sen hevin vuoro tulee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä sellainen makuasia, että aika harvaan makuhermoon tuo tuoli varmaan sopii. On se aika erikoinen :D Tervetuloa meille, tarjoan kaffetta ja ei-pullaa ja voin laulaakkin :D Joudun kyllä kääntymään selkä päin kun en pysty laulamaan "pakotettuna" :D

   Poista
 6. Pululamppu ja naurun räkätys :D herraisä siun kanssas :D ...siun pittää kuule alkaa kirjottaa johonkin lehteen näitä juttuja..olisit mainio pakinoitsija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin pari päivää kysellyt mieheltä "Voinko mää tällälailla sanoa" ja esitellyt sitä pululamppua :D

   Poista
 7. En tiedä kumpi on pahempi. Ennakovaroituksen kanssa ( kuten mulle kävi) vai ilman.
  Mutta ei siitä sen enemmän, yritän kovasti unohtaa koko tapahtunutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa olla karmea kokemus varoituksella ja ilman varoitusta :D

   Poista
 8. Pitäisi jo oppia, ettei sun juttujasi voi lukea samalla, kun syö. Ensimmäisen hallitsemattoman pärskahdyksen sai aikaan mielikuva Kikistä pytyllä testaamassa äänijänteitään. *pyyhkii soppaa ruudulta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kun sain sotkua aikaiseksi :D Tietsikan ruutukin on semmoinen vaikeasti siivottava :D

   Poista
 9. Voi ihanuus noita sun juttujas, heheehheh ja haaste otettu vastaan. Olen kyllä otettu kun pääsin sun suosikkiblogilistalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En millään voinut olla sua sinne laittamatta, vaikka sää aiheutat hirmuista tulostusmusteen kulutusta :D

   Poista
 10. Kikin kootut paljastukset ja arvaa missä kohtaa nauroin eniten??? Ei en persejutussa ollenkaan, se on hoitoalan ihmiselle liian tuttua kauraa, tosin olen enemmän vain kirjoitellut näistä perustuseerauksista. Kyllä se oli tuo yläcee siellä veskissä ja varsinkin se miehen kysymys: Miten susta tuollainen ääni pääsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole ihmekkään, että mies häkeltyi ihan täysin, kun itsekkin säikähdin ja olen kuunnellut tätä ääntäni jo reilut 40 vuotta :D

   Poista
 11. Meillä on ihan eri maku noiden sisustusvärien suhteen, mutta siinä olen kanssasi samaa mieltä että nuo kuvissa näkyvät desing esineet ovat kauheita! Ei kyllä koskaan meidän kodista tulee löytymään mitään noista. :D

  Eikös Riihimäen lasipurkit ole kanssa desingiä? Niitä löytyy meiltä ja mariskooleja yhdeksän kappalletta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susta meillä varmaan näyttää ihan kauhealta, kun rivi rivissä on valkoisesta valkoiseen tavaroita. Ja sitä beigeä :D Design on mulle niin vierasta, että piti ihan lainata muutama lehti kirjastosta. Napsein sieltä sitten kuvia :D Mutta Riihimäen lasipurkit on tosi tyyriitä niin eikös ne sitten ole desingiä?

   Poista
  2. Sä puolestas suurinpiirtein sokeutuisit meidän väri kylläisyyden keskellä! :D
   Ulkoeteisessä varmaan viihtyisit. Se kun on valkoinen tai kylppärissä joka on sekoitus harmaata ja valkoista. :)

   Poista
 12. Niin hauska kirjoitus jälleen kerran. Kieltämäti kun kuvailit erästä lamppua nuupahtaneena/masentuneena niin kieltämäti kun aattelee niin aivan kuin se olisi kaikkensa antaneena lyhistynyt lopulta kumolleen :) Mukavaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupassa menisin varmaan nostamaan ressukan ylös ja loukkaisin suunnittelijan visiota :) Se on nämä makuasiat niin erilaisia :D Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 13. Kiitoksia haasteesta! :)

  Mulle tuli tuosta suorakaiteen muotoisesta lampusta mieleen leivänpaahdin. ;)

  Ikean reissu onnistui hyvin vaikkei viiriä ollutkaan - voidaan mennä uudelleenkin. :)

  Sulla on kyllä sana hallussa. <3 Mä täällä hekottelen - olet kirjoittanut mainion postauksen. ;)

  Mua alkoi laulattamaan Sydämeeni osuman sain. Mieleen tarttuva biisi. :)
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 Justiinsa pesin kylppärin mattoa ja ajattelin ettei se enää montaa kertaa selviä pesukoneesta ehjänä ulos. Olisi pitänyt ottaa vaan se aavistuksen väärän värinen matto :D Nyt oli Cittarissa matot tarjouksessa, mutta ne oli Ikean mattoihin nähden paljon pienempiä. Ja hyvin me löydettiin auto ja Ikea ja vielä parkkipaikkakin joten ei muuta kuin uudelle reissulle :) Se on kyllä hyvä biisi :)

   Poista
  2. Me ollaan molemmat oltu leipomispuuhissa - sä olet tehnyt limepiirakkaa ja mä juustokakkua. :)

   Minulta murenee tuo pihaoven matto kohta sananmukaisesti pölyksi :D - sen pohjasta irtoaa harmaita murusia. :D

   Ikean matot ovat kauniita! :)

   Poista
 14. Ikinä ei meille tulis tuollasia muka hienoja tuoleja ja lamppuja, selkeä tyyli on hyvä, tuoli on tuoli ja lamppu on lamppu:)
  Kiitos taas iloisesta tuokiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin on :) Meillä tuollainen vaatteisiin kiedottu tuoli kyllä tuppaa olemaan teinin jäljiltä :D

   Poista
 15. Mie luulin että se vihrree "penkki" on silityslauta!
  Mutta tuo oranssi penkki on kyllä hieno! Oikkeesti! Ihana ois johonki lasitetulle kuistille laittaa! (jos ois semmonen)
  Mutta tuo 790 euron tuoli on kyllä....iha hirvvvee!! o.O

  Ja kiitos Kiki tuosta blogisuosikki hommasta! Minä kun teen tämän, nii sieki pääset miun top vitoseen! Ite asiassa top kahteen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kun on teinillä tapana heittää kaikki mihin sattuu ja sitten kun on pyörällinen työtuoli niin ne viskellyt vaatteet on melkein jo valmiiksi kietoutuneet siihen tuoliin. En kyllä nää niissä designiä vaan pyykkiä :D Oooo-o <3 Täällä kuljen loppuillan hauiksiani esitellen ja mainostan olevan top kahdessa :D

   Poista
 16. Hah hah, tuo suolistamisen jälkeinen lamppu löytyy täältä olohuoneesta! Se on ihan lempparini. Tosin meillä siivet on kyllä kauniisti ylöspäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ja mää menin siitä puhumaan rumasti, anteeksi :D Mutta sehän näyttää ylöspäin kääntyneenä varmasti perhoselta :)

   Poista
  2. Ei haittaa! Ei kaikki voi tykätä kaikesta. Onnes ainakin mun lamput on suht halpaa designia. Muistaakseni makso jotain 350 Ruotsin kruunua, noin 5-6 v sitten.

   Poista
  3. Tein ihan sun mielikses, Kiki, postauksen Muistikirjaan mun lampuista :D

   Poista
  4. Minähän lähden katsomaan :D

   Poista
 17. Loistava kuvaus block-lampusta! Ja toi 790€:n tuali, siis oikeesti! Ostaaks joku muka semmosen, tai ton tikkutualin? Kauheita! Mut sää oot ihana! Määki haluan ilmaista itteeni vessasa sillai että muut hualestuu! Miks mää en oo tehny sillai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta tikkutuolista voi kyllä saada jotain peffaansa :D Vedät vaan henkeä todella syvään ja sitten pinnistät niin korkealle kuin vaan pääset niin eiköhän teilläkin joku huolestu itseilmaisusta :D

   Poista
  2. Tarttee kokkeilla. Ja jos eivät hualestu, ni mää saan hualestua...

   Poista
 18. Ahhahhaa... Järkkyjä esineitä olet löytänyt ja tuo viiimeinen käsi on todella paha! Sama mullekin tuli mieleen, että sormi ojossa menossa SINNE. huh huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen vanhaan, siis tuolla 70-luvulla, oli lapsia varten risu oven päällä ja riitti kun äiti siihen katsoi niin jo loppui kiukuttelu. Tuo tehoaisi seinällä samalla lailla kuin se risu :D

   Poista
 19. Nuo tuolit!! Ka-ma-laa!! Minen yleensä osaa tehdä mitään käsityöläisjuttua, mutta tommosen hirvitystuolin minäkin saisin varmasti tehtyä! Harmit vaan ettei kukaan maksais mulle siitä melkein tonnia... Ihan väärin, yhtä hyvin askarreltupaskarreltu se munkin olis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole minäkään käsitöitä taitava, mutta tuo hirvitystuoli kyllä taitaisi onnistua. Sen tekeminen tuskin on niitä asioita, jotka näyttää helpolta, mutta onkin vaikeita :D Olisi kyllä hauskaa tietää montako niitä on myyty ja onko niille vielä markkinarakoa :D

   Poista
 20. Taidan ruvetakin tuolintekijäksi - rättejä löytyy vaatekomerosta ja kellarista muutama risa tuolikin , niistähän saan äkkiä muutaman tonnin ;) olisko ostajia tiedossa ? Kiitos taas nauruhermojen kutkutuksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos saat kaupattua sellaisen tuolin niin vinkkaa mullekkin niin pistän tehtaan pystyyn :D

   Poista
 21. Sä oot kyllä edelleen ihan paras!
  Sun autoselvitykses kuulosti tietyllä lailla tutulta. Mä en kanssa oikein ymmärrä, kun eksyn (niinkuin aina) ja soitan ja selostan: "tässä on tää tie,se on asfalttia ja sit tästä kääntyy hiekkatie vasemmalle ja ojassa on puskia" Ja ne ei osaa auttaa mua!!! Miksei ne tajua ja kerro vaan mulle, missä mä olen.... *huoh, ne miehet, ne miehet...*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä sun kanssa :D Kyllä sellainen "No tässä on koivu ja joku pensas" - tyylinen informaatio on aivan riittävästi tietoja, jotta miespuolisten pitäisi osata kertoa missä sitä ollaan :D

   Poista
 22. Voi Kiki :) Onneksi mä olen takakoneella enkä tiskillä lukemassa tätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä etten aiheuttanut häiriötä :D Olen niin vanhanaikainen ettei sun työpaikalla sovi metelöidä. Vieläkin kauhulla ajettelen kun meillä täällä soitettiin muutama vuosi sitten musiikkia ja tanssittiin kun oli joku teemapäivä :D

   Poista
 23. HiihhiihehheehoohuuuhaaaHAHH :D

  On teillä kummallinen auto, ei antennia ja sitten tuommosia uffovaloja palaa. Ja vielä kummallisempi mies, kun ei nyt tuommosista vihjeistä ymmärrä! Ihan päivänselviä :D

  Kuvailmasi design on kyllä kieltämättä kaameaa. Mutta JOS kuvastoissa olisi nuo tuotekuvaukset, niin kiljuen tilaisin.
  Nauroin meinaan, että farkuista pongahti nappi ja kun sitä tietokonepöydän alta kaivelin, kopsahti silmäkulma näppäinlautaan. Hyvin vaarallisia nää sun kirjotukset. Taijan vaatia korvauksia! Saat tehä mulle joko soputeltan tai teinin pikalähtö-tuolin. :D :D Pulu-lamppuja en huolis. Enkä sitä ikävää kokemusta. Piti ihan vetää perslihaksia sisään jo lukiessa :D

  Ja kyllä minäkin kovasti mietin sitä oopperan ja hevin sekotusbiisiä :D


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sellainen tumpelo-ompelija, että laitan sitten miehen ompelupuuhiin, jos täytyy sun farkun nappi saada takaisin kiinni :D Minähän ompelisin sen varmaan niin kunnolla, että samaan ompelukseen tulisi takataskutkin mukaan :D Olen joskus suurella vaivalla käsin aplikoinut tyynyyn koristekuvan ja ompelin sen kiinni myös löysiin housuihin mitkä oli ommellessa jalassa :D Teinin pikalähtö-tuoli kyllä onnistuu ongelmitta :D Mää uskoisin sen lääkärin tarkoitus olleen se, etten ilman varoitusta ehtinut vetää niitä perslihaksia sisään. Totta totisesti olen sen jälkeen ollut aina varuillani :D

   Poista
 24. Kiitos kuvista ja erityisesti kahdesta ensimmäisestä sillä sinähän tiedät suhtautumiseni kaikkeen makeaan :D

  VastaaPoista