keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Puolison oudot mieliteot sängyssä.1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
Sain haasteen Rutinoita - blogista. Kiitos!! 
2. Kirjoita säännöt blogiisi ja vastaa alla oleviin kysymyksiin.
3. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät. 
4. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogiinsa.
5. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen


Nyt jätän tämän sinkauttamatta eteenpäin, mutta jos joku teistä ehtii sadepäivänä, niin napatkaa mukaan.


  Mitä aiot tehdä isona? (Tämä ei sitten ole ikäkysymys!)
Jos koskaan saavutan horisontaalisesti haastavan muotoni kanssa painoluokan iso niin ilmoittaisin sen heti fasebuukissa ja seisoskelisin sitten lopun päivää peilin edessä puristelemassa lantuviani ja hokisin puolisolle "Herranjessus sentään; kato miten hirveesti mää olen laihtunut! " 


  Jatka lausetta: Jos olisin rohkeampi, niin . .. 
ei tapahtuisi seuraavanlaista: Katsellessa puolison kanssa telkkarista ohjelmaa kesämökeistä ruutuun ilmestyi joku äkkisiltään tunnistamattoman hyönteinen. Jos olisin rohkeampi niin en samalla kun kirkaisen äänivallin rikkomista hätyyttävän karjaisun "s*atana!" läväyttäisi varmuudeksi käsiäni sepposen selälleen puolustautuakseni huitaisemalla. Sängyssä vieressä köllöttelevä puoliso ei sitten jäisi mun tähtäimeen. Vaikka hänkin kyllä yritti puolustautua ja sekunnin murto-osan liian myöhään hihkaisi "EI ole sudenkorento!!" 

Miehellä on nykyisin sängyssä erikoinen mieliteko tehdä peitosta muuri meidän väliin kun katsellaan Viidakon tähtösiä. Tosi outoa. Jos sinulla olisi mahdollisuus, niin mitä harrastusta haluaisit kokeilla?
Mun on pakko saada kovaa hanurin alle. Eikä se kovakaan riitä vaan istuimessa pitää lisäksi olla työntö sopivassa kulmassa, muuten multa menee jaloista tunto. Mun peffan kanssa yhteensopiva tuoli on kotosallakin rajoittunut yhteen ja siirtelen sitten sitä yhtä ja samaa tuolia akselilla keittiö - tietokone. (Jos on kovin huono päivä niin joku muu siirtelee.) Jos voisin asetella laajakulmani mille tahansa penkille eikä mun tarvitsisi miettiä miten pitkään olen istunut tai minkä päälle perberini lasken niin huristelisin ympäri Etelä-Suomea tapaamaan blogiystäviä. 
  Ottaisitko jonkin kauneusleikkauksen vanhempana? Onko mielipiteesi tästä
muuttunut iän myötä?
Mun yläluomet on vuosien saatossa alkaneet enemmän ja enemmän hakeutua alaluomien seuraan. Ajattelin leikkausta vanhemmiten, jos ne lerpahtaa tosi pahasti esteeksi näkökenttään, mutta näin telkkarista miten se operaatio suoritettiin.
En ajattele enää. 


 Minkälainen käsillä tekeminen on sinulle mieluisinta?
Eniten taidan harrastaa viuhtomista. Puhun taukoamatta kimakalla äänelläni ja käytän paljon käsiä tehostamaan sanomaani. Kuten silloin kun tehostin pelkoani sudenkorentoja kohtaan läimäyttämällä miestä.   Mikä laulu on viime aikoina soinut päässäsi? Entä onko jokin biisi ollut joskus oikein riesana ja korvamatona?
Riesana, kyllä. Tuolla meitin teinillä oli koeviikko ja kaiuttimista tuli ja ja tuli ja tuli, tuntitolkulla joku peevelin rentouttava juutuubbipätkä. Kuvailisin sitä seuraavasti: Meren rannalla juuri ja juuri kuuloetäisyydellä laulaisi munkkikuoro eikä välimatkan ja kohinan takia sanoista saisi selvää. Samalla ne munkit soittelisivat käsisahaa ja välillä joku intoutuisi huutelemaan kovemmalla volyymillä pim pimp pimp tsuh tsuh. Se kuulemma auttoi lasta keskittymään. En yhtään ihmettele, määkin yritin keskittyä kaikkeen muuhun kuin siihen musiikkiin. 

1


  Mitä tietotekniikkaa ostaisit heti, jos olisi mahdollisuus/varaa?
 Jotain sellaista mihin tulee suomenkielinen teksti, mikä olisi hyvässä alennuksessa ja jonka ohjekirja ei ole puhelinluettelon paksuinen. Riitätkö itsellesi?
Kyllä minä riitän ja minusta jää vielä ylikin. Tässä iässä sitä osaa olla jo armollinen itselleen ja tulee mitattua tarpeeksi pienellä kupilla.


  Mikä on kaikkein tärkein arvosi ja miksi?
En koskaan nosta kättäni satuttaakseni, taivuttaakseni omaan tahtooni, opettaakseni alistamalla, nöyryyttääkseni tai kouluttaakseni lasta. 
1


  Mitkä asiat saavat sinut kyyneliin?
Tirskautan helposti kyyneleet iloisena ja surullisena. Ja väsyneenä. Ja kiukkuisena. Ja liikuttuneena. Ehkä muotoilen tämän siten, että tirskautan käytännössä missä tahansa normaalia voimakkaamassa tunnetilassa. se on niin käytännöllinen tapa laskea latausta.

Esimerkkitapaus 1:Kyllä on rumasti sanottu. Ihan peestä koko testi. Terveisiä vaan Autoliittoon.
Tämä loppupostaus sisältää mainoslinkin ja on toteutettu yhteistyössä Tenakaupan kanssa.


Esimerkkitapaus 2:

Sähköpostissa on se mitä olen salaa aikuisten oikeasti odottanut. Yhteydenotto Tenalta. O-lee-o-lee-oleeolee! Lukija, joka myöhemmin paljastui Maijaksi Rynttyliisan kotkotukset -blogista, oli ottanut sinne yhteyttä ja kertonut mun blogista. Voi Maija, mää sitten rakastan sua! Soittelin siinä sitten melkein kaikki numerot kännykästäni läpi ja poraa roinottelin oikein antaumuksella jokaiselle linjan toisessa päässä, miten joku oli viitsinyt nähdä niin paljon vaivaa mun takia. Ajatelkaa, jopa meidän kesken ruokatuntia häiritty teini ilmaisi tunteensa sanoin "Toi oli justiinsa se informaatio, jota kaipasin syödessäni!" Yleensähän se suuttuu, jos soittelen sille kesken koulupäivän. 


Olin tainnut parisen viikkoa käydä päivittäin ihailemassa sitä viestiä, kun mies tiedusteli, että olenhan vastannut siihen sähköpostiin? Tulin niin tosi onnelliseksi pelkästä viestistä, ettei mieleen putkahtanut tehdä mitään. Kyllä se mies myös tiedusteli, että tehdäänko siitä viestistä mulle tietsikalle näytön taustakuva? Lähettelin osoitetietoja ja jo muutaman päivän päästä postilaatikosta löytyi laskujen välistä pakettikortti. Huomaatteko, viiiisi kiloa, ou jee!!  Odottelin saavani kirjekuoressa pari yksittäispakattua Ladyä 

Soittelin siinä sitten melkein kaikki numerot kännykästäni läpi ja taistelin halujani vastaan soitella ihan kaikille. Kuten meidän talonmiehelle ja Anttilan postimyynnin asiakaspalveluun. Pillitin oikein antaumuksella jokaiselle linjan toisessa päässä miten mää sain viiiiisi kiloa kuivikkeita!Ne oli ensin tulleet kotiinkuljetuksella, mutta menneet sitten Postiin kun en ollut paikalla. Siis kotiinkuljetuksella. Mää tunsin itseni ihan suuremman luokan Tenajulkkikseksi. Onneksi ne menivät takaisin Itellan huomaan, Me asustellaan niin tiiviisti naapureiden kanssa samassa eteisessä, että joskus on Kusti jättänyt paketin myös naapureiden huostaan. Vieraan silmään vaikuttaa helposti, että ollaan samaa taloutta. (Vaikuttaa ilmeisesti kenkiä, ruohonleikkuria ja pyykkipoikia lainaavien PaskaNaapureidenkin mielestäkin siltä, että ollaan samaa yhteistä taloutta.) Siellä olisin sitten ollut oven takana kolkuttelemassa ja kyselemässä onko mun tenaset teillä?


Avasin aarteeni ja itkin ja nauroin ja itkin taas liikutuksesta. Sain jokasorttia Tenaa pienestä tihkusateesta aina siihen missä on kaatosateen merkki. Kaikkia malleja testattuani voin kertoa niiden olleen samaa taattua laatua:
Tenasta ei saa hotololonttiin hiivatulehdusta eikä niissä ole teippaukset sellaiset, että iltapäivällä saa kiskoa ympärikääntyneen rätin irti karvoistaan. Meitä retropimppojakin kun vielä löytyy.


Mukana tuli myös pimpanellajumppa Voimistuta lantiopohjan lihaksistoasi - ohjeet. Suurenee kuvia klikkaamalla.


Kirsikkana Tenojen päällä oli vielä kynsiviilakin. Ihan kuin olisi ollut joulu ja synttärit samana päivänä.
Sitten sitä mainostamista: Tena kauppaan pääset tästä linkistä. Tena kaupan luetteloita, Tietoa virtsankarkailusta - oppaita sekä lantiopohjanlihas jumppaohjeita saa tilattua itselleen laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sca.comSeuraava etappi on sitten tietysti sponsoriauto. Odotellessani vaaleanpunaista kuplavolkkaria Tena-teippauksilla uhkailin painostin kiristin kitisin tarjosin viiden euron suuruista rahalahjusta pyysin lapsukaista photoshoppaamaan mulle maistiaisen.
Olen Inno-ohjelmasta oppinut, että sitä mitä ei voi peittää pitää korostaa, joten huomasin sitten kyllä tuosta kuvasta kotosalla siinä olevan epäsymmetriaa. Että olin aavistuksen vinoon parkkeerannut tuon menopelini.
 Terveisiä vaan uudelleen sinne Autoliittoon, miten te kehtaatte väittää etten ole tarpeeksi tarkkaavainen?


57 kommenttia:

 1. Hotololontti, ai hyvää päivää sun kanssa. Joko testasit pimperojumppaa? Mä voi treenata noita lasten kanssa töissäkin :) tai en ehkä kuitenkaan tota kontillaan makuuta, sitä mä treenaan ihan jossain muualla.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Outi :D Jossain muualla :D Mää nauran täällä niin, että pitää käydä aarrepaketilla :D

   Poista
 2. Onneksi olkoon kuivikepaketista! Olisiko siinä kuivikkeet peräti loppuiäksi arvon Tena-Ladylle? Niin ja ikäviä ihmisiä tuntuu olevan siellä Autoliitossa. Älä välitä niistä! Ei ne mitään ymmärrä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä pitkäksi aikaa riittää :D Ja sitten kun loppuvat niin onhan mulla vielä tallessa se viesti sähköposteisssa :D

   Poista
 3. WAU! Ihanaa ja tuo auto noilla teippauksilla ois aivan mahtava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies kyllä kieltäytyisi sillä ajamasta :D

   Poista
 4. Voi apua, sun pitäis tehdä joku kirja, jota vois pahan päivän aikana lukea - ja saada mielen nousuun sen vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa puolet mun puheistani olla aika painokelvottomia :D

   Poista
 5. Wuhuu! Toihan on parempi kuin lottovoitto!!
  Tiedätkö, just yks päivä ajelin fillarilla ja mua vastaan kiisi helikopterin kokoinen sudenkorento...ensimmäisessä sekunnissa muistin sut! :-D
  Isännällä on varmaan sitten peittofetissi, ei se Muuten sellaista muuria tekis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin justiinsa maastoutumassa tietsikkapöydän alla :D Mutta ihan hirveää, kun sää olit ihan suojaton siinä fillarin päällä ja verenhimoinen helikopterin kokoinen saatana lentelee vastaan. Noinkohan mää nukun ensi yönä :D Kyllä, peittofetissi :D Sitä on ihan turha väittää, että pelkää sieltä viidakossa lentävän jonkun pörriäisen :D

   Poista
 6. :D :D : D
  Jumpasta pisteet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimpan lisäksi ne oli heikolle selällekkin hyvät jumpat :D

   Poista
  2. Onko sinullakin heikko pimppa tai selkä...koita näitä ohjeita :D

   Poista
  3. Paljon parempi tuo sun iskulause kuin se "Vahvistuta lantiopohjan lihaksistoa" :D

   Poista
 7. Tena-laatikollinen on upea lahja :) - tuo kuva havainnollistaa hyvin miten runsaan lähetyksen sait. :)

  Mä taidan tarttua tähän haasteeseen. :)

  Mä harrastan ampiaisten komentamista kauemmas itsestäni - voimasanoilla höystettynä. ;)

  Tuo hankkimisen arvoisen teknisen kojeen määritelmäsi on erinomainen - mä allekirjoitan samat ajatukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi mieleinen lahjus ja on niitä kulunutkin kun ne jaksaa mua vielä vaan naurattaa joka päivä :D Tartu vaan haasteeseen, tässä oli tosi hyvät kysymykset :) Ampiaiset ja mehiläiset on paljon yleisempi pelko. Onneksi en niitä pelkää tai saisin kyykkiä ja kiroilla koko ajan :D Meillä kun on se istutuspöytä tehty kuormalavoista niin ne lavat on alkaneet aavistuksen verran lahoamaan. Nyt ampiaiset taitaa hakea siitä pesänrakennusaineita kun on kova kuhina koko ajan. Välillä on viisin pörräämässä kerralla.

   Poista
  2. Iiiks, lahoava puu taitaa olla ampiaisten mieleen. :D Mun täytyisi varmaan tulla totuttelemaan ampiaisiin teidän pihalle. ;) Viikonloppuna yritin seistä mökin pihalla, kun yksi pörriäinen surrasi edestakaisin ja hoin itselleni ettei siivekäs käy päälle. Pörriäisen väistelyksi ja pörriäiselle manailuksi homma kiitenkin meni. ;)

   Poista
  3. Voi Sirpa, multa tulee naurupissa housuun kun mää kuvittelen meitä tuohon pihaan ja toinen pärmänttäisi ampiaisille ja toinen kirkuisi sudenkorennolle :D Siinä sitten heitettäisiin lenkkiä ympäriinsä :D

   Poista
  4. Me olisimme kyllä vaikuttavia myös sudenkorennon ja ampiaisten näkökulmasta. :)
   Siinä olisi menoa ja värikkäitä ilmauksia siinä pihalla.

   Poista
 8. Vihdoinkin postaus,ole kiltti ja ilahduta näillä useammin!
  Onnea kuivikkeista,lukijat tarttis kanssa.
  T.Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevät on vaan kadonnut johonkin, mutta kovasti olen yrittänyt päästä taas normaalivauhtiin :) Noinkohan ne lähettäisi mulle sieltä toisen paketillisen arvottavaksi lukijoiden kesken :D

   Poista
 9. Hienon lahjan saitkin...:) Mainio postus...hih...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja oli kyllä tosi mieleinen, mää kun tulin onnelliseksi jo pelkästä sähköpostiviestistä :D

   Poista
 10. Siis mä en kestä ;D ;D nyt olis tena tarpeen täälläkin Hah ha hahaa
  Mainio juttu ja onnea moisesta paketista ;D

  VastaaPoista
 11. Mä jo sua, Kiki kaipasinkin!

  Tena-lady! Se sä oot.

  Noi autohommelit on vaan niin vaativia. Mä en edes uskaltanut tehdä sitä samaista testiä, ja mun ajokortin saamisestahan ei ole kun se nelisen vuotta. Hyvin toi on parkkeerattu ;-) Mun auto on nykyään niin pieni, että sen voi parkkeerata melkein poikittain ruutuun. Toisin joku oli sen yhtenä päivänä jättänyt ihan vinoon. Kuka lie?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä testissä on tosi monta kuvaa Hämeenlinnasta ja yksi kuvista on risteyksestä missä ajan tosi monta kertaa viikossa :D Tein ja tein sitä testiä ja sitten tuli mies auttamaan, ei tullut puhtaat paperit siltikään, kun siinä oli aikaraja :D Meillä teini välillä kyselee miten on mahdollista parkkeerata niin, että vien yhdellä autolla kolmen auton paikan? Sitten kun aloitan selittämään niin se vaan vastaa sen olleen sarkasmia :D

   Poista
 12. Mulla oli kanskans ikävä, monesti oon käyny täällä vilkuilemassa, että onko multa menny jotain ohi, kun ei oo havaintoa!

  Tommosen Tena -kynsiviilan tahtoisin! Ja miksei Tenatkin jo kohta vois käyttöön tulla, kun kerran oon eläkeläinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. vai että "tenan värinen pelarkooni" :))

   Poista
  2. Sitten kun on ajankohtaista niin suosittelen, mää olen ne kaikki halvemmat mallit koeajanut ja huonoksi todennut :D On se tenan värinen tuolta sisältä, vertaa vaan noita aarrelaatikon päällimmäisiä ja noita sisuksia :D

   Poista
  3. No joo, totta... mie aattelin, että valkoinen on valkoinen...

   Poista
 13. Hahhaa!! :-) Hienon paketin olit saanut. Kyl ny kelpaa. Hauska postaus, nauroin taas sun jutuille. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä nyt kelpaa :D Paketti oli kyllä tosi mieleinen :)

   Poista
 14. Kiki, määki rakastan sua! Hyvä, että osasivat lähettää ansios mukaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne osasivat kun saivat sulta vinkin :D Mää olin jo niin onnellinen niiden lähettämästä sähköpostiviestistä, että kaikki muu yli sen oli jo ihan hurmosta :D

   Poista
 15. ensimmäisen kysymyksen vastaukselle päästin jo röhönaurut. Samaistuin niin sinuun tuossa iso-kokoluokan pohdinnassa. :D Ihanaa! Tena-postauskin tuli vihdoin! Tätä on odotettu! :D tuotetestausta ja pimpanella-jumppaa! Kiitos Kiki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mää joskus saavutan kokoluokan iso niin teen siitä kyllä ihan oman postauksen :D Toivottavasti ne on siellä Tenallakin tyytyväisiä :D

   Poista
 16. Tälläkin pellolla ooteltu näitä sun postauksia - niin kivasti aina piristää ja saa nauruhermot kutisemaan - ihanaa!!
  Aivan loisto tuo tena-lady auto..kannattaa kiristys, uhkailu, lahjonta ja mitä niitä onkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyytämällä aloitetaan ja siitä sitten kiristetään otteita ja jos mikään muu ei auta niin itku on viimeinen valttikortti :D Sitä ei parane vaan kokoaikaa käyttää ettei teho laimene :D

   Poista
 17. Olet sentään uskaltanut tehdä testin! Minä en. Hienon lahjan olet saanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja oli kyllä upea ja tosi mieleinen :D Mää en saanut siitä testistä ajokorttia vaikka lopulta mies seisoi mun takana neuvomassa :D Siinä kun oli rajattu miettimisaika :D

   Poista
 18. Ihanaa Kiki kun julkisessa blogissa uskallat tuoda ilmi ja liputtaa retropimppojen puolesta! =)
  Tuossa auton kyljessä vois lukea: Paras ajaa kuivasti. Tena Lady. ;) Ööö, ei se tainnut olla kovinkaan hyvä mainos slogan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy alkaa laittamaan sulle sähköpostiin postauksen luonnos, kun sää aina sanot kommenteissa jotain, jonka haluaisin postaukseen :D Siinä olisi kaksi iskulausetta samassa, paras ajaja ja on parempi ajaa kun on kuiva :D

   Poista
 19. Hotololontti, meillä päin eräät nimeltä mainitsemattomat henkilöt kutsuvat tätä sun hotololonttia "lotteroksi" no lottero tai mikä tahansa onkaan niin kyllä sä saat nyt olla tyytyväinen kun tuollaisen määrän sait tenoja.

  Harmi vain, kun en pääse testaamaan enään tenoja saatika mitään siivellisiäkään, kun se kohtu vietiin pois.. eli ei vuotoa ei siivekkeitä. Jos joku tahtoo mun puolikkaat paketit siivellisiä niin voin lähettää postissa... vitsi..vitsi! ;)
  Ei tämä silti kivaakaan ole, kun on tottunut siihe, että kerran kuukaudessa vuotaa ihan yli äyräiden niin nyt yhtäkkiä ei enään vuorakkaan. Eli miten tähän voi tottua? onko kellään kokemusta?

  No voi harmi, mää jo odotin sua tämän kesän aikana vierailulle tänne etelä-suomeen. Tosin kyllä kai tästä talosta nyt yksi sellainen tuoli löytyy mihin Kiki voi pepansa iskeä! :)

  Hyvä postaus jälleen.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaalla paikalla on monta nimeä :D Hotolontista Lotteroon :D Kyllä sää siihen vuodottomuuteen totut ja on siinä hyviäkin puolia kun ei tarvitse täyttää rättivarastoa ja veriarvotkin nousee kun ei tule enää vuotoa. Ja jos ei odottele haikaraa niin en mää kyllä niistä mitään hyvää keksi. Mää nauran täällä niin, että tena falskaa kun sehän olisi melkein kuin se Tuhkimon kenkä kun menisin tuolista tuoliin ja sovittelisin pepaani eri tuoleihin :D

   Poista
 20. No oothan sää vielä kartalla. Meinasin jo laittaa sähköpostia, että missä se virtsankarkailu-postaus viipyy :)

  Onneks olin juonu jo aamukahvin, vaikka meinasin kyllä räkääni tukehtua. Karmea naurukohtaus iski jo het alkutaipaleella jatkuen enenevänä (onko tuo oikea sana?) , enkä meinannu toipua ollenkaan. OIKEASTI olis tena ollut paikallaan, jos se ois ollu paikallaan.

  Veet silmistä valuen kuset housuissa räkään tukehtumaisillaan! Suorastaan henkenvaarallisia nää sun postaukset. Ja silti niitä oottaa, vaikka tietää miten käy. Itsekidutusta!

  On se Maija todella ystävällinen, kun tuommosen tempun teki. Hattua nostan hälle. Mahtava lahja. Kyllä sää sen autonki varmaan saat, ehkä joululahjaks :D

  Autoliitolle vaan terveiset multakin, ei noin pahasti saa sanoa ihmiselle. En oo testiä tehny, mutta kohta teen, vaikka onhan se päivänselvää mitä sieltä oikeen tulee. Lapset ainakin ovat haukkuneet mut maankoloon ja jo mummun hupulainenkin kysyi silmät kirkkaina: Miten sää mummu oot saanu kortin? :D Totuushan tulee lasten suusta.

  Riemukkaita hetkiä siivekkäiden parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän minä ja pyyhin silmäkulmaan karannutta pisaraa, kun sää olit mua kaivannut :) Olen siis oikeasti ansainnut aarteeni kun aiheutan olisi ollut tena paikallaan - tarvetta :D

   Maija on ihana, mulla on ollut kunnia saada Maija tänne meille ihan oikeaan kyläänkin, että kyllä rakastaisin ilman Tenojakin :D

   Siinä Autoliiton testissä on todella monta kuvaa Hämeenlinnasta ja yhdessä kuvassa on risteys missä ajan melkein joka päivä. En uskalla ajatella mitä se testi olisi sanonut jos siellä olisi ollut vieraita katuja :D Mitä sää vastaat mummun hupulaiselle, että mistä se kortti on tullut :D Voisin käyttää samaa lausetta :D

   Riemukkaita hetkiä tenojen parissa on riittänyt, vieläkin ne naurattaa. Ja sitten kun ne joskus loppuu niin on mulla vielä se sähköpostiviesti :D

   Poista
  2. Vastasin, että no mummu onkin ollu nuorempi joskus ja paaaaaaljon parempi ajaja. Nykyään sitä on tullut niin hajamieliseksi vanhuuttaan :)

   Poista
 21. Mulla kävi tuon ajokorttitestin kanssa samanlailla ;) en ole kylläkään ajanut yli 20 vuoteen, joten saattaapi olla oikeassakin kohdallani. Mutta ei sun , tietenkään, olethan niin tarkkaavainen :) Päivän naurut heltisivät taas , kiitos Kiki !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaavaisuus taitaa olla yksi mun vioista liikenteessä :D (Sen lisäksi, että ajan vauhdilla "täysinäinen soppakulho ja täytekakku etupenkillä" :D) Jään tarkkaavaisesti pohtimaan niin pitkäksi aikaa, että kiireisemmät töötin painelijat huristelee mun ohi :D

   Poista
 22. Laatikollinen Tenoja! :) Meinaatko tehdä arviointi-postauksen? Mulla ei ole hajuakaan miten tenat menee, et onko niitä erilaatuisia kuinka paljonkin, mutta vitsit kun tulis silti tarpeeseen, mun äiti ei nimittäin kehtaa ostaa tenoja, vaikka minä tiedänkin et tarpeeseen ne jo tulis.
  Mulla ei (vielä) ole tarvetta, mutta kylläpä sekin päivä varmasti joskus tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy sanoa äidille, että joka kolmannella yli 20-vuotiaalla on virtsankarkailua jossain vaiheessa elämää. Kaikki ei vaan toitota sitä samanlailla kuin minä :D Mutta on tosi yleinen vaiva niin ostoksille vaan :) On niitä tosi paljon puolikkaasta pisarasta sellaiseen missä on koko sääkartan verran pisaroita. Tarkemman arviointipostauksen jätän väliin kun tuolta meidän teiniltä taitaisi loppua huumorintaju, jos sellaisiä päästelisin nettiin :D Mutta vakavasti ottaen niitä saa sieltä Tena-kaupasta tilattua jos ei tykkää kaupasta ostaa. Tulee niihin postimaksu, mutta jos tilaa monta pakettia kerralla niin sitten se jaottuu monen paketin hintaan niin ei tunnu niin pahalta :)

   Poista
 23. Tämä on niin mieletön juttu että meinaan seota täällä naurusta. Olet super, super hauska, mää pyörryn. Olen mobiililla koska lapset pöllivät läppärin. Pakko vastata tähän liittyen lisää, jahka pääsen koneelle.

  Hihii Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on läppäri hallussa ja en voi muuta, kuin todeta etten pitkään aikaan ole lukenut mitään näin hauskaa. Voi mahoton sentään, olet suuri komedianne ja paras komediahan syntyy niinkö oikeasta elämästä. Tai ainakin paloja sieltä ja täältä.

   Haluan mennä samaan suuntaan rohkeudessa, eli wau kirjoitat rohkeasti, avoimesti ja aidosti. Ai että sellaisesta just tykkään.

   Sitten repesin niin monessa kohdassa ja samaistun niin täysin Tenarakkaudessa, voi jösses meitä yhdistää Tenat, eikö mahtavaa. :)

   Aivan mieletön loota, sanattomaksi vetää. Siinä on tavaraa "tavaralle" pitkäksi aikaa. Ja loistavaa, ettei tarratkaan sellaiset, jos pläjäyttää väärin päin ja joutuu saksilla leikkelemään vaipan irti. Ei kiva. Mä oon kai sitten semiretro, huh mikä tunnustus, en kai ikinä olisi sellaista uskonut täällä virtuaalisessa maailmassa tunnustavani... Mutta sun teksti ja nauru sai mut aivan villiksi. :)

   Ja toi auto, wau, siinä olisi kuule asiaa. Harva kuule kehtais, näitä asioita kun hävetään. Mutta kun on asennetta, niin autossa voisi olla sponsaajina, tosiaan Tenat, vaihtarihormonit merkki vaikka Orion Pharma malta mielesi ota hormonpilleri tai jotain. Vitsi mikä postaus, yksi elämäni hauskimmista, mitä netissä olen ikinä lukenut. Tämä lähtee kyllä jakoon kavereille. :)

   Terkuin Tena Lady eli semitoosa

   Poista
  2. Mää olen Inno ohjelmasta oppinut, että sitä mitä ei voi peittää niin sitä pitää korostaa :D Ne ei tainneet siellä kyllä puhua Tenoista vaan jostain patterinputkista. No, tässähän on kyseessä virtsaputki :D Tavaraa tavaralle, mää nauran niin, että käsi etsii jo astmapiippua :D Semitoosa, tämä toosa yrittää nyt pidättää naurupissaa tulemasta :D

   Poista