perjantai 27. helmikuuta 2015

Pim pim pim pim pim pim pam






Kystien poisto on takanapäin; oli pelottavan kummallista olla samoilla sairaalan nurkilla melkein tunnilleen tasan 18 vuotta siitä kun olin tullut synnyttäneiden osastolle. Ensimmäisellä kierroksella tosin pusersin 3730 grammaa ulos emättimestäni, joten vaihtoehtona nukutus ja munasarjakystat historiaa oli varsin kivuton toimenpide.


Olin vielä parinkymmenen kilon verran yli sallitun painorajan ja olisi pitänyt tehdä Tampereen reissu kun siellä on punkeroista selviytyvä robotti, mutta pääsin muutamalla reiällä eikä avoleikkausta tarvittu. Luulin ensin niitä tähystysreikiä olevan kolme kappaletta, kunnes kotosalla huomasin alimpaan vararenkaaseeni ilmestyneen "Onko pullataikina tarpeeksi kohonnut? Työnsin sinne sormeni"  - kraaterin. (En rehellisyyden nimissä itse harrasta pullan leipomista, mutta olen nähnyt anoppini tekevän baakkelsseja.) Peiliä apuvälineenä käyttäen löysin sitten kuopan pohjalta vielä neljännet viillot. 18 vuotta sitten kun kotiuduin muksun kanssa sairaalasta niin päähäni pälkähti tosi tyhmä idea käyttää silloinkin tempussa peiliä apuvälineenä ja kurkkasin sinne mistä olin sen mukulani vääntänyt ulos enkä ole kaikkien näiden vuosien jälkeenkään toipunut näkemästäni. Kun nyt kerro kerro kuvastin - leikit aiheuttivat lisää leikkaushaavoja ja se toinen kurkkaus ikuisen trauman niin jos jatkossa joudun vierailemaan naistentautien osastolla on parempi jättää salapoliisina oleminen välistä. Tietysti kun on nähnyt kahdella tikillä kokoonkursitun pimpaimensa violettiin pukeutuneena niin tuskin tässä mikään näky enemmän järkyttää.


Leikkauksessa mut oli valeltu desifiointiaineella laajalta alueelta ja kun muhun oli tuupattu katetrikin niin kaiken pesemisen ja sörkkimisen jälkeen huomasin muuttuneeni santapaperiksi. Pyysin miestä hakemaan apteekista jotain sopivaa voidetta ja suureksi järkytyksekseni mies vastaa "Vagisaania?" Siis aikuisten oikeasti, onko millään lailla normaalia? Teeveestä on tullut kyseisen tuotteen mainos ja olen kuulemma joka kerta nauranut ja nauranut ja nauranut vielä lisää. Sitten olen kuulemma toistuvasti miettinyt, että jos Vagisaan tulee vaginaan niin peräpukamalääke voisi olla Anusaan tai Pempasaan. Olen nauranut lisää ja pohdiskellut miten se Anusaan voisi olla mun karatenimi. Olen nauranut lisää ja tehnyt käsilläni etäisesti jotain teemaan sopivia liikkeitä. Ajatelkaa, kaikkien yhteisten vuosien jälkeen puoliso pitää korvansa auki ja kuuntelee. Itse sulkisin taukoamattoman pulputukseni kohinan alle ja nyökyttelisin välillä antamaan toiselle vaikutus olevani muka hereillä ja kuunteleva osapuoli. Kyllä se muistijälki kuuntelemisesta johtuu, ei se voi johtua siitä miltä kuvittelen näyttäväni tirskuessani, kämmenteni viuhtoessa ylös sekä alas kun samalla hoen Pempsaania.



Aloin epäilemään muutama päivä operaation jälkeen virtsarakontulehdusta ja koska olin ollut sairaalahoidossa piti käydä lääkärin kautta. Kun kaikki oli kunnossa eikä pissanäytteessä ollut mitään pöpöjä lääkäri tiedusteli olenko käyttänyt mitään kuivuuteen? Koska en jaksa taukoamatonta pulputustani kuunnella en sitä nimeä sitten muistanut ja hetkisen miettimisen jälkeen totesin lääkärille kyllä hankkineeni ja se oli joku "Vakinaattori." Toteaisin tämän maksamattoman mainoksen jälkeen, että hyvällä voiteella on monta nimeä.



Maailmalle aikoinaan lähteissäni sain mummoltani matkaan neuvon; hellan renkaista näkee huushollin siisteyden. Lapsuudenkodistani sain kaksi neuvoa; Kun ottaa taatakseen, ottaa maksaakseen ja aina pitää olla uudet pikkuhousut kaapissa siltä varalta jos joutuu näyttämään hotolonttinsa lääkärissä. Sain leikkaukseen niin nopsaan ajan, että jäi vain muutama päivä aikaa valmistautua. Äitini oli väärässä ja kyllä niitä uusia pikkuhousuja saisi olla varastossa useammat. Mun ekstralargen kokoinen peffani on mahtunut ainoastaan postimyynnistä tilattuihin "pikku"housuihin ja eihän siinä ajassa ehdi tilata pyykkinarulla laskuvarjolta näyttäviä pöksyjä. Kun ei ollut varmaa tietoa kauanko se mun reissuni kestää en uskaltanut luottaa pärjääväni yhden kappaleen varastollani, joten hätäpäissäni menin markettiin ja ostin suurimmalla kokonumerolla varustetut. Tuumailin alakertaan varmaankin jotain kipua tulevan ensin varoituksena jos joku tärkeä paikka menee puristuksissa kuolioon. Sairaalan puolesta huolto toimi erinomaisesti ja sain piknikpaistiverkosta tuunatut housut joten markettikalsongit tulivat takaisin jemmaan. Kun olin sen verran hyväkuntoinen ettei tikit enää haitannut urheilusuorituksia mielenkiinnosta kokeilin jääkö ne nilkkoihin, polviin vai nouseeko ne reisiin asti ennen jumittumista. Tähän sellainen ou jee, ou jee, ou jee, nehän meni ihan perille asti.  En ole oikein ymmärtänyt niitä belfieitä, mutta täytyy tunnustaa mun nanosekunnin verran ajatelleeni riemuni keskellä laittavani peffastani kuvan fasebuukkiin. Ehkä sen ensimmäisen belfien otti joku kaupan vaatteisiin mahtunut, jolla se nanosekuntti oli vähän pidempi kuin meikäläisen. Ja mikä tässä oli kaikkein parasta; ne oli sieltä marketista rekistä, jossa oli laputettuna -50% tuotteita.





Väärinkäsitysten välttämiseksi tuossa kuvan oikeassa reunassa retkottaa torkkuhuopa eikä mun kalsarit.


Meillä täytyi kääntää makuuhuoneessa sängyn ilmansuunta, jotta oli mahdollisimman helppo toimitus pyörähtää sieltä ylös tikattujen makkaroideni kanssa. Yöpöytänä käyttämäni puolipaneelin reuna jäi siirron takia väärään paikkaan eikä kaukolle ja kakelle ollut enää laskutilaa. Eihän sitä ihminen voi ilman säätimiään elää, joten väkersin rakkailleni virityksen pahvista, kuumaliimasta ja kirpparin ilmaiskorista napatusta kukkatelineestä. Aika harvakseltaan meitin lapsukainen huomioi tuunauksiani kysymättä "Mitäs sanot, ite tein?", mutta nyt hän totesi: "Hienoa mutsi, pisteitä 5/5." Oudosta käytöksestä hätääntyneenä kyselin ensin lapsiraukalta "Et kai sää vaan ole kännissä?" mutta hän olikin sitten vaan susiruman tuunaukseni nähtyään hellämielisesti ajatellut mutsin tarvitsevan henkistä tukea ja kannustusta.


Parisuhteen alkumetreillä oltiin oltu tosi pitkään miehen kanssa samassa taloudessa enkä pystynyt paukauttamaan siipan korvien ollessa kuuloetäisyydellä. Kirjaston satutunnilla meitin lapsukainen pamautti työllä ja tuskalla ulos punkemani päänsä patteriin ja sai otsaansa haavan. Kotiinpäin matkatessa tuumailin ettei tässä nyt enää mitään pierua pihdata kun lapsi on verillä; maailmassa on niin monta pahempaa asiaa kuin pyrstöyskä. Olisin kyllä voinut jatkaa äänettömyyttä, kun ei rakas puolisoni ollut sitä mun moottorini ääntäni erottanut auton moottorin äänistä. Luin joskus muinoin Cosmopolitan - lehdestä mitä naiset eivät koskaan sano miehelleen ja yksi niistä oli "Hieno pieru, päästääppä toinen." Oli niin vaivan takana lennätellä leijoja miehen seurassa, joten sanoin puolisolle haluavani minäkin epänaisellisesti kaipaavani sellaista kannustusta. Hän sitten ystävällisesti on välillä kehunut. Leikkauksessa vatsaan päästeltiin hiilidioksidia, jotta sinne muodostui tilaa operoida eikä se kaasu löytänyt tietään ulos ja pieru oli hukassa kotosalle asti. Olin kärvistellyt jo kolmatta päivää huokaisematta operaation jälkeen kun viimein sain lähetettyä viestini maailmalle. Meillä kehui koko loppuperhe mun suoritusta; tosin se saattoi johtua siitä, että laitoin telkkarin äänettömälle, vaadin hiljaisuutta ja käskin kuunnella. Onneksi mulla oli kaukotelineeni ja hallintaoikeus säätimiin. Kukaan ei ehtinyt paeta paikalta.



Kun nyt aloin puhumaan muksusta niin puhun lisää: Edellisessä postauksessa kerroin miten olin pyydellyt anniskeluiän saavuttanutta lasta ottamaan ravintoreissulle mukaan isänsä. Mun pyyntöni on nyt lapsukaisen juhlinnan jälkeen muuttunut tiukaksi vaatimukseksi. Sen lisäksi, että puolisoni ei koskaan baarista kotiuduttuaan valittele miten siivottomassa kunnossa siellä oli vessat hän ei myöskään selviydy samalla rahamäärällä millä muksu oli selviytynyt. Siipan on syytä oppia lapselta tapoja miten mennään baariin ja kadotetaan pankkikortilta rahaa vähän päälle kympin edestä. Mies todellakin viettää seuraavat pikkujoulunsa kylkiäinen mukanaan


Sairaslomaa operaation jälkeen sain viikon verran ja se tarkoittaa kotiäidin kielellä mun luvan kanssa torpeedoineen lapsukaisen pyynnöt leivän voitelemisesta, vesilasin tuomisesta ja mikroruuan lämmittämisestä valmiiksi. Ainoa huuto johon vastasin oli "Täällä ei ole vessapaperia!" Kun palailin normaaliarkeen ja pyykkihuolto alkoi taas toimia oli sairaslomani järkyttämä lapsi niin onnellinen, että kävi halaamassa eikä edes pyytänyt mitään; ei rahaa, ei kiikuttamaan juotavaa ei lämmittämään Saarioisten roiskeläppää. Nyt tiedän jatkossa saavani huomiota siinä vaiheessa kun kouluun pitäisi mennä pesäpalloleiriltä saadussa mainospaidassa.


Isä pesee                                     Äiti pesee




 Mies antoi mulle pidemmän loman ennenkuin alkoi esittää pyyntöjä ja samalla venutella mun hyvin vajavaisen huumorintajuani rajoja. Meillä vietetiin ystävänpäivänä hääpäivää ja olin funteerannut päästäväni siipan kukkien ostamisen kiellosta. Valmensin puolisoa suoritukseen hyvissä ajoissa etukäteen ja olin alkanut Liiterissä ja ilmaisjakelulehdistä näyttämään "Tykkään, en tykkää, tykkään, en tykkää." kukkapuskien kohdalla.  Yleensäainaniinjärkeväpuoliso kuljetti mut kauppareissulta autoliikkeen kautta kotiin ja näytti:
"Tykkään, en tykkää, tykkään, en tykkää."


69 kommenttia:

  1. Loistotuunaus kake-säätimille - täyskymppi!! Ja voi, miten mahtava värivalikoima t-paidoissa..meitin poitsulta, ei löydy kuin mustaa ja valkoista ja jokunen harmaa.. kertookohan se jotakin luonteesta..? Tai olenkohan epäonnistunut jossakin vaiheessa pöoitsun kasvutarinaa..huh..Mutta tzemppistä sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut blogistaanisesti mestarin opissa, terveisiä vaan sinne Kotipellolle <3 Jos se minusta olisi kiinni niin tuolla ei roikkuisi kuin harmaata. Sellaisten paitojen kanssa aina tulen ostoksilta ja sitten palautan. Ei se värimieltymys kasvatuksesta johdu, kyllä tuo meidän lapsi on altistunut niin monelle yritykselle :D

      Tänään tarvitaan tzemppistä kun lapselle tuli postilaatikkoon kutsu sinne missä ei paljon värimieltymyksiä kysellä; ne armeijan harmaat, apua :D

      Poista
    2. Kääk..onko jo se aika..? Jaa..tartteepa käydä lootalla saako se meitinkin poitsu valtion rakkaus-kirjeitä - pojista tehdään miehiä..vai tehdäänkö.. Juu ja kiitos vaan, kumpi täs nyt oppii ja kummalta=D

      Poista
    3. Kyllä ne siellä jotain opettaa jos takaisin tulee sitten lapsi, joka on oppinut petaamaan sänkynsä :D Mielummin kyllä passaisin ja pitäisin kotona :D

      Poista
  2. Ihanaa ilotulittelua sanoilla! Kivaa kerrontaa huumorilla höystettynä. Nauroin kippurassa...ja sain monta lisävuotta! Kiitos!

    VastaaPoista
  3. Hih hii :D
    Mullakin meinas tikit revetä nauraessa....ja ne on sentään vaan sormessa!!!

    VastaaPoista
  4. Ainahan voi mennä sivariksi, jos äiti ei pärjää :)
    Mie muuten tyttäreltä välillä kyselin, että joko se uskaltaa paukutella poikakaverin kuullen, kun väitän, että siinä on yksi tärkeä virstanpylväs yhteiselämässä... sitten se ihan oma-aloitteisesti kertoi, että "nyt mä uskalsin!". Kyllähän ne reilusti toista vuotta taisi siinä vaiheessa olla yhessä olleet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun ei se suostu, olen kyllä toistuvasti tarjonnut sivarivaihtoehtoa :D Onneksi tässä on vielä aikaa sopeutua lukion loppumiseen asti :D

      Se on kyllä oikeasti tärkeä virstanpylväs parisuhteessa. Meillä oli vähän helpotusta kun mies on tupakoitsija, en tiedä mitä olisin tehnyt ilman tupakkataukoja :D Nuorille se on varmaan vielä vaikeampaa kun meille aikuisille :)

      Poista
  5. Tuosta viimeisestä oivalluksesta miehesi on jo ansainnut uuden auton, eikö vaan :-)
    Kiva kuulla, että kaikki meni leikkauksessa hyvin ja olet jälleen linjoilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta jos mun logiikka oli päästää mies yksin kukkaostoksille niin pitäisikö mun käydä yksin autokaupoilla :D

      Poista
  6. Ai hyvän tähden miten pääs taas kikattamaan. Oikeesti tosi hieno tuunaus sulla kakeille. Muistan kuinka onnellinen olin päästäessäni huokauksen synnärihousuihin parin tunnin ilokaasun imuttelun jälkeen. Se helpotus oli suunnaton, muistelen sitä päivää varmaan loppuikäni :D
    Toi armeija on sulle vähän sama kun Lordi Voldemord Harry Potterille...se paikka jonka nimeä ei koskaan sanota. Poika menee sinne josta ei puhuta. Se on pahuutta :D
    Sun mies on kyllä ihan mahtava, se oppii vaan noi sun temput vähän liian nopeesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa tuo kuva vähän pehmentää sitä miten karmea se on luonnossa :D Ei näy ylipursuavat kuumaliimat :D

      Me kun asutaan armeijakaupungissa niin lapsella on ollut paljon ystäviä, joiden vanhempia on ollut siellä töissä. Muksu taisi olla eskarissa kun yksi ystävä oli väittänyt kaikkien poikien joutuvan käymään armeijan. Aina kun kyseinen kaveri oli käynyt meillä kylässä niin aloitin lapselle virren "Ei ole pakko käydä armeijaa, voi olla siviilipalveluksessa tai voi käydä totaalikieltäytyjänä istumassa armeijansa" :D Kohta sille tulee äänestyskuponki ja mää saan stressata, että kai se varmasti oli vitsi kun se puhui Päivi Räsäsen äänestämisestä :D Täytyy ryhdistäytyä ja olla kiitollinen ettei armeija ole tuolle lapselle ongelma vaan äidille. Sitten sitä vasta olisi hiki otsalla jos tuo muksu asiaa murehtisi.

      Mies ei ole nyt suosiossa, vaikka veikin mut Tiikeriin :D Se kirje oli aika paksu ja muksu ei mun antanut sitä avata vaan käski antaa sen olla. Odotellessa mies väitti, että siellä on neulaa, lankaa ja kangasta, että saan ommella lapselle alusvaatteita sinne armeijaan :D Kun olen surrut miten se siellä pärjää kun ei siellä saa jokapäivälle talon puolesta alusvaatteita :D Mainitsinko jo, että mies lauleskeli "You in the army now" :D

      Poista
    2. Onpa mies nyt ollut riehakas....hyi ukko-kultaa, ei saa kiusata Kikiä!

      Poista
    3. Kyllä mies nyt kuulee tänään moneen kertaan, nyt loppu pelleily, Outikin sanoi niin .D

      Poista
  7. Onneksi kystat poistettiin ja sä olet kunnossa! <3

    Kaukosäädinteline on hieno! :)

    Pierujen päästäminen on kotoisaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi kun kävitte niin epäilen mun kimakkuuteni saaneen sun toisen puoliskosi korvan tinnittämään niin seuraavalla kerralla voin sitten pieraista :D

      Poista
    2. Me (mä ja kaksilahkeinen) olemme hyvin tottuneita peräilman päästelyyn. :D

      Sun täytyy kokeilla päästellä. ;)

      Poista
  8. Sitä on sitten kysta kyllä. Hienoa, ettei enää ole moisia palleroisia tortun täytteenä.
    Ja onneksi olkoon, kun olet kahdella tikilläkin selvinnyt lapsesi teosta. Minulla ei peiliä olisi tarvinnut tuoda paikalle, mutta eräs hoitaja kurkisti sidoksia ja parahti herrajumaliudat ja kysyi, olenko nähnyt itse SITÄ?! Vastasin kauhuissani, etten ole, niin haki peilin ja esitti rempsani, jossa oli kaikenkaikkiaan 13 tikkiä. Eihän ne kaikki näkyneet, sillä ulottuivat kohtuun saakka, mutta se mitä näin, riitti. Kätilö tuumasikin, että sitoo sen verran huolella ja tiukalle, että tulen kiittämään myöhemmin... Neitsyt jälleen. :D
    Belfiet ja selfiet kummastuttavat. Ei vaan tajua, miksi jopa aikuiset naiset keimaavat pylly pitkällä kameraa kohti jotta voi ikuistaa ja mikä pahinta esitellä toisille ahterinsa!? Hmm... Tai naamansa joka päivä.
    niin ja hei, kiva kun se akryylipalikkahomma selvisi. Kun atc-kokoa ihmettelit, niin mittaappa joskus inchie-kortin koko eli 2,54 x 2,54 cm. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysta kyllä, mikä mahtava ilmaisu :D

      13 tikkiä, ai ai. Olet tainnut saada pitkään istua sellaisen uimarenkaan päällä, se on jo tosi pitkä repeämä. Ja niitä mustia hämähäkinjalkoja on ollut rivissä monta. Kyllä olen helpolla päässyt.

      Kyllä joku pieni osa musta ymmärtää riemuni jälkeen niitä belfieitä, mutta siitä on vielä tosi pitkä matka siihen, että laittaisin sellaisen jonkun näkyville :D

      Inchie-korttihan on melkein sormustimen kokoinen, sehän täytyy varmaan jo tehdä suurenlasin ja pinsettien kanssa :)

      Poista
  9. Kiitos aamunauruista, ihana hekotella oikein kunnolla :))) Vain sä osaat:))
    Kake ja sen kumppani pysyy nyt varmaan hyvin tallessakin :)
    Mut joo, miehet ON mutkattomampia ns. hienotunteisuutta vaativien asioiden kanssa. Meidän ukko kans ostaa tosi reippaasti siteet tamppoonit ja mitä nyt vain keksinkään tarvitsevani.
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on miehille helppoa kun kaupassa tietävät ettei ne ole tulossa ostajalle :D

      Poista
  10. Ihmiskeho on melko arvaamaton kokonaisuus ja se on ainakin mulla - lukuisten skalpellien viiltojen jälkeen - muuttunut melko omituisen näköiseksi koska ei näin vanhaan kroppaan mitään uutta ihoa tai siannahasta tehtyä korviketta laiteta. Tarpeeksi kun kiristää niin kyllä se haava umpeen menee - on ollut kaikkien mua leikanneiden lekurien motto ja siksi mä nykyään hymyilenkin ristiin. Et meinaan usko kuinka lähellä toisiaan on mun vasen suupieli ja oikean puolen pakara. Noin niinkus linnuntietä eli selkäpuolelta katsottuna. Vielä jos kerran takaosaston nahkaa kiristetään niin mä pystyn pesemään hampaat ja perseen yhtäaikaa.


    Mä toivotan sulle paranemista ja kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tässä ei mikään nuori neitokainen ole niin ei sitä onneksi murehdi muuta kuin ettei tule mikään tulehdus eikä tarvitse antaa puhdistaa tikkejä. Muutama pääsiäispupun suu ei haittaa :D Jos ne sulta sitä nahkaa vielä kiristää niin muista sitten vaihtaa pesuaine sopivaksi. Vaikka kokemuksella voin kertoa ettei pepsodentilla ja Hädensalla taida olla paljoa eroa :D

      Poista
  11. Paranemista minäkin toivottelen - ja kiitos Kiki, piristit mun vähän harmaata päivää ihanasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos olin avuksi :) Mulla on ollut huono omatunto kun on ollut toisten blogien lukeminen hunningolla mutta olen ajatellut sua useasti <3

      Poista
    2. Älä huoli, jokainen jaksamisensa mukaan <3

      Poista
  12. Mää näin sieluni silmin miten karateka Anusaan on siälä teillä esitelly liikkeitään. Ehkä se Anusaan oliskin hyvä lähettää miehen mukaan rahankäyttöö vahtimaan. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman drinksun jälkeen menisin tiskille tilaamaan sen Anusaanin :D Kimittäisin "Mitä, eikö teillä ole karatekalle sopivia juomia?" ja esittelisin mooveja :D

      Poista
  13. Paranemisia siulle ihanainen Kiki, ja kiitoksia taas mahtavasta kerronnasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä täällä ollaan jo kunnossa :)

      Poista
  14. ihana, että rankoistakin jutuista jaksat kirjoittaa niin kivalla ja ainutlaatuisella, hauskalla tavalla! kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsee helpommalla kun alkaa jossain vaiheessa nauramaan, muuten jää painamaan mieltä :)

      Poista
  15. Nice para visitar , vou voltar visita ao seu blog. Uma semana muito boa para você :)

    VastaaPoista
  16. Voi noita miehiä , on vaan ovelia - muttei yhtä ovelia kuin naiset ja Kiki etenkin ;) kaukosäädinpidikehärpäke on yliveto !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se ei tulisi niin kovin kalliiksi niin keppostelisin ja kävisin ominpäin autokaupassa :D Kiitos, tuo kuva taitaa vähän pehmentää härpäkkeen kauheutta :D

      Poista
  17. Kiki voi maar näitä sinun juttuja ja miten ihania. Kuules sanoin aikoinaan ukolle tutustuessa, että voitkos please paukauttaa, jotta päästään pieruvaiheen yli ja minäkin voin tuuletella ilmoille rauhassa.

    Mummosi oli viisas nainen ja sait häneltä mahtavia neuvoja. Kalsongeissa olisi todellakin parantamisen varaa. Mutta on minulla lääkärikalsongitkin. Eräs työkaveri kerran sanoa, että panostaa kalsongeihin, jos tulee piipaa autolla lähtö Minä tuumin, että jos sellainen tulee, niin ei ole väliä reikäisillä kalsongeilla

    Menenpä tästä tarkastamaan lieden renkut, ui...

    Ihanaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on oiva tapa, että nostaa kissan eikun pierun heti pöydälle niin päästään suoraan ohi stressivaiheesta :D

      Olen sun kanssa samaa mieltä, että jos tulee niin kiire lähtö, että tarvitaan piipaata niin sitten se on ihan sama vaikka jalassa olisi miehen kaapista varastetut Harald Hirmuinen pitkät kalsarit :D

      Meillä on mökillä keraaminen liesi niin olen ihan hukassa kun en voi olla kätevä emäntä sokeripala kourassa hinkkaamassa renkaiden reunoja :D

      Oikein hyvää viikonloppua myös sinulle <3

      Poista
  18. Iltaa, toivottavasti olet jo toipunut operaatiosta! Samaa mieltä Tiian kanssa - nää sun jutut on kyllä hervottomia :D Mukavaa viikonloppua ja naistenpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen toipunut jo :) Kiitos, määhän ihan punastun kun näin kehutaan :D Oikein hyvää viikonloppua myös sinulle ja oilkein hyvää naistenpäivää <3

      Poista
  19. Toivottavasti kaikki meni hyvin ja oot jo toipunut :) Kyllä taas sai nauraa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki meni hyvin ja olen jo toipunutkin :) Mukavaa kun kysyit :) Jäljellä on vaan ristinollaruudukon näköiset arvet :D

      Poista
  20. Hienoa et leikkaushommelit on kunnialla ohi!

    Vakinaattori olis kyllä aika menevä nimi, ostaisin! :D

    Ihastelin muuten myös tuota väriskaalaa paitakaapissa, wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykö mun ehdotella sitä jonnekkin lääkefirmalle tai mainostoimistolle, kaksi ostajaa jo valmiina :D

      Se on ainoa paikka täällä meidän puuta-kermakahvia-harmaata-valkoista sisustuksessa missä on väriä :D

      Poista
  21. No hei, viimeinkin pääsin kommentoimaan. Toivottavasti muste myös jää paperiin :) Hitsin kiva, että oot toipunut leikkauksesta, vai poltettiinkos ne sillä infrapunakynällä...tai no EI NYT IHAN kynällä :D :D, mutta semmosella laserjutskalla. Itellä, kun oli kohdussa kystia, niin navan viereen pieni viilto ja kaasua sisään. Se heräämisen jälkeinen olotila oli järkyttävä, kun ilma kiersi pitkin kroppaa. luulin jo, että jotakin jäi sisälle ja vaadin ultrausta. Pieruahan siellä vaan oli :D Mutta tosi vakava tilanne...mun kantilta!

    Viisaita sanoja mummosi on sanonut. Eikä turhia, ihan on aiheellinen neuvo meikäläisellekkin, joka pesee pyykkiä vasta sitten, kun vaatekaappi on melkein tyhjä!

    Hahhaa, ei mennyt kukkapuskavinkki perille :D Aina ne autot menee kaiken eelle!

    Toivottavasti olet toipunut ja mietiskellyt uutta postausta :)

    Ihanaista maaliskuun loppua ihanaiselle naiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, tuosta kynästä en ole varma, että onko lopuksi kärytetty, mutta ensin ne kystat on raavittu irti. Vähän kuin nyhtöpossua olisi tehty :D Sitä ilmaa kyllä kiersi, kun kääntyessä tuntui rintakehässäkin sellainen vesi-ilmapallo, mikä muljahteli. Kyllä oli karmeaa. Ja ihmeen kauan sitä kesti ennen ensimmäisen viestin lähtöä maailmalle. Kyllä tuli apteekin pierun pilkkoja lääkkeitä syötyä :D En olisi kyllä uskonut, että pieru voi tehdä hukassa ollessaan niin kurjan olon.

      Mää pidän aina eri paikassa sen yhden pikkarin varaston, muuten siitä tulee hätäpäissään napattua ,kun kaikki pyykkkiaika menee tuon teinin huoltamiseen :D

      Oikein hyvää maaliskuuta sinnekkin suuntaan ihanaiselle naiselle <3

      Poista
  22. Mulla on sulle haaste. Koitan keksiä sulle jottain ilahduttavaa, vaikket päättäiskään osallistua. :-)

    VastaaPoista
  23. Tähystysleikkaus on mainio keksintö, siinä säästyy isojen leikkuuhaavojen kivuilta, sekä komplikaatioilta.

    Huumori on kyllä paras voitehista, se pitää mielen virkeänä koettelemuksien keskellä.:-)

    Aurinkoisia Keväisiä päiviä Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on mainio keksintö, 80-luvulla jäi umpisuolen poistosta kaksikymmentä senttiä arpea ja nyt jäi kaksi senttiä arpea muutamaan kohtaan. Toipuminen oli paljon nopeampaa ja kivuttomampaa :)

      Alan helposti vellomaan tunteissa ja sitten niistä tulee aikansa vellomisen jälkeen jättimäisiä niin sitten on parempi valita tuo nauraminen niin pääsee nopeampaa koettelemuksista eteenpäin :)

      Oikein aurinkoisia keväisiä päiviä myös sinulle!

      Poista
  24. Rakas Kiki. Koitas nyt avata sitä sanaista arkkuasi koska Blogspheressä on muuten liian rauhallista. Nyt on kevät ja tarvittais vähän räväkämpää otetta tähän elämään täällä digitaalisessa lintukodossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jumalauta. Blogger kehtasi väittää että se havaitsi epämääräistä liikennettä meikäläisen tietoliikenneverkosta ja rätkäs aivan uudenlaisen caphta - robotin ihme arvoituksineen. Bloggerille tiedoksi että minä en - suuruudenhulluudestani huolimatta - omista yhtään tietoliikenneverkkoa enkä minä ole epäilyttävä. Minä olen Outo.

      Poista
    2. Mää yritän avata, mutta kun kukaan muu ei saanut sähköpostitse sitä sisältövaroitusta niin olen peloissani :D Bloggerille vaan sekin tiedoksi sen lisäksi ettet sää ole yhtään epäilyttävä <3

      Poista
    3. *virittelee melko helvetin isoa nuotiota odotellessaan uutta postausta ja kun on saanut tulet tehdyksi, alkaa ulvoa hiljaisella äänellä koska huomaa että on ottanut tavanomaisten mielipidelääkkeiden sijasta lehmille tarkoitettuja ulostuslääkkeitä*

      Poista
  25. Sain lääkäriltä aikanaan selkä ja muihin omituisiin kipuihin lääkepaketin jonka kyljessä oli punainen kolmio. Siinä paketin kannessa luki sirdalud. Minä tuollaisia nimiä osaa tavata ja sonat menee sekaisin joka kerta, kun mun piti uusia se lääke niin totesin vain, että "niin mulla on sitä sirdaluri liirumilaarumia" mitäs siinä lääkäri sitten voi muutakuin nauraa ja sanoi, että on sulla kyllä hyvät nimikkeet lääkkeille! No pakko kai se keksiä on jotkut omatnimet, kun lääketehtaat ja valmistajat keksineet niin omituiset sanat, ettei tavis metsäpöhön kieli väänny tuollaisille kirjaimille. :)

    Sitten jos sää olet saanut shokin ja traumoja pim..pim.. pimpistäs niin olen sitten minäkin. Meillä kätilö leikkasi välilihan silleen vauhdikkaasti auki meikäläisen ponnistellessa 14-vuotta sitten poikaa ulos. Noh.. se kätilö ompeli sen mukavasti kiinni, mutta siihen jäi sen jälkeen sellainen kiva paukura kurosta. Noh.. sitä on monet lääkärit väittäneet peräpukamaksi ja mää aina sanon, että jumalake on se kumma kun peräpukama on melkein emättimen kohdalla, että kuinka pitkälle ne voi liikkua anus vaosta vai mikä lie emättimen aukolta!! Menee nyt kyllä tekstit ihan hullun kurisiksi joten oiskohan paras jos .. mää vaikensin ja kehuisin kuinka siistiä pyykkihuoltoa se mies teillä tekee.

    Myöhästyneet onnittelut kihlalle ja onneksi selvisit hyvin siitä leikkauksesta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi saa apteekissa vaan antaa reseptin ja sanoa montako pakettia laitetaan ettei joka paikassa täydy yrittää saada jotain nimeä kieleltä irtomaan :D No, ei ne sieltä reseptitavarana kyllä väärää anna vaikka tulisi vähän omaa nimeä joukkoon :D

      Kyllä siinä on sen verran kannasta välissä ettei se sieltä taida liukua een puolelta peen puolelle :D Kauheaa tuollainen tiukkaan kurominen, mutta onneksi se vaan näyttää pukamalta eikä tunnu siltä kun se on niin veemäinen vaiva.

      Kiitos kiitos, se oli hääpäivä, mutta kihlat on kohta vuorossa niin tulee nekin onnittelut samalla :)

      Poista
  26. Great post!

    Would you like to follow each other on GFC?
    let me know on my blog if you follow me, and I will follow you back after it.
    thank you! ^^~

    Tom and Tins Blog

    VastaaPoista
  27. Liekköhän tuo minnuu edeltävä kommentoija on ymmärtänä hölökäsen pölläystä siun kirjotuksesta?
    Oon itse asiassa lukenu samaisen jutun Cosmosta ja miun ukko ei oo koskkaan niitä sanoja miulle sanonu :'(
    Vakinaattori:D Vois luulla että se o joku vibraattorin sukulainen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus miettinyt miltähän mun teksti näyttää google kääntäjän kautta englannin kielellä kun viljelen niin paljon murrresanoja vaikka olen niitä yrittänyt kitkeä :D Sun täytyy vihjaista ukolle, että pienet kehut olisi välillä paikallaan :D Voi se olla sukulainen kun samalle osastolle ne menee :D

      Poista
  28. Kiitos tuhannesti ahkerasta kommentoinnistasi ja ihanista kommenteista <3 odotan uutta postausta <3 voi hyvin ja aurinkoista loppu viikonloppua sinulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi myös <3 Kovasti yritän saada huomiseksi postauksen aikaiseksi ettei jää seuraavakin kuukausi välistä :) Jos tulee huono postaus niin sehän menee sitten aprillipilasta :D Oikein hyvää viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  29. Kunhan taas horroksestasi heräilet, blogissani on sulle The Liebster Award - haaste , vastaat tai et ;)

    VastaaPoista
  30. Oot sä vaan niin mainio! HIrveesti vaan taas kiitosta hihityksistä. Vaikka kaameesti myöhässä oonkin...jostain syystä sä et vaan ilmesty mun listalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen varmaan jossain bloggerin mustalla listalla kun kukaan muu kuin minä ei saanut sähköpostiin sellaista uhkausta, että on aikaa sinne ja sinne päivään poistaa kakki ruokottomuudet tai blogi ei näy kuin itselle :D Toiveikkaasti kyselin Outo Paimenelta saiko hän sellaisen mutta ei :D

      Poista
  31. It's interesting, not understanding a single word in a text this long. Pretty flowers.

    /Avy

    http://mymotherfuckedmickjagger.blogspot.com

    VastaaPoista