torstai 31. joulukuuta 2015

Minä siihen hanakasti tartuin ja miten sitten kävi?
Häpeä kuuluu meikäläisen tunnerepertuaariin harvakseltaan; On "Been there, done that." keski-ikäisenä tallustella kaupungilla puolikas vessapaperirullaa raahautuen kengän pohjassa vaikka se kurakelillä näyttääkin Tämä kävi jo mun peffassani - paperilta. Viime syksynä jysähti rintaan kuitenkin armoton nolous seniorijumppaan osallistuessa. Sitä markkinoitiin mukavana ja rauhallisena, kevyenä. Ei missään tapauksessa raskaana, istutaan vaan tuolilla ja vähän käsiä nostellaan ilman hikoilemista. Mielessäni lisäsin oikein hyvältä kuullostaneeseen listaan aiemman eläkeläiset ja urheilu kokemukseni; Kerran mut oli kerran merkattu fysioterapian ryhmään väärään aikaan ja sain viettää mahtavan tunnin mummojen kanssa paukutellen. Sillä tunnilla kukaan ei kiinnittänyt mitään huomiota salin seinissä kajahteleviin rupsautuksiin. Eikä muuten kukaan väittänyt mun kuorsanneen loppurentoutuksen aikana.


 Mutta no niin varmaan tämä jälkimmäinen kokemus; Taustamusiikkina Tapio Rautavaara ja mutsini ikäiset harmaat pantterit jyräytti mut kanveesiin erin kuusi-nolla. Musiikin plussaksi on bonuksena laskettava ettei mun tehnyt mieli venutella äänijänteitä eikä edes hyräillä joten en siis kiusannut ketään. Tunnin verran piehtaroin tuolillani ja yritin pysyä muiden perässä kehon suoloja vuodattaen. Ei toivoakaan pysyä vauhdissa ja taisin olla ainoa ketä se voimisteleminen pieretti jos ei sitten Tapsan tahdit peittäneet paukutusta. Kotosalla mulla särki tukkakin puhumattakaan siitä kivusta kun tein vastentahtoisen Tee se itse - vahauksen ja revin irti retropöheiköstäni urheillessa ympäri kääntyneen Tena Ladyn.


Tästä alapää keskustelusta rakennan aasinsillan ja  pääsen velvollisuuksiini puhumaan pimppivoiteista. Olen tainnut profiloitua, en yhtään ymmärrä mistä kumman syystä, lapsukaiseni sanoja lainatakseni persebloggaajaksi. Jos laskujen seasta pilkistää pakettikortti "Mikä tahansa on ihanaa, jos sen saa ilmaiseksi." - yllätykseen niin sisältö on pikkuhousunsuojia, vaipparasvaa, tamppooneja tai emätininfektion kotitesti.


Alla olevat i say - tuotteet olen vastaanottanut blogin kautta maksutta ja tämä on mainos. Pitikö tässä vielä jotain muuta sanoa? Osoitteessa Reddville.fi voi rekisteröityä ja postilaatikosta tupsahtelee ilmaisia tamppooneja kylkiäisten kera. (Jos ne kylkiäiset ei ole samoja niin halutessaan näitä saa ostettua apteekista.) Tuppoja tupsahtelee kyllä sen verran harvakseltaan, että sopii parhaiten epäsäännöllisistä kuukautisista kärsivälle.

Vastoin odotuksiani ei hiivatulehdus iskenyt DIY- karvanpoiston jälkeen enkä iskenyt minäkään, koska puoliso kieltäytyi kiskaisemasta Tenaa irti vedoten todennäköisyyslaskelmaan, jossa olisin läväyttänyt terveiset avokämmenellä kesken irrotuksen. Hiivatulehdus ei ilmaantunut edes joulunpyhinä muutamien suklaarasioiden jälkeen, joten raportoin koeajossa olleista tuotteista asteikolla yhdestä viiteen:


i say Vaginal dryness
Kuivuuteen tarkoitettu voide oli hommansa hoitavaa silloin kun illalla muistaa mikä jäi uupumaan ostoskorista; kosteusvoide. Jos sitä voi vetäistä pimpukalle niin kyllä se menee rasvana korppuihoisille kinesioteipin piinaamille käsivarsillekkin.

Arvostelu:
Kaksi kirkkovenettä


 Sea band mama
Raskausranneketta olen epätoivossani ahdingossani kokeillut. Ei valitettavasti ainakaan itsellä auttanut tapaninpäivänä neljännen suklaarasian jälkeiseen kyökätykseen, vaikka mun muistikuvien mukaan kyseinen olo vastasi hyvinkin alkuraskautta.

Arvostelu:
Yksi kirkkovene


i say Intim servietter
Kosteuspyyhkeet käytin ja toimivat hyvin. Jynssäsin niillä pyykinpesukoneen tiivisteitä; tulos oli raikas, nukaton ja puhdas. Tehosi kaikkeen muuhun paitsi kangasvärin aiheuttamiin läiskiin, jotka erehdyttävästi näyttävät homeelta ja saavat mut näkemään painajaisia. Miten mun kätevän emännän kruununi himmenisi jos joku kuvittelisi etten ole tuuletellut konetta käytön jälkeen?  Sen verran tyyriitä nämä ovat kuitenkin, että jatkossa ostan Liiteristä siivousliinani. En osaa kuvitella tilannetta, jossa mun pimpaimeni pitäisi tuoksahdella karpalolta. Ehkä se olisi sellainen tilanne ettei konetta olisi tuuleteltu. Jätän mainitsematta ettei sitä konetta olisi tuuleteltu käytön jälkeen, koska sensuuriseulana toimiva puoliso kielsi kirjoittamasta sitä nettiin. Tosin olisin herkkäihoisena tainnut sillä marjaisalla pyyhinnällä stimuloida tilanteen, jossa mulla olisi ollut testattavaksi vaginaali infektio.

Arvostelu:
Kolme kirkkovenettäi say Intim mousse
Olen huumorintajuton joten kun mun mielikuvituksellani venutaan kepposeen, jossa tarjotaan tätä partavaahtona puolisolle on tämä testiryhmän tuotteista paras.

 Arvostelu:
Täydet viisi kirkkovenettä


Jos kirjoittelen tähän moneen kertaan peräpukama, peräpukama, peräpukama, peräpukama jospa toivottavasti seuraava lähetys on sitten kannaksen toiselle puolelle. Tiedoksi markkinointiosastoille; apteekkien koko valikoima on läpikäyty, joten kokemuspohjallani osaisin tehdä syväluotaavan analyysin.
 Häpeästä olisin voinut puhua toisessakin aihepiirissä: Meillä on kotosalla tapahtunut melkoinen muutos. Olen viettänyt 16 vuotta saman katon alla mieheni kanssa ja sen ajan hän on kuullut ainoastaan toisella korvallaan. Me ollaan oltu niin mainiosti yhteensopivia kun toinen on kimittäjä ja toinen ei sitä huomaa. Taysin lääkäri teki taikojaan ja puoliso saa nykyisin nauttia stereona äänimaailmastaan kuuloimplantin avulla vaikkakin tuo nauttia on mun seurassani melko liukuva käsite. Nyt erottuu basso ja kuuluu muut matalat äänet kuten ennen peiton alta vaivihkaa päässeet hiljaiset huokaukset jo ennen paljastavan käryn laskeutumista.


Tämä uusi paranneltu puoliso aistii hänellä toden totta olevan kovaääninen vaimo; Se on melkein häpeällistä kun huomaa autossa toisen suojavan ennen täysin kuuroa korvaansa kädellään juuri kun on päässyt kiekumisessaan kohtaan "TequUUUuuuilaaaa" Asia vaivasi ja vaikka hoilottelemista rakastan niin en nyt sentään kipua halua aiheuttaa siipalle jota rakastan laulamista enemmän.  Selvittääkseni tilanteen leikin kotosalla agentti Kikiä, osoittelin kohteen silmiin taskulampulla ja käskin tunnustaa tekonsa. Painostettuna, todellakin painostettuna, koska käytin kuulusteluissa kevyttä polvella paikallaan pitämisen taktiikka hän paljasti syöneensä työkaverin tarjoamaa kotipullaa vaikka arveli mun loukkaantuvan sekä sen implanttin vähän särisseen.

Rakkaan mieheni puolustukseksi sanottakoon olevan epäkohteliasta kieltäytyä ilman pätevää syytä kuten keliakia leivonnaisista ja lauluääneni muistuttavan näin joulun jälkeisissä tunnelmissa Kulkuset, kulkuset - biisiä. Jos joku epäonninen urosraukka olisi jättänyt liehuvahelmaisessa kylpytakissa ne kulkuset saunan oven väliin.Aloitin postauksen kaupungilta ja päätän kaupungille kun nyt avasin häpeäputken: Olen selkävaivainen ja pihi. Joskus ajaudun tilanteeseen missä pohdiskelen antaudunko tunteiden vietäväksi vai kuuntelenko järkeäni? Että kannattaako riskeeta ja yrittää ottaa melkein tyhjästä maitorullakosta peränurkassa kyhjöttävää Pirkkaa vai tarttua ylempänä saatavilla olevaan kalliimpaan purkkiin ja välttää mahdollinen selkäkipu. Aina en ole pystynyt vastustamaan kiusausta vaan olen syöksynyt riskinottoon hokien mielessäni miten syntyvällä säästöllä ei osteta edes yhtä särkylääkeporetta ja miten todellakin kadun vielä tekoani ja pitkään. Mutta kun järki ei ole mun päässä hallitseva luonteenpiirre.

 Kävi sitten ollessani täysin keskittynyt kiukuttelemaan itselleni hulluudesta ja pitämään selkää itselle suotuisassa Matti Nykänen - lentomäessä asennossa niin ettei tasapaino enää mahtunut siihen yhtälöön. Tajusin sen siinä vaiheessa kun olin nokallani siellä maitorullakossa. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi olen myöskin reilusti ylipainoinen, joten voitte kuvitella ensimmäisen ajatuksen olevan irtoaako mun perseeni ilman apua ja huhuilenko kohta henkilökuntaa soittamaan vartijan pamputtamaan mun 52 tuumaisen laajakuvani ahdingostaan. Ja pahinta koko tilanteessa; saako joku laittaa sen juutubeen?

Mutsini osaa usein valita oikeat lohdutuksen sanat kuten silloin kun vollotin ihmisellä täytettyjen maskottien kammoani. Pelkotiloissani sellainen maskotti alkaa nylkyttää mun jalkaa keskellä kauppakeskusta siten kun toiset koirat tekee. Äitini hälvensi fobiaani kysymällä olenko yhtään ajatellut miten noloa olisi jos mää nylkyttäisin sellaista maskottia? Kauhujen kaupasta selvittyäni soitin heti parkkipaikalta mammalle saadakseni myötätuntoa ja sääliä. Opein hiljakkoin uuden termin mitä käyttää; tiukea piuku. Äitini ei ole sitä oppinut joten hän komensi ensin aikuisen ihmisen lopettamaan poraa roinottamisen ja sitten tasoitti tilannetta täräyttämällä vielä pahemmat pelkokertoimet tiskiin ja lohdutteli: "Ajattele jos sää olisit siinä perse pystyssä vielä pierassut?"


42 kommenttia:

 1. Kiki rakas, hyvää uutta vuotta sullekin. Mun on nyt täydellinen kun sain taas täyslaidallisen sun ihanaa huumoriasi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää sait sen onneksi näin kirjallisesti, ajattele tuota mun miesraukkaa joka saa nyt täydellä kuuluvaisuudella suullisesti :D Oikein hyvää uutta vuotta myös Majan puolelle <3

   Poista
 2. Vihdoinkin, mulla on ollut ihan ikävä sun turinoitasi!! Mainio testi ja hyvät arvostelut.. kyllä taas sai käkättää sydämensä kyllyydestä =D (kyllä pieru-jutut aina toimii =D)kunhan ei vaan livenä omalle kohalle =D
  Oikein onnellista ja mukavaa uutta vuotta sinulle sekä perheelesi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän postaukseen tuli niin monta vee - sanaa tuohon testiin, että mies jo alkoi heiluttamaan punakynää tekstin päällä :D Nyt kyllä sanon moneen kertaan Tannin mielestä ainakin olleen hyvät arvostelut :D Ja jos ei muuten tunnusta olleensa väärässä niin sitten taas polvea ja taskulamppua :D

   Oikein hyvää uutta vuotta myös Kotipellolle <3

   Poista
 3. Sopivasti vanhan vuoden lopuksi kuuluu sinustakin ❤️
  Ihanaa uutta vuotta ! Ja höpinöitäsi voisin lukea vähän useamminkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä alkaa laittaa höpinöitä tänne useammin nyt kun tuo puoliso kuulee ne täydellä voimalla niin saa vähän lomaa meikäläisestä :D

   Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne <3

   Poista
 4. : D Olipa hauska vuoden viimeisen päivän hetki täällä. Iloisia kommelluksia tulevanakin vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommelluksia varmaan tapahtuu ja sitten kun ei enää hävetä voi ajatella niistä tulevan mainio aihe blogiin :D Oikein hyvää uutta vuotta!

   Poista
 5. APUA!!!
  Jostain eksyin blogiisi ja meinasin kuolla nauruun. Luin tämän vuoden päivitykset hekotellen. Jatkan huomenna. Nauru pidentää ikää ja nyt se piteni ainakin vuorokaudella.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos, tälläisia kommentteja luen aina kovasti mielelläni. Tervetuloa toistekkin kylään ja oikein hyvää uutta vuotta!

   Poista
 6. Niin paras vuoden lopetus. Aivan mahtavat toi sun arvosteluasteikko :D
  Teiän äitee se osaa tuon lohduttamisen taidon, aina asiat hei vois olla pahemminkin.
  Mahtavaa uutta vuotta KIKITIN <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin rekisteröityä Kikinä Kiloklubiin kun siellä oli tyrkyllä ilmaiskuukausi mutta joku oli jo käyttänyt tunnuksen. Ehkä siellä on ollut ennenkin vastaava tarjous mutten vaan muista:D Täytyy yrittää uudestaan ja kokeilla Kikitiniä :D

   Äidillä on hyvä resepti, tottunut näiden 43 vuoden aikana siihen, että mukulansa on vähän hermoheikko :D

   Oikein, oikein hyvää uutta vuotta mun Outiseni <3

   Poista
 7. Multa vietiin kerran kaupassa maitopurkki nenän edestä, kun "maitopurkkikärryn" täyttäjä ei huomannut mun tavoittelevan sitä "maitopurkkikärryn" viimeistä maitopurkkia. ;)

  Pieruhuumori toimii aina! ;)

  Hyvää alkavaa vuotta 2016! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, jos olisin ollut ihan lattialla asti niin olisin siellä varmaan vieläkin :D Kyllä on vaarallisia paikkoja nuo kaupat. Varsinkin nyt joulun jälkeen kun suklaarasioissa on -50% kyltit :D

   Pieruhuumori toimii aina, paitsi jos se oli oma vahinkopieru niin joskus tarvii vähän etäisyyttä tilanteeseen ennenkuin naurattaa :D

   Oikein hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 8. No justiin kirkkoveneillähän tuollaiset pitää arvostella :) enkä kyllä uskonutkaan tuon pahoinvointirannekkeen toimivan sen paremmin kuin ranteeseen teipattu jääkaappimagneetti.

  Ihanaa uutta vuotta sulle ja teille kaikille, paljolla ilolla ja vähällä häpeällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, tämä veneily oli varsin aiheeseen sopivaa :D Tuo ranneke on varmaan sellainen plasebo-juttu, että jos luulee sen auttavan niin sitten uskoo saavansa siitä apua. Täytyy vielä testata auttaisiko se liian farmvillen pelaamisen aiheuttamaan rannevaivaan :D

   Oikein, oikein hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 9. Hienot kirkkoveneet:-) Ihanaa uutta vuotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niissä oli vielä kova vaivakin kun en millään osannut tehdä niistä samankokoisia ja piti selvittää miten ne sai edes jollain lailla riviin :D Yleensä pyydän lapselta atk-tukea mutta nyt en uskaltanut :D

   Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 10. Hyvää uutta vuotta Kiki! Kiva taas lukea touhuistasi...😂😂😂😂😂 Olet ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Määhän täällä ihan punastun :) Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 11. Kiiots Kiki kaikista viime vuoden postauksista, nauruista ja hyvästä mielestä.
  Toivon siulle ja miesvöäellesi oikein onnekasta ja riemuisaa uutta vuotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja oikein hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista
 12. Mä mietin sun ukkoos...sillä on alkanut mielenkiintoinen elämä mutta ajatteles, paremmasta kuulosta on hyötypointtinsä nimenomaan sun kannalta koska se tajuaa monen "hiljaisen" vuoden jälkeen että hänen vaimonsa on täynnä virtaa!
  Nykykielellä sun määritelmäsi lienee dynamic, pretty loud tester mutta parasta kaikessa on se että sä keksit uusiokäyttöä noille tuotteille mistä esimerkkinä Imtim servietterit :D
  Jumaliste, siinäpä helppokäyttöinen huoltorätti!
  Niin ja kiitos muuten vinkistä. Meinaten nuo kirkkoveneet sai aikaan sen että mun on pakko lanseerata oma testitulosmerkki josta mä vielä tiedä tuleeko se olemaan paimensauva vai joku muu mutta yhtä kaikki semmoinen on saatava.

  Niin ja kiitos tämän vuoden ensimmäisistä hihityksistä - mukavaa olis jos näitä postauksia tulis hieman useammin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sellainen loud testeri että musta puuttuu volyyminappi virtanapin vierestä :D Mutta on kahdesta korvasta ollut montaa hyötyä mitä ei tullut etukäteen ajateltua kuten jos huudan puolisoa auttamaan niin apu tulee nopsaan kun ei tarvitse kertoa missä olen kun siipalla on nyt suuntakuulo ja osaa paikallistaa välittömästi mun kiljumisen :D

   Tottakai sun täytyy lanseerata paimensauva :D

   Ole hyvä vaan, mää sua ajattelin kirjoittaessani, että tulikohan lupailtua Outo Paimenelle liikoja luvatessani sellaisen postauksen mikä naurattaa. Kun tässä oli tätä vaginaa niin runsaasti :D

   Poista
  2. Kyllä mä kuulen nauroin vetet silmissä ja minen voi sille enää näillä kympeillä mitään että se mun pikku norsunkärsän nokka vuotaa :D

   Poista
 13. Olet sä mainio! Kiitos taas kerran hihityksistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Ja hirmuisen hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 14. Kiki, missä sä oikein olet lusmunnut?? Muualla siis kuin rullakoissa mahallas :)
  On meinaan ollut ikävä!! (Kamala sanoo tietty tässä vaiheessa kun postaus on ollut luettavissa jo pari päivää, mutta tunnustan tuijottaneeni telkkaria puikot käsissä viimeiset pari viikkoa, joten mitäs mä tässä ainakaan sormella osoittelemaan)
  Kiva kuulla taas sinusta, paas katsoen ettet tälla lailla katoile!! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vähän pidempi paussi kun oli tarkoitus, ensin venahti ja sitten tuli tunne ettei siellä enää varmaan kukaan roiku ja poraa roinotan muutaman viikon ettei kukaan lukenut mun postausta :D Hirmuisen hyvää uutta vuotta sinne Tampesteriin <3

   Poista
 15. Nyt sain luettua 2014 kirjailusi. Mies tuli töistä kotiin ja oli pelästynyt, että mikä mulla on, kun kuuluu kummallista ääntä. Minähän vaan nauroin niin,että en puhumaan pystynyt.Aiemmin olen vaan hihitellyt ja pystynyt pidättämään. Naurua siis.
  Jokohan minäkin saisin Tenoja? Tihkumalli riittää.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarve iskee niin sitten nimenomaan niitä Tenoja kun halppiksista saa hiivatulehduksen :D Vaikka olen pihi niin tässä asiassa ei kannata :D

   Hirveän pitkälle ei kannata lukea kun laatu romahtaa jossain vaihessa aika lailla. Kirjoitin pitkään ihan kauheita postauksia mutta sitten tulin siivouskaapista ulos ihan omana itsenäni :D Siellä kun tulee vastaan jossain vaiheessa sellaisia postauksia missä tuntuu, että puuttuu sananen sieltä sananen tuolta niin olen joutunut paskamyrskyyn purjehtiessa suojaamaan lukijoiden blogien linkit etteivät saa kuraa niskaan mun mielipiteiden takia.

   Poista
 16. Tosi mainio juttu, täälläkin nauratti :)
  Hyvää alkanutta vuotta Kiki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hirmuisen hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 17. Ihana yllätys uusi postaus! Olen kyllä käynyt välillä kurkkimassa uuden toivossa;) ja oli taas ihanaa Kiki laatua! Hurjan hauskasti ja hyvin toteutettu nuo testi arvostelut:)
  Ihanaa uutta vuotta ja ilahduta meitä taas pian uudella Kiki pläjäyksellä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuaikoina postailin kolmen päivän välein ja nykyisin kolmen kuukauden välein :D Mutta josko elämä lakkaisi haittaamasta tätä harrastusta :D Ensi kesänä muksu lähtee armeijaan niin sitten mää varmaan tarviin runsain mitoin muuta ajateltavaa, apua :D Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne teille koko perheelle <3

   Poista
 18. Hah. Mähän olin kans seniorituolijumpassa ja lopetin viime vuoden alussa. Luvattiin kevennetty tuolijumppa ja lopulta se olikin senioreille.. ja mulle. Mutta oli kivaa. Tosin liian rankkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on selvästi markkinarakoa kevyelle tuolijumpalle jos sustakin se oli liian rankkaa :) Mää nyt satutan selkäni jos aivastan väärässä asennossa niin en kyllä tiedä miten kevyttä sen pitäisi olla etten valittaisi :D

   Poista
 19. Peräpukamia, peräpukamia ja nehän minuakin juuri tällähetkellä vaivaa. Toivottavasti saan ne jollakin voiteella parannettua ennenkuin menen piip.. Turkimukseen jossa setä tai täti tohtori työntää monta metriä letkua sinne minne aurinko ei paista! 😱
  Jutut meni jo heti aluSsa kommentissani ihan suolen suuntaan joten vaihdetaanpa aihetta.

  Hyvää uuttavuotta ja kerkesin viimeinkin lukemaan postauksesi ja kommaamaan! ❤️

  VastaaPoista
 20. Voi ei kirkkovene ja pimppivoide :D :D :D Peräpukama, jokaisen synnyttäneen naisen ja vähän miehenkin viholainen. Onneks ne hirtetään, kun käyvät rettelöimään :D

  Kiitos taas runsaasta tekstistä, lauantai-illan ratoksi lueskelin ja nauroin ja nauroin ja nauroin. Mies tuli ovelle ja ihmetteli: Tullooko naurukuolema?

  VastaaPoista
 21. Mukava lueskella juttujasi pitkästä aikaa! :))
  Uskon että siun arvostelulla nuo pimppivoiteet viijjään kaupoissa käsistä! :D Vaikka ei nyt niiiin montaa kirkkovenettä kaikki saaneetkaan! x)

  VastaaPoista
 22. Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 23. Blogissani on sinulle haaste:)<3

  VastaaPoista