sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Älä lässytä

Älä lässytä" -tunnustus, joka jaetaan niille blogisteille, jotka onnistuvat kirjoittamaan raskaus/vauva/perhe/yms. -arjesta ilman turhaa lässytystä, länkytystä, jeesustelua, mustavalkoisuutta etc. eikä turhaan nussita pilkkua (siksi kuva).


Sain tälläisen tunnustuksen Rynttyliisan blogista. mää ilostuin ihan hirveesti. (Lauantai-iltana Hämeen pimenevässä illassa kiiri kimeä huuto "Kuka on kingiiii, kuka on kingiiiii". Tallasin edestakaisin tohkeissani ja samalla mannekeerasin hauiksiani. Sitten mää vapautin ilmoille nyyhkytyksen joka muuttui kaatosateeksi.)

Tämän tunnustuksen haluan nyt ihan ensimmäiseksi passittaa Usko toivo ja Pakkaus blogiin. Tämän blogin osoitetta pitäisi luovuttaa neuvolassa jokaiselle heti asiakassuhteen alussa. Kun 15-vuotta sitten väänsin sen melonin ulos vaginastani ja tajusin melko nopeasti olevani "viallinen" olisi tämän kirjoittajan tekstit suoneet helpotusta ja synninpäästöä. En missään tapauksessa tarkoita että blogin takaa löytyisi henkilö jonka äitiys on viallinen; yritän viestittää, että sieltä löytyy armollista tekstiä sankariäitiyden uuvuttamalle naisparalle joka tajuaa ettei hänestä ikinä tule muumimammaa.  (Paitsi, jos sillä mammalla oli Guessin kopioveska ja Pirkan mansikkahilloa?) Siis h*lvetin hyvä blogi, menkää lukemaan jos ette ole vielä käyneet.

Ps. En sitten osannut laittaa eriväriseksi mutta sinne pääsee tuota Usko toivo ja Pakkaus kohtaa klikkaamalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti