torstai 31. tammikuuta 2013

Heti olin himoomassaKoska lapsukaistani piti viime arpajaisten aikoihin uhkailla ja kiristää niin nakitin onnettarena toimimisen siipalle. Olin jättänyt lippulappusia pullistelevan purkkini köökin pöydälle, jotta siippa napsaisisi yhden erilleen. Puolison jäljiltä ainoat terveiset pöydällä oli se kelmu mikä jää aamupalajuustosta jäljelle. Mieheni puolustukseksi on kyllä sanottava, ettei hän normaalisti jätä sotkuja siivottavaksi.


                    Ja hyvä se oli, että ei puoliso käynyt rasiallani, koska sain tänään vielä lisätä sinne kaksi lippusta. Katselin toiseen suuntaan, nyppäsin yhden arvan ja kämmenelle tuli KatjaInkeri. Jos sää laitat osoitteen flerry@suomi24.fi sähköpostiin, niin laitan Kustin polkemaan paketin kanssa.

Mää usein nauran, kun kirjoitan sähköpostiosoitettani. Kyllä melkein kaikki muumit on kuitenkin kotona laaksossa. Vuosia sitten McDonald'siin tuli Mcflurry jäätelöannokset myyntiin. Mää tottakai imuroin tiedon aatoksiini ja himoitsin heti uutuutta. Flurry oli jo käytössä, mutta yhden kirjaimen heitolla sain s-postiin osoitteen flerry. Mää nauran, koska mää muistelen ensi kosketusta näihin jätskeihin. Kiltti ja kultainen siippani suunnisti tottakai auton nokan Mäkkärin autokaistalle ja tilasi vaimolleen (joka muisti vaan, että joku äffä se oli) annoksen MacFöffö. Useista ja toistuvista pyynnöistä huolimatta puoliso ei toista kertaa ole suostunut tekemään
                               samanlaista tilausta, vaikka mää niin kauheasti siitä ilostuisin. Se on semmoinen ainaniinjärkevä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti