tiistai 1. lokakuuta 2013

Ensin silmät kiinni ja sitten sängylle.

Arvontapurkkia on kouraistu ja sieltä osui työhön uhkaillunkiristetyn lapsiparan kätöseen Jonnan lappu. Jos lähettelet osoitetietoja sähköpostiin flerry@suomi24.fi niin pääsee paketti matkaan.Poikkesin reilu vuosi sitten silmätulehduksen takia terveyskeskuksessa ja omalääkärin mielestä olin moniongelmainen. Omasta mielestäni mulla on vaan astma, välilevynpullistuma, paniikkihäiriö, ajoittainen masennus ja muutama muu pikkukremppa. Ongelma isolla Oolla on vaan punaisena loimottavat persmarjat. (Siis peräpukamat.) Vastusteluistani huolimatta se lekuri vakuutteli täyttäväni kriteerit johonkin Potku-hankkeeseen, jossa potilas laitetaan kuljettajan paikalle.

Vieläkään en oikein tiedä mikä se hanke on, mutta epäilisin meitsillä olevan samanlainen olo kuin lapsilla, jotka pääsee aattoiltana läpi siihen Joulupukin Kuumalinja ohjelmaan. Pääsen pankkitunnuksilla chättäämään hoitotiimin kanssa eikä kukaan koskaan sano ettei täällä nyt ole yhtään vapaita aikoja tällä vuosituhannella. Reseptitkin pääsee uusimaan yhdellä klikkauksella ja lääkäri infoaa tekstarilla kun on valmista. Sitä en vaan ymmärrä kun ne on siellä lisänneet vaivalistaani; Muu lihavuus. Muusta tulee mieleen ammuu eikä mulla ainakaan lehmän hermot ole. Sitäkin olen pohtinut etteikö ne siellä tiedä mun huomanneen kyllä olevani lihava. Viimeistään siinä vaiheessa kun vaateostokset siirtyi Siwa on selvää säästöä - putiikkiin; sieltä noudan Elloksen tankkeriosaston loimet.

Keskiviikkoaamuna havahduin oloon joka vastaa tilannetta; Olen Ruotsinlaivalla ja kello näyttää 5.30. Olen merisairas, valvonut, polttanut kaksi askia tupakkaa ja humala on kääntynyt laskuhumalan puolelle. Silmät rullasi päässä enkä hallinnut niitä ollenkaan. Hetkisen jälkeen maailma tasoittui, mutta kylkeä kääntäessä se bileristeily alkoi taas. Rimpautin hätääntyneen puhelun Potkuun ja taisin ilmaista itseäni vähän sekavasti, koska hoitaja tiedusteli olenko ottanut jotain lääkkeitä?
Koska meitsiä on siunattu sillä suoralinjalla niin olin jo tunnin päästä lääkärillä, joka lähti selvittämään ongelmaa. Mun piti sitten laittaa silmät kiinni ja nostaa vuorotellen toinen koivistani ilmaan samalla kun omasta elopainostani noin puolet pienempi tohtorismies seisoi takanani. Kysäisin kyllä ystävällisesti miten hän aikoo selviytyä jos hänen päälleen puskee reilusti yli sata kiloa elämäniloa? Rehellisesti ottaen olin myös huolissani itsestäni laskeutumassa luisevalle patjalle ja mahdollisesta pahoinpitelysyytteestä.
Selvisin "koira pissalla" - liikkeistä kaatumatta ja siirryin tutkimuspöydälle. Siinä lavetin päällä piti ensi istua kököttää, sitten maata selällään ja sitten käännähtää vasemmalle kyljelle. Sieltä piti kierähtää oikealle kyljelle ja sitten se bileristeily-kohtaus taas iski. Koska maailma oli mullin mallin sekä pikakelauksella kiljaisin todella kimakalla äänellä keuhkojen täydeltä "APUA!"ja samalla tarrasin näkökentässäni pyörähtelevään valkoiseen läiskään. Onneksi sillä lääkärillä ei ollut tiukka takki yllään. Oli noin sentin päässä etten kokeillut tohtorin kivesten laskeutumista tai suorittanut voimakkaalla otteellani kastraatiota.
Kyllä se Kikikin joskus ymmärtää hävetä.

Se yhdistelmä  merisairas + krapulainen + tupakoinut + aamupahoinvointi  + Linnanmäen pyörivät teekupit on vaan joku hyvänlaatuinen asentohuimaus. Korvan kaarikäytävässä on sakkaa ja se aiheuttaa liikkuessaan väärää tietoa aivoille.  Kaikesta liikkeestä on tullut heikko olo eikä meikäläisellä aika ajoin ole ollut varmuutta lattian ja katon ilmansuunnista. En ole sitten saanut roikuttua netissä paitsi pelaamassa fasebuukissa Farmvilleä, kun siinä voi vaan klikkailla hiirellä, eikä tarvi heilutella nuppiaan. Nyt sitä totisesti muistaa minkälaista oli elämä ennen blogistaaniaa; Iso kiitos ja halaus teille kaikille siellä ruudun toisella puolella, estätte mua tulemasta mökkihöperöksi. Ei vaan aina tule muistettua sanoa; Olette tärkeitä! Tähän väliin on pakko leuhkia pääseväni treffaamaan yhtä teistä rakkaista lukijoista perjantaina. Toivottavasti vielä muistan miten ihmisten kanssa ollaan ja käyttäydytään. Muutenkin on huvit olleet niukat:  En ole pystynyt lukemaan vessassa lehteä! En ole töllöttänyt tekstitettyjä ohjelmia, enkä ole pystynyt vakoilemaan mulkoilemaan tervehtimään naapureita ikkunasta, koska ohiajavat autot alkaa oksettaa. Kirppareillakaan ei ole tullut pyörittyä, koska menin niissä karsinoissa aivan sekaisin suunnan muuttamisesta.
Enkä ole syönyt mitään alahyllyillä olevia makeisia etten kupsahda turvalleni kaupassa.
Oliko se mun ääni, joka justiinsa huokaisi "Dubbel Nougat, kaipaan sinua"

Menen nyt sängylle joka päivä ja heilauttelen päätä jumppaohjeiden mukaan. jotta se sakka pääsee valumaan pois sieltä korvasta. Pelkään tömähtäväni lattialle jos se kohtauksen yllättää, mutta jostain minulle täysin ymmärtämättömästä syystä siippani on hirveän haluton seisomaan siinä käden ulottuvilla...

Koska mun silmät pyörii sen kohtauksen tullessa kuin hedelmäpelissä niin pelkään mielellään pelikoneeseen kauppareisulla euron tuhlaavalle puolisolle tulevan tarve sujauttaa suuhuni kolikko. Siipalla ei yleensä ole käteistä rahaa, joten jäljelle jää korttimaksu. Olen uhkaillut ottavani häneltä maksukortin pois ettei mies yritä suorittaa ostoa mun viivakoodin lukijassa. Ja kertonut mitä tapahtuu jos mun peffaposkien välistä höylätään pankkikortti.Ostoksetkin on olleet risteilyhintaisia. Cittarista sai todella halpaa siideriä. Puolison kysymykset siitä kuka kaiken aikoo juoda olen ohittanut "No mutta kun oli halpaa." - puolustuksella. Mitä sitten, että niissä on jäljellä 4 päivää myyntiaikaa?
Oltiin kerran mutsin kanssa tukussa ja meistä molemmat kahmi -70% hyllystä tavaraa, jota kumpikaan ei tarvinnut. Pohdein äidilleni asiaa samalla kun käteni kävi ja äippä totesi "Meissä nyt vaan on sellainen vika."
Siis aukoton puolustus hamstraamiselle.


Vastoin puolison toivetta päästelen tämän nettiin. Kätken sen taas tänne alas. Mitä teki yleensäainaniinjärkeväpuolisoni? Tulee suihkusta ja esittelee helikopterinsa. (Koska kaikilla ei ole yhtä lapsellista puolisoa niin muotoilisin helikopterin olevan se ruumiinosa heilumassa ympäri, joka naarailta puuttuu.) Siis vaimolleen, jota on alkanut huimata leivän leikkaamisen katseleminen. Olen täysin varma, että miehen takaa-ajatuksena oli saada jatkossa sanoa "Tulin suihkusta ja muijani pyörtyi nähtyään heppini."


70 kommenttia:

 1. Onpa jännä vaiva sulla ja näköjään mies ottaa kaiken ilon irti! :D takavarikoi se kortti tilaisuuden tullen niin voit kostaa kiusaamisen hamstraamalla vaikka jotain mitä et ehkä tarvii :)

  Mä muuten oon ihan samanlainen; jos se on halpaa se pitää ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää voit alkaa käyttää tuota samaa puolustusta; Meissä nyt vaan on sellainen vika :D

   Poista
 2. ..:DD mikä mahtava postaus, helikoptereineen päivineen...:DD
  Siis eihän nuo sairaudet hauskoja ole vaan tuo kirjoitustyylisi, jolla niistä kerrot....miehelläni oli kanssa tuota asentohuímausta ja oikein pääsi ampulanssin kyytiin, mikä nykyisin on kuulema aika saavutus, että kyytiin pääsee..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä itselläkin vilahti ambulanssin tilaaminen mielessä kun se oire oli niin raju. Vaikkei se kerrallaan kauaa kestä ennenkuin pää tottuu asennon vaihtamiseen. Mutta kun sitä ei tiennyt ettei ole mitään vaaraa, vaan on vaan paskamainen vaiva, niin sitä hätääntyy. Varsinkin kun on tälläinen hätääntyjä kuin minä :D

   Poista
 3. Hehee =). Mulla on kans ollut hyvälaatuinen asentohuimaus, mutta se ei tullut helikoptereiden ynnä muiden heilutuksesta, vaan maatessa. Äklö fiilis keskellä yötä, vaikka silmät kiinni ollessa, kun yhtä äkkiä alkaa huone keinua ja pitää ottaa patjasta kiinni, ettei tipahda sängystä! Ihan karmeeta. Ja jos avasi silmät, niin ne pyöri päässä kuin hedelmäpelissä. Ihme hommaa.
  Dubbel Nougat on muuten maailman paras suklaapatu, siis se vaan ON.
  Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa oireilla eri tavoilla kun lueskelin netistä blogia, jossa asentohumauksesta kärsivä kertoi ettei välillä voi muutamaan päivään nousta ollenkaan sängystä kun maailma heittää häränpyllyä. Sanoin miehelle että tässä ei kyllä saisi valittaa kun se huimaus voi olla paljon pahempaakin. Unohdin kyllä valittamatta olemisen tunnissa :D Dubbel Nougat on parasta. Vielä kun osaisi päättää onko se parhaimmillaan tumma ja vaalea erikseen leikattuna vai yhdessä syötynä. Siihen asti täytyy ostaa aina kaksi :D

   Poista
  2. Sä olet oivaltanut dubbel nougatin syvimmän olemuksen! mäkään en vielä tiedä onko se tummempi vai vaaleempi parasta, vai yhtä aikaa. Ensin haukkaan toista ja sitten toista ja kolmannen kerran otan kumpaakin suuhun. Vuosia olen jo asiaa pohtinut, mutta en ole päässyt mihinkään tulokseen.

   Poista
 4. Oikein pikaista toipumista asentohuimauksesta (mä meinasin kirjoittaa asuntohuimaus)! Mä olen ollut huolissani - hyvä, että sinusta kuului. Tsemppiä ja paranehan pian!!! Hyvä, että pääsit nopeasti lääkäriin ja selvisi, mistä vaivasta on kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on asunto välillä pyörinyt aika vinhaan vauhtiin silmissä :D Mun olisi täytynyt soittaa sulle kun suu mulla on kyllä käynyt koko ajan normaalin tahtiin :D

   Poista
  2. Hyvä, että juttelu toimii.;-) Asunto muuttuu karuselliksi -asuntohuimaus. Kyllä olotila helpottuu - tsemppiä!

   Hyvä, ettet kastroinut lääkäriä.:-D

   Poista
 5. Minä olen ainakin mennyt aikaa sitten jo niissä kirppis karsinoissa sekaisin, kierrän ympyrää kuin väkkärä ja aina totean, että jaaha tässä rivissä ollaan jo käyty. Peruutus nappiakin yritän painella,mutta siitä huolimatta huomaan, että tässäkin olen käynyt. Silloin alan jo ärisemään, että mihin mun nyt sitten enää pitäisi mennä? Välillä, kun mies on mukana ja yritän sitä etsiä epätoivoisesti sieltä hyllyjen välistä totean, että .. paree jäädä kotiin ja anttaa muiden kiertää karsinaa ympäri.
  "Mukavat helikopteri jutut sulla... :) Niin ja palatakseni vielä sinne karsinaosioon niin , kun en löydä sieltä mitään, ja se miehenkikin katoaa niiden karsinoiden väliin niin mulle iskee siinä vaiheessa paniikki"! Joten etpä kärsi yksinäsi paniikki oireista. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa molemmilla olla aika huono suuntavaisto. Mut jos vie meidän pihalle ja pyöräyttää kerran ympäri niin en löydä enää ulkoovea :D Vaikka olen käynyt terapiassa niin parhaan neuvon paniikkikohtauksiin sain aikoinaan V-V:n neuvolantädiltä. Se on yksinkertaisuuksissaan "Tämä menee ohi." Kuullostaa typerältä, mutta toimii kumman hyvin.

   Poista
 6. Sinulla on sana hallussasi! Toivotaan, että asentohuimaus helpottaa ja muutkin vaivat pysyvät hallinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huimaus on helpottanut tosi paljon ja maailma alkaa olemaan taas paikoillaan. Joka jumpan jälkeen on olo ollut parempi. Eikä se jumppa vie kun hetkisen :)

   Poista
 7. Voihan propeli sun kanssas :D

  VastaaPoista
 8. Siis mä niin tarvitsisin jäsenyyden kans tollaseen POTKUUN! Tai vähintään jonkun VIP-kortin terveyskeskukseen! Ja heti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy googlettaa onko siellä teilläpäin menossa Potkua kun niitä projekteja on monella paikkakunnalla. Tai tämä on jo Potku 2 sellaisilla roomalaisilla numeroilla, mutta kun en osaa laittaa sellaisia :D Löytyy kun laittaa siihen vielä terveyshyötymalli, muuten tulee jalkapalloa :D

   Poista
 9. Kiitos, sä niin pelastit mun päiväni. Jälleen kerran.
  :D :D Helikopteri :D :D

  VastaaPoista
 10. Voe hyvät hyssykät....:)))
  Kyllä mullaki olis noi sidukat tarttunu messiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt kuljen miehen perässä ja käsken myöntää ettei hänen vaimonsa ainoa hyvään tarjoukseen tarttuja ole :D

   Poista
 11. kamalaa on kun maailma pyörii ja itte yrittää pysyä paikoillaan oksentamatta, koettu on.
  Onneks toi ei oo pysyvää vaan paranet pian.
  ja kaik minkä halvalla saa pitää ostaa, näin on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian kyllä paranee kun keskiviikkona tuli ja tänään olen jo melkein oma itseni :) Yhden kerran kun vielä pyörittelen päätä niin olen iskussa taas :) Kyllä, jos halvalla saa niin ostettava on :D Se on synti jättää ostamatta :D

   Poista
 12. Epistä!!! Mä aina ehdotan miehelle, että näyttäis helikopterin, mutta se ei suostu... =D Mutta ompas kurja tuo huimaaminen! Mulla on varmaan jotain samaa vikaa, joskus ihmeellisesti huippaa kun päätä kääntää. Millasta asentohoitoa sä siihen teet? Ihmettelen tässä miten Cittari on myyny alella alkoholituotteita - niitä kun ei lain mukaan sais laittaa alennnukseen. Mutta mikäs siinä, hyvät ja halvat kaupat teit! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläpäin on usein prosenttituotteita tarjouksessa. Siis en muuten tietäisi mutta kun ne on aina keskikäytävällä tyrkyllä:D Sun täytyy googlettaa Hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoito Epleyn menetelmän mukaan. On Hyksin silmä - ja korvasairaalan laatima potilasohje vuodelta 2012. Auttanut ihan hirmuisesti. Tuntuu ihan kauhealta se jumppa muttei kestä kauaa. Ämpäri vaan viereen :D

   Poista
  2. Löysinhän mää ihan suoran linkinkin. Tästä pitäisi päästä http://www.terveyskirjasto.fi/xmedia/dlk/dlk00224.pdf

   Poista
  3. Oho, olipas jännä ohjeistus! Kiitos linkistä, laitan sen talteen ja kokeilen joku kerta! Hieno homma jos noinkin yksinkertainen juttu tuo avun sulle!

   Poista
 13. Mä ehkä pyörryn jos luen tuon postauksesi uudelleen ;-)

  Ihanaa, että karkasit nettiin, olen kaivannut sua. Toivottavasti olo paranee. Pitäiskö sun koittaa lurppasta ne 48 siideriä ennen kun ne vanhenee. Jos se vaikka auttais asentohuimaukseen? Tai kaadat yhden korvaan? Hitsi, tai sitten mä ajan sinne ja juon ne jollei ne kellekään muulle kelpaa. Mutta sitten sä kyllä joudut majottamaan mut, koska en vissiin voisi ihan heti ajaa takaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen lurppasun jälkeen ei huimaisi kyllä enää yhtään :D Onhan niitä korvakynttilöitäkin niin tiedä vaikka tässä olisi uusi innovaatio :D Ajele tänne vaan kyllä mää sut majoitan <3

   Poista
  2. Jotkut käyttää korvakynttilöitä, toiset tunkee nakkeja korviin.

   Kuten vaikka mun kuopus... kerron huomenna...

   Poista
 14. Eiköhän teidän teini kavereineen kiitä ja kumarra ja uhraudu juomaan siiderit :-)
  Olen samaa mieltä kanssasi, silloin pitää ostaa, kun halvalla saa ....
  Toivottavasti huippaus paranee, ei kuulosta ollenkaan kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, fasebuukkiin vaan päivitys, että siiderit happanee käsiin niin me saadaan miehen kanssa pukeutua keltaisiin liiveihin ja mennä pihalle ohjaamaan liikennettä :D

   Poista
 15. Toivotaan että maailma lakkaa pyörimästä! Ihana kun saat tavata ihmisen ihan livenä. Musta tuntuu nyt kun kökötän tääl korven kätköissä murtuneen lumpioni kanssa että oikeasti mä hei tykkään olla töissä ja se oli vitsi kun heitin että saisko pitkän saikun kun pentu tulee, sitä saa mitä tilaa...mulle tuntuu käyvän näin sekä hyvässä että pahassa.

  Mulla on Sulo Vilenin oireyhtymä joka on ollut naurun aihe jo kauan, ehkä pohjanoteeraus tossa vuosituhannen vaihteessa oli kun toin Thaimaasta 10 kiloa riisiä kun sai niin halvalla, olisitpa nähneet tullivirkailijan ilmeen :P Mut hei se oli oikeasti halpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihana tavata, mutta oikeasti jännittää osaanko enää käyttäytyä :D Lohduttaudun sillä, että olen samanlainen luonnossa kuin blogissa. Siihen vaan tulee lisukkeeksi kovaääninen nauru ja puhe :D Voi kauheeta, murtunut lumpio kuullostaa kauhean kivuliaalta. Onneksi se sydänten sulattaja vie varmasti ajatuksia muualle. Nauran täällä sen verran kuin uskalla hytkyttää päätäni kun kuvittelen tuota riisin rahtaamista. Mutta hei jos se oli oikeasti halpaa niin mitä muuta vaihtoehtoa sulla muka oli? :D

   Poista
  2. Hyvin sä vedät! Juu kyl sydämenmurskaaja on iso pelastus niin ku nää muutkin, tässähän nyt köpöttelen sitten keppien ja robottijalkani kanssa, oikeastaan mä olen tosi huvittava näky :D

   Ei mulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin tuoda sitä riisiä, ei mulla ollut aikanaan muuta vaihtoehtoa kun tuoda Virosta halpaa sokeria kaljakärryillä kun muut toi olutta :D Mä vaan on tämmönen :D

   Poista
  3. Hyvin taisin vetää vaikka tajusin etten ole käynyt kahvilassa ei-sukulaisen kanssa tällä vuosituhannella :D Raahaan aina vetokärryssä Viron puolelta elintarvikkeita ja tunnen itseni outolinnuksi kaikkien kaljakärryjen puristuksissa :D Vielä kun näkisin yhden Katin niin sitten saisin alkaa leuhkia valtavan suurella sosiaalisella seurapiirillä ;)

   Poista
 16. Mainio lääkärissäkäynti vaikka vaiva onkin varmasti kiusallinen :D Ja ihan sikatörkeän halpaa sidukkaa! Eihän se sinne tölkkiin märkäne heti kun parasta ennen päivä on eletty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei se sinne heti happane ja aikaa myötenhän se saattaa muuttua kiljuksi :D

   Poista
 17. No on muuten sitten halpaa siideriä... luulin, että oot Virossa käyny, mutta HML siinä lapussa luki. Taidan tulla kylään... :P
  Ja tuota helikopteria pitäs ehottaa mejänki isännälle!
  Pyörryitkö muuten edes, vai saitko kopterin lennosta kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuu kylään vaan. Lupaan tarjota kaupan pullaa ja kyytipojaksi ananas-siideriä :D En pyörtynyt, mutta sen verran oli hurjaa kyytiä, että piti ottaa pesukoneesta vähän tukea :D

   Poista
 18. Taitaa tuo asentohuimaus olla jotenkin yleistynyt tai sitten olen muuten vain siihen viime aikoina törmännyt monessa paikassa. Toivotaan, että pian helpottaa! Jos löytäisin jostain sellaisen hymynaaman , joka kierii maassa hervottomasti nauraen, niitä olis tässä monen monta : D Helikopterit sun muut vekottimet - tyrskis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkäri sanoi, että johtuu iästä. Minä sanoin siihen kiukkuisesti "Anteeksi mitä!" Voi se tulla kuulemma nuorelle ihmisellekkin :D Mutta yleistä se taitaa olla kun meiltäkin löytyy sukulaisista monta. Tänään on maailma jo niin suorassa, että ei pyörryttäisi katsella maassa kierivää hymynaamaa :D

   Poista
 19. Onpas sulla ollut pyöritystä - niin omassa päässä kuin "helikopterin" muodossa.. Olisin kuules minäkin ne sidukat ottanut matkaani!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä :D Tänään on kyllä jo ihan olen oma itseni - olo ja voin alkaa pyörittelemään silmiä merkitsevästi kiukustuessani :D Se on synti jättää ostamatta jos oikein halvalla saa :D

   Poista
 20. Siis sun siippa leikkii helikopteria! Arvostus nousi entisestään mun silmisä! Ihana! Mää rakastan helikoptereita! Ennen niitä näki huamattavasti enemmän, nyt tarttee vanhemmiten tyytyä vaan ommaan miäheen.

  Niin ja toi huimaus, mun yhrellä kaverilla oli sama vika. Se ramppas lääkäreillä ja lopulta joku arveli, että on korvista kyse. Onnenpotku koko Potku. Toivottavasti sakka lakkaa vaivaamasta pian. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin pitkä aika kun olen käyttänyt muita lentoyhtiöitä, että tämä on ainoa kopteri minkä olen nähnyt :D 6 kertaa olen tehnyt sellaisen asentohoidon ja nyt on maailma taas ihan suorassa ja kirpparillakin kerkesin jo käymään :D

   Poista
  2. Kivvaa että oot päässy jo kirppikselle, sehän on se mikä on tärkeintä! Noista helikoptereista vielä sen verran, että niitä näki aina miähen kavereitten bileissä, saunailloisa ja mökkireissuilla. Ne oli semmosia "katsoo saa mut ei koskee" -helikoptereita. :-)

   Poista
 21. Voi ei :|
  Mä niiiin tiedän tuon huimauksen...
  Oon kärsinyt siitä ajottain jo vuosia!
  Mulla ne kohtaukset vaan kestävät pari viikkoa kerrallaan.
  Nyt ei ole onneksi vuoteen ollut niitä sohvan pohjalle vieviä.
  Se on ihan kamala tunne, kun kaikki keinuu ja pyörii ja huojuu...
  Sitten iskee pahoinvointi, ja ainakin mulle, paniikkikohtaukset.

  Voimahaleja, ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lähetän sulle tiukan halauksen takaisin <3 Pääsin kyllä paljon sua helpommalla kun kuudes asentohoito teki jo elämän ihan normaaliksi ja oksentanutkaan en kun yhden kerran. Paniikin lisäksi voimakkaasti iski myös ajatus etten kai vaan nyt jää tälläiseksi? Kaksi viikkoa tuollaista oloa saa mut jo pelkkänä ajatuksena kauhuun. Voi sua reppanaa, kyllä niin paska vaiva on :(

   Poista
  2. Nyt vietiin pari vuotta sitten ambulanssikyydillä sairaalaan tämän vaivan takia... En saanut enää kenkiäkään jalkaan itse, vaan sairasauton kuljettajan piti toimia pukijana.
   Vaikka kuinka tietää nuo kohtaukset vaarattomiksi, paniikki ottaa vallan.
   Diapameja syöttivät sairaalassa, jotta saivat kotiutettua...
   Ei tosiaankaan niitä elämän tähtihetkiä :(

   Poista
  3. Nuo diapamireissut on tuttuja muuten, eikä kyllä tosiaankaan ole niitä elämän tähtihetkiä. Ne painaa mielellään pahvilaatikkoon ja kätkee jonnekkin mielen perukoille.

   Poista
 22. Tsemppiä, kurjalta kuulostaa. Positiivinen tapasi kirjoittaa tällaisestakin vaivasta tuo iloa meille lukijoille. Nyt toivotaan että se hyvä fiilis mikä meihin välittyy tekstisi välityksellä jotenkin hävittäisi sen asentohuimauksen sinulta pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on jo häippässyt ja pääsen taas lukemaan muiden kuulumisia :) Ja kirpparillakin olen jo käynyt :D

   Poista
 23. Kuulosta ikävältä vaivalta tuo huimaus. Toivottavasti pian katoaa pois. Mut tuo helikopteri! Sellainen lentää täälläkin toisinaan. :D Eli meillä on yhtä lapselliset puolisot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli paskamainen vaiva, mutta nyt olen saanut jumpattua sakan pois:) On taas ilmatila auki ja saa kopteri vapaasti lentää :D

   Poista
 24. Voehan pyhäjyssäys, sulle se nyt tauvvin iski. Veljen pojalla on semmonen, eikä se oo, ku 25, parhaassa bileiässä. Ystävät kaikkosivat, kun ei poika enää voi juoda ei käydä kapakassa, ei kuunnelle musiikkia kovallaan. Onneksi löytyi saman vaivan potevia ystäviä tilalle.

  Nii, oliko se nyt sulle lopullinen diagnoosi vai paranetko karstanlähdön myötä?

  Tottahan toki kaikkea pitää ostaa, kun halvalla saa. Ite oon joskus hamstrannu kodinykkösestä muovisia pieniä peilipintaisia kirjaimia, kun olivat 0,20 e kipale. Tyttö ihmetteli , että mihin sää niitä kolomekymmentä tarviit???
  - No eihän sitä tiijä..öööh..laitan vähä joka paikkaan!! Ja niin niitä kirjaimia oli joka kaapinovessa....
  Onneks tulin järkiini ja poistin ne!

  Meillä ei oo ikinä nähty helikopteria eikä tulla ikinä näkemään (ainaniinjärkeväpuolisoni)
  Minä oon senkin eestä lapsellinen. :D

  Mutta kylläpä taas sain annokseni nauruhoidosta, kiitos sinun.

  Nythän sää voit pelata Farmvilleä ja nappailla siideriä ihan hyvällä omallatunnolla, kun kaikki muu pyörryttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoren miehen elämää asentohuimaus kyllä muuttaa varmasti paljon radikaalimmin kuin keski-ikäistä tantteroa. Kyllä 25:sen pitäisi vikkelään saada se kirurginen korjaus. Se on vielä sitä ikää kun haluaa mennä ja humputella ja kaikki tiet tuntuu olevan avoinna. Vertaistuki on kyllä varmasti arvokasta, koska siellä muut tietävät mistä puhutaan.

   Se asentohoito on saanut maailman asettumaan taas paikoilleen, mutta saattaa uusia. Olen yrittänyt vaan sanoa itselleni, että jumppaan sitten taas. Ettei liikaa ala miettimään asiaa.

   Sulla on niin visuuaalinen silmä ja mielikuvitus joka osaa katsoa laatikon ulkopuolelle, että niiistä kirjaimista saattaa tulla vielä jotain mitä me sun blogin lukijat sitten huokaillaan :)

   Sun täytyy kysellä, josko kopteri tekisi yhden koelennon :D

   Siiderit jätän muille kun vetäsin tuolla vuosituhannen alussa sellaiset lärvit etten ole sen jälkeen prosenttijuomiin koskenut :D

   Poista
 25. Onhan se hyvä miehelläkin jotain iloa olla ;)

  VastaaPoista
 26. Tahdon kans tommoseen palveluun, mulla ois niin monta ongelmaa :) Mutta siis todella hienoa, että tommosia on! Mun äidillä oli vuosi pari sitten samainen ikävä vaiva :( joten sillee tuttua ja tiedän, ettei ole kivaa! Koita pärjätä <3!! Sulla ja mulla on sit vielä jotain yhteistä, lapsellinen mies :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmaan sinne teillekkin päin leviää kun se on täällä Etelä-Suomessa jo monessa kaupungissa. Tai sitten mää kulutan kaikki projektirahoitukset loppuun ja tulee lappu luukulle :D Kyllä se tästä, maailma on jo raitellaan kun heiluttelen vaan hetkisen aikaa päätä joka päivä. Jaahas, teilläkin on ilmeisesti kopterit lennellet :D

   Poista
 27. Ah, tätä mie oon kaivannut, tarttee napakoitua Tän blogistanian kanssa - tosin en tiiä antaako Se tori myyjälle hyvän kuvan kun hihittelee yksin pöytänsä takana :D

  VastaaPoista
 28. Ah, tätä mie oon kaivannut, tarttee napakoitua Tän blogistanian kanssa - tosin en tiiä antaako Se tori myyjälle hyvän kuvan kun hihittelee yksin pöytänsä takana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä täytyy napakoitua, olet niin harvakseltaan poikkeillut :D

   Poista
 29. Helikopterista tulikin mieleeni, että minulla on pari ystävää jotka juhlapullon juotua myös tuppaavat tuota "helikopteria" esittelevän kaikelle kansalle ihan vain hupi mielessä...Ja mä niin tipahdin tän sun juttusi kanssa.. Ja niin kannatti lukea tämä sillä mä lähden nyt sinne ompelemaan ja toivon etten ompele vahingossa helikopteripussukoita vai olisko teillä kenties tarvis sellaiselle??? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos se helikopteri alkaa esiintymään kaikelle kansalle niin sitten ollaan potkuripussin tarpeessa :D

   Poista
 30. Hei onnentyttö, oon laittanut sulle sähköpostia! :)

  VastaaPoista
 31. Heps, huamaas että mun blogissa on sulle haaste. :-)

  VastaaPoista
 32. Ihanaa, mää sitten tykkään niistä :)

  VastaaPoista