tiistai 5. marraskuuta 2013

Sor, sor, sormileikki alkaa.







Ainakin yksi teistä mun ihanaisista siellä ruudun toisella puolella on käynyt äänestämässä Kiki's Homen Indiedaysin Blog Awardsiin ehdokkaaksi. Kiitos. Olen ihan häpeilemättä tosi otettu ja olen täällä pussaillut hauiksiani ja tainnut tohkeissani rimpautella Anttilan postimyynnin asiakaspalvelua ja fysioterapeuttia lukuunottamatta kaikkiin kännykästäni löytyviin numeroihin. Painin liian isojen tekijöiden sarjassa, mutta halutessasi pääset antamaan äänen tästä linkistä. Äänestämällä voit voittaa liput kahdelle tapahtumaan, jossa jaetaan palkinnot voittajille. Löydyn sieltä Inspiroivin Lifestyle Blogi - ehdokkaat sarjasta.

Olen löytänyt itseni tilanteesta, jossa lapsukaisen yksityisasia tiedustelee minkätyyppinen blogini on? Tuijotin ymmälläni, joten yksityisasia antoi helpotusta ja avitti tarkennuksella "Onko se esimerkiksi lifestyle tyylinen - blogi?" En osannut vastata mitään ja jatkoin tuijotusta, häkellyin ja liukenin paikalta. Sain teiniltä melkoisen saarnan aiheella; "Eikö sulla kerta kaikkiaan ole alkeellisimpiakaan käytöstapoja?" Mää vaan menin paniikkiin kuullessani liian vaikeita sanoja, eikä ollut harmaata eikä minkään muunkaan väristä aavistusta mitä se lifestyle tarkoittaa. Mutta nyt se on virallista, kun ne tuolla Indiedaysissa ovat sen nettiin päästäneet. Seuraavan kerran voin vastata; Ju.


Olen ylpeä ja tohkeissani ja jätän täysin huomiotta pikku pilttini kommentit:
"Siis oliko siellä joku oma sarja punalappujen metsästäjille? Tai aikuisille ihmisille, jotka avautuvat peräpukamistaan netissä?"


Seuraavat saatanalliset säkeet eivät sovellu hammaslääkäripelkoisille lajitovereilleni:

Kulkisin täällä myös ylpeästi nenä kohti taivasta, mutta tuulenhalkaisijani ei justiinsa nyt tykkää heiluttelusta. Pieneksi arvioitu hammasremontti keskussairaalareissulla oli kuten melkein kaikki remontit ja lähti lapasesta. Reilu vuosikymmen sitten mun suusta revittiin kaksi takahammasta kun ne ei olleet enää pelastettavissa. Olen pitkään vängännyt tarkastuksissa siellä olevan jotain pielessä ja useampaan kertaan se kita on kuvattu eikä mikään ole ollut pielessä. Viime suvena sieltä kuitenkin näkyi röntgenkuvissa ikeneen jäänyt pikkupalanen ja sovittiin sen poistosta kun etuhampaan paikan heilumisen takia oli kuitenkin mentävä nukutukseen. Lääkäri oli sitten avannut ikenen ja löytänyt sieltä juuret mitkä sinne oli jätetty tuolla vuonna milleniumin. Vai pikkupalanen, justiinsa. Ne juuret oli sitten poistettu ja koska kohdetta oli lähestytty melko kaukaa niin tikkejä on aika monta.

Toisissa puhelimissa on sellainen ohjelma, jossa voi photoshopata naamavärkkinsä näyttämään 50 kiloa todellisuutta lihavammalta. Mun on tehnyt mieli kovasti sellaista kokeilla, mutta meitin teini saa luokkaa 12 boforia olevan myrskyn aikaiseksi, jos kyselen sen kavereilta onko niiden luureissa se sovellus? Kun sain liikkua ilman vahtia operaation jälkeen niin menin oitis peilin eteen ihailemaan jälleen yhdestä puusta veistettyä etuhammastani. Toinen puoli päästä oli sen verran turvoksissa, että voin lopettaa lapseni häpäisemisen tiedustelemalla sitä kasvojenpullistaja-sovellusta. Nähty on.

Hoitaja lupaili kotiinpääsyä kun ruokailu sujuu ja olen pissannut. Sitten sain eteeni hajusta päätellen perunavelliä ja tuumailin: "Voi jumaleisson! Tulee hemmetin kallis reissu, jos tuo on saatava alas oksentamatta. Täällä ollaan vielä ensi viikollakin." Yleensäainaniinjärkeväpuoliso esitti äärimmäisen lapsellisia sutkautuksia itkua puhelimessa tuhertavalle vaimolleen; "Ajattele, jos ne olisi tuoneet maksalaatikkoa." ja "Onhan sulla ne Crocksit mukana." Onneksi sain liikkua ilman sitä vahtia ja kävin kippaamassa kuppini pesualtaaseen. Pesualtaan yllä oli lappu ettei sinne saa kaataa kukkien vettä, muttei siinä perunavellin deletoimisesta puhuttu mitään. Vaihtoehto B olisi ollut kaataa se mun käsiveskaan. Vaihtoehto C olisi ollut kaataa se naapurivuoteen yöpöydän laatikkoon.

Päivän mittaan ihmettelin useampaan kertaan ihomakkaroiden sisään uponnutta toista silmääni ja isolle nautaeläimelle tarkoitettua lääkemäärää. Tikkejäkin tuntui olevan oudon pitkä rivi. Kukaan siihen ei oikein regoinut, mutta ennen kotiinlähtöä hoitaja puhui jostain poskionteloperforaatiosta. Meninhän minä sitten kotosalla googlettelemaan sen tarkoittavan hammaslääkärin romplatessaan puhkaisseen multa vahingossa poskiontelon. Parempi olisi kun en olisi tiennyt.
 Nyt vetelen neljän tunnin välein antibioottia, kuuden tunnin välein toista antibioottia, kaksi kertaa päivässä purkuttelen desifiointiaineella, 8 tunnin välein otan lääkkeen jonka tarkoitus on pitää nenä auki ja lopun aikaan rouskuttelen probiootteja.Pelolla odottelen antibioottiripulia. Nimimerkillä kokemusta on. Taidan nyt mennä ja ottaa pari ylimääräistä maitohappobakteeria.

Puolustakaa nyt mua, kun puoliso väittää ettei koskaan ole puhellut nukutuksesta herätessään mitään omituista. Enhän mä voi olla ainoa? Tietysti se on makuasia onko seuraavat lauseet mitenkään omituisia?

- Mää olen täällä ja joku on.
- Näkikö leukakarvat.
- Meillä on oravia.



Ja tästä taas sitä tavallista tekstiä:

Sieltä Indiedaysistä tuli kutsu Helsinkiin Ravintola Kiltakellariin saamaan inspiraatiota ja ideoita bloggaamiseen, verkostoitumaan mainostajien kanssa sekä viettämään ihanaa päivää bloggaajien seurassa. Siellä on mukana ruotsalaiset bloggaajatähdet Angelica Blick ja Andreas Wijk. Tilaisuuden viihtyvyyden varmistaa dj, baarin antimet sekä laadukas finger food.

Minähän tottakai olen kulkenut perheen perässä ja hokenut "Kehukaa mua." Olen myös käyttänyt tuplamäärän tenoja, koska multa lirahtaa naurupissa housuun joka kerta, kun kuvittelen itseni tuollaiseen tilaisuuteen. Toinen perheen miesvahvistuksesta tuli viereeni ja tulkitsin ilmeen tarkoittavan kukkarooni olevan muodostumassa vähintään 50 euron vaje. Hän sitten vaan palautti meitsin hellävaroen pilvilinnoista maanpinnalle toteamalla "Kai sä mutsi ymmärrät ettei ne varmaan päästäisi sua sinne edes sisään?" Ja minä kun olin jo puolivakavissani harkinnut lähteväni matkaan Sirpan elämää - blogin kirjoittajan kanssa, kun avecina olisi saanut tuoda bloggaavan ystävän. 

En malta olla näpistämättä tekstiä tuolta Sirpan elämää - blogin puolelta. Koko postaukseen pääsee tästä linkistä, mutta tässä ne tärkeimmät:  En pelännyt sun kyydissä lainkaan ja vauhtiakin oli yli 10 kilsaa tunnissa.:-)  Jos käytte lukemassa niin siskoni on siellä sitten laskeskellut leikkiä ja jättänyt kommentin Mutta älä anna sen käyttää vakionopeudensäädintä! xDD t:Kikin nuorin sisko <3 Vallan mainiostihan me serkukset siellä Helsingissä varmasti pärjättäisiin. Nopeus ylittäisi kymmenen kilometriä, Sirpa tietää suunnilleen Bulevardin sijainnin ja minä tiedän Erottajan. Monopolipelistä.


Puolisoni mielestä meidän kannattaisi osallistua kekkereihin. Ihmeteltyäni asiaa tovin epäilin siipan laskelmoineen mun käyvän ennen partyja takkikaupassa. Kauhoin Tiimarin loppuunmyynnissä intohimoisesti alennuslaareja pohjasta asti ja sain hihan reunaan muutaman tussitahran. Miehen mielestä se on syy käydä vaateostoksilla. Minä vastasin "Oleksää ihan hullu? Kuusi vuotta olen sitä käyttänyt ja nyt kun se on ihanan pehmeä niin sää käsket heittää sen roskiin? Siis mitä???? "




Eläinkuosit on nyt lähiaikoina luullakseni olleet muotia. Tuohan on melkein kuin pantteri-kuosi.


Sitä vaan ensin ihmettelin, että miten ne noin hienostuneessa paikassa finger foodia tarjoilee, koska se Halloween meni jo. Ostin -30% alennuksella Salesta haamukarkkeja. No okei; ja vaahtokarkkeja sekä suklaata. Ohi siis on. Oletin sormiruuan tarkoittavan sitä sormileikkiä kun nakkiin työnnetään manteli, viimeistellään ketsupilla ja syötetään lapsille irti leikattuna raajan osana Halloween-bileissä. Mutta sehän onkin sitä kun ruisnappiin laitetaan kalavauvoja ja tillinoksa. Hyi.


Olen kinastellut teinin kanssa noista kekkereihin tulevista ruotsalaisista tähdistä. Että sujuisiko small talk. Hänen mielestään litannia "Hevonen on hest, pappi on prest, suola on salt ja kylmä on kalt." ei tarkoita mun hallitsevan toista kotimaista. Eikä kuulemma se, että ymmärrän Solsidania telkkarista seuratessa osan repliikeistä. Kuten hej, jag tai nej. Mutta sehän olisi sitten kirjaimellisesti small talk.

No mutta, tästähän melkein unohtui mun tärkein på svenska taitoni; Mmmm..... Marabou.

62 kommenttia:

  1. Kylmät väreet selkäpiissä luin tuota hammashoitoasi, hui ja kauhistus. TOivottelen pskesi paranemista ja ripulin poissa pysymistä ja onnittelen blogisi huomioimista ;))) tää on nii mainio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen niin otettu, että joku on kuluttanut aikaansa ja käynyt äänestämässä :) Toivottavasti en ole kuluttanut siihen kaikkea hyvää onneani ettei se ripuli iske :D

      Poista
  2. Jos sille yksityisasialle olis sanonu, että se on semmonen peräpukamablogi. Mitäköhän se olis sanonu? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein arvaan kyllä oman lapseni vastauksen jos olisin sanonut :D Se olisi ollut käsky katsoa netistä lastensuojelun numero sijaisperheen tilaamista varten :D

      Poista
  3. Onpas lääkärin vahingolle keksitty hieno nimi!
    Ja oikeestaan munkin ploki on lifestylesemmonen, siinähän kerrotaan "menin pihalle ja haravoin lehtiä, sitten tulin sisälle ja keitin kahvit". Paitsi että en jaksa mennä haravoimaan lehtiä ja on turhaa keittää kahvia yhelle; juon isännän aamullista kahvinjämää lämmitettynä. Yäk. Kahvinhimo lähtee äkkiä.

    Ei muutaku ostat tuon värisen tussin ja piirrät takin täyteen tuollaisia pilkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehdet voi kätevästi vetää keväällä silpuksi ruohonleikkurilla :) Nuukana ihmisenä, on siinä vähän laiskuuttakin, olen välillä lämmitellyt isännän aamujämät ja ei siinä kyllä heti tee toista kupillista mieli. Kaksinkertainen säästö :D No mutta kyllä; takki täyteen niin sitähän ei huomaa enää ollenkaan :D

      Poista
  4. Hui kamalaa tuota sun hammasjuttuasi. Koetahan nyt syödä topakasti niitä probiootteja, ettei ala peräpää ruiskumaalaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kauheeta, mää nauran täällä niin, että kohta repeää tikit :D Ruiskumaalata :D :D Mää tunnustan heti kerääväni tämän mahtavan ilmaisun sanavarastooni :D

      Poista
    2. Ole hyvä vain, en minä ole sitä itse keksinyt. Mielestäni se on aika kuvaava ilmaisu :)

      Poista
  5. Minä ainakin kävin sinua äänestämässä! Itse asiassa menin äänestämään Pepin blogia ja huomasin, että sinäkin olit siellä tosiaan siinä lifestyle-sarjassa, joten sain antaa ääniä saman tien molemmille, kun Pepi on eri sarjassa kuin sinä eli siinä sisustus-sarjassa :)
    Parane pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, kiitos <3 Kyllä täällä ollaan paranemaan päin ja voiton puolella kun ensi yönä menee viimeinen suun kautta antibiootti :) Silmän kautta laitettava ei sekoita vatsaa :)

      Poista
  6. Ääni annettu!
    Ja ei, sä et todellakaan ole ainoa joka puhuu läpiä päähänsä nukutuksesta herätessään. Kertoisin mitä mieheni puhui kun polveaan oli vuonna nakkisota korjauttamassa... vaan täällä ei muistaakseni ole sitä k18 suodatinta päällä joten jääköön toiseen kertaan. Mutta ollos huoleti, heittosi oravista ja leukakarvoista on todella kevyttä :D
    Voimia paranemiseen! Ja muista että tuon hammasjutun selätettyäsi olet ansainnut jotain ylimääräistä hemmottelua itsellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Olin stressaantunut kun aika tuli niin nopsaan etten uskaltautunut nyppimispuuhiin. Pelkäsin, että jos menee iho rikki niin siitä voi mennä pöpö. Ja kuvittelin siellä lääkärin sanovan heti kun olen unten mailla, että onpas karvainen nainen :D Puolisosta oli kovin hauskaa edellisenä päivänä ehdotella kaiken näköistä tyhmää mitä voin tokaista heräämisvaiheessa :D Mutta nyt laitan siipan koko loppupäivän sanomaan; "Kyllä, kulta. Muutkin ovat puhuneet. Kyllä, kulta." :D

      Poista
  7. Sun blogisi on ihan laivstailia.♥

    Toivottavasti lääkkeet "purevat" pian eikä tulisi "varpusparvi-ilmiötä".

    Varmasti nukutuksesta herätessä voi puhua epätavallisia, kun siinä on varmasti ihan pökkyrässä arvelisin.;-)

    Tottakai me oltaisiin päästy fingerfood-tapahtumaan sisälle ja suoriuduttu siellä hyvin.:-) Oltaisiin nosteltu limsamaljoja ja toisteltu skål.;-)

    Ikeaan mennään.:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Skål, olisinhan mää senkin ymmärtänyt :D Suunnataan Ikeaan :)

      Poista
  8. Siis tottakai sä menet sinne gaalaan, että mekin sit saadaan tietää mitä siellä tapahtui!!! Käy nyt ees kääntymässä, jooko??

    Me voitais täällä kommenttiboxissa kerätä sulle sellanen hyvä small talk-sanasto mitä voisit sitten käyttää... Mä aloitan: sjutton också! Se kuulostaa tollaselta pirtsakalta keskustelun avaukselta, sopii varmasti tilanteeseen kuin tilanteeseen... =) Toinen lentävä lausahdus, mikä on jäänyt mieleen koulun ruåtsin tunnilta on: Titta lite på mitt knä. Ja mun mies voi antaa myös yhden lauseen, jonka osaa: Jag reparerar en gamla moped. (pitäis kyllä ehkä olla gammal?)

    Hyvin pääset noilla alkuun, ei muuta kun sinne vaan juhlimaan!

    Ja siis: onnea listauksestasi!!! Oot mainio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ai kauheeta, mää nauran täällä niin, että piti jo hakea pakastimesta jääpussi :D Mies on tottunut mun yksinpuheluun, mutta nyt kyllä ihmetteli mitä mää keskustelen itseni kanssa kun täällä kuuluu sjuttonit ja gamla mopedit :D

      Poista
  9. Onnee ja iloa ja kaikkia sen tapaisia asioita... Siis sun on ihan ehdottomasti lähdettävä sinne gaalaan. Sä olet todellakin ansainnut sen. Sekaan vaan ja olet menossa mukana, kuin peräpukama! Aivan sama mitä perhe kommentoi, jätä omaan arvoonsa vaan. Sun jutut on aivan sairaan hyviä ja alkaa nää suojat olemaan aika kovilla välillä ittelläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos <3 Kyllä taidan nyt sen skipata kuitenkin :D

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kyllä minä ja mun lenkkarit taidetaan jäädä kotiin :D Ja pantteritakki :D

      Poista
  11. Juu, eksyin sinne äänestykseen ja kun bongasin sut sieltä niin ei epäilystäkään kelle olisin ääneni antanut, muut kategoriat jäikin sitten ilman - en ole niin muotitietoinen tai laifstail-ihminen saatikka reseptejä kokeileva köksä-ihme.. Sekaan vaan - ihanaa ja Onnea aivan äärettömästi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos <3 Mää olen nyt vähän muotitietoinen kun tämän syksyn Cosmossa oli eläinkuoseista ja ihan itse tuunasin pantterin :D Nyt ei voinut sanoa, että inspiraatio tuli Tannilta. Oli ihan vahinko :D

      Poista
  12. Tottakai äänestin! Mullakin blogi lifestylessä, mutta ei ole päässyt vielä 10 kärkeen. :D
    Laitoin muutes viestiä sinne Reddvillelle aiemmista viesteilyistämme. ;) Ihan omasta puolestani siis. :DKiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Toivottavasti sieltä tulee kohta paketti :) Taidetaan olla ainoat, jotka postasi niistä tamppooneista niin ollaan lahjuksemme ansaittu :D

      Poista
    2. Nyt sain vastauksen siihen, että blogi pitää sähköpostitse ilmoittaa sinne. Sitten odottelen, että julkaiseeko ne sen ilman oikeaa nimeä. :D Ja saanko lahjontaa vai en. :D Taidamme olla ainoat, jotka kehtaavat puhua alapää-juttuja. ;D

      Poista
  13. Mä kävin äänestämässä sua. Se oli helppoa, koska mikään muu niistä blogeista ei ollut tuttu. Tai siis olisin mä äänestänyt joka tapauksessa ;-)

    Luin tässä lasten suusta kuullut, että oli kutsuttu peräpukamia peramukaviksi. Tässä tapauksessa ei kyllä voi sanoa, että lasten suust kuulis totuuden. Mutta silti mä ajattelin sua kun ton kaskun luin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peramukava on kyllä kaukana totuudesta :D Voi Marjaana, ajattelin heti mua :D Mun ei olisi pitänyt lukea näitä lukijoiden kommentteja ollenkaan; multa varmaan kohta repeää tikit nenänvarresta :D

      Poista
  14. Kai sitten täytynee mennä äänestämään sun blogia... Sain myös sähköpostiini kutsun sinne tilaisuuteen. Tosin blogini ei ole ehdolla missään..
    :D

    VastaaPoista
  15. Tehty!
    Reiluhko kuume sekä jo jonkin aikaa jatkunut sähkökatkos (läppiksen akku vetelee viimeisiään) estää mua vierailemasta/kommentoimasta tämän pitempään. Annathan rakkaani anteeksi mutta luen tekstin vasta huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä menen minäkin niin puolivaloilla ettei haittaa :D Tulet sitten paremmalla ajalla :)

      Poista
    2. Mene ihmeessä sinne partyihin!
      Otat ison käsilaukun mukaan johon tunget herkkuja jotka sitten postitat mulle koska tuliaisia pitää aina saada. Lisäksi suosittelen promottamaan tätä sun blogiasi siten, että vedät perseet olalle ja teet kaikille selväksi ettei parempaa blogia yksinkertaisesti ole olemassa! :D

      Ajatteles, sen jälkeen sut löytäisi googlesta hakusanoilla: Indiedays nainen, käsilaukku+ruoka, joukkotappelu, mellakka ja blogi/ultimate promotion. Se olisi hienoa ja sitten meikäläinenkin voisi retostella täällä korvessa että mäpä tunnen sen dooriksen joka pisti Kiltakellarin sileäksi ;D
      Lupaathan mennä?

      Poista
    3. Mutta ajattele kun olen selvinpäin tälläinen minkälaiseksi muutun humalassa :D Perseet olalle tilanteessa poistuu se viimeinenkin itsesensuuri :D

      Poista
    4. No sitähän tässä just haetaan! :D

      Poista
  16. Jumaleisson niiden kanssa, siis näiden hampuleiden ja miten kurjasti sulle sattuikaan, toipumista Kiki... vajaa kuukausi sitten oikomisjutun ohessa jouduin luopumaan myös omasta poskaristani, ihan hyvä muovitettu, mitä nyt vähän oli ruuvia juurikanavassa etc ihanasta hampaastani joka myös leikattiin ja porattiiin luuhun saakka - niin se sitten lähti voimatta vastustaa komean mieskirurgin ylivoimaa. Otin muuten tikitkin itse (piti ottaa vain se ällöttävä solmu 4 päivän päästä), mutta ne lähti läskeneen kaikki.. älä kerro tätä kenellekään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ei sitä olisi saanut irroittaa :D No, onneksi olet ottanut sen lihoineen kun mulla on ihan sellainen kuvitelma, että jos sen ottaa väärästä kohtaa niin se solmu imeytyy sinne ikeneen. Juu, en kerro. Mua alkaa pyörryttää jo pelkkä ajatteleminen :D

      Poista
  17. Ei muuta kuin mukaan juhliin! Tuolla sanavarastolla pärjää varmasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kommenteista olen oppinut vielä lisääkin; skål ja moped :D

      Poista
  18. Kiitokset taas jälleen suupielet ylöspäin nostavasta postauksesta! :) ♥
    Voi, onpa sulla ressulla ollut kauhea hampaanhoitoreissu. :/ Pikaista paranemista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tästä paranee, pehmeää ruokaakin olen jo saanut. En olisi ihan heti arvannut kyllästyväni jäätelöön ja vanukkaaseen :D

      Poista
  19. Perunavelli on hyvää!! :D
    Toivottavasti saat sen silimäs ihon alta näkyviin!
    Ja toivottavasti pärjäät hyvin äänestyksessä! :D Miulta saat ainakin äänen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Perunavelli, maksalaatikko ja tilliliha. Siinä mun kauhistukset :D

      Poista
  20. Tommonen tilaisuus annetaan niin sinnehän on mentävä, Kiki Go Go!! :D Ei kun todella, kävin äänestämässä, sun lifestyle saa minut aina niin hyvälle tuulelle, että oisin antanut mielelläni enemmän kuin yhden äänen <3 Pistät vaan turkoosia pantterihkoa kuosia päälle! :)

    Mulla oli kans tommonen juuri jätetty muutama vuosi taakse päin.. tai se juuri oli jätetty 2003 mut se hoidettiin kuntoon sillon muutama vuosi sitten. Poskiontelon puhkauksesta ei kokemusta mut mun sappileikkauksen jälkeen meni muutama viikko ja menin lääkäriin ku maha oli niiiiiin kipee navan kohdalta ja meinasivat et tyrä. No ei ollut tyrä. Oli lääkäri ommellut napajonku jutun kii sinne sisäpuolelle sisuskaluihin... oli niinku napa jumissa suoliinpäin? Ei ollut juu kiva googlella havaita asiaa ku papereissa se oli ilmaistu ihan paljon monimutkaisemmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, apua, siis kauheaa. No onneksi löysivät sen napavaivan ettei sun tarvinnut sitten enää kärvistellä sen kanssa. Kyllä tuollaiset asiat olisi paljon reilumpaa sanoa suoraan kuin jättää googlen varaan. Tulee sellainen olo, että onkos tässä nyt jotain peiteltävää. Kun sitä kuitenkin ymmärtää vahingon vahingoksi, mutta salailusta tulee epäluulo. Pantterikuosi, lenkkarit ja meikitön naama :D Miten musta tuntuu, että olisin siellä kuin huutomerkki vaikka yleensä sulaudun tapettiin vieraassa porukassa :D

      Poista
  21. Unkh! Ei kuulosta kovin houkuttelevalta toi hammashoito! Tai siis sen jälkitila.
    Mut täälä ilmottautuu yks äänestäny. Josain sen näin jo aiemmin, ton linkin ja kävin pikaseen kattomasaki, mutten äänestäny. Mut heti ko tajusin et sääki oot siä, ni oli pakko klikata ääni.. Sulle siis, ei naapurille!
    Emmää tiiä lifestylestä ja mistään mitään, mut päivänpelastus-blogi (jopa viikon- ja kuukauden-) tää on ihan ehdottomasti! Joskus jo (kun) masentaa ja v*tuttaa ni sillon ko ottaa suunnaks Kikin horinat ni johan kaikkoo masennus ja veetutus! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kikin Horinat olisi ollut paljon parempi nimi tuon hätäpäissä keksityn Homen tilalle :D

      Poista
  22. Minä antaisin sinulle paras huumori blogi palkinnon tai Kikin kuukaude kiksautukset. :D
    Mut luulen että tämä sun huumori uppoaa parhaiten +25 vuotiaisiin. Suosittelin tätä parikymppiselle blogistille luettavaksi, mutta hän ei ymmärtänyt mikä tässä oli minusta niin hauskaa.
    Tai sit kyseessä oli vain huumorintajuton tyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. V-V kun on kohta 17 vee, siis aika lähellä tuota 20 vuotta, ja koska mun huumori ei todellakaan uppoa häneen niin sun ikähaarukka saattaa olla hyvinkin oikeassa :D Sun täytyy antaa sinne Indiedaysiin palautetta että laittavat ensi vuonna oman sarjan kiksauttajille :D

      Poista
  23. Ihan vahingossa löysin jonkun linkin, missä oli tämän vuojen ehokkaat. Ja katos vaan, siellähän se pöllötti... Kiki´s home :D
    no hetihän se piti nappulaa painaa, joten äänen oot saanu miultaki!
    Ei varmaan kukkaan oo niin hammaslääkärikammonen kuin minä!!! Oon saanu ennen puudutuspiikkiä emlaa, ettei käy piikki kipiää :)))) Pelekään piikkejä ja silti mulla on monta tatskaa, ristiriitaista vai mitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos äänestä <3 Mää jos en ole nukutettuna niin mun suuhun ei mene kuin hammaslääkärin sormi maanittelemisen jälkeen ja jos koen oloni luottavaiseksi niin saatan antaa laittaa peilinkin :D Kävin nuorempana tilaamassa ajan tatuointiin ja kun kuulin siellä liikkeessä sen koneen äänen millä ne sen tatskan suristelee niin siihen loppui :D Olet sää kyllä hurja kun olet antanut sen monta kertaa suristella :) Kuullosti ihan hammaslääkäriltä :D

      Poista
  24. Kävin myös samantein sua äänestämässä jottei vaan unohdu. Sen mitä ymmärrän Lifestylestä niin tää sun blogi on niin parasta lifeä. Sinun kuuluu ehdottonmasti voittaa. Parane pian, tylsä tuo poskionteojuttu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä täällä ollaan jo voiton puolella kun saan jo pehmeää ruokaa :)

      Poista
  25. No herranjestas, selevä voittajahan sää oot, jos multa kysytään. Äänet läks meikäläiseltä!
    Mää oon nauranu taas veet silmissä, eikä mua ymmäretä taaskaan!

    Kyllä ne peräpukamat on ihan laifstyleä!

    Ja mitä tulee tuohon miehesi nukutuspuheisiin! Meilläkin on oravia, jopa kolme! Mutta ne muut jutut. HAhahaa!! :DDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä se oli jo voitto päästä niin kovatasoiseen seuraan äänestettäväksi. Olen ylpeä :) Peräpukamat on laifstyleä! Siitä tulisi hyvä iskulause sellaisiin teepaitoihin, mitä myydään kesäisin markkinoilla :D

      Poista
  26. Hetki pitää muistella, kuinka sen löysin, mutta neuvon paremmin, kun selvitän sen sulle ensin. Totta se on, että picasassa on kaikki blogin kuvat ja kun kuvatila on täynnä, et voi enää lisätä kuvia. Siksi kuvat kannattaa jo heti pienentää, ennenkuin julkaisee. Ja tietty poistaa turhat kuvat. Itse käytän esim. samaa kuvaa picasan kautta, enkä uudelleen ladaten. Palaan asiaan, kunhan ohje valmis. :)

    VastaaPoista
  27. Kokeileppas, pääsetkö tällä linkillä picasaan?
    https://picasaweb.google.com/home
    Samat tunnukset kuin blogissasikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt löysin sinne uudelleen kun kerran olen mennyt vahingossa eikä tullut laitettua ylös miten se tapahtui :) Välillä on stressannut että koska se kuvatila loppuu, mutta määhän olen vasta kolmessa prosentissa niin ei hätiä mitiä. Se taitaa sitten nousta prosentilla per blokkausvuosi. Löytyi sieltä kyllä yllätyksiäkin mitkä ei varmasti ole blogissa olevia kuvia :D Sitten se näköjään säästää nekin kuvat, jotka on laitettu keskeneräiseen postaukseenja sitten kuvakäsitelty ja laitettu takaisin :)

      Poista
  28. Voi luoja, vakavia asioita, mutta saapa iloisen mielen näin aamutuimaan kun näitä postauksiasi lueskelee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin yritän vaan nauraa reissulleni ettei iske seinä vastaan kun tuollaisia reissuja on varmaan vielä tiedossa :D

      Poista
  29. Minä koitin alkuillasta tänne rustailla, että hui mitä kaikkee kivaa ja ei niin kivaa sulle on tapahtunu, ja miten paljon sun juttuja oon missannu kun niin pitkä lukutauko on ollut. Mut se viestinhitsiläinen rais kadota yhtä nopeesti kun lähtikin. Ihanaa että oot päässy hienoille listoille ehdolle, toivottavasti pärjäsit hienosti. Oot kunnian ansainnu. Tänne on aina yhtä makeeta palata. Mä sain hyvän tankkauksen sun juttuja kun kahlailin lukemattomia läpi. Terkkui ja tsempityksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sitä kivaa on ollut tuon ei niin kivan vastapainona. Muuten tässä alkaisi olemaan vitsit vähissä :D Bloggeri välillä syö kommentin ja yleensä justiinsa silloin kun on kirjoittanut pitkän kommentin :) En mää sinne kärkeen sijoittunut, mutta hirmuisen ylpeä olin kun pääsin isojen tekijöiden kanssa samalle hiekkalaatikolle :)

      Poista