sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Posliini vai ei?
Heti alkuun esittäisin pyynnön: Me matkataan Sirpan elämää - blogin kirjoittajan, kotoisammin mun Sirpa-serkun kanssa tiistaina Ingvarin kauppaan. Jos ei seuraavaa postausta kuulu, niin tulkaa pliis joku Vantaan Ikean lähimaastossa asusteleva lukija johdattamaan kaksi täysin suuntavaistotonta serkusta pois sieltä sokkelosta. Me ollaan todennäköisesti jonottamassa pehmistä. Tunnistus onnistuu sillä, että toinen meistä on varmasti ainoa jonossa, jolla on vihreää tussia pitkin takin hihaa.Sain TaRalta Taloni Maalla - blogista haasteen, kiitos, minä sitten tykkään näistä. Haaste on seuraava: sinun pitää vain katsoa hakusanojasi valvontasivustoltasi ja kertoa meille muille millä hassuilla, oudoilla, tai asiallisilla hakusanoilla ihmiset ovat päätyneet blogiisi. Jostain itselleni täysin vieraasta syystä on aika moni viimeaikainen hakusana ollut sellainen, ettei niitä voi täräyttää nettiin nostamatta blogin ikärajaa luokitukseen  K-18. Joukkoon on eksynyt myös muutama sellainenkin, joka ei sovi minkään ikäiselle ihmiselle. Mutta painokelpoisiin ongelmiin vastaisin näin:


halloween homepiirakka
Googlaa omenakaurapaistoksen ohje. Vaihda se omena luumuihin. Kuvittele olevasi kekseliäs kotileipuri ja tipauttele sinne pari pisaraa voiaromin makuista esanssia. Kuvittele, ettei maustepullostasi mitään tullut ja humpsauta sinne koko esanssisatsi. Tulee sellainen piirakka, että on varmasti homeessa, ennenkuin se on syöty loppuun. Mausta voit syyttää niitä luumuja, koska kuka sitä nyt virheitään myöntäisi?


hieroin
Hieroin sitten mitä vaan niin yleensä käytän siihen Natusanin vauvavoidetta, olen taltuttanut sillä monen monta kutinaa. Hyvää, halpaa, hajustamatonta, mitä muuta voi rasvalta vaatia?


kikin ja pisaran blogi
Yhdellä pisaralla täällä vielä mennään, mutta suuntana on Tenan kaatosademalli.ellos jalkarahi

Ei, nyt tuli väärä kuva. Kokeillaan uudestaan.No niin, rahia näkyvissä.

Tiedättekö, kun toiset vanhemmat opettavat lapsilleen lopettamalla palvelut pyykkikopan ja kaappiin tulleiden puhtaiden vaatteiden yhteyden; kun lattialle kasaantuu kuukauden pestävät niin yhtenä päivänä on noukittava sieltä läjästä kalsarit, käännettävä väärinpäin ja valikoitava se vähän puhtaampi puoli. Tästä seuraa se, että teini-ikäinen kiikuttaa pyykkikoppaan vaatteensa pelätessään joutuvansa käyttämään lattiavarastoa. Voi voi, kun voisin väittää meillä olevan sellaiset sulkeiset käynnissä. Tämä on meillä ihan normitilanne; joka aamu kaivaudun kerrosten läpi ja välillä kyllä löydän palkaksi jotain makeiseen viittaavaa, mutta yleensä löydän ainoastaan jotain, joka on liimattu lautaseen edellispäivänä tarjotulla ruualla. Jos on huono tuuri niin siihen lautaseen liimaantuu mun sukkanikin, kun paikallistan eilisen rääppeiden olinpaikan astumalla niihin.

Itsenäisyyspäivänä se teini kyllä, möngittyään ylös tuossa kello kolmen korvilla, kiikutti huoneestaan aivan omin neuvoin 9 juomalasia. Ehdein jo iloita ja kehuin vuolaasti lasta, mutta hän vastasi tehneensä raivaustöitä ainostaan sen takia, etteivät jalat kuulemma enää mahtuneet koulupöydälle.

Mutta siihen rahiin, meillä tämä tuli hiljakkoin roskiksesta, joten ostopaikkaa en osaa sanoa. Mutta tyytyväinen siihen olen ja huokailin puolisolle monena päivänä miten melkein menin ja ostin kirpparilta rahin justiinsa ennen tätä löytöä. Suosittelen siis järjestystä roskis, kirppari ja sitten vasta sinne Ellokselle.


ena1 suomi24
Ooo, ylpeänä kerron osaavani tulkita tämän; Englanti a-kielenä ja ykköskurssi. Kyllä siellä ainakin meidän teini on surffaillut netissä, joten kyllä siellä voi käydä suomi24:sakin. Jotten nyt anna huonoja vaikutteita kenellekkään, niin sillä meidän teinillä on aina englanti 10 ja hän pitkästyy siellä tunnilla.

Isäpuoli on sairastunut ja se tietysti aiheuttaa kovasti murhetta äidilleni. Sain fasebuukissa en-siltä-äidiltäni yksityisviestissä ohjeet, miten viestin lähettäjän mielestä saan kommunikoida mutsini kanssa. Saan käyttää lauseita; Mitä sinulle kuuluu? Mitä isäpuolelle kuuluu? Olen tottunut kertomaan V-V:n kuulumisia mummolle, mutta koska se nyt sitten on kielletty niin kerron sitten teille lukijoille: Englanti on ollut aina meidän lapsen vahvuus, mutta lukiossa on paljastunut, että filosofia on toinen vahvuus. En oikein tiedä mitä se filosofia on ja kun tiedustelin sitä pikku piltiltäni niin hän vastasi syvän huokauksen kera "Sä olet nyt käyttänyt tältä päivältä sun tyhmien kysymysten kiintiön loppuun." Mutta täydet pisteet on tullut kokeista, oli sitten mitä oli.


kikis hkne
Siitä on jo varmaan vuosikymmen, kun Anttilassa oli pompomeja lasten osastolla. Mun teki niitä mieli ja puoliso sanoi sen mitä se aina sanoo: "Sitten täytyy ostaa." En sitten kuitenkaan niitä napannut mukaan ja aina välillä se harmittaa. Tämä hakusana sai aikaan sen "aina välillä harmittaa". Tästä tuli tarve tehdä sellaisia chealederliikkeitä; kikis hoo-koo-neee-eeee.  Voi kuulkaa, olisittepa nähnyt meidän perheen miesväen ilmeet. Jopa aina sanavalmis jälkikasvuni ei sanonut mitään.
Mun edessä oli vaan neljät kauhusta laajenneet silmät.


hämähäkki villasukat
Meikäläisella on kämmenen keskellä peukalon lisäksi vielä kyynärpää, joten omalla kohdalla ratkaisin tämän ongelman valkoisilla villasukilla ja siihen sitten vaan mustalla langalla keskelle suhero ja siitä jalkoja pitkillä pistoilla. Voisin jopa hätäpäissäni ratkaista ongelman myös paksulla mustalla tussilla.
mitä tarkoittaa naimanaamat
Sitä kun pariskunta muistuttaa toisiaan. Olen tuo vähemmän karvainen puolikas.aiv rehu lamppu
Osta järjettömän iso lampunvarjostin ja kaikista pienin lamppu. Pingota se rehupussi siihen varjostimeen ja tarkkaile, ettei se säkki pääse yhtään lämpeämään siitä lampusta.facebook-kin tyylinen kiki
Omalla nimellä, mutta muuten ihan samalla tyylillä kuin täällä blogistaaniassa.


kiki tuikka
Viime keväänä iltakävelyllä innostuin runoilemaan puolisolle miten tuikka lähtee rantaruohikosta kohti iltaruskoa. Se on kuulemma kuikka se lintu. Olen ristinyt muitakin lintuja uudelleen. Meidän pihassa käy talvikaudella tikka, jolle on kelvannut vaan talipallo. Tänä talvena se on joko eri tipu tai sitten on jostain muusta syystä laajentanut ruokavaliotaan siemeniin. Kun aloitan kovasti tohkeissani jotain selventämään menee multa helposti sanat solmuun. Ilmoitin sitten miehelle innosta puhkuen, kun piti sanoa "Se tikka", että meillä on pihassa Sitikka. Puoliso pidätteli nauruaan ja totesi, ettei meillä ole koskaan ollut Citroen-merkkistä autoa.


posliini vai ei
Tähän vastaan oikein opetuskuvien kera:Tässä olisi ensin vertailu kohteeksi lasia. Ja Fazerin ylihinnoiteltu maapähkinävoikeksi.

Tässä taas sitten on sitä posliinia. Ja Liiterin valmispakkauksesta itse sekoitettu, siis melkein itse leivottu Whoopies. 


Tietysti tässä voi kysessä olla karvoitusluonteinen ongelma. Vastaisin tähän, että jos parisuhteesi toinen osapuoli vaatii tällaista niin se on ihan laiskuutta, jos ei viitsi sen vertaa etsiä. Virtsarakontulehdusta kammoavana ihmisenä vielä mainitsisin niiden karvojen toimivan portinvartijana ja ne on tarkoitettu nappaamaan pöpöt ennen pesään päätymistä.mä ikkunoita putsailen Matti Nykänen
Minä, joka ajattelen Matti Nykästä sängyssä, en sinua tuomitse. Tapansa itse kullakin. Kun ponkaisen pedin reunalta ylös on selkäni oltava hallinnassa tai käy vahinko. Nousuvaihe tapahtuu selkä aivan jäykkänä ja voimakkaasti eteenpäin kallistuen. Asento muistuttaa mielestäni Nykästä lentomäessä, joten funteeraan vaan Mattia ja oikea seisomaan nousemisen kulma ohjautuu kätevästi.

Keikoilla en ole koskaan käynyt, mutta telkkarista olen nähnyt Matin lavaesiintymistä ja uskoisin sen tyyppisen liikehdinnän sopivan vallan mainiosti myös ikkunoiden pesemiseen. On se niin jäykkää menoa, että hyvin se selkä kyllä ainakin mun silmääni siellä esiintymisissä tuntuisi olevan hallinnassa ja sitä hallintaa minulle ainakin aina fysioterapiassa opetetaan ja muistutetaan.


tukiainen ja menkat
Kyllä se sitten Kikikin jää välillä sanattomaksi.Olipas tässä nyt paljon kuvia, mutta olen istuskellut koneella pitkään pysyäkseni lujana ja jatkaakseni jo useamman minuutin jatkunutta mykkäkoulua. Me asustellaan niin vanhassa talossa, että täällä taitaa kaikki olla pinkopahvia. Meillä on siis paperinohut ovi erottamasta meidän keittiön paskanaapureiden keittiöstä ja kaikki kovaääninen puhe kuuluu läpi. Eli siis kaikki mitä minä päästän jääkaapin lähettyvillä suustani vapauteen on kyllä kuunneltavissa tuolla seuraavassa tuvassa. Meitillä on mikroaaltouuni oven suussa ja siihen on joku hätähousu suunnitellut ominaisuuden, että kun lämmitys on valmis niin se alkaa piipattamaan hetken kuluttua varoitusääniä siltä varalta, että eväät on unohtuneet. Koska en ainoastaan puhele sopimattomasti äidilleni hänen omasta lapsenlapsestaan, vaan olen myös ääneen itsekseni puhuja, niin aika usein lyhytpinnaisena ihmisenä karjun matkalla sille mikroaaltouunille, että voi lopettaa sen piipityksensä, että tiedän varsin hyvin appeeni olevan valmista. Puoliso alkoi tänään kyselemään olenko ollenkaan ajatellut miltä se mahtaa paskanaapureiden korvaan kuullostaa, kun meiltä kantautuu kimakka kiljunta:
 "Olen tulossa, olen tulossa, olen tulossa!"

44 kommenttia:

 1. Onkohan sulla älypuhelin. Jos on, niin lataa se ennen Ikeaa. Ja laita mulla ti-ke -yönä vaikka s-postia, jos tulee hätä. Pääsen keskiviikkoaamuna yövuorosta Helsingin keskustassa, niin voin sitten suhata suoraan pelastamaan teitä sieltä pehmisautomaatilta. Ennen sitä en ehdi. Mutta kyllä te Sirpan kanssa pärjäätte. Hauskaa Ikeaa! Ja kiitos taas nauruista, jotka tekstiäsi lukiessani sain. Piristi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Ihanaa, kiitos, laitan sähköpostia tulemaan jos ei olla löydetty ulos :D

   Poista
 2. Miehenikin sanoo aina, että ich komme, ich komme, kunpyydän häntä jossain arki-askareessa auttamaan! Kovin on kielimiehiä :-)
  Asumme tässä lähistöllä, joten huuda kovaa apua tai huutakaa yhdessä, tulen teidät pelastamaan Ikeasta. Se on meidän lähikauppa, joten osaan varmasti löytää teidät ja auttaa ulos! Nou hätä! Shoppailkaa rauhassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovaa huutaminen kyllä onnistuu :D Siellä kaikuu sitten kiljunta; "Rouva Kivitikka tule ikkunaan, täällä huutaa Sirpa ja Kiki" :D

   Poista
 3. hahahaha...naimanaamat. XD*buaha* ja tuo kaatosade malli oli myös hyvä lohkasu. kivvaa sundaakkia siullekkin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne rankkasateeseen tässä päivä päivältä ollaan menossa :D Oikein hyvää sunnuntaita myös sinne :)

   Poista
 4. Mie kuvittelin lukeneeni, että jos toinen osapuoli vaatii posliinia, on ihan laiskuutta olla etsimättä sitä partakonetta tai vastaavaa :)

  Mulla on ihan tylsiä hakusanoja, niistä ei haastevastaukseksi olis... "klipsuvirkkaus" ja "koiran korvatulehdus" on aina top kympissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä se on laiskuutta jos ei viitsi etsiä tietä perille :D

   Poista
 5. Mäkin tarvin kohta sitä kaatosadeluokkaa kun luen sua ;-)

  Mä en voi napata tätä haastetta kun hakusanat on nykyään niin tylsiä. Ehkä jututkin on?

  Mun piti sanoa vielä jotain mutta unohtui. Hmm...ai niin, mä olen nähnyt M.Nykäsen lavalla ja se kyllä laulaa vielä huonommin kuin minä. Ja se on paljon se. Ikkunoiden pesusta taas en tiedä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun jutut ei ole ollenkaan tylsiä siitä se ei ainakaan johdu :) Todella erikoisten hakusanojen kanssa nousee otsalle kylmä hiki ja ajatus, etten kai vaan ole tälläista päästellyt nettiin :D Ja jos minä pidän jotain erikoisena niin se on jo aika paljon se :D Nuorempana löytyi M.Nykäsen cd levy hyllystä, mutta johonkin se on tässä vuosien saatossa kadonnut. Voi Marjaana, sun pitäisi kuulla kun minä laulan :D

   Poista
 6. Googletappa ihan huviksesi tuo Tukiainen ja menkat.
  Katso mitä kuvahaulla ruutuun pamahtaa, ja taltioi kommenttisi sitten tänne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään muuta tuttua sieltä ei tullut kuin oma arvontakuva :D

   Poista
 7. Mie unohin jo mitä suunnittelin tekeväni :D
  Sulla on taipumus aiheuttaa näköjään muistinmenetystä....mutta sen mä takaan että ikkunanpesua se ei ollut, eikä leipomista tai laulua - ai juu, suihkuun olin menossa! Tuli laulusta mieleen...mä en laula suihkussakaan. Ja kun en edes muista koska on tullut tanssittua viimeksi niin mä luulen että toi Nykäsen Matti tanssiikin jo paremmin kun mä. Auts.
  Mä tairan mennä putsaan posliinin samalla kun meen suihkuun. Siis KYLPPÄRINposliiinin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauheeta, nauran täällä niin, että olen taas askeleen lähempänä sitä kaatosademallia :D

   Poista
 8. Onneksi Ikeasta löytyy ihmisten tankkauspaikkaa niin ei nälkä pääse yllättämään meitä, jos eksytään. ;)

  Ihania hakusanoja! :D

  Hieno rahi! :)

  Mä kuulin sen, kun jossakin naapurissani käännettiin patterin termostaattia oletettavasti sopivaan lämmöntuottoasentoon ja niin kuuli kissakin, kun ryntäsi pöydän reunalle kuuntelemaan. :D

  Keksi ja kahvi - njam njam! :) Nyt kun olisi keksiä purkissa, mutta olen syönyt kaikki piparit loppuun. ;)

  Tuosta kikis hoo-koo-nee-eee mulle tuli heti tanssiliikkeet mieleen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vetäistä huomenna Vantaalle päästessä siinä parkkipaikalla I-K-E-A :D

   Poista
 9. Voi miks täällä ei oo tollasia roskiksia josta löytyy noin mahtavia raheja, (kateus muuttaa miut vihreäksi)
  mainioita hakusanoja, pittääpä kurkata omiani
  Kiitos taas päivän piristyksestä:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kadehtinut sisustuslehtiä lukiessa kun aina sanotaan "Löysin roskalavalta" että missä se lava oikein on, että minäkin menen tonkimaan :D Mutta kyllä hyviä löytöjä tulee pienemmiltäkin apajoilta :) Pääset kurkkaamaan niitä hakusanoja sieltä Tilastot kohdasta, sitten liikenteen lähteet ja sitten haun avaisanat :)

   Poista
 10. Te kyllä olette miehesi kanssa ihan oikeat naimanaamat! Hienon rahinpa olet roskiksesta onnistunut löytämään! Kiitos taas päivän piristyksestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin me kyllä ollaan, toisella vaan tuuheammat viikset :D

   Poista
 11. Kiitos taas Kiki, meinasin kirjaimellisesti tukehtua pullaan viimeisen kappaleen kohdalla :D saatan tän sulta napata kunhan vielä joku tulee Googlen kautta munkin blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Sinuahan en tietenkään halua vahingoittaa, mutta toivottavasti ne tuolla toisella puolellakin saavat pullan kurkkuun ja ajattelevat "Ei perkele tuollaisten p*rvojen naapurissa voi asua" :D Nappaa mukaan vaan :)

   Poista
 12. Otsikkoosi viitaten: Posliini!! x)
  Ja olette tosiaan naimanaamat ukkos kanssa! :) Onko yhteisiä vuosia mitenkä paljon?
  Mieki lähen lauanttaina kuopion Ikeaan ekaa kertaa.. saas nähä joutuuko sitä aposotolin kyyvillä takasi kotija jos linkasta myöhästyy.. Minulla on tapana eksyä..!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä näki hiljakkoin teini muutaman vuoden vanhan kuvan musta ja ihan ilman ilkeyden häivää kysyi "Onko tuo sinä vai isä?" :D Yhteisiä vuosia on takana vappuna 15. Kun ollaan tuplattu vuodet niin meitä ei varmaan enää erota edes viikset toisistamme :D Varaa tarpeeksi aikaa linjukan etsimiseen, sun on kauheaa liftata sieltä kotiin kun on sinisiä kasseja kädet täynnä :D

   Poista
 13. Ihana pallolöytö :) Minen oo ikinä löytänyt roskiksesta yhtään mitään, mut käytän ahkerasti meidän paikkakunnan FB:n Roskalava-palstaa minne ihmiset laittaa kuvan et mitä ois menossa roskiin (siis ei tietystikään kahvinpuruja, banaaninkuoria tmv) ja sit saa huudella MULLE!! siihen kuvan alle. Mulla harmittaa vietävästi olla tosi usein just se toinen MULLE!! mutta oon saanut sieltä jo kuitenkin muutamia naistenlehtiä (ok, siinä oli 2 vuosikertaa ja mies joutui hakemaan kun enhän minä ois niitä jaksanut kantaa), kengät (oikein hyvät, mut numeroa liian suuret. Ehkä pohjalliset?) ja just eilen hain iiiihan uuden dekkarin ja se oli kyllä paras löytö tähän mennessä, se kirja natisi ku sen avasi, sitä ei selkeästi ollut edes luettu ja se on ilmestynytkin aika vasta! Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, miten hyvä tuollainen sivu. Ihmiset heittää niin hyvää tavaraa roskiin ja kun kaikki ei niitä sieltä poimi niin se on hirveetä haaskausta. Tietysti se on vallan hyvä, että on heitetty silloin, kun ne löydöt osuu omalle kohdalle :D

   Poista
 14. Jos nyt kumminkin sovittais että naiset pitää huolta siitä ettei äijien tartte ettiä sitä tietä perille...katos kun perillä on sitten niin pirun vaikea touhuta tumppu suussa, meinaan jotta jos irtoo jotain matkalla..

  Ei vais, kiitos taas kovasti virtsarakon rytkytyksestä ja tästä postauksesta tuli mulle surullinen mieli sillä mä olisin niin tahtonut päästä teidän kanssa sinne Ingvarin kauppaan. Lupaa mulle että vielä joskus te otatte mut mukaanne, jookos?
  Pidähän rakkaani ittestäs huolta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdatkos sää kestää meitä kaksin kappalein :D :D Ajattele tuplamäärä samanlaisen huumorintajun omaavia naisia :D Mutta kyllä me otetaan sut tosi mielellään mukaan <3 Eikös siinä tulisi yhtään sellainen alkukantainen luolamies olo, kun pääsee talja suupielessä perille :D

   Poista
 15. Reps ja kops :D Olen tulossa! Naapurit ovat kateellisia avioelämällenne :)

  VastaaPoista
 16. Rauhallista joulunodottusta! Minä ihmettelin myös miten samnäiköinen pariskunta , heti saatuna tästä ideää värkkäilin ittelekin samantapaisen ja tietsä mitä - mekin olemme samanäköisiä ihme ja kumma ei olis uskonut mutta kiitos kuitenkin sinulle .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja rauhaisaa joulun odotusta myös sinulle :)

   Poista
 17. Aloin lukemaan tuossa aamukahvilla, kunnes muistin ne edelliset juonnit ja tämän blogin yhteyden, kuilasin ensin kahvit keittiössä lehden äärellä ja sitten vasta suu tyhjänä tänne.
  Olishan ne taas olleet rinnuksilla, näppäimillä, ruudulla ja kaikkien laskujen päällä. VOE ELÄMÄ SUN KANSSAS :D :D

  Sitä tenan kaatosademallia olis nyt tarvittu!
  Ja mitä roskiin tulee, mä oon aiiiiiiiiinaaa sanonu, että sieltä ne parhaat löydöt löytyy. Ainakin mitä ellokseen tulee (ikinä käytä moista firmaa) Rahi on kyllä huippulöytö.

  Viimesestä jutusta tuli mieleen, kun ystävän kans ooteltiin hänen miestänsä jostain ja sitten kun mies saapui.
  ystävä kysyi :No mikset sinä tullu äkimpätä? Johon mies vastasi : Sinä oot aina sanonu, että elä tuu vielä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sieltä hyviä löytöjä tulee ja ne lämmittää pitkään tälläisen nuukan ihmisen mieltä :D Elä tuu vielä :D :D

   Poista
 18. Apua :-D Mullon pissat housussa!!! :-D

  VastaaPoista
 19. Miten mä olen jotenkin ihan myöhäs kun nyt vasta hoksasin tänne tulla - no, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. Roskikset on parhaimpia "sisustus-liikkeitä" mitä vaan voi olla ja aivan loistavia löytöjä olet tehnyt!! Mä muistin ryystää kahvit ennen lukemista ja istun pöntöllä, housut kintuissa, läppäri sylissä jotta ihan vapaasti pystyin räkättämään.. onneksi olen yksin kotona, vois muuten muut ihmetellä moista käytöstä - varotoimia..!! Muksaa viikonloppua=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ollut aatokset niissä piparitalkoissa :) Olen pitkään tuumaillut, että täytyisi laittaa sellainen nämä meillä on roskiksesta - postaus :D On sulla kattavat varotoimet :D Hyvää viikonloppua myös Kotipellolle!

   Poista
  2. Hei - hyvä idea.. täytyykin tehdä sellanen dyykkaus-postaus - Kiitos Kiki!!

   Poista
 20. Eikä mä kuolen sä oot niin hauska! En edes yritä keksiä mitään nokkelaa tai vitsikästä tähän, vedit kyllä niin taas maton koipien alta - hyvällä tavalla, siis. Itse asiassa tulinkin vaan toivottelemaan oikein leppoisata ja hilpeätä joulua (ihan kuin teidän porukalla voisi muunlaisia viettääkään :D Kilkan-kalkan!

  VastaaPoista
 21. Hih hih oikeasti sai taas hyvät naurut. Siis toi kuva teinin huoneesta olis voinu olla meidän 15 v pojan huoneesta. Samanlainen röykkiö vaatteita ja eväskippoja kertyy viikon aikana vuoreksi saakka. Hyvää Joulua sinulle Kiki ja jään odottamaan seuraavaa postaustasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ne kerääntyisi edes pöydälle vuoreksi niin ne olisi helpompi keräillä, mutta kun lattialla tuppaa olemaan ansoja :D Oikein hyvää joulua myös sinulle ja seuraavan postauksen vapautan näillä näppäimillä :)

   Poista