maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pidin munaa hellästi kädessäni.

Blogigallup- haaste:
Kerro keneltä sait haasteen.
Sain haasteen Maijalta Rynttyliisan kotkotukset - blogista ja KatjaInkeriltä Maalla melkein kaupungissa - blogista. Kiitos!! Mää sitten tykkään näistä haasteista.


Haasta ne, jotka mainitset haasteessa.
Jos en muista kaikkia käydä huhuilemassa niin poimikaa tästä mukaan jos poikkeilette.


Yleistä:
Milloin perustit blogisi?
Heinäkuussa 2011 päästin blogistaaniaan ensimmäisen postauksen. Kirjoittelin alkuun pitkään kuvitelluille mielikuvitusystävilleni täysin luonteeni vastaisia sivistyneitä tekstejä. Sitten koin herätyksen ja tulin siivouskaapista ulos ihan tavallisena itsenäni. Pitkään pohdein niiden alkuaikojen feikkipostausten poistamista, mutta sitten päätin jättää ne sinne muistuttamaan miten siinä käy, kun yritän olla hienostuneempi persoona kuin oikeasti olen. 


Mistä blogin nimi tulee? 
Olen tainnut hätäpäissäni vapauttaa ensimmäisen mieleen putkahtaneen asian näppäimille ja painanut entteriä. Olisihan siinä voinut tietysti huonomminkin käydä: "Voi p*rkele, kuka tämän sotki? Justiinsa pesin pöytäliinan!","Missä Seiska, kiire vessaan?"tai "Onko meillä mitään hyvää?" olisi voinut olla se ensimmäinen ajatus. Vaikka tuo viimeinen olisi tarkemmin ajatellen kyllä varsin käypä nimi.Mikä on nimimerkkisi tarina?
Kun sain pikkusiskon niin hän ei osannut sanoa ärrää eikä ässäkään heti alkuun tullut, joten minä olin sitten Kiki. Sisko oppi ajan kanssa kirjaimet, mutta nimi jäi käyttöön.


Arkisto:
Näytä jokin vanhoista bannereistasi:

Olen kerran sellaisen vaivalla vääntänyt, mutten osannut sitä laittaa paikoilleen. Tuollainen se olisi.Viimeisin kommentti, joka sai sinut hymyilemään:


Tämä ei nyt ole se viimeisin, mutta tämä on kommentti, josta on ollut valtavasti iloa. Kuvan nappasin Liisan Kamarin nurkasa -blogista. Muistatteko kun radiosta tuli ohjelma "Melkein sukua julkkikselle?" Minä intouduin tämän kommentin jälkeen suukottelemaan hauiksiani ja kyselemään läheisiltäni; Miltä tuntuu olla sukua melkein julkkikselle?


Muutama kuva sinusta eri vuosilta:


Arkistojen kätköistä löytyi tällainen aarre. Vuosi on luullakseni 1986. Olen tuo oikeanpuoleinen sitomisleikkien harrastaja.Postaus:
Postaus, joka oli kuukauden suosituin?
Tutkailin kaikkia postauksia ja arvonnat poistaen hitti on ollut tämä. 


Postaus, mistä olit erityisen ylpeä?
Postaus jonka haluat kaikkien näkevän?
Kumpaankin vastaus taitaa olla tämä. Tilastot:
Lukijamääräsi tällä hetkellä? 
252Päivän sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?
67


Lukuluettelo:
Blogi, jonka postauksia odotat eniten?
Teitä on siellä niin monta, että saa kyllä mitenkään puserrettua tähän yhtä. Blogi, joka on luettelon ensimmäinen tai viimeinen?

Viimeisenä luettelosta löytyy Käsin tekevä kirppishiiri.Blogi, mihin liityit lukijaksi viimeksi?Sekalaista:
Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?
Yllätyksekseni sain toistamiseen kutsun Indiedaysin kutsuvierastapahtumaan. Taitaisin olla meikkaamaton pärstäkerroin Liiterin (Lidlin) kolmen euron rasvalla voideltuna siellä sen verran outo lintu ja todennäköisesti tuulipuku-lajin ainoa edustaja, etten nyt sitten ilmoittautunut mukaan. Oletko tehnyt teemaviikkoa?
En ole kyllä tehnyt, mutta tehdään nyt sitten tästä aiheinen alaosasto-aiheinen teemaviikko ja puhun ensin pimpukasta ja sitten munasta. Jätän huomiotta teinin esittämän havainnoin "Sun koko blogis on." Siis alaosastoaiheinen. Teini nimittää minua persebloggariksi ja tekstejä keski-ikäisten huumoriksi.

Meillä lapsi on lukiossa löytänyt itsensä tilanteesta, jossa liikuntatunnit on sekajoukkueilla. Ei ole enää perinteiset poikien liikuntatunnit ja tyttöjen liikuntatunnit. Tämä on sitten aiheuttanut meillä järkytystä. Lähinnä minussa.  Kauhukuvissani hartioiden kärkiväli puoli metriä kokoineni pikku pilttini tömäyttää vahingossa hentorakenteisen puolitoistametrisen tyttölapsen nurin polttopallossa. Aiheutin suurta huvitusta perheen miesväessä vaatimalla teiniä jättämään polttopallon väliin terveydellisistä syistä. Sekä lapsen että ainaniinjärkevänpuolison mielestä minun mielenterveyteni ei ole syy hankkia Wilmaan poissaolomerkintää.

On tuolla meidän lapsella kyllä käynyt liikuntatunnilla vahinko:
Alakoulun kolmannella luokalla lapsi oli peloissaan yhtälöstä edessä koulun postimerkin kokoinen pihamaa ja takana aika monta pesäpallon parissa vietettyä tuntia. Komensin hyvin treenannutta jälkikasvuani ilmoittamaan opettajalle, ettei hän voi osallistua. Jumppamaikka oli nauranut ja ojentanut mailan käteen. Jälkikasvuni sitten teki sen mitä kukaan muu ei ollut ennen tehnyt ja kumautti pesäpallon koulun kentän yli ja suoraan naapurissa olevan vanhainkodin ikkunasta sisään. Hyvin aikuismaisesti aikoinaan tiedustelin itkien kotiin tulleelta alakoululaiselta "Kai sää sitten juoksit kunnarin?"

Jokin aikaa sitten opinahjostaan kotiutui todella ärhäkkäällä tuulella oleva lapsukainen, joka pelattuaan ensin curlingia repullaan sähisi liikuntatunnilla olleen "V*tun jumppaa." Anatomisista eroavaisuuksista johtuen esitin kysymyksen "Mitä pojat jumppasi sillä aikaa?" Koska tämä oli sitä keski-ikäisten huumoria niin tälle asialle nauroi perheen miesväestä ainoastaan se vanhempi. Voihan se olla, että se nuorempikin nauroi, mutta se lähti niin vauhdilla ovet paukkuen, etten ehtinyt asiaa noteerata.

Olen kuulemma aivan väärä ihminen puhumaan liikuntatunnilla käyttäytymisestä:
Talvella kuskailin auton täydeltä nuorisoa koululta liikuntatunnille jäähallille, niitä kun saa autoon mahtumaan 4 kappaletta. Ja sitten kuskailin reilun tunnin päästä takaisin koululle. Kolme kertaa viikossa. Kerran sitten hyvin poikkeuksellisesti vähän myöhästyin jo kotosalta lähdössä ja matkalla en uskaltanut ohittaa oudosti pysähtynyttä rekkaa. Kun sitten viimein kaarsin koulun kautta jäähallin pihaan niin osa samalle tunnille suunnistavista nuorisosta oli kävellyt samassa ajassa koululta hallille. Ette usko miten ne tenavat nauroivat. Paitsi mun oma tenava. Niistä reissuista tuli sitten stressaavia kun ne isänmaan toivot keksi siinä matkalla aina kaikenlaisia kaskuja mun ajotaidoista. 

Yhdellä noutokeikalla kävi sitten niin, että olin aiempiin kokemuksiin vedoten valmiiksi stressaantunut ja janoinen ja nälkäinen ja vessahädässä ja kuukausi oli väärässä vaiheessa. Alapään tiiviste oli alkamassa normaalia enemmän vuotamaan ja mulla oli hirveä PMS. Jäähallin ovesta asteli lapsen ex-yksityisasia ja vilkutteli iloisesti. Paino sanalla ex. Vastasin vilkutukseen hyvin aikuismaisesti kansainvälisellä viittomalla, heiluttelemalla keskimmäistä sormeani.


Onko sinulla yhteistyökumppaneita?
Kovasti olen odotellut Tenalta yhteydenottoa. Ylpeästi kerron aiheuttaneeni useammalle lukijalle naurupissan karkailua. Olen mainostanut ongelmaan Tenoja, koska halvoista vuotosuojista saa hiivatulehduksen. Summalla, joka pitää pulittaa apteekissa saadakseen kirotun vitsauksen pois hotolontistaan, saa tosi monta kalleimmassa rättiluokassa olevaa Tenaa. 


Kuvia:
Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi:
Tässä on viime aikoina pidelty munaa hellästi kädessä ja vanha intohimon liekki on lehahtanut uuteen roihuun. Olen taas löytänyt rakkauden decoupage-lakkaan ja kauppojen servettihyllyt vetää puoleensa. Leimailin valkoiseen lautasliinaan Hyvää pääsiäistä - tekstin ja sitten liimailin sen munaan kiinni. Se on tuolla ylimmässä kuvassa. 

Mulle iski visio näin pääsiäisen pyhien lähestyessä munasta ja sitä lämpimänä pitävästä piposta. Visiossani katan kauniisti pöydän ja olen ehtoinen emäntä. Laskelmasta unohtui kukon laulun aikaan pystyyn ponkaiseva puoliso ja noin kello 4 iltapäivällä nouseva teini. Pyysin sitten kuitenkin apua kutomataitoiselta äidiltäni. Siis voitteko kuvitella, että kun puhelimessa pyysin äitiäni tekemään munalle pienen pipon, niin järkytyksekseni äitini luuli mun puhuvan peeniksestä. "Hyi olkoon mutsi sun ajatuksiasi!" keskustelun jälkeen saatiin selvitettyä väriasia ja sain postissa justiinsa sopivaiset munapipot.Rakas puolisonikin järkyttyi mutsini peenikseen liittyvistä ajatuksista. Puheena oli kuitenkin pieni pipo...


60 kommenttia:

 1. Voi sun kanssas! Ai sulla on ollut sitomisleikit mukana jo nuorena tyttönä? Munapipo on kyllä aika hyvä idea :D Kiitos Tena-vinkistä! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorena tyttönä se on vitsa väännettävä :D Ole hyvä vaan; pitkällisen tutkimustyön tuloksena olen aivan vakuuttunut siitä, että hinta on suoraan suhteessa hiivatulehduksen ilmaantumisen nopeuteen :D EuroShopperin pikkuhousunsuojista saa melkein jo kutinan kun ne on vielä kauppakassissa :D

   Poista
 2. Jaaha, vuorossa munanhuputusta :D
  Noista alemmista kaluista tuolla edellisessä postauksessa on muuten erinäinen käynyt täällä ja jatkanut matkaa.
  Kaluilla tapana...täs huushollissa...?

  Mie meen takasin imeskelemään lakuja, mä olen hyvin mustalla tuulella tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitan tällälailla kevyesti munan huputuksella ja kerään rohkeutta Ektorpin huputukseen :D Aika monta kertaa on mielessä käynyt sun sohvat ja onnistunut värjäys :) Kalun kierrätystä ja munan huputusta, kyllä tulee taas googlen kautta monta etsijää ihan turhan takia :D

   Poista
  2. Pistä värjäten vaan! Mä olen tosi tyytyväinen :)
   Ja vielä tyytyväisempi sitten kun saan loppusatsinkin joskus toiseen kertaan värjättyä!

   Poista
 3. Taas ois tenalle käyttöä, voi hyvä tavaton sun kanssas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saisivat mulle lähettää sieltä pari pakettia :D

   Poista
 4. Jestas, siekö oot oikein Suomenennätysnainen! Teittekö seuraavana vuonna ennätystenkirjaennätyksen, kuten jutussa lupailtiin?
  Tulihan tuota nuorena ja kuumana tehtyä munanlämmittimiä peeniksellekin... ne tahto jäädä vähän tiukiksi, kun malli ei käyttäytynyt kunnolla. Ja kerran tein villapaidan kossupullollekin, kun jätin sellasen kämpänmaksuvuokrana pyynnön mukaisesti pakastimeen. Kylmähän sille olis siellä tullu ilman villapaitaa!

  Mua jäi mietityttämään, että eihän siitä tullu mitään seuraamuksia, kun lapsi oli liian hyvä pesäpallisti? Oliko sille oltu vihasia, kun se itkien tuli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo puutarhanhoitojutut ei oikein ole iskeneet tuon yhden kerran jälkeen :D Asuttiin kerrostalossa ja seuraavaksi me kakarat innostuttiin vapaapainista ja saatiin koko konkkaronkka samaan aikaan vesirokko, kun yksi painija tartutti kaikki muut. Mitä, oliko sun malli kasvanut ja kutistunut ja kasvanut :D Ai kauheeta, mää kohta tukehdun nauruuni :D Ooo, miten hauska ajatus tuo kossupullon villapaita, sehän olisi mainio lahja tuolle teinille ensi vuonna kun siihen kylkeen kirjailisi 18 v. Tai sitten se puhuisi taas jostain keski-ikäisten huumorista:D Koulussa oltiin vihaisia, kotona ei oltu. Opettaja oli suuttunut lapselle ja väittänyt, että muksu olisi tehnyt sen tahallaan. Sitten oli vielä lapsiraukkaa pelotellut, että me joudutaan maksamaan se. Meni se sitten kyllä koulun vakuutuksesta.

   Poista
  2. Mutta herranen aika, jos kerran lapsi varottaa jo etukäteen ja se silti pakotetaan! Ensin epäillään ja naureskellaan, sitten väitetään tahalliseksi??? Ääliömäistä! Kai se ope sai kuulla kunniansa sulta?

   Se kossupullon villapaita EI oo keski-ikäisten huumoria, olin 18 sen kutoessani. Olisko peräti ollu niin, että siihen aikaan ei sen ikäisille edes myyty väkeviä Alkossa? Poikakaveri oli 5 v. vanhempi, se sen osti.

   Poista
  3. Mulla suuttuessa tuppaa irtoamaan tulppa ihan totaalisesti, joten kun lapsi aloitti opintien niin miehen kanssa sovittiin, että hän hoitaa yhteydenpidon kouluun :D Ihan turhaan siellä kyllä syyteltiin; Muksu oli niin nuori ettei se olisi osannut sitä edes tahallaan tehdä, treenatesssa tuli ensin voima ja sitten vasta taito :D

   Juu, niin se aikoinaan oli, ettei väkeviä saanut 18-vuotiaana. En olisi kyllä muistanut, jos et olisi sanonut :) Mulla olisi tässä reilut 8 kuukautta aikaa, nyt kun alan kutomaan niin saattaa olla tammikuussa valmista :D Tai sitten tulee munapipo :D

   Poista
 5. Vai munasuojia :-D
  Ihanan värisiä kuitenkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos äiti yllätti mut rumilla puheillaan niin minä yllätin äidin enkä pyytänyt valkoista pipoa :D Ihanan värinen se kyllä on :)

   Poista
 6. Määkin haluun tollasen munapipo, se on ihan suunnattoman söpö.

  Sitten jos haluat neuloa/neulotuttaa äitilläsi sen isomman suojan, niihin löytyy ohjeita ihan Ulla-neuleen sivuilta: http://www.ullaneule.net/k18/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Tena falskaa kohta kun nauroin niin sitä ohjetta, että kannattaa imarrella ja tehdä vähän ylisuuri :D Pistä vaan mulle sähköpostiin osoitetta niin pääset sinäkin munaa huputtamaan :D

   Poista
 7. Miten mainio kuva voikukkaseppeleiden tekijöistä, ja munapipo on ehdoton:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli aikoinaan tosi jännää kun tuli oikein haastattelija lehdestä, taidan olla ihan jäykkä kauhusta :D

   Poista
 8. Tena-sponsori. :D Kiki taas vauhdissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sinne varmaan lähettää kohta viestiä, että tampoonifirmasta on kyllä saatu lahjuksia ja Tenoista olen puhunut tosi paljon enemmän :D

   Poista
 9. Sä olet mestaritasoa kukkien kanssa! :)
  Mä koitin nuorena tehdä kukkaseppelettä, mutta en ollut siinä yhtä hyvä kuin ystäväni. ;)

  Hieno muna ja munapipo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä kukallinen ponnistus jäi ainoaksi :D Nyt kun katselen nuukahtanutta orkideaani niin ei heru enää mestaruuksia :D

   Poista
 10. Nyt mä huomasin, että tuolla yläkuvassahan on useampikin koristeltu muna - mun silmät eksyi ensin tuohon nuottikoristeltuun - ihania ovat kaikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen syöttänyt nyt perheelle kauhean määrän kananmunia kun innostuin niin koristelusta :D

   Poista
  2. Kiitoksia kovasti kovasti suklaasta, purkasta ja kortista! <3 Ehdin jo maistamaan purkkaa ja suklaata - herkullisia! :)

   Poista
  3. Täälläkin on "muutama" levy syöty :D

   Poista
 11. No juoksiko se kunnarin? Jäi mietityttämään.

  Mä yritän kovasti Väestöliitosta saatujen ohjeiden mukaan jumpata noita lihaksia tuolla alhaalla juu nou, että mä en Tenaa vielä kai tarvitse. Siis näistä http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/kasvu_ja_kehitys/tyttojenmuutos/lantionpohjan_lihakset/ ohjeista puhun. Opettaja jakoi nämä meille pari viikkoa sitten tunnilla ja sitten pareittain oltiin hoitaja ja asiakas ja toinen neuvoi. Erityisesti tuossa "kauppakeskus" kohdassa jokainen ensin hämmentyi ja sitten purskahti nauruun. Paitsi miespuoliset hoitajaopiskelijat; ne vaan punastui :D

  Pitää kai itsekin väsäillä tollasia munapipoja. Kunhan saan nuo kolmet keskeneräiset sukat tehtyä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lapsiraukka säikähti niin ettei kunnari käynyt mielessä kuin äidillä :D Mahtavat mansikansyönti ohjeet :D

   Poista
 12. Sitomisleikkien harrastaja! Persebloggari! Hotolontti! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää kiteytit tämän postauksen neljään sanaan :D

   Poista
 13. Kyl on vaan mahtavaa, että tulit sielt siivouskaapist ulos!!! Postauksen loppuun päästessä hihitän täällä niin, että on hetken päästä mentävä uudestaan alkuun ja sit pitää yrittää lukea uudestaan... ilman niit hihityskohtauksia, ne kun jotenki heikentää mun keskittymistä :D
  Tuo munapipo on NIIIIN sulonen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ¨Kyllä on paljon helpompaa olla vaan oma itsensä ja päästellä kaikki ulos :D

   Poista
 14. Voi hyvänen aika sentään! Taitaa sillä äidilläsikin olla "keskiiän huumori meneillään", kivat hatut sait munille.
  Pitäisiköhän munkin alkaa pikkuhiljalleen koristelemaan niitä munia, lakalla ja serveteillä. En ole vielä testannut kyseistä juttua joten olisi minunkin jo korkea aika opetella! :)
  Jäi vähän epäselväksi, että pääsittekö te sinne maailman ennätysten kirjaan sillä voikukka seppeleellä? hih.. se oli kyllä hauskin juttu tässä tekstissä. :O

  Nyt pitää varmaan mennä laittamaan ne suojat housuihin ennenkuin valahtaa oikein urakalla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä äidiltä taitaa olla tämä mun huumori periytynyttä :D Kokeile ihmeessä servettimunia, tavalliseen munaan kun naksuttelee selkäpuolelle reiän niin jää sille toiselle puolelle hyvin tilaa mallailla lautasliinaa. Semmoisestakin tuli nätti, kun liimalakkaili koko munan sinne liinan sisään. Reunat saa siistiksi kun tekee sellaista hapsua niin ne menee limittäin. Ei me päästy ennätystenkirjaan :D Mutta oltiin yhden päivän julkkiksia :D

   Poista
 15. Tässähän tulee ihan muna-hulluksi kun tuollaisia kuvia tänne laitat - wau - ihania munia sekä tuo pipo<3
  ..Tena-rekka vois kurvata tällekin pellolle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä kehut lämmitti kovin mieltä kun tulee tuollaiselta ammattilaistuunaajalta <3 Meille tulee Tenoja, kun joku ihana lukija oli ottanut sinne yhteyttä :D

   Poista
 16. :D :D Kyllä on muna saanut soman pipon!

  VastaaPoista
 17. Tuo munapipo on kyllä soma! Lämmittäsköhän se oikkeesti sen äitisi mainitseman peeniksen? x)
  Siinäpä oissii muuten hyvät pääsiäislahjat? herrasväelle! x) Pieni kumminauha yläosaan niin voepi kiristtää jos meinaa olla liijan iso! :D
  Kyselet vaan hieman "Mikäs se koko mahtaapi olla? S? M? XS? XXL?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana tuolla ylempänä laittoi linkin missä oli sille peenikselle ohjeet :D http://www.ullaneule.net/k18/ohjeet.html Siellä sanotaan, että kannattaa tehdä liian iso, ettei imartelu ole pahasta :D

   Poista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Sä olet sitten näppärä näpeistä ja kätevä käsistäsi :) Toiset ovat runon mukaan pidelleet aallon sivelemää kiveä kädessään ja toiset munaa :D

  Pikku-ihminen kysyi kun minut viime kesänä tunnistettiin siviilissä ammattini perusteella, että etkö voisi mennä Viidakon tähtösiin? Kun sut kerran tunnetaan. Mietihän meikäläinen pikkupikku bikineissä menettämässä hermonsa siellä :D Mietin, että mistähän tämä tuli mieleen mutta tuosta melkein sukua julkkikselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihana logiikka Pikku-ihmisellä :) Se olisi kyllä hyvä roolimalli nuorille katsojille kun siellä olisi tavallisen kokoinen nainen, eikä sellaisia kokoa xxs :D Mutta jos sää siellä sitten rähjäisit niin... :D Jos olisin sellaisessa ohjelmassa niin katsojilta menisi kuvaruudut särölle siinä vaiheessa kun sieltä tulisi ensimmäinen vähääkään sudenkorentoa muistuttava lentävä öhkömönkiäinen :D

   Poista
 20. Bandage - Kiki! :D
  Hieno seppele ja kuvasta kyllä näkyy että sä olet tosissasi sidontapuuhiesi kanssa. Suomeksi sanottuna mun käy TAAS kateeksi sun ukkoa. Munat taasen on tosi hienoja (varsinkin nuotti - mulkeroinen) ja mitä olen katsellut näitä sun valmistamiasi juttuja, niin voin sanoa että maalausala on menettänyt sussa yhden helvetin hyvä artesaanin. Sulla on meinaten sellaista kärsivällisyyttä (ja oot perfektionisti vaikket sitä kaikille myönnäkään) joita siinä hommassa vaaditaan. Ihan aikuisten oikeasti. Niin, ja ne muuten tienaa suht hyvin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata kadehtia, ajattele jos mää suutun niin osaan muutamalla ranneliikkeellä sitoa tuon miehen sänkyyn kiinni voikukkaseppeleellä :D

   Poista
  2. :D No siks just!!

   Poista
 21. Tuo munapipo :D nyt en saa sitä toista vaihtoehtoa mitä sun äitisi luuli sun tarkoittavan mielestäni ja tuo alimman kuvan pipo siinä kuvassa... Voi eiiiiiih!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkö mun nyt sanoa samalla lailla kun sille äidille "Hyi olkoon Nunju sun ajatuksia!" :D

   Poista
 22. Kiki, kiitos ihanasta kommentistasi blogissani! Eihän nyt kukaan normaali ihminen tahallaan, mutta tällä on taustalla muitakin vastaavia toisaalla, joten ammattina valittaja.
  Asiasta piffiin, tai tenoihin, luettuani sen kommenttisi loppuun, purskahdin ääi-nauruun. :D Anteeksi, mutta en vaan voinut hillitä! Tekipäs hyvää nauraa, tälleen positiiviselle asialle. Olen niin ilahtunut siitä, että olet saanut yhteistyötä tenan kanssa, ja totta, että voisin hyvinkin ajatella ilahduttavani sinua jollain noinkin tarpeellisella lahjalla, mutta valitettavasti tässä tapauksessa se en ollut minä. Että ei kun uutta "syyllistä" etsimään. ;) jään odottamaan jännityksellä postausta niistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatketaan syyllisen etsimistä :D Tämä oli kyllä niin toiveiden täyttymys yhteistyö, että toivottavasti joku paljastuu, että pääsen kiittämään. Meillä teini jo kauhuissaan pakotti mut lupaamaan ettei siihen postaukseen tule kauhean yksityiskohtaisia kuvia :D

   Poista
 23. Blogissani olisi haastetta sulle joten käväseppä tsekkaamassa!!! :)

  VastaaPoista
 24. Huikeen hieno munapipo. Olet vaan kätevä käsistäsi, ei mahda mitään :) Kivaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän pipon se äiti kutoi :) Oikein mukavaa loppuviikkoa ja pääsiäistä myös sinulle <3

   Poista
 25. Huppeliskuppelis sun kanssasi Kirs.. Kiki. Munalakki oli kyllä aivan ihana ja nuo äidit ovat välillä kyllä ihastuttavan ihania, miten se olisi edes pysynyt sen pippelin päässä??? Kalukukkarot olivat muuten ennen muotia:)

  Aika kattava oli tämä postaus kuten kellostakin huomaat, mutta kahlasin sen läpi ja onnittelen että tulit komerostasi ihmisten ilmoille, mun pitäisi varmaan tehdä samoin, mutta tykkään kalisuttaa luurankoja eikä sitä nyt ei kestäsi vanha eerikkikään:) Kaunista ja hyvää pääsiäisaikaa voikukkatytölle, varsin ihana kuva ja muisto, kiitoksia siitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen olisi varmaan täytynyt virkata sellaiset suitset tuohon reunaan niin sitten olisi tullut hyvä kalukukkaro :D

   Poista
 26. Munakasta pääsiäistä Kikille ja koko perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nythän se munakausi vasta alkoi kun ne on kaupoissa nyt puolella hintaa :D

   Poista
  2. Glögiä sai eilen 50 snt. Ostin kaks. :-D

   Poista