torstai 14. toukokuuta 2015

Neulottu kalukukkaro
Se on taas aika paneutua googlen kautta tulleiden hakusanoihin:


rakas sinusta on tullut pullukka kiki

Mikä ihana imartelu; hetken aikaa kuvittelin saavuttaneeni jo painoluokan pullukka ja taputtelin itseäni olkapäille. En ole Kiki, joka osallistui kyseiseen ohjelmaformaattiin. Jos puolisoni vihjailisi telkkarissa mun muuntautuvan itselleen mieleisemmäksi vaimoksi nipistettyäni raejuustoa-rahkaa-harmaita broilerinfileitä-ruokavaliolla horisonttaalisesti haastavasta persauksestani muutaman sentin verran niin ne olisi viimeiset sanat mitä meidän välillä vaihdettaisiin.viisari värähti

Ei mitään hätää, se on ihan luonnollista, joskus niin vaan käy. Olet ehkä nykyaikainen diginatiivi etkä ole koskaan törmännyt analogiseen kelloon. Niitä on sellaisiakin malleja missä se viisari aina sekunnin välein värähtää. Oho, sain tungettua kaksi vaikeaa sanaa samaan lauseeseen.karppitoffee

 Mun karppaustiedot on vaillinaiset mutta yleisesti ottaen olen painonhallinnassa teoriapuolella ammattilainen: Parhaan otannan saat näppäilemällä hakusanaksi online candy sugar free. Jotta vältyt katastrofilta (Olet ladannut virtuaaliseen ostoskoriisi täydellisen kattauksen ja toimitusmaa on Kanada.) niin tutkaile ihan ensin lähettääkö kyseinen firma suomeen.
  

Sokeriton toffee on pelkkää väriä ja ilmavaksi vatkattua makeutusainetta eikä mun vuosien kokemuksen mukaan mikään muu ravinto aiheuta samanlaista laksatiivisten vaikutusten ilotulitusta. Jotta vältyttyisit vielä pahemmalta mielipahalta kuin se ettei Finland löydy toimitusmaista niin kannattaa ennen paketin perille saapumista varata kotosalle valmiiksi runsain mitoin vessalukemista, kalleinta löytämääsi hajustamatonta sekä kuviotonta shaissepaperia ja jotain äkilliseen ripuliin tarkoitettua valmistetta. Hopeasijalle tässä kilpailussa sijoittuu sokerittomat vaahtokarkit. Pussillinen näitä ja kakkoselta tulee aika monta uutislähetystä.

kikkeli piiloon suomi24

Tyhjennä sivuhistoriasi ettei tarvitse nolostua jos joku aikuinen huomaa sun kirjoittaneen googleen kikkeli.
sain kovaa

Niin olen saanut minäkin ja minä otin sen vielä poskeenikin. Oliko se sun kovasi mahdollisesti kätketty Liiterin kebabin joukkoon? En halua edes ajatella oliko se kova yritetty jauhaa sinne lihan joukkoon ja mitä se oikeastaan edes oli. Hyi, hyi, hyi.rumat varpaat

Tästä tulee nyt pitkä sepustus, mutta kyllä tässä maaliin päästään:

  Vetäise yllesi toppatakki ja matkaa Hämeenlinnaan Kauppakeskus Goodmaniin Mark & Spencer myymälään. Suunnista kohti kaikista kiinnostavinta nurkkaa, sitä jossa majailee syötävien tuotteiden hyllyt. Ohita matkalla makeisnäytteitä jakeleva myyjä ja jos noudatit ohjettani toppatakista niin myyjä saattaa vääntää naamansa norsun v*tulle ja sitten kääntää selkänsä. Hän saattaa vilkaista olkansa yli varmistaakseen oletko sinä kapinen kansalainen jo mennyt ohitse? Aikasi kun olet tätä asiaa pohdiskellut niin päässäsi ehkä naksahtaa ja päädyt lähettämään sähköpostin:


Hei!

Kypsässä  (tähän oma ikäsi) vuoden iässä olen nyt päätynyt tekemään elämäni ensimmäisen valituksen suoraan sinne minne valitus kuuluu:

Kävin eilen kauppakeskus Goodmansissa ja Teillä oli siellä maistiaisten jakaja, jonka aamumuroihin oli ilmeisemmin joku käynyt kusemassa. Vai oliko ehkäpä niihin makeisiin kustu, koska niitä niin tarkoin varjeltiin? Kuvailisin myyjän käytöstä yhdellä sanalla ja se sana on törkeä. En varmasti kuulu teidän kohderyhmäänne toppatakissani, mutta eipä siellä kassalla myöskään paremmin pukeutuneita bättre folkkeja näkynyt kun kävin toista sataa euroa Teidän tiskiinne latomassa.

Seuraavalla kerralla laitan ylleni vähän parempaa Seppälää ja toivottavasti siellä ei enää irvistellä. Olisin nyt kuitenkin varmuudeksi tiedustellut vaatekaapissani roikkuvasta takista, jossa on kasmiria 30 % ja villaa 70% niin saako sellaisella pompalla tulla ostoksille? 


 Pukeudu raivopäissäsi siihen nuttuun jota et milloinkaan käytä kun et tiedä voiko sen pesettää ja joka pohkeeseen ulottuvana on alati vaarassa jäädä auton oveen väliin. Vedä jalkaasi puristavat nahkajalkineet huomattuasi pitkän palttoon näyttävän lenkkareiden kanssa melko silmiinpistävältä ja tässä ei nyt tavoiteltu massassa erottumista. Mene ja marssi mielenosoituksellisesti muutama kierros Mark & Spencerin myymälää ympäri ja vedä kasvoillesi ilme "Tämä on sentään isolta kirkolta Mannerheimintieltä ettäs maalaiset tiedätte!"
 Saa niistä hienostelukengistä sitten ukkovarpaaseesi ärhäkkä kynsivallintulehdus.

Mene lääkäriin joka kehoittaa sut liottamaan kirkuvan punaista ja turvonnutta varvasta kaliumpermangaattijauheella. Varaudu apoteekin henkilökunnan hämmästykseen kysellessäsi jauhetta itsellesi, nykypäivänä tököttiä käytetään lähinnä koirilla. Kun apteekissa varoittavat sen aineen värjäävän kaiken niin ota se niin, että se värjää aivan kaiken kylppärin matosta suihkukaappiin. Tee kylpyvesi valmiiksi ja nostaessasi kinttusi liemestä huomaat pohjaväriltään kirkuvan punaisen varpaan liukuvärjäytyneen tumman puhuvasta liilasta hentoon syreenin. Samat upeat sävyt tulet löytämään myös säärikarvoistasi ja jalkaterästäsi. Se saattaa olla läheistesi mielestä tosi tosi hauskaa.

Muutaman kylvyn jälkeen saat tasaisen tuloksen kinttuusi. Matosta ja suihkukaapista sanoisin meillä nyt olevan sekä uusi matto että suihkukaappi. Koska aikaansaamasi sävy on lähellä Hiljaisen viikon liturgista väriä niin ollessasi parisuhteessa voit uhkailla puolisoasi hiljaisella viikolla jos kuulet vielä kerrankin koululaisvitsin "Kaksi mummoa meni mustikkaan, toinen ei mahtunut." kun sellainen mielikuva herää siitä pullistuneesta uuden värin saaneesta ukkovarpaastasi.

Mene taas apteekkiin ja osta pihkalakkaa. Leikkaa kotosalla vihreästä villasukasta kurkistusaukko uudelle perunalle jonka lääkäri on ohjeistanut tarvitsevan paljon ilmakylpyjä. Sivele pihkalla varpaasi ja vetäise jalkaasi sukka joka saattaa vaillinaisista ompelutaidoistasi johtuen purkaantua reunoistaan. Kun sitten illalla tuijotat tummaa viinirypälettä muistuttavaa palleroa johon pihka on liimannut puolet vihreästä villasukasta ja nypit irti karvalankamatosta irronnutta nöyhtää niin siinä sulla sitten on ruma varvas.


Blogistaaniassa täytyy aina ilmoittaa maksetut mainokset; Mark & Spencer sai nyt tämän mainostuksen ihan ilman lahjuksia. Kun en sitä saakelin karamelliakaan saanut.kikis home

Nämä on oikein tuplahomeet; Varastoon kuivumaan unohtuneet kookospähkinän puolikkaat mistä piti tulla lintulaudat.
ystävänpäivänä pullaa kaikille

Tule meille vaan meillä ei leivota, mutta tarjoilen sulle kaupan pullaa. Hurautat vaan Hämeenlinnan Mark & Spencerin ohi ja sitten vasemmalle. Paitsi jos haluat ne rumat varpaat.

Pyöräytin hiljakkoin viimeiset baakkelssini; Olin pullantuoksuinen kotiäiti ja tarjoilin koulusta palaavalle muksulle tuoretta nisua. Tämä on niin hämmästyttävää, että haluan sanoa sen toiseen kertaan; Olin pullantuoksuinen kotiäiti. Lapsi söi niitä useamman ja tuumailin seuraavalla kerralla pyöräyttäväni voisilmäpullia, koska muksu voiteli eväitään margariinilla. Tein jo selälleni sopivaa kevyttä aaltoliikettä samalla kun suunnittelin esiliinan hankkimista ja leivontablogin perustamista. 
Sitten se muksu kysyy minkä takia olen laittanut sämpylän päälle raesokeria?neulotut kalukukkarot

Riippuu kalun koosta mutta jos se ei mikään jättimäinen meisseli ole niin sitten osaan antaa ohjeen:
Ota tarpeisiin sopivaa lankaa. Tee pieni solmu, virkkaa sitten 6 niitä silmukoita mitä opetettiin ala-asteella. Luulen niiden olevan ketjusilmukoita mutten uskaltanut suuni saippualla pesemisen uhalla kysäistä neuvoa kalukukkaroista mutsiltani, joka puhuu virkkauskieltä. Niiden silmukoiden reunaan tulee pullistuma kun käännät aavistuksen sitä ketjujonoa. Työnnä jokaisesta reiästä mistä vaan saat mahtumaan virkkuukoukku läpi ja tee lisää silmukkaa.

 Pienen kalun voi peittää melko helposti koska suoriuduin tehtävästä alle tunnissa. Luulisin hyvän säännön olevan, että kun teet niitä ketjusilmukoita niin vertaile tehtyä määrää peitettävän kohteen ympärysmittaan. Virkkaa muutama yli tarpeen niin ei tule ahdinkoa kalulle eikä sitä tarvitse survoa kukkaroon. Mulla ei tosin kyllä ole paljoakaan kokemusta pienistä vaan enemmänkin suurista kaluista. Nykyisin nekin on valitettavasti multa kielletty koska ainaniinjärkeväpuolisoni vastaa tiedusteluihin porakoneen sijainnista ettei sun kulta tarvitse sitä tietää. Alkaa sitten vielä muistuttelemaan miten meiltä löytyi Taistelevien Metsojen takaa reiän vierestä sen seitsemän kaveria, jotka tärskäytin väärään kohtaan.Kyllä tuonne sujahtaa ainakin sellainen työkalu, jolla voi kiristää silmälasien sankoja.Tästä pääsenkin sujuvasti eteenpäin: Kävin viimeksi optikolla vuonna -80 ja jotain. Siellä tehtiin silmiin tsuhautus josta en tykännyt enkä ole sen jälkeen mennyt. Rakas mieheni esitti liikenteessä tyhmiä "Mitä tuossa kyltissä lukee" tyyppisiä kysymyksiä ja koska oltiin jo kohdalla kun osasin vastata arvoitukseen ainaniinjärkeväpuoliso tilasi meikäläiselle ajan näöntarkastukseen. En ymmärrä miksi mun pitäisi tietää mitä jossain kyltissä lukee koska täysin vailla suuntavaistoa se on aivan sama vaikka tietäisin.


Kun olin varmistanut kahteen kertaan optikolta ettei mua tsuhautella annoin tehdä sen tarkastuksen. Ihminen kuulemma tottuu huonoon näkyväisyyteen, mutta olin tottunut todella hyvin. Päättelin sen optikonkin esittäessä mun makuun tyhmiä kysymyksiä autolla ajamisesta. Koettelemuksen lopuksi piti valita vielä sangat ja myyjä tiedusteli minkälaisia olin ajatellut. Kerroin sitten mitä en halua ja sain mieleiset kakkulat, jotka ei ole yhtään samanlaiset kuin tietyllä laulaja-kansanedustajalla. Kummastelin myyjän ilmettä ja tunsin itseni ikivanhaksi koska osaan laulaa "Mä maalaispoika oon". Valittelin turvamiehenä tsuhautuksen varalta makutuomarina mukana olleelle miehelle miten olen ikäloppu kaakki ja käytin vertailukohteena ihmistä jonka suosion huippu oli ennen myyjän syntymää. Puoliso lohdutteli ettei se siitä varmaankaan johtunut. Se saattoi kuulemma johtua siitä kun olin ilmaissut tarpeeni sanoin:
 "Ei mitään Mikko Ilotaloja."

60 kommenttia:

 1. Heh heh heh, vai että Mikko Ilotalo. Mut hei sä voisit sille lähettää fanilahjana ton kalukukkaron :)
  Kai se sun mustikkainen viinirypäle varvas on jo parantunut? Mitä ihmettä sä siellä Mark & Spencerillä teit? Tässä se nyt nähtiin, se kauppa ei oo meille Mikko Ilotalo faneille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi kun kävin sitä vilauttamassa niin lääkäri alkoi puhumaan paikallispuudutuksesta ja kynnen reunan leikkaamisesta kapeammaksi ja siinä vaiheessa mun päässä kuului vaan EI! Ensi viikolla menen jalkahoitajalle jolla on tarjota muita vaihtoehtoja kuin työntää neula mun ukkovarpaaseen :D

   Ostin karamelleja ja keksejä :D En osta enää, on tullut sen verran kalliiit karamellit :D

   Ei se taida olla mikään fanilahja jos se vihjailee "Sulla on Mikko pieni meisseli" :D

   Poista
 2. "Hopeasijalle tässä kilpailussa sijoittuu sokerittomat vaahtokarkit. Pussillinen näitä ja kakkoselta tulee aika monta uutislähetystä". Se siitä hedelmärahkasta. En mä sitä olis syönytkään koska paljon mukavampaa on täyttää sillä ylemmän hengitysaukon kaksi isoa reikää ;)

  (Saamarin nainen, olis taas pitänyt muistaa että mitään ei saa olla suussa kun tulee tähän blogiin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin tossa kohtaa tekstiä sua, olin varma, että sä repeet! Niin repesin mäkin.

   Poista
  2. Anteeksi :D No mutta onneksi oli rahkaa niin se tuli varmaan sutjakkaasti ulos :D

   Poista
  3. Saamari teidän naisten kanssa!
   Kyllähän se rahka mutta ne rahkan seassa olevat banaaninsiivut...oh my, sellainen kun menee poikittain sieraimessa niin jo vain tekee kipiää - hengittämisen vaikeudesta puhumattakaan :D

   Poista
  4. Seuraavalla kerralla syöt sitten jotain ohutta velliä kun mun jutut tuppaa kuitenkin pyörimään siellä kakkosessa :D

   Poista
 3. Sä olet kuule terveydelle vaarallinen! Mä en edes mökkeröiselle lähde ennenkuin kelit paranee kun päätin että tästä flunssaprkleestä nyt vaan on päästävä ihan oikeesti eroon....ja ny mää meinaan tukehtuu yskänkohtaukseen kun nauru ei älyä loppua ollenkaan. Voihan ilotalo sun kanssas! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä nyt auta kuin pyytää sultakin anteeksi :D Ja toivotella pikaista paranemista!

   Poista
 4. Mä sulle kalukukkarot näytän ja ihan ohjeen kanssa: http://www.ullaneule.net/k18/ohjeet.html

  Tääkään ei maksettu mainos: Kiki sä oot paras. Samassa kohtaa kun Paimenella, tyrskähti kahvit ulos kitusista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joku tulee uudelleen ja löytää ohjeen :D Siellä oli kyllä monta muutakin mahtavaa ohjetta :D Kiitos, kiitos, määkin tykkään susta ihan hirmuisesti <3 Kyllä tuo vaahtokarkki jaksaa jo naurattaa mutta ei kyllä naurattanut ihan muutamaan päivään niiden lähetysten jälkeen :D

   Poista
  2. Jumaliste! Tämä Ullahan taitaa olla varsin villi tapaus ja herää muuten kysymys että mitäs sinä Marjaana tommosilla sivustoilla riekut?
   Sitäpaitsi Ulla on jos ei nyt ihan varas niin plagioija koska se olis survonut tuorekurkun - ilmeisesti syntisempää pötikkää markkeeraamaan - sellaiseen virkkaustyöhön jonka malli on selkee kopio mun virkkaamasta pannunalusesta. Siitä ei meinaten tullut mitään lätkää koska ne helvetin reunat alkoivat jostain syystä kiipeämään ylöspäin. Liekö kirottua villaa vai mitä...jotain Yhdeksän Uotilan lankaa se muistaakseni oli jotta jos sattuu eteen niin väistäkee sillä se villalanka ei ole tästä maailmasta.

   Poista
  3. Patalappua olen minäkin yrittänyt virkata kun tuon kalukukkaron olen kehittänyt :D

   Poista
 5. Mä repesin vasta luettuani raesokerista sämpylän päällä :-) Voi hyvänen aika sentään, sua on kyllä siunattu humoristisella kirjoitustaidolla. Ihanaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun mää voisin sanoa sen olleen huumoria :D Tulin niin lujaa pilvilinnoistani alas :D

   Poista
 6. Johan sua odottelin takas ja pidin varani, ettei ole pullaa suussa, kun klikkasin tekstin auki ;D nyt tahtoisin vielä nähdä ne Ei-Mikko-Ilotalo-näkimet livenä , mielikuvitus kun jo lentää ! Tulisit meille leipomaan niitä sämpylöitäsi, viimeksi tein kaurapuuron lopusta ja väkisin söin itse yhden , ei auttanut edes Oivariini ...
  Ihanaa kesän odotusta Kiki ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voin tarttua siihen sun haasteeseen kun saan vastata, kyllä. Olen harrastanut käsitöitä :D

   Olen käyttänyt Ei-Mikko-Ilotaloja lähinnä autolla ajaessa kun parantunut näkö aiheuttaa hirveän sotkun kotona jota en näe ollenkaan ilman kakkuloita :D Kaikista kauheinta oli se kun tohkeissani selitin miehelle näkeväni ikkunasta puiden silmutkin ja kun käänsin päätäni niin näin paskanaapurin oikein kunnolla :D

   Jos sun oven takana on joku aavistuksen liiloissa rilleissä jauhopussi kädessä ja kikattaa kippurassa eikä saa sanaa suustaan niin se olen sitten minä. Tiedät olla hälyttämättä apua :D

   Jos Oivariinikaan ei auta niin sitten on jo aika paha tilanne. Sen kanssa menee yleensä kaikki :D

   Oikein hyvää kesän odotusta myös sinne <3

   Poista
  2. Jos tuut oven taakse kikattamaan , lupaan kiskoa äkkiä sisälle ettei naapurit nää ja keittää kahvit . Otan pakkasesta paistovalmiita pullia ja niihinkin saa laittaa Oivariiniakin ;D

   Poista
 7. Ei ollu mullakaan mitään suussa. Nälkä on, mutta ei mitään syötävää kun kaikessa on vehnäjauhoja... nuo raesokerisämpylätkin kuulosti nälkäisestä ihmisestä taivaallisilta herkuilta! Sitäpaitsi mun pulla on aina semmosta. Meillä on varmaan sama ohje.

  Kalukukkaron oon kyllä nuorna likkana tehnyt - se päätyi villapaidaksi kossupullolle, jolla maksoin erään kämpän lainaamisen ja joka joutui palelemaan pakastelokerossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Cittarista sellaista jauhoa missä oli melkein kaikki valmiina kun se oli hurjalla alennuksella ja siitä vääntelin pullia. Turhaan mää kyllä sitä jauhoa syytän kun sama lopputulos on vaikka mitä yrittäisin :D Vehnäjauhoa on kyllä monessa paikassa mitä ei edes ajattele kun sitä on toisissa ranskanperunoissakin.

   On se hyvä että sai lämmikettä ettei palellut :D

   Poista
 8. Kalu jäisi ilman kukkaroa jos minun pitäisi neuloa.
  Ollaan näköjään mainostettu (noT) samaa firmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tämä onnistui minulta niin kyllä tämä onnistuu kaikilta :D Sain sieltä hyvitykseksi kutsun jonnekkin VIP-iltaan mutten mennyt. Mää olisin halunnut sen karkin minkä kaikki muutkin sai :D

   Poista
 9. Nyt taisi mennä lukemani tekstit jonnekin aivojen toiselle laidalle. Yritin poistattaa ihan pirullista hammaskipuani keskittymällä lukemaan näitä sun aina niin hassun hauskoja tekstejä, mutta se kipu piru ei anna rauhaa. Huomenna kuuluu mun suusta iso Ei jos lyödään piikkiä ien rajaan tubla määrä ja vähän aukaistuun hampaseen suoraan sisälle. Eli varmaan pääsen taas nauttimaan juurihoidon pirullisesta maailmasta. Ehkä se kipu hampaassa, helmoissa ja leukaperissä sitten rauhoittuu.

  Jep... Sitten niihin silmälaseihin. Mä joudun viemään nämä niin täydelliset Lasit huoltoon jep uudet naarmuilla. Mitäs menin eilen niinvauhdilla rappusia ylös siinä toivossa etten myöhästyisi ihan liian paljon ravitsemusterapeutin tapaamisesta. Sain lasipintaan pienet naarmut ja nyt ketuttaa!! Paljon vielä maksamatta näistä uusista pokista. Räämmm :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sää olet touhukas ollut hammassäryssä kun olet kukkapenkkiä tehnyt ja kortteja väsännyt. Toivottavasti sun reissu menee hyvin, mää en osaa edes kuvitella miltä tuollaiset hampaaseen piikkiä tuikkaamiset tuntuu kun en anna laittaa ilman nukutusta mitään peiliä terävämpää suuhuni.

   Sun täytyy mennä Specsaverssille, sieltä sai aurinkolasit tehoilla ja tavalliset lasit alle 90 euron. Jos ei ne mitkään syvät urat ole niin saavat varmaan hiottua ne kuntoon takaisin.

   Poista
  2. Heh.. eipä korvannut silmälasi liike näitä mun kolhuja laseissa. Pitänee siis ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön. Harmittaa vain niin pirusti, kun ei ole vielä kokonaan maksettu näitä laseja ja nyt jo menivät vähän kuin harmillisesti pilalle. :O

   Juurihoito aloitettiin , mutta eipä johtunutkaan kokonaan juurihoidosta. Mulla on leukanivelessä jotakin vikaa ilmeisesti rasitusvika. Tämän vuoksi joudun pitämään öisin aikanaan mulle tehtyjä muovikiilaa. Mutta yritin sitä aloittaa eilen illalla ja niin kamalasti tulee sylkeä koko ajan, että jouduin ottamaan pois. Eli yritetään sillä muovikiilalla reuntouttaa yön aikana leukaperiä ja etten purisi hampaita yhteen. En saa siis päivälläkään purra hampaita yhteen ja pitää puhua sillain ettei hampaat pureudu yhteen. :O
   Jumppa ohjeet sain ja niitä pitää nyt sitten harjoitella!!!!! :)

   Poista
 10. Mun blogiini on tultu välillä tultu haulla Sirpan varpaat. :D

  Pidän sulle peukkuja, että jalkahoitajalta löytyisi apu. :)

  Tyylikäs kalukukkaro! :)

  Ja sulla on nätit silmälasit! :)

  Se viileän tuntuinen aine, jota silmiin on joskus näöntarkastuksssa laitettu ei tunnu mukavalta ja maailma muuttui joksikin aikaa sumeaksi. Nimim. "Yritin joskus etsiä kivoja sankoja kyseenomainen neste silmissäni."

  Mä olen joskus tullut tänne haulla kikis home. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennenvanhaan testattiin jotain silmästä tsuhauttamalla sinne kovalla voimalla ilmaa. Ei ollut mukavaa. Kyllä mää lainaan J:tä jos sää tarvitset makutuomaria :D

   Onkohan se sama etsijä, joka on tullut mulle hakusanalla "hieroin Sirpan varpaita" :D

   Poista
  2. Saattaa olla sama etsijä. :D :D

   Mun varpaita ei ole hierottu. ;)

   Ilman tsuhautus kuulostaa epämukavalta tutkimukselta. :(


   Poista
 11. "uutislähetys kakkoselta" Ai jeesus että mä repesin!!!!!! :-D :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli sellainen sivistynyt tapa ilmaista että sitä pulppuaa loputtomiin :D

   Poista
 12. Yhdyn (sanallisesti) edelliseen ja lisäks ilmoitan "revenneeni" aika monessa muussakin kohdassa. Ihana Kiki!

  VastaaPoista
 13. Voiko tuohon kalukukkaroon laittaa peniksen. Miehellä nääs vähän herkkä paleltumaan, niin ois talvella kätevä. :)
  Ihan paras oli kuitenkin Mikko Ilotalo! :D
  Mukavaa kevättä Kiki Kiksauttajalle Kikilandiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mun kuuden ketjusilmukan tuotos on enemmän prinssinakki-kokoa :D Marjaana tuossa yläpuolella vinkkasi miesten koosta, tässä linkki http://www.ullaneule.net/k18/ohjeet.html :D

   Poista
  2. Thanks.
   Mites sulla muuten menee? =)

   Poista
  3. Onko liian imelää jos vastaan niin hyvää, että pysäyttäisin kellon jos se olisi mahdollista :D

   Poista
 14. Voi jee, kiitos taas Kiki :) miekii repesin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle on annettu sitä virkkaamisen lahjakkuutta niin paljon, että tuo mun ohjeeni varmaan saa nauramaan :D

   Poista
 15. Raesokerila päällystetyt sämpylät toivat elävästi mieleen anopin pullat. Sille kun joku sanoi, että sokeri on kuolemaksi, niin sitä ei sitten pahemmin käytetty. Suolasta tai rasvasta ei ilmeisesti ollut kukaan maininnut mitään...Mutta lapset ne pullat tekivät onnellisiksi: siihen maailman aikaan ei näitä paistiovalmiita ollut tarjolla - ja allekirjoittaneen tekeleillä saattoi halutessaan särkeä vaikka ikkunoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on sitten käyneet pesäpalloista :D Mutta mielummin sitä antaa muksujen särkeä ikkunan kun hampaansa jos oikein kovia ovat :D

   Poista
 16. Taattua laatua, kiitos nauruista :-)
  -a

  VastaaPoista
 17. Minunkin mielessäni ekana oli, että taattua laatua, mutta kun joku jo näin ehti kommentoimaan niin kiitän sinua huonosti nukutun yön väsymyksen ja hiipivän stressiaallon poistamisesta ihanalla ja kutkuttavalla postauksella, joka toi jälleen kerran iloa elämääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin perso kaikille kehuille ettei väliä vaikka käyttää samaa :D

   Poista
 18. Ai taivas...leivonta-osio ihan parasta - antia..uutta blogia ootellessa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyisi varmaan perustaa leivontablogi ja lukijat saisi sitten kertoa missä meni vikaan :D Kovuuden astetta kyllä olisi vaikea saada kuvaan, mutta jos ne sitten määrittelisi meneekö niillä heittämällä rikki ikkuna vai kattotiili :D

   Poista
 19. Enpä ole vähään aikaan nauranut näin makeasti, kiitos, juu meid mai dei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukanko ärsyttää kun puhelin aina monistaa kommentit :-(

   Poista
  2. Hiukanko ärsyttää kun puhelin aina monistaa kommentit :-(

   Poista
  3. Mää luen näin mieleiset kommentit kernaasti moneen kertaan :D

   Poista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. Kyllä taas sai vatsalihakset kyytiä. Onneks sain jonkun koneen, että pääsin lukemaan parasta huumoria, mitä blogeista löytyy :) Oma kone yllätysyllätys remontissa. Mutta jos mää sitä kukkaroa alkasin tekemään, niin siitä tulis pipo, niinku kaikista mun muistakin ompeleista :D Sinne sopis vähän isompiki vehe, vaikka silitysrauta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sen pipon tekisi villasta niin sen voisi sitten huovuttaa koneessa jos on pieni kalu :D

   Poista
 23. Nyt olin niiiiiiiin väsynyt, mutta otin kissasta aiemmin kuvan, joka piti tällätä naamakirjaan tyyliin rakas sinusta on tullut pullukka:) Yksin kun on, ei haittaa onko lila jalka tai vaikka kaksi ja sitä ei tarvinnut edes kaliumperganaatilla käsitella, (tätä käytettiin säärihaavaan vielä muutamia vuosi sitten!!) se on luonnostaan tai sitä.eli on kuin kuolleen koipi eikä sitäkään onko löysää selluliittia tai ei, sillä kukaan Irjaa lukuunottamatta ei sano siitä mtn:)

  Parasta tässä oli ehdottomasti kalukukkaron ohje, se oli sopivasti yksinkertainenkin ja minulla kun on läjäpäin langanpätkiä niin tulee hyödynnettyä nekin. Näitähän ennenvanhaan ihan oikeasti jätkille tehtiin. Siis muutama sata vuosi sitten kun olin vielä nuori ja ilmankos niiden sukukalleudet näyttivätkin paljon arvokkaammilta kuin nykymiehillä:) Joululahjaksi voisi värkätä muutamille sulhaskanditaateille parit kukkarot ja rillit tarttis hommata myös kun kyllästyttää jo tämä käsikopelolla elo ja näkisi miten puissakin on taas lehdet eikä luulisi harakkaa leivoseksi jne.

  Kaunista kesää Kikille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, se on kyllä tosi tujua ainetta jos säärihaava on se miltä se kuullostaa, aukinainen haava jalassa. Siinä pussin kyljessä on kuitenkin rivi sellaisia myrkkymerkkejä. Kyllä se jalan värjäytyminen vielä menee mutta suihkukaapin värjääminen harmittaa kyllä vielä pitkään :D Siinähän on sopiva tekosyy tutkia alustavasti kandinaatit kun harrastelee käsikopeloa ompeluksia varten :D

   Poista
 24. Iloista kesää ja uutta postausta odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tulemaan ja haasteen kera :) Iloista kesää myös sinne!

   Poista
 25. Moi! :)

  Voitit blogini arvonnassa neulekirjan. :) Laitoin sulle sähköpostia mutta siltä varalta ettei tullut perille: laitathan osoitetietosi sähköpostiini (bucky_b_katt(at)hotmail.com) niin postitan kirjan sinulle. Onnittelut voitosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa, kiitos <3 Laitan osoitetta tulemaan :)

   Poista