perjantai 31. elokuuta 2012

Määkin teidän blogeja


                                                                                            Säännöt:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa joka antoi sinulle hienon tunnustuksen
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempi blogille ja kerro heille siitä kommenteilla
3. Kopioi post in-lapun kuva ja liitä se blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post in-lapulla ja toivo että  lempiblogisi jakaa sen eteenpäin.

                                                                                 Tässä linkit ideoihin ja idoleihin:

                                                                                          hyvaajakaunista
                                                                                              rynttyliisa
                                                                                               romulyyli                                                                               
                                                                                 totuus ihanasta rantatytöstä                                   
                                                                                           mutkumiehaluun
                                       
Sain tunnustuksen mutkumiehaluun blogin Heiriltä, kiitos ihan kauhiasti! Mää olen niin ylpee että jos sadekuuro kävelylenkillä yllättää niin sisään sataa sieraimesta. (Pirautin siipalle työpaikalle ja kysyin voiko tästä tehdä tietsikan taustakuvan?) Aprikoin ankarasti että huomioinko tarpeeni lähettää tunnustus takaisin tulosuuntaan vai antaako lappusen jatkaa matkaa? Pitkällisen hautomisen aikaansaannoksena peruutan tunnustuksen takaisin tulosuuntaan. (Ei näitä voi olla liikaa.... ) Ja tässä sitten ne kommentit:


Romulyyli:  Blogi, jossa Riitta Sinikka tekee tärkeää työtä päästämällä kaikki säätyyn ja syntyyn katsomatta etusivulleen blogiluetteloonsa. Blogi, joka on opettanut kutomaan kaulahuivia ja saanut tarttumaan puikkoihin kutoakseni sen kaulahuivin. Blogi, jonka värikkäitä kuvia tekisi mieli nuolaista.

Mutkumiehaluun: Blogi, jossa on niin paljon iloa, valoa ja energiaa että hidasta hämäläistä hengästyttää. Blogi, joka on opettanut tekemään karppitoffeeta ja saippuaa. Blogi, jonka päivityksiä aina todella odotan.
Blogi, joka kannustaa kokeilemaan ja tuunaamaan. Blogi, jonka nougatjäätelön väristä saippuaa tekisi mieli nuolaista. Blogi, jonka lastenhuoneessa olisin halunnut viettää lapsuuteni. Blogi, josta olen saanut monta rohkaisevaa kommenttia. Kiitos.

Hyvaaja kaunista: Tähän blogiin törmätessäni sain ensimmäisen kerran oivalluksen että blogistaniassa voi olla oma persoonansa. Sieltä se ajatus sitten lähti; tulin siivouskaapista ulos ja lakkasin postaamasta kuvitelluille tutuille diipa-daapa-kyllä-on-kokoajan-ihkua-postauksia.  Blogi, jossa on käyn postausten lisäksi stalkkaamassa  blogiluetteloa.

Rynttyliisa: Blogi, joka on opettanut minulle, että on muitakin värejä kuin valkoinen.  Blogi, joka on opettanut laittamaan karjalanpaistiin lanttukuutioita. Blogi, josta on peräisin postaus joka naurattaa ihan hirveesti: Kun valkoisella kaiteella on valkoinen kukkalaatikko niin ne näyttävät siltä kuin ne olisivat menossa naimisiin. Jonain päivänä mä vielä livautan suustani vahingossa kirpparin kassalla krääsävuoreni takaa että "Nää on menossa naimisiin"   Blogi, jonka "kuva-arvoituksia" ollaan ratkottu koko perheen voimin. (Kiki: tiikerikakku, Kikin siippa: räsynukke, V-V:  lemmikkikäärme.)  Blogi, josta olen saanut monta rohkaisevaa kommenttia. Kiitos.

Totuus ihanasta rantatytöstä:  Blogi, josta löydän omia kipupisteitäni. Blogi, jossa kirjoittaja avaa itsensä auki. Suora lainaus "Hän on ajatellut lähteä mutta päättänyt jäädä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti