keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Oikein shown esitin miehelleni.Olen taas repinyt askarruttavia asioita lehdistä talteen. (Näiden alla olevien repäisyjen lisäksi olen kartuttanut kuppikakkujen reseptikokoelmaa noin 20 otoksella.)


Kodin Kuvalehti 20/2012
Lapsia voi suojella myös tutustumalla heidän kavereihinsa.

Tähän olen uutterasti pyrkinyt, mutta oma jälkikasvuni komentaa "V*ttu hommaa oma elämä ja omat kaverit. Lähe menee, ovi kiinni!"

Anna
Pitääkö keski-ikäisen naisen tietää kuka on Blake Lively?

Koska taipumuksiini kuuluu liimautua katselemaan ohjelmia, joiden arvelen olevan suunnattu esimurkkuikäisille tyttölapsille, niin tottahan toki olen tarkkaavaisesti seurannut jokaisen töllöstä tulleen jakson Gossip Girliä. (Se Blake Lively on siinä isossa roolissa.) Siinä meni jossain vaiheessa vauhti niin hurjaksi, että putosin rattailta. Sovelsin vähän tuota ekaa kohtaa ja aloin tiedustella V-V:n ystävä tytöiltä, että töllöttääkö ne telkusta Gossip Girliä? Jokainen kohdehenkilö katsoi oudolla ilmeellä ja vastasi kielteisesti. Sitten aloin kartoittaa maaperää ystävien pikkusiskojen osalta. Ei nekään seuranneet. Ja olen muuten kysäissyt mun mutsiltakin, eikä kuulunut mutsinkaan tv-osioon. Eikä systerinkään ohjelmistoon. Niinpä mää sanoisin, että kyllä keski-ikäisen naisen pitää tietää kuka on Blake Lively, koska sitä Gossip Girliä ei seuraa kypsän seniori-iän saavuttanut äitini, ei justiinsa 31:den vuoden iän saavuttanut siskoni eikä yksikään henkilö melko kattavasta otoksestani alle 17-vuotiaista tytöistä.  Ei siinä poissulkutekniiikalla jää jäljelle kuin keski-ikäiset naiset.

Yhteishyvä helmikuu 2013
39% suomalaisista lainasi jotain kirjastosta jotain vuonna 2011.

Taidan olla itara, mutta mitä rahan haaskaamista. Siltä 61%:tilta. Mua alkoi huimaamaan ja ahdistamaan aatos, että paljonko tuohta palaisi, kun shoppailisin kylki vääränä teoksia, jotka mää kotiutan kylki vääränä kirjastosta. Ja jos ne 61% ei lue, niin miten ne tekee huussissa?

Me Naiset 44/2012 
Ikean neliskanttinen Lack-pöytä on kaikilla.

Funteerasin, ettei meillä kyllä ole. Meitillä on vaan semmoinen pitkuliainen. Olin jo suuntaamassa Ikeaan, että täytyyhän nyt sitten meilläkin olla, kun kaikilla muillakin on. Puoliso informoi, että löytyyhän se semmoinen neliskanttinen Lack meidän saunan eteisestä. Ettei mitään hätää, ollaan niinkuin keskivertojampat. Tämä asia vaan herättää minussa epäilyksen, että olenko altistanut miesraukkani liian monelle Ingmarin kaupan reissulle, kun se tietää niiden tuotteetkin jo nimeltä?

Olivia
Febsessoida = Tuntea ahdistusta siitä, ettei elämässä ole tapahtunut mitään, mikä näyttäisi hyvältä Facebook-postauksessa. 

Mun täytyy kyllä alkaa febsessoimaan tai jotain muuta, koska naamakirjan puolella on ollut joukkopako. Siis olenko mää oikeesti niin outo?? Joka aamu käynnistän tietsikan ja ajattelen, että jos sama viirus leviää blogistaaniaan, niin en kyllä tiedä mitä mää teen. Tai siis tiedän; rimpauttaisin itkuisen puhelun miehelle, lapselleni (Joka sanoisi, että "Anna v*ttu olla viimeinen kerta, kun soittelet sun v*tun blogis takia kesken tunnin." Nimimerkillä Kokemusta on.), siskolleni ja toiselle siskolle (Joka suuttuu, jos sille soittelee kesken työpäivän.) 

Cosmopolitan helmikuu 2013
 Nouse esiintymislavalle. Istahda toiselle puolelle huonetta ja hyväile itseäsi usean minuutin ajan. Kysy sitten mieheltä, mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi.


Esiintymislavaksi valitsin köökin, koska istuskelen vaan tietsikalla, vessassa ja keittiössä. Sohva on liian upottava mun rohjolle selälle. Ei se siippa nyt toisella puolella huonetta ollut, mutta oli se yhden tuolin mitan päässä. Käynnistin shown;  Mitään lavaa en siinä käyttänyt, mutta tuolille istahdin. Taputtelin itseäni ensin vasemmalle ja sitten oikealle olkapäälle ja kerran vielä vasemmalle. En tiedä mihin tällä ohjeistuksella pyritään, mutta meillä tapahtui seuraavaa: Puoliso seurasi toimintaani ja virkkoi "Jaahas, onko tullut uusi lukija? Hyvä, hyvä." Kysymykseen mitä pitäisi tehdä seuraavaksi mies vastasi "Jatkat vaan samaan malliin."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti