keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Munat mielessä

Ensin toivottelen Tervetuloa! uusille lukijoille  ja Marcellalle.
Sain tunnustuksen 

Tunnustuksen säännöt ovat:

1) Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2) Valitse viisi ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä 
kommentti heidän blogiinsa.
3) Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen laittavat sen eteenpäin.

Kiitos ihan hirveesti, ilostun näistä aina kauheasti! Linkit löytyy tuolta yläpuolelta. Matkaan lähettäisin tämän seuraaville:
Sitten pomppaan Kikimäiseen tapaan aivan toiseen asiaan; hakusanoihin. Tänne on päädytty seuraavilla:

Petin miestäni kaverin bileissä
Ei kokemusta, en osaa auttaa. 

Good Wife juonipaljastukset
En osaa auttaa tässäkään asiassa. Kun mää töllötän digiboksilta aina huonot ohjelmat ekana niin hyvät hilloontuu sinne alimmaiseksi. (Eivätkä ole vielä alkaneet maatua, vaikka mies sitä välillä epäilee.) Sieltä pohjilta löytyy se viimeksi telkussa esitetty Good Wifen tuotantokausi  korkkaamattomana. En sitten noista juonipaljastuksista vielä tiedä.

Montako kenttää Pet Rescue Saga
Tähän tiedän vastauksen; nyt niitä on 147 ja lisää varmaan tulee kohtapuoliin. Jos sää olet siinä samalla etapilla odottamassa tietyön aukeamista, niin suosittelen napsuttelemaan Mahjong Piratesia ajanvietteeksi.

Kiki voita ja tiedä. Kiki tiedä ja voita ohjelma. Kiki live tiedä ja voita.
Mää olen niin huono häviäjä, että jos mut voittaa niin sitten sen kyllä tietää. Vuosia, vuosia sitten asuin kerrostalon viidennessä kerroksessa ja meillä oli vieraita, joista yksi omasi niin hyvän yleistiedon, että olin vaarassa jäädä Trivial Pursuitissa häviölle. Totesin vaan, että kohta näkee p*rkele naapurit värillisiä rakeita. Epäilin heittäväni pelinappulat akkunasta ulos. Itsellä sitä yleistietoa ei ollut, mutta olin tankannut suurella vaivalla kysymyksiä ja vastauksia ulkomuistiin. (Mainitsin varmuudeksi, vaikka ei teistä lukijoista varmaan kukaan epäillyt mun olevan laajalti yleissivistynyt.)

Ripari blogspot
Olen vahvasti sitä mieltä, ettei tämä blogi oli rippikouluikäiselle sopivaista luettavaa. Suosittelen Demi-lehden sivuja.

Nelonen Kiki
Kerran olen semmoisen todistukseen saanut; kauppiksessa kirjanpidosta. Ensimmäisellä tunnilla opettaja huitoi, että tuolla on kredit ja tuolla debet. Säikähdin ja päätin, että paska aine. Pakko sitä kakkaa sitten oli opetella. Kevättodistuksessa komeili vaivalla pakerrettu ykkönen.

Kenen kanssa mennä ripariin
Voi, voi. Täydestä sydämmestäni soisin, ettei kukaan, koskaan, ikinä, joutuisi tämmöisiä miettimään.

Ihania vieraita
Voipi mennä suveen asti, ennenkuin meitiltä löytyy tämmöisiä.

Home piirakka
Ostitko tukusta halvalla jättimäisen saavin persikanpuolikkaita ja teit siitä makurahkan kanssa tortun?  Hyiii, heitä pois vaan kohti biojäteastiaa se tuotoksesi. Aina ei voi onnistua.

Mitä tekee Kiki
Kiitos kysymästä. Muna on ollut mielessä. Sitä sitten viimeksi touhusin. Ja ihan hyvä tuli, tykkään. Helpommalla olisin tietysti päässyt shoppaamalla valkoiset munat heti alkuunsa.

Meillä on kyllä ollut hupia keltaisen munan metamorfoosista matkalla valkoiseksi, kun ollaan harrastettu köökkipsykologiaa ja tulkittu musteläiskiä. Tai siis askartelumaaliläiskiä.


Kikin tulokset:  1. Sorsa irokeesilla  2. Tulosuuntaan peruuttava etana. 3. Jouluenkeli käsipyykillä.


Kaikki välilevynpullistumasta
Mää pärjään seuraavilla; Älä istu, älä seiso, älä kävele yli puolta tuntia kerrallaan. Älä makaa kuin puoli tuntia kerrallaan paitsi öiseen aikaan. Siihen mitä ei moni tohdi kysäistä fysioterapeutilta löytyy Selkäliiton sivuilta hyvät ohjeet kuvien kera.

Tuunaus blogi
Tähän tämä on väärä paikka, mutta mene ehdottomasti 

Kiki Pori
Olen niin ylpeä!!!  Huomaako mun kasvualustan ja juuret, ihanaa! Ei ole hämäläisyys tarttunut.

Antakaa teidän Kikit
Yhdessäkin on kestämistä. Miten tämän hakija aikoo pärjätä useamman kanssa? Ajatelkaa, lauma keski-ikäisiä tantteroita puhua pälpättämässä taukoamatta.

Kiki pöytä lapsille
Mää olen sillä lailla outo, etten tykkää kaikista lapsista. Häpeän. Riippuu siis vähän tenavasta, että onko alustaa tarjolla.

Kusin housuuni
Tena. Vaikka se on vähän hintavampi niin niistä halvoista saa hiivatulehduksen.

9o-luvun verkkarit
Vietin sen vuosikymmenen hiihtohousuissa ja tuulihousuissa. Hämärä mielikuva olisi, että nappiverkkarit oli kuuminta hottia?

Kikkiä pyllyyn
Mää olet tainnut ansaita tämän. Olen  toistuvasti narissut, ettei mun blogiin tulla omituisilla hakusanoilla. En valita enää... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti