tiistai 23. huhtikuuta 2013

Mies ja hänen paksu parrunsa.

Ensin toivottelen Tervetuloa! uusille lukijoille 

Sain  kyselyhaastiksen. Siellä blogissa on mahtava arvonta käynnissä, menkää osallistumaan. Tähän kuuluu lähettää uudet kysymykset yhteentoista seuraavaan blogiin, mutta kun ne edelliset kyssäritkin, jotka piti sinkauttaa eteenpäin on vielä vähän vaiheessa, niin jatkan tätä myöhemmin.


Tässä  kysymykset:


1.  Unelma Menu sinun makuusi?
Tallinnan Stokkan jälkiruokahylly ja kertakäyttölusikka. Lahden toisella puolella todellakin ymmärretään näiden asioiden päälle.


2. Kissa vai koira? Miksi?
Kumpaakin sorttia on kotoa löytynyt, mutta jos nyt toinen olisi otettava niin sitten koira. Jälkikasvu on todella allerginen kissoille. Koirasta olisi vähemmän seuraamuksia.


3. Paras sisustuslehti? sekä koti- että ulkomainen.
Toivekoti ja Puutarha. Nyt mää alan taas porata roinottaa "Kui te sen nyt lopetitte?" Landhaus Living päätyy ostoskoriin kaupassa ja jopa täydellä hintaakin.


4. Lempikukkasi?
Valkoinen neilikka.


5. Kaunein kotiin liittyvä muistosi?
Mieleen putkahti rakas muisto vuosien takaa. Oltiin muutettu miehen kanssa saman kattopellin alle ja jaettiin tottakai myös postilaatikko. Yhtenä ihanana päivänä tuli jackpot; olin saanut kerralla niin monta postimyyntikuvastoa, että se loota meni ja tipahti. Oi,oi. 


6. Inhokki- kotityösi?
Lakanat jättäisin huoletta vaihtamatta, kunnes niissä asustaisia luteita ja täitä. Onneksi siippa hoitaa asian.


7. Viisi tuotetta, jotka löytyvät AINA jääkaapistasi?
Kahvimaitoa, jogurttia, voita, Heinzin balsamiviinietikalla maustettua ketsuppia ja valo.8. Onnistunein sisustusratkaisusi?
Tämä on oikeastaan siippani ratkaisu, mutta hän on ollut koulutuksessani. Otan sitten vähän krediittiä itsellenikin: Meillä on huussin edesssä epätila, johon mies on nikkaroinut lattiasta ylijääneestä laminaatista laskutilan.  Siihen on hyvä jälkikasvun heittää suihkusta tullessaan pyyhe myttääntymään.  Saatan siihen minäkin jotain säilöä; aika usein siinä on vessalukemista.
9. Mielestäsi pettämätön kolmen värin yhdistelmä
Sementin sävyinen harmaa, vanharoosa ja puhtaanvalkoinen.


10. Pahin sisustusmogasi?
Se oli vuosi 2009 ja huushollin valkaistumisen himo. Iski siinä sitten aatoksiin äärimmäisen hyvä idea, että pistetään pihamaakin valkaisten. Hinnasta johtuen ei maltettu koko pihaa levittää valkoisella koristekivellä, mutta mun visiossa oli raikkaan näköistä, kun sinne tänne ripsoteltaisiin valkoisia koristekiviä. Köllöttelin sisällä sillä aikaa, kun siippa levitteli pari jättipussia Kekkilää pihamalle. Mies huikkasi, että tule katsomaan. Se oli raikkaan näköistä vaan mun visiossa. Tulos näytti lähinnä siltä, että pihalle olisi silputtu kukassa oleva omenapuu. Puoliso raukka keräsi niitä kiviaineksia loppusuven. Mää hoin loppusuven, että seuraavalla kerralla olen paikalla, kun iskee äärimmäisen hyvä idea. On mulla ihana mies; Vuosi 2013 ja siippa jo toteaa: "Se oli semmoinen kokeilu."


11. Lempituoksusi?
 Mies olisi sivellyt veistoksellisille, jämerille poskipäilleen Kourosta ja suunnannut raskaisiin metsätöihin. Useita paksuja parruja kaadettuaan ja maahan taltutettuaan tämä hien peittämä työn sankari kätevin, taitavaakin taidokkaimmin sormin korjaisi jumittuneen moottorisahan. Työt loppuun saatettuaan hän kiirehtisi kotiin jo kovasti malttamattomana urostaan odottavan vaimonsa luokse. Kourokselta, miehekkäältä, puulta ja koneöljyltä tuoksuva raavas uros kapsauttaisi naisen tiukkaan syleilyynsä ja hänestä välittyvä tuoksu huumaisi ja täyttäisi naisen. 

Kukaan ei varmaan huomannut, että rakas anoppini on taas muistanut meitsiä muovikassillisella Harlekiineja. Olen altistunut hömpänpömpälle. 

Se olisi muuten jatkunut tuo tarina kotosalle palanneesta raavaasta miehestäni ja miten hänen paksu parrunsa tyydyttäisi ja täyttäisi vaimon toiveet ja himot, mutta siippani sensuuri taas iski... En tiedä mitä se puolisoni ajatteli, mutta mää funteerasin, että  mies sahaisi paksusta puusta pätkän ja tekisi perheemme palleja rikkovalle teinille niin kovan jalkarahin, että se ei menisi rikki ilman kirvestä. Se on kuulkaa maksimissaan vuosi, kun Ingmarin kaupasta kotiutettu rahi on halki. Mää irrottelisin kaarnan ja sutisin sen sitten kanarianlinnun keltaisella miranoolilla. Kalustepyörät alle ja a'vot, hyvä tulisi. Törkynen mielikuvitus mun miehelllä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti