perjantai 12. huhtikuuta 2013

Patukkaa poskeen.
Arvonta on neljä postausta alaspäin.

Ensin toivottelen Tervetuloa! uusille lukijoille 

Buzzador etsi bloggaajia kokeilemaan palauttavia ja energiaa antavia treenituotteita ja kyseli erinäisiä asioita liikuntatottumuksista. Suoritan kävelylenkkini kolmesti päivässä, mutta niissä vastausvaihtoehdoissa ei ollut tyrkyllä sopivaa "Kävellä". Laitoin sitten juoksun vaihtoehdoksi, koska aina silloin tällöin tulen todella kiireellä takaisin kotosalle ja huussiin kävelyltäni. Se on kuntooni nähden juoksemista. Pääsin siis mukaan kampanjaan vähän venutetulla totuudella. Rakas lapseni oli kyllä sitä mieltä, että olen venuttanut totuutta myös kysymyskohdassa, Oletko käyttänyt liikuntasuorituksen aikana palauttavia tuotteita? Omasta mielestäni olen; useita kertoja viikossa kouraisen karkkia taskun pohjalle ja aina olen palautunut takaisin kotipesälle saadakseni pistellä poskeeni loputkin siitä kotosalle jääneestä mässypussista. Olen siis palautunut.

Buzzador on varmaan jo kaikille tuttu ja sinne pääsee tästä linkistä. Buzzausohjeissa käskettiin laittaa linkki tuotteisiinkin, joten sinne pääsee tästä maximsports.fi. Siellä oli kyllä tyhmiäkin ohjeita,kuten juo puoli litraa vettä ennen urheilusuoritusta. (Tulisin kyllä kävelyltä taasen sitten juosten kotiin hermeettisessä pissahädässä.) Tämän satsin piti vissiin riittää viikkoja, mutta ne on nyt nautittu ja tässä tulokset:

After training, before training ja during training patukat

Banana flavour
 Kovassa mieliteossa en olisi erottanut Pandan nougatpatukoista sokkotestissä. Yllättävän hyvä. Ei kittaantunut jauhomainen jälkimaku suuhun, kuten suurimmasta osasta näitä tuotteita. (Tai sitten sen vei ne kaksi kuppia cappucinoa, joilla huuhtelin hammastarhaani.)

Dark chocolate
Aiheutti deja vuun; olen kokenut tämän ennenkin. Taisi olla tuossa 4 ikävuoden korvilla, kun iskin halukkaasti kiinni taloussuklaaseen.

Caramel & Choco
Sitkeää kaurakeksiä päällystettynä maitosuklaalla. Tykättiin.

Caramel & hazelnut
Ihan kuin olisi ostanut Liiteristä feikin Mars-patukan ja joku olisi vienyt siitä toffeen. (Se sama, joka kähveltää ne Tiramisutoffeet.) Hyvää.

Hazelnut and chocolate crisp
Tässä patukassa hatselnutsi puskee läpi. (Olen oppinut uuden sanan Mastercheffistä; puskee läpi.) Sisällä rouskuvia suklaakökköjä.

Sweet & Salty
Kaikista kokeilluista paras. Kuvailisin makua Siwasta ostetuksi snickerspatukaksi. (Jotten loukkaa kenenkään tunteita niin informoin olleeni Siwan-täti useita vuosia. Niin monta tilausta on tullut hoidettua, että tiedän kiertonopeuden.)
Viime aikoina olen treenannut paljon Pet Saga peliä naamakirjassa ja en tiedä johtuiko patukasta, mutta suoritus parani niin, että pääsin läpi kentän, jonka läpäisemiseen olin kuluttanut viisi päivää. Joo, joku ehkä huomasikin kuvasta patukoita olleen kaksi. Mää en ole matemaattinen, johtui siis ehkä patukoista.


After training Recovery Drinksut:

Sweet strawberry
Olin aivan valmistautunut kertomaan tarinan siitä, kun muutamia vuosia sitten oltiin Särkänniemessä ja yhdistelmä aurinko ja hattaraa, hattaraa sain ahdettua kupuuni vielä yhden hattaran sai meitsin kyökkäämään.  Mää en kyennyt pidättämään veskijonossa ja ryöpsäytin useiden tuomitsevien katseiden alaisena pesualtaaseen ykän. Yritän ilmaista, ettei maistunut yhtään oksupoksulta ja mansikkaiselta esansilta, jota elämystä pessimistiluonteena odotin.

Smooth vanilla
Kuvailisin makunystyröiden kokemusta seuraavasti: Olisin ostanut pakastealtaan halvinta kasvisrasvajäätelöä ja surauttanut siitä pirtelön. Jostain syystä olisin kaatanut sinne roimasti tomusokeria. Ei paha ollenkaan, mutta me drinksuteltiin siitä tetrasta koko kolmihenkinen perhe.

Rich chocolate flavour
Jos ostaisin myyjäisistä liikaa jauhotettuja mokkapaloja ja surauttaisin niistä blenderillä drinksun maidon kanssa niin tältä se saattaisi maistua. Muuten kokeilisin, mutta ei ole nyt myyjäisiä tiedossa ja itsehän tottakai leivon täydellisiä mokkapaloja... Ei pahaa.

Hypotonic sports drink ja Total hydration juomat
Jostain silmät tavoitti proteiini tekstin ja koska se tuo mieleeni maitorahkan, raejuuston ja palvikinkun niin en kyennyt näitä maistamaan. Alitajunnassa jyskytti ajatus kinkkumehusta. Mies ja V-V uhkarohkeasti kokeilivat ja kuulemma ihan ok.


Reaktiot testituotteisiin:


Voisitteko te kiltit sieltä Buzzadorilta seuraavaksi lähettää mulle jotain, josta saa kivan kuvan. Mää nautein patukasta keittiössä ja makuuhuoneessa ja taisin saada sitä nautintoa olohuoneessakin, mutta yhtään kivaa kuvaa en saanut. Osaisin varmaan saada aikaiseksi omiin taitoihini nähden kohtuullisen kuvan, vaikka Jeanne d'Arc livingin tuotteista. Laitoin nyt sitten yläkuvaksi tuommoisen omaan silmään nätimmän.


Dark chocolate oli ainoa, joka kirpoonnutti pikku piltistäni reaktion; "Hyi s*atana."

Paketin saapumispäivänä oli selkäni niin juntturissa, ettei tullut käytyä kaupassa eikä edes Siwassa. Koska herkkuvarannot olivat vaillinaiset pisteli nälkiintynyt lapsiraukkani, mieheni ja minä kitusiin testituotteita useamman kappaleen. Jossain vaiheessa tavailin sitten valmistusaineita ja havaitsin tiedon; saattaa aiheuttaa laksatiivia vaikutuksia. Tämä aiheutti jälkikasvussani reaktion: "Voi v*ttu mutsi, me istutaan kaikki p*skalla koko ensi yö."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti