maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kyllä se siltä näyttää
Arvonta on kolme postausta alaspäin.

Ensin toivottelen Tervetuloa! uusille lukijoille 


Olen viime aikoina ärripurreillut, eikä syynä ole se normaali Hullun lehmän tauti eli PMS. Tässä suurten tunteiden purkauksia:

Rakas, sinusta on tullut pullukka.

Subtv:n ohjelmatarjonnasta löytyy tämä helmi. En ymmärrä tätä formaattia laisinkaan. Eiköhän jokainen ylipainoinen ole huomannut olevansa  kokoa extra large muutamalla lisä-äksällä ilman puolison paheksuntaa. Funteerasin sitäkin, että nyt tämä on ok ja hyväksytään. Tuleeko tuutista ulos vuosikymmenen päästä sitten Rakas lapseni, sinusta on tullut pullukka - ohjelma, kun panoksia on alituisesti korotettava. Katselin sitä ensimmäistä jaksoa ja korvani olivat kuulevinaan "Me" muodon. Kiukustuin niin, että näin punaista. Siippa lohdutteli, että meitsin painosta tulee yhteinen projekti vasta siinä vaiheessa jos laardia kertyy sen verran, että siippa joutuu
tuuppaamaan mua kyljeltä toiselle makuuhaavojen pelossa.


Vanhoilla päivilläni olen oppinut huomaamaan suurten tunteenpurkausten alta löytyvän alkuperäisen tunteen. Olen kuluttanut elämääni aikoinaan parisuhteessa, jonka toisen osapuolen minua kohtaan jakama arvostus oli suoraan suhteellista vaa'an ilmoittamiin lukemiin. Vähän painoa ja paljon rakkautta. Paljon painoa ja vähän rakkautta. Luulen, että tällä kokemuspohjalla näen punaista, violettia ja oranssia, kun on ihan ok ilmoittaa parisuhteen toiselle osapuolelle; "Sinusta on tullut pullukka." ja tehdä siitä sosiaaliporno-ohjelma. Liiteri (Lidl), sinä senkin huijari!

Olen tohkeissani odottanut keskiviikkoisin Kustia polkemaan, jotta saan tutkia sun mainoksesi. Nyt sää sitten olit laittanut myyntiin tyrkylle toffeeta ilman ilmoitusta siinä lehdessä. Meinasitko syödä ne kaikki itse? Ostin kädet innosta täristen purkin, jonka kyljestä paljastui makuna taikasana Tiramisu. Löytyi sieltä myös vähemmän kiintoisa präntti Panna Cotta. Mitä p**kelettä olit tehnyt niille mässyille? Todella tarkan syynin jälkeen sain purkista raavittua esiin KAKSI Tiramisun maun kielelle jättävää kermakaramellia. Ja sun on ihan turha alkaa väittää, että mää aterioitsin ne Tiramisut matkalla pisteestä Liiteri pisteeseen kotipesä. Kävin meinaan hakemassa ne tyhjät paperi (12 kpl) meitin kaarasta ja tutkein asian.
Äläkä yhtään erehdy luulemaan, että ihan välittömästi unohtaisin sun huijauspurkkisi. Päällystin sen tapetilla ja maalasin kannenreunan.(Kuva ylimpänä.) Nyt muistan syntisi aina kun näen uutukaisen säilytyspurnukkani. Pikkusen tätä kiukkua lieventää, että maitokaapistasi löytyi jogurtti, joka oli todella hyvää ja siitä sai nyhdettyä irti sabloonan, jota käytin tapetin muotoilemiseen seuraamaan sen sun "tiramisutoffeesi" muotoja.

Ps. Jos sinä senkin toffeehuijari Lidl ajattelit samaa kuin jälkikasvuni;  se truuttasi paprikamajoneesin tyhjäksi ja tiedusteli, että laitetaanko roskikseen vai tapetoidaanko meillä nyt kaikki roskat, niin voit olla varma, että suoritan ostokset Ääsmarketissa ainakin viikon enkä yhtään välita maidon hintaerosta.


No eikö muka siltä näytä?

Silläkin uhalla, että joku teistä mun rakkaista lukijoista ottaa kontaktin Kanta-Hämeen poliisilaitokselle ja vaatii mun ajokorttini mitätöimistä niin paljastan sääliä kerätäkseni seuraavan: Kiki on taas autoillut. Peltilehmään syttyi valo ja arvelin sen olevan ei-hyvä. Rimpautin puolisolle lapselliselle puolisolleni ja selitin asiani. Lapsellinen puoliso julkesi nauraa ja valisti, että jos ne valot on edessä ja takana niin ne on ajovalot. Siinä sitten kiukustuin ja ilmoitin sen valon paistavan siinä jutussa mikä on ratin takana. Kuvailin mystisen valon ulkonäköä parhaan kykyni mukaan ja miehellä ei ollut aavistustakaan mitä mää selitän. Puolustakaa mua, kyllä se siltä näyttää. Aivan selvä kierukka, joka lukee Hesaria.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti