perjantai 30. elokuuta 2013

Kaalimato + vibraattori

Olen tohkeissani taasen pitänyt kirjaa ja se on aika pureutua googlen kautta tulleiden vieraiden hakusanoihin:


miljoona miljoona ruusua
Perheemme miesväki kiittää. He sitten tykkäävät kun olen joikannut kyseistä biisiä saatuani tästä korvamadon.


rouvalle paksua
Jaahas, paksua pitäisi rouvan saada?  Siwassa en ole visiteerannut, koska nyt ei ole tullut Elloksen paketteja viime aikoina, mutta eikös sitä saa melkein kaikista kaupoista? Nappasin Floran sivuilta mallipurkin etsintää helpottamaan.

hämähäkki väärinpäin
Laitan tähän nyt varoituksen, että kuva on tuolla alasuunnassa. Ettei kukaan herkkä lukija järkyty. Kaikki eivät sellaista halua nähdä.


"söin pussillisen" laksatiivisia
Lainausmerkeistä päättelen, että niitä saattoi mennä toinenkin pussi. Yleensä en jää sanattomaksi, mutta tämä kyllä vetää hiljaiseksi. Päässäni pyörii vaan "HerraJumala sentään, mitä teit????" Siis oikeasti mitä teit??? Älkää hyvät ihmiset rohmutko kourakaupalla karamelleja, joiden pussiin on painettu hienostuneesti "Aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia." Suomeksi se tarkoittaa sitä, että herkkävatsaiselle riittää muutaman makeinen ja B-rappu tyhjenee kertaa monta.


tuplabonus päivä orava siwa
Tämä vastaus sisältää juonipaljastuksen: Täältä se nyt tulee: Uhkailtuani pitkään ruokkimaani oravakantaa on mieheni ja lapseni alkaneet väittämään minulle, että se tuplabonus orava ei ole opetettu vaan tietokoneella tehty. Jatkan harjoituksia ja raportoin jos kurret oppivat.

prisma euron pelargoniat
Koska tarjoushaukan silmäni eivät tällaisia tavoittaneet niin sovitaanko yhdessä, että ne oli jotain rupisia pystyyn nuutuneita kräniä.jos poistaa kaverin kikistä niin
Kikistä on poistunut kaveri viimeksi vuonna 1997.  11 tuntia ja 40 minuuttia ja olin sananlaskun vastaisesti "Ei lasta, ei paskaa." saanut aikaiseksi lapsen ja paskan. Tuohon jälkimmäiseen en ollut varautunut. Olisin kyllä jättänyt laitokselle lähteissä muuten myslin ja banaanin aterioimatta.tena pöksyissä
No mutta voisihan se olla paljon pahemmassakin paikassa. Kuten esimerkiksi liimaantuneena kengän pohjaan  ja se kenkä olisi lauantairuuhkassa jonkun ison marketin kassajonossa.

Pahempi paikka osa 2.
Mieheni riisui minut ensin. Oli siis selkä niin jumissa etten saanut kalsareita pois jalasta omin avuin. Sitten menin suihkuun ja pesin minkä siltä selältä suinkin taivuin. En siis kovin paljoa. Sitten siipan olisi pitänyt vetäistä meitsille yöpaidan rysäpöksyt jalkaan, mutta hän tarttuikin jalkoväliini ja vetäisi sieltä noin 800 grammaa painavan suihkussa käyneen pöheikkööni tarttuneen tenan.

johanna tukiainen polttarikuvat
Jos olisin ollut Tuksun polttareissa niin olisin ylpeänä perustanut niille kuville oman blogin.


uskovaiset puhukaa kikissä
Kyllä sitä yritetty on. Se ei ehkä teille lukijoille välity, mutta olen kasvanut uskovassa perheessä. Olen entinen aktiivinen seurakuntanuori ja monen rippileirin isonen. 

kiki´s home naapuri
Nyt en ole varma, että v*ttuileeko tämän hakusanan etsijä vai onko hän halukas tarttumaan tarjoukseen vaihdetaan mihin tahansa naapuriin ja voidaan antaa kylkiäisenä pieni väliraha. 

Tiedättekö kun on ilmakitaran soittamiselle olemassa mm-kilpailu. Koko suven olen seurannut naapureiden tarjoamaa kesäteatteria. Show on aika usein ollut lapsille soveltumaton ja nyt sen vasta syksyn tullen olen tajunnut; he ovat mitä ilmeisemmin treenanneet ilmayhdynnän mm-kisoihin tuolla pihapermannolla. Aurinkoinen keli on taannut toistuvat esitykset vielä näin elokuun lopullakin, mutta ainaniinjärkeväpuoliso kielsi meitsiä huutelemasta portailta; Promillet 2, notkeus 8 pistettä, ekshibitionismi 10 pistettä, hammaslankabikinit pyllyvaossa 0 pistettä.

musteläiskätesti
 Mieheni havainnoitsi sellaisessa perhosen ja minä Jorma Uotisen tanssitrikoissa ja tutussa.Tämä ei ole Jorma. Tässä se hämähäkki väärinpäin. Tähän riitti mun kuvankäsittelytaidot. Pyysin lapselta apua, mutta hän alkoi puhumaan jostain keski-ikäisten LiibaLaaba huumorista.


auttakaa i tarvitset kiireellistä lainan...
No kyllä, tarvitsin kiirellistä lainan pidennystä kirjastonkirjoille. Jos nätisti pyydän niin voisikohan tämän hakusanan etsijä toistaa haun kahden viikon välein? Säästyneillä sakkorahoilla lupaan tarjota kaffeet.


reissunaiselle munaa
Suomen kielen lautakunta suosittaa seksistisestä kielenkäytöstä luopumista. Tässä on nyt sitten tehty ehkä Oululaisen reissumiehestä neutraalimpi. Henkilökohtaisesti haluan munani kovana ja sen kylkeen haluaisin reissarin päälle voita, salaatinlehden ja anjoviksen.


viihdyttää itse itseäni
Minähän olen vähän kieroutunut ja mielellään viihdytän itseäni omin pikku kätösin siivoamalla kaappeja. Tai omasta mielestäni se ei ole outoa, mutta aika monen mielestä on. Sitä kuitenkin suosittelisin itsensä viihdyttämiseen.facebook vei mieheni
Tästä ei ole suoranaista kokemusta, mutta teinin kanssa käytän sulaketaulutekniikkaa. Ensin sulje ikkunaverhot, jotta miehesi ei tiedä muun maailman olevan virtapiirissä. Sitten vaan naksautat alas pääkytkimen sieltä sulaketaulusta ja hups heijakkaa teillä on sähkökatko. Sitten vaan tarjoamaan sijaistoimintaa naamakirjan tilalle. Varoitus: On tallentavia digibokseja, jotka eivät toimi sähkökatkon aikana! panoa
Tämä on ollut viime aikoina todella suosittu hakusana. Syylliseksi epäilen miestäni ja meitin jälkikasvua. Onhan se nyt niin hassun hauskaa kun se ensimmäisen kerran ilmaantui ja mietein haun tarkoitusta; En ole matemaattinen enkä ole maantieteellinen. Näin ollen voivat lopettaa toistensa hauskuuttamisen seikalla, että pohdiskelin josko joku etsii sitä maata, sitä Panoa-Uusi-Guineaa?


kaalimato + vibraattori
Kuules nyt, ota se kaalimato käteesi. Onko se nyt kädessä? Hyvä. Vie se nyt takaisin luontoon minne se kuuluukin. Sinä senkin eläinrääkkäyksen suunnittelija. Teipilläkö aioit sen vibraattorin siihen kiinnittää? Häpeä!


saan munaa aina
Seuraavalla kerralla kun parisuhteesi toinen osapuoli lähestyy sinua kova tai löysä muna kädessä niin nosta ei kissa vaan muna ronskisti pöydälle. Kerro arvostavasi vuolaiden suitsutusten kera hänen munaansa. (Moni mies on herkkä munaansa kohdistuvalle arvostelulle.) Kun olet sitten siis ensin antanut positiivista palautetta hänen munastaan niin paljasta sen jälkeen varoen vaihtelun vuoksi halusi saada välillä vaikka pekonia tai kaurapuuroa aamiastarjoilulle.Kun yleisesti aina vaan kehun miestäni niin nyt poikkeuksellisesti moitin. On tulossa mitä mahtavin syyskuu; Se aito ja oikea hopeatoffee palaa kauppoihin, eikä tarvitse enää tyytyä siihen suolaiseen piraattikopioon. Ja BB, oi oi. Siis ei Birgitte Bardot eikä se voiderasva vaan julkkisBB. Meillehän tottakai on jo tilattu 24/7. Mutta voitteko kuvitella, ainaniinjärkeväpuoliso kieltäytyy soittamasta Elisalle ja tiedustelemasta saako rahat takaisin, jos sinne BB taloon astelee Taukki Peltonen. Kirjoitinko Taukki?  Piti kirjoittaa Tauski...

22 kommenttia:

 1. Kuule mikä ihme on hopeatoffeen suolainen piraattikopio?? Mun on pakko kokeilla suolaista piraattikopiota. Hopeatoffeista olen aina tykännyt, jo silloin natiaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muksu jo niin vanha ettei se halua enää Lauantaipussia niin en ole ihan satavarma onko niissä enää niitä suolaisia hopeetoffeita, mutta ei siitä hirveän kauaa ole kun olen niitä syönyt ja kiukutellut makua :) Nyt ne tuo kauppaan niitä alkuperäisellä reseptillä olevia kun siitä on tullut niin paljon pyyntöjä ja netissä oli kerätty adressi alkuperäisreseptille :)

   Poista
 2. Hyvä , että taas näen sun blogin - huh huh! Pelkäsin jo iäksi kadottaneeni , kun aina vaan tuli ilmoitus että en saa lukea ! Kiva saada sut takasin <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Homeen ovet on auki taas :) Ihana, että kaipasit <3

   Poista
  2. No hyvä huomata, että itsekin taas pääsen lukemaan mahtavia juttujasi! Mä jopa kirjasin itteni lukijalistalta pois... ku luulin sun "potkaisseen" mut pellolle ;)
   Mukana ollaan!

   Poista
  3. Voi kauheeta Marru, mää luulin ettet sää enää halua leikkiä mun kanssa samalla hiekkalaatikolla ja kävin kirjautumassa ulos sun lukijalistalta. Voi kauheeta, mää lähde nyt heti kirjautumaan takasin :) Ajattelin ettet sää varmaan halua mun kommentteja enää ja olet liittynyt Kikin vastustajien joukkueeseen.

   Poista
  4. Hihhih... en sentään!!! Muutaman kerran yritin päästä blogiisi ja kun en päässyt tänne enään, niin menin ja poistin listoilta... HUH... onneks tääki selvis :D

   Poista
 3. Mie kanssa mietin, että kauanko myrsky vesilasissa kestää ja Homen ovet kiinni :) onneksi ei niin kauaakaan. Myrskystä oli jo enteitä, kun edellisen kommenttini heitin :P

  VastaaPoista
 4. Ilmayhdynnän kisoihin, aaaaarrrrgghhhh!! Mulla on a i v a n liian vilkas mielikuvitus tähän!! Pois mun päästä ajatus!

  Mulla oli pakollinen blogitauko ihme konevian takia, en vieläkään ymmärrä mitä tapahtui. Yhtenä hetkenä sitä nettaili ihan normaalisti ja sitten ruutu oli täynnä mustalla pohjalla olevaa valkoista tektiä. Korjaajakin oli ihmeissään. Mutta minä sain siitä aivan loistavan idean ja heti kun netti toimi taas tilasin keittiöön uudet verhot!! http://www.jotex.fi/ellos/paneeliverhot-2-pakk/401346?N=1z141f8Z1z141azZ1z141ln&Ns=RankValue4|1&Nao=9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat, syödessä voi tehdä sellaista ristikkoa, mikähän niiden nimi on ? Sellaista kun lehdissä välillä etsitään sanoja kirjainten joukosta ja saa mennä sivulle tai ylös tai viistoon :) Vähän jouduin tuota linkkiä typistämään, mutta sellaiset sieltä löysin. Ja sitten löysin paljon muutakin mitä mun teki mieli :D

   Poista
 5. Mulle tarjotaan lainaa sähköposteissa - monta kertaa päivässä. :D

  Ihanaa, että blogisi on taas näkyvissä. <3

  VastaaPoista
 6. Häkellyinihan kunluulin että olet mut heivannut kadulle, kun ilman otsikkoa oleva postaus ilmoitti etttä turhaan täällä vajakki pyörit kun ei ole mitään nähtävää. Niinpä sitten päädyin tänne anteeksi pyytämään kun en kiireiltäni ole ehtinyt lukulistaa läpikäymään enkä paljon mitään muutakaan.

  Varsin selventävää tekstiä hakusanoista eikä ihme että ihmisiä kiinnostavat nämä varsin innovatiiviset näkemyksesi asioista, sillä minullekin on käynyt niin täällä, että olen luullut lukevani kakkuohjetta ja siiten huomannutkin lukevani aivan jotain muuta...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä saa pyöriä sen verran kuin kerkiää enkä aja ketään kadulle :D Mulla olisi niin paljon näkemyksiä hakusanoista, joita en kehtaa julkaista :D Googlen pitäisi laittaa joku vapaaehtoinen kysely, että tietäisi mitä hakusanojen takana on.

   Poista
 7. Meikäläisellä ollut hiljaista eloa bloggauksen saralla pari viikkoa, mutta kerkisimpä tänne lukasemaan edes yhden sun iki ihanista postauksistasi.

  Julkkis bb:n aloituksen katsoin ja totesin, että ANDY rules ja taitaa olla se oikea, aito todellinen legenda julkkis niiden muiden joukossa. Meillä vain ei siippa oikein innostu tästä bb touhusta joten mun on paras siirtää peittoni ala-kertaan ja siirtyä sohvalle vahtaamaan bb-julkkuja!

  Hämähäkit .. (mä vihaan niitä edelleen, vaikka ne ei ole mulle mitään pahaa koskaan tehneetkään)!

  Sulle tulee kyllä mitä kummallisempia hakusanoja ja sain taas mukavan hykertelevän naurupläjäyksen näistä hakusanoista. "pitäsköhän munkin viimein rakentaa joku tälläinen kerrompa teille hakusana postauksen"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä sun kanssa ja Andy on suosikkien kärkipäässä :) Oma mielikuva on pyörähtänyt aivan ympäri. Meillä seuraa siippakin tai sitten saa mennä sohvalle :D Voi kuule, kummallisia on ne hakusanat, joita mää en kehtaa julkaista :D Sun pitäisi ehdottomasti tehdä hakusanapostaus, odottelen ;)

   Poista
 8. Nyt rupee kyllä hermostuttamaan että onko Kiki BB-talossa kun ei mitään kuulu linjoilla.
  Tulee ankee syksy kun ei kukaan hauskuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää täällä olen ja pistän postausta mahdollisimman pian. En ole Claudia vaikka me molemmat tykätään puhua Tenoista :D

   Poista
 9. Ihana Kiki Kiksauttaja taas täällä. Mies antoi sulle lisänimen kiksauttaja. :D
  Mun blogiin tullaan aina vaan jonkun toisen blogin kautte tai hakusanalla minttu-mietteet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en olisi niin kiintynyt tuohon Kikiin vuosien saatossa niin ottaisin kyllä tuon Kiksauttajan käyttöön :D Ai kauheeta multa tuli kaakaota nenästä kun nauroin niin :D

   Poista
 10. HihhiiihAAHHahhhaHHuuuhuuu!!!! On se loistavaa, että muu moalima unohtuu, kun sun juttujas lukee. Ei hyvänen aika. Mutta täh, olitsää poissa muka? Määki olin...mut vaan pihallla :)

  Kyllä määkin jätin sen jälkimmäisen sinne laitokselle sillon 27 vuotta sitten, ku oli niin ärsyttävä kätilö! Laitto harjottelijat ompelemaan ja purkamaan ja ompelemaan...ja puudutus oli lakannut jo aikapäiviä sitten! Että ihan asiasta!

  Kiva ku oot tullu takasi, vaikket multa poissa ollutkaan...ja varjelekkin poistua, niin tuun omakätisesti istuttamaan koneen ääreen!

  Reipasta eloa teille :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä teknisiä ongelmia tuossa matkalla :) Herranjumala sentään, toivottavasti joku on harjoitellut sen kätilön lihalla ja pitkään!! Mua alkoi huippaamaan jo pelkkä ajatus. Kyllä oli syytäkin jättää terveiset :D Juu, en poistu :D

   Poista