perjantai 16. elokuuta 2013

Raportti suoraan sängystä.

Ollaan täällä vietelty siipan kanssa Kuuma, kuumempi, hottis - hetkiä pedissä jo toista päivää. Eilen vielä virtaa riitti, mutta nyt alkaa moottori rykiä. Ja voi mun selkä raukkaani. Kyllä se tässä iässä ottaa jo liialliset sänkypuuhat koville. Mää olen se hottis, koska kilpailuviettisenä nostatin kuumeen lukemiin 38.5 siipan ponnistaessa astetta alempaan tulokseen. Outo aika vuodesta saada hirmuinen flunssa.

 Aamulla rääkyin jälkikasvulle, että nakkasee yhden lappusen pöydälle ja siihen olin kirjoitellut XXXXX Tästä arvonnasta ei nyt ole kuvallista materiaalia, koska meitillä on kaikki pöytätasot täynnä limasia nenäliinoja, troppeja ja mehulaseja enkä jaksanut ruveta raivaamaan. Nyt rääkyin lavetin pohjalta miestä tuomaan tullessaan läppärin, että saan hoideltua arvonnan maailmalle. Jos sää laitat mulle osoitetta sähköpostiin flerry@suomi24.fi niin laitan Kustin polkemaan.

Seuraavaksi kätkeydyn peiton alle, koska sain tulikiven katkuisen puhelun jälkikasvulta. (Se onni tästä sairastamisesta on, että voin leikkiä nukkuvaa, kun lapsi palautuu opinahjostaan kotosalle.) Kouluun piti viedä henkilötietolomake ja "Voi v*ttu s***ana kenenkään toisen vanhempi j**alauta ollut laittanut siihen paperiin "Oppilaan kuvan saa julkaista" - vaihtoehtoon lisämerkintää "Joo, jos se on hyvä kuva."

Niin voimaton en sentään ole, että jos siippa erehtyy toistamiseen erehtyy vastaamaan lauseeseen "Sulla on viiksissä räkää."
"Sullakin on." ettenkö jaksaisi lievästi ilmaistuna vähän suutahtaa...

Terveisin Kiki, ei sirkuksen, mutta meidän perheen viiksekäs nainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti