maanantai 4. elokuuta 2014

Mies tuuppasi sisään ja kosteana on pysynyt.
Kun oltiin aikoinaan puolison kanssa seurusteltu melkein kokonaiset kaksi viikkoa niin pakkailin kotosalla viimeisiä tavaroita ennen siirtymistä samaan talouteen yhteisen katon alle. Keittiön pöytä oli vielä paikallaan ja äitienpäivänä siihen ilmestyi juomalasiin tuupattu törkyruma ja törkyhintainen rehupuska. Olin raivoissani rahan haaskaamisesta, mutta hillitsin suuret tunteeni purkautumasta ja käytin siveästi sanoja "Jos et toisi mulle toista kertaa kukkia", kun sitä yhteistä taivalta oli vasta kymmenisen päivää takanapäin. Nykyään noita yhteisiä kilometrejä on sen verran kuljettu, ettei siveydestä ole enää tietoakaan ja vihtoisin puolisoa ympäri korvia kirkumisen säestyksellä kimpulla, jonka saamiseksi olisi pitänyt luopua kaksikymppisestä.

Äitienpäivälahjukset ovat sitten olleet tauolla reilun vuosikymmenen ja mies päätti antaa sitten oikein kunnolla, kun kerran uskaltautui antamaan. Köökin pöytä oli vaihtunut lattiaksi ja horsmanipun sijaan siellä odotti 25 kiloa vastausta kysymyksiin, jotka oli kevään mittaan esitetty useamman kerran: "Onko meillä sementtiä? Onko meillä betonia? Onko se sama asia? Miksei meillä ole?"
Ensimmäisen satsin riittoisaa lahjaani käytin sementtikenkiin. Voitelin ruokaöljyllä lasten koon saappaat ja mies tuuppasi sisään Liiterin jogurttipurkit. Niistä purkeista muodostui varteen minikokoinen istustustila. Reunaan vielä vetelin degoupage-lakalla kiinni pitsiä, joka vastoin mun odotuksia on selvinnyt sateista ja helteistä. Suhtauduin epäilevästi myös pieneen multatilaan, mutta  lobeliat ovat sinnitelleet jogurttipurkin tekemästä suhtkoht pienestä istutusreiästä ja mun tarjoamasta hoidosta huolimatta. Luulisin pikkuripsauksen multaa riittäneen sen takia, että sementti imee itseensä kosteutta.

Ja sitten ihan toiseen asiaan:

Edellisessä postauksessa oli Mitä meiltä pihasta löytyy - teema ja kovasti tärkeä asia jäi esittelemättä; Kurt Linström. (Jäi siellä toinenkin asia esittelemättä; Olin napannut paskanaapureista salakuvan ja pyysin lapsukaista  fotoshoppaamaan siihen kuvaan kasvojen peitoksi kakkapökäleen. Teini tuumaili, että joku v*tun raja täytyy meitsinkin lapsellisuudella olla ja se raja tuli kuulemma vastaan justiinsa siinä kakkakikkareen kohdalla. Mulla olisi ollut siihen kuvatekstikin valmiiksi mietittynä "Meistä on ihan ok ympäripäissämme tyrkyttää kotosalle palaavalle naapurimme alaikäiselle lapselle olutta. Ja on ihan ok mennä seuraavana aamuna mandoliinikrapulassa kysymään siltä alaikäiseltä lapselta, että mistä ihmeestä se sun isä edellisenä iltana oikein suuttui?) Mutta takaisin Kurttiin:Ihana puolisoni opetti ensin oravan aterioimaan kädestä ja lähti sitten töihin ja jätti mut pedon armoille. Kyllä mää sitten rakastan puolisoani. Yllä tilannekuvaa miten oravainen pahaa aavistamatta tuli uudelleen etsimään sitä hyvää ravintolaa mistä niitä pähkinöitä sai ja me säikähdettiin kumpikin. Me säikähdettiin tosi paljon.
Kun oltiin vähän aikaa tutustuttu ja totuteltu toisiimme ja koeteltu rajojamme niin löydettiin etäisyys, joka ei saa aikaiseksi meissä kummassakaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Istuskellaan kumpikin omalla puolellamme pöytää ja välillä totean: "Syö vaan." ja "Älä sää tee äkkiliikkeitä niin määkään en tee."  "30 senttiä, muista 30 senttiä." Se on se mitta, joka on meille sopiva matka, ettei me kumpikin jatketa vauhdikkaasti eri suuntiin.

Tuunasin ihan vahingossa Kurtille virikelelun; Ulko-oven suussa meillä on pöytä, jolle on ollut hyvä tyhjentää taskuista ylimääräiset kun maapähkinä ei oikein toimi semmoisena pesupähkinänä. Pöydän rakoseen vieri muutama herkku eikä niitä sitten saanut sieltä irti.  Ei ollut saanut meitin anarkisti-Kurttikaan vaan hän oli sitten järsinyt pöydän pois siitä ympäriltä. 
Löysin kirpparilta pienen penkin. Mulle tuli visio miten Kurt istuu mini-Emmanuelle tuolissaan ja näyttää söpöltä ja syö nätisti purtavaansa. Olisin napannut kuvan ja sitten olisin tuumaillut siihen kuvan kylkeen jonkun tyhmän puujalkavitsin ja lähettänyt sen seiskapäivää lehteen lukijoiden kuva palstalle ja mun pankkitilille olisi rapsahtanut 15 euroa, jolla olisi saanut monta pussia lisää pähkinöitä. Olisin voinut sitten mennä Tokmannille taas kailottamaan mielipiteeni, kun myyjä tarjoaa chilipähkinöitä, että syötänkö chilipähkinöitä oravalle? Että ostanko sille myös olutta? PMS. Olin syyntakeettomassa tilassa.


Näin se visio sitten käytännössä toimi:


Hän yritti sinnikkäästi takaapäin päästä pesälle.


Ja päätti lähteä kun ei mitään herunut.
Kurt päätti kuitenkin jäädä ilmaisemaan mielipiteensä ja meni istumalakkoon.


Ja sitten meitin anarkisti viskasi koko mini-Emmanuellen kumoon.Ja tässä tyytyväinen virne: Kurt versus tuoli, Kurt tyrmää kolmannessa erässä.
Telkkarista tuli pitkään mainos, jossa orava naksuttaa ja näyttää pelottavilla jättikynsillään miten nyt on tuplabonusta tarjolla. Olen siitä asti jankuttanut pihan oraville "Tuplabonus, näytä tuplabonus" ilman toivottua tulosta.  Paitsi, että pitkän altistumisen jälkeen kaikki kulmakunnan oravaiset ja viereisessä talossa asuvat koirat epäilevät  nimensä olevan Tuplabonus.


Koska tuo meidän lemmikki on semmoinen anarkisti niin tuplabonuksen sijaan hän on oppinut näyttämään kansainvälistä pimpsalooraa kuvastavaa elettä.

Mitä pihasta löytyy - aasinsillalla saan tähän vielä tuupattua ylpeydenaiheeni:
Maalailin alkusuvesta istutustikkuja ja kovasti yllättäen sain kaksin kappalein hyviä ideoita. Ensimmäinen idea oli laittaa ne tikut kuivumaan törrölleen siten, ettei niistä tarvinnut rapsuttaa irti kiinni liimaantunutta pöydän suojana ollutta mainoslehtistä. Hyvä minä!

Ja siitä se toinen hyvä ajatus sitten lähti; Ei enää pelkoa, että meidän pyykkipojilla kiinnitetään "vahingossa" narulle muita kuin meidän omia vaatetuksia. On tämä kyllä vähän tekopyhää ihmiseltä, joka syö imurin pussista löytyneen kuukausia vanhan tomun sisään muumioituneen kääreettömän karkin, mutta en halua kenenkään oman perheen ulkopuolisen kalsareiden liehuvan tuulessa samalla pyykkipojalla mihin litistän omat pussilakanan kokoiset teepaitani hulmuamaan.Olen ajatellut seuraavaksi tuunailla pyykkipoikiin viestiketjun; "Hei sinä paskanaapuri, joka olet kaksi vuotta lainannut meidän ruohonleikkuria. Se syö bensaa ja välillä se voisit olla sinä joka ajelee huoltoasemalle kanisterin kanssa sitä ostamaan."  Jos iskee laiskuus niin ehkä mää kirjoitan sen sellaisen pussilakan kokoisen teepaitani selkään kangastusseilla.Ne pyykkipojilla kiinni kulhon reunaan isketyt tikut muistutti mun mielestä kovasti Amerikan alkuperäiskansan päähinettä. No, minähän siinä sitten laulaa lurautin teemaan sopivasti "Kanootin kapean vesille työnsin" sen verran kovaa ja korkealta, että ensin teiniltä tuli v-alkuisen kirosanan sävyttämä käsky olla hiljaa ja sitten minulta sinkoutui kirosanan sävyttämä kiukkuinen käsky miehen suuntaan, että lopettaa nauramisen ja lopettaa sen äkkiä. Olin kuulemma hyvin keskittyneen oloisesti soudellut ja huopaillut kanoottiani sooloni edetessä. Meikäläisellä on sen verran rohjo selkä, että tottahan toki sitä venhettä sitten piti myös soutaa kun olin sen kerran jo vesille tuupannut. Eihän siinä vesille laskun eteen tehdyssä työssä muuten mitään järkeä olisi ollut. Sihisin asiaa ymmärtämättömälle puolisolle hampaiden välistä, että muistaa siinä nauramisen ohessa hyvin hyvin tarkkaan sen kohdan siitä laulusta, missä "Muistoissa melojan säilyy se ain."

55 kommenttia:

 1. Jes! Kiki on palannut kehiin! Mä luulin että sudenkorento on syönyt sut kun ei ole kommenttejakaan sulta enää tullut. Mut hei... Tosi mageet pyykkipojat! Siitäs sait p-sk- naapuri! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin wikipediasta lukemaan, että sellainen voi aikuisten oikeasti purra ihmistä ja kyllä nyt kirkuna kimpoilee pitkin rantoja kun korento pörrää kaislikosta esiin :D

   Poista
 2. Pisteet betonisaappaista koska sä näyt valaneen ne todella hyvin kun ei näy rotankoloja missään. Ne ovat käytännöllisesti katsoen ikuiset ja niitä muuten voi käyttää myös saappaanheittoon, kyllä ne kuulusteluissa uskovat kun kerrot että olet vasta noviisi lajissa etkä voinut sille mitään että saapas voi satuttaa naapuria niin pahasti.

  Kiits Kurt - kuvista koska harvoin näkee näitä lähiotoksia joissa orava ei tiedä kenen kanssa se on tekemisissä ;D
  Hyvää kesää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...siis et voinut sille mitään että saapas lennähti naapurin puolelle ja satutti sitä niin pahasti.
   **'tun meikäläinen ja meikäläisen pikku online - editoinnit ;D

   Poista
  2. Määhän olen ihan pro jo sementtini kanssa kun mies teki mulle tempun mikä tehdään aina kuulemma rakennuksilla uusille työntekijöille. Ensin siippa veti siihen kuraan sellaisen veneen muotoisen jäljen ja sitten kun mies nosti sitä lapiota niin multa pääsi vahingossa aika lujaan ääneen "Se näyttää ihan p**lulta." Siitä alkuperäisestä versiosta kyllä valitettavasti puuttui nuo tähdet :D

   Poista
  3. Nonni! Sä oot tehnyt ns. "muurarin valan" :D

   Poista
 3. Repo rules 1-0, paskanaapuria vois Kurt heittää pähkinöillä...hei sen sille voi opettaa.

  https://www.youtube.com/watch?v=_qJUjyEmHNw

  Katos toi niin soutaminen jopa kirkkoveneellä onnistuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Kurt oppii näyttämään sitä tuplabonusta niin seuraavaksi opetetaan sitten pähkinän heitto. Sitten voin alkaa jo myymään lippuja meidän sirkukseen :D Mussa on kyllä joku rytminen vika, kun mun teki taas mieli alkaa soutamaan musiikin tahdissa :D Siinä oli kyllä paljon kiivaampi tahti kuin siinä mun edellisessä esityksessä, tuohan oli jo ihan zumbaamista :D

   Poista
 4. Oih - Kiki is back ❤️ päivän pelastus ja illan hihitys :D metka ilme kurrella , kun kaatoi hienon ruokakuppinsa ;)
  Kiva, kun lakkasit laiskottelemasta , oli jo ikävä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurt aivan selvästi kyllä nauraa mun virityksille :D Oi oi, mää oikein herkistyin tirskauttamaan pikku porun kun mua ollaan kaivattu <3

   Poista
 5. Uskollisena Kiki-fanina käyn kurkkimassa bloggeria monta kertaa päivässä, että josko olisi uutta tilannekomiikkaa ja nyt tärppäsi. Voi sitä riemua!
  Ja odotus palkittiin jälleen!
  Sulla se on kamera oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Meinaan Kurt ja sen kuvasarja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on koneella kymmeniä otoksia Kurt edestä, Kurt takaa, Kurt istuu, Kurt istuu ja syö pähkinää :D Hän on niin fotogeeninen, että niitä tulee räpsittyä ja sitten sinne aina välillä livahtaa joukkoon hyviäkin kuvia :)

   Poista
 6. Mainioita oravakuvia! :) Mun täytyy muistaa tuoda teidän pihakurrelle joskus pähkinöitä. ;)

  Hienot saapaskukkatelineet! :)

  Ja tuo on hyvä idea, että merkkaa pyykit nimikkopyykkipojilla! :)

  Ihanaa, että sinulta on tullut uusi postaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitten niitä chilipähkinöitä, vaikka sulle en kyllä alkaisi raivoamaan :D

   Poista
  2. Lupaan etten tuo chilipähkinöitä. :D

   Kävin äsken kaupassa ja kun menin pähkinähyllyjen ohi niin mulle tuli teidän pihaorava mieleen. ;)

   Mulla alkoi soimaan se kanoottilaulu päässä - heti muakin laulatti. :)

   Poista
  3. Mä yritin tänään löytää kaupasta suolattomia/mausteettomia pähkinöitä. :D Vielä en löytänyt, mutta mä en luovuta etsimisessä ;) - Kurt saa pähkinöitä. ;)

   Poista
 7. huippua..kiva kun ilmotit olemassa olostas ;) mie jo vähä kaipailinki..mukava orava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on mukava siihen asti kun ei luule mun antavan kädestä ruokaa. Siinä 30 sentin rajan kohdalla hän muuttuu pedoksi :D

   Poista
 8. Ihanoita Kurtin kuvia, oih! Ja miten URHEE sä olet ollutkaan, noin lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä :D Ollaan sentään niin lähekkäin toisiamme, että mun läppäri on jo mahtunut samaan kuvaan :D

   Poista
 9. Voi jestas Sun kanssasi, ei puhuttu tuosta tuuppamisesta mtn mutta onneksi nuo hienot "kivikengät" lobelioineen ja tuo HURMAAVA orava pelastivat tilanteen! Niin ja Sinä itse:) Fantastisia kuvia ja varsinkin tuo viimeinen oli melko mellevä. Sulla täytyy olla hyvä kamera tai joku ibody? Nämä Sun jutut on niin hupasia ja kivoja että melekeen harmittaa kun mulla ei ole enää ukkoa eikä kakaraakaan riesana, mitä nyt lapsenlapaset käy joskus tilannetta korjaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera on netistä tilattu kiinalainen yksilö, se on valkoinen ja maksoi satasen. Olipas nyt asiantuntevaa :D Sen verran olen kyllä nähnyt hintoja, että yleensä sillä rahalla taitaa saada pelkän kameralaukun :D

   Poista
 10. Kurt (tai Tuplabonus) on aivan hurmaava, ja sä rohkea kun uskallat liikkua samassa pihapiirissä tuollaisen pedon kanssa. Eikä joku ole verrannut oravia ja rottia ja todennut, että ne on ihan samaa sarjaa mutta oravalla on vaan parempi pr-kampanja.

  Ihanaa, kun sä taas annat kuulua itsestäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on rotta millä on turkki päällä :D Luin netistä, että orava levittää yhtä paljon tauteja kuin rottakin. Siis kaikki muut muttei tuo meidän Kurt :D Yhdessä kuvassa on turkissa pähkinän kuoria eikä hilsettä. Niin ainakin mies mulle vakuutteli :D

   Poista
 11. No, johan tässä on ooteltukin kuulumisiasi, mutta kuvista ja textistä päätellen - kiirusta on pitänyt =)
  Hauska kesäheila tuo Kurt - söpöys, mutta niin on sun tuunailutkin, ihania sekä käytännöllisiä juttuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurt on kyllä ihana kesäheila ja aion pitää saman sussun vielä talvellakin :D

   Poista
 12. Vihdoinkin!
  Sun ajatuksilla taitaa olla taipumusta purkautua laulun kautta ulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen taipumus niillä ajatuksilla kieltämättä on, suutun tai ilostun niin aika usein lauleskelen. Luojalla on vaan käynyt joku virhe mun kanssa kun olen saanut kauhean tarpeen laulaa mutten yhtään lauluääntä. Ei se omaan korvaan niin ota mutta läheisille se on joskus raskasta. Lapsen ensimmäinen lause aikoinaan oli "Älä laula." :D Se voi kyllä johtua siitä, että hermostuessani alan laulamaan ja lapsi oli oppinut yhdistämään sen mun suuttumukseni tilaan :)

   Poista
  2. Hahaa, mie kun lauloin esikoiselle aina iltalaulun, niin jahka se oppi puhumaan, se sano mulle "pois!" Sitäpaitsi mie olen kuullu, ja sulla on tosi kaunis lauluääni. Tosin hyväkin lauluaani jatkuvasti kuultuna on raskasta, se on totta.

   Poista
  3. Se on se ääni jotenkin pehmentynyt siellä juutuubiissa ja kone on napsinut pahimmat kimitykset pois :D

   Poista
 13. mahdottoman upeat nuo petoniset saappaat, ihan huiput.
  Toi oravahan on ihan peto:)) mutta niin söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpö, kun hän on sopivan matkan päässä ja peto kun hän alittaa sen 30 sentin rajan :D

   Poista
 14. Hillitöntä menoa :D Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vähän odotettua pitempi paussi, mutta täällä taas :) Mukavaa kun on kaivattu :)

   Poista
 15. Hei Kiki, Olen täällä ollut jo aiemmin lukijana, mutta nyt oikein urakalla juttuihisi pureudui ja sulla vasta priimaa tekstiä löytyykin, ai että mitä juttuja. Näen jo sieluni silmin sinun ja miehesi kemiat ja kovin saman suuntaiselta kuulostaa kuin meidänkin elo. Ja nuo sementtikengät ovat muuten aivan mahtavat.

  Kiitos kun liityit blogini lukijaksi, kiitos kauniista sanoista, vastailen oman blogin puolella vielä kaikkiin kommentteihisi. Mutta wau, mieletön tämä sinun blogi ja aivan mieletön sinun blogikuvaus itsestäsi. :) Avoin, aito ja myös kipeitä asioita sisältävä. Sellaista kuin elämä on.

  p.s. pukamia on täälläkin, tiedät varmaan mitä tarkoitan. :)

  Jee kivaa kun löydettiin toisemme.

  Iloisin terkuin Tiia

  eli tämä tyyppi kyseessä> http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelin miten en ole sulla käynyt ennen kylässä vaikka olen visiteerannut kaikki lukijat läpi, mutta sun nimeen sopiva "se kuvake minkä nimeä en tiedä eikä teini ole kotona, mutta tulee tuohon lukijalistaan", ei anna sun blogiosoitetta jos kokeilin oikeaa Tiiaa. No, nyt onneksi löysin perille ja vietin ihan hurjan hyvän iltapäivän hihittäen ja nyökytellen "Kyllä" :D Olet kyllä tosi hyvä löytö.

   Poista
  2. Hei Kiki, kiitos kovasti ihanista sanosta. Täytyy varmaan muuttaa tuo kuvake, mutta miten, että siihen tulee blogiosoite. Enhän minä nyt tuollaisestakaan ole mitään tajunnut. En todella osaa millään muotoa mainostaa, tai markkinoida tai muutenkaan mitenkään järkevästi toimia tuon blogi>lue rustauksieni kanssa. On hieman sekavaa, kun tuon Tiia K:n alla on oma vakio sähköpostiosoite ja se tulisi jotenkin muuttaa kaiketi blogiosotteksi gmailiin tai jotain. No mutta ei sitä voi muuttaa, no sitten tulisi tehdä uusi.. Voi, voi menee niin vaikeaksi, kun muutenkin aivoja väsyttävää säätöä tämä elämä. Mutta tässä mulle taas mietinnän paikka ja jäähän tämä vaivaamaan, niin joku päivä asian selvitän. :)

   Kivaa jos olet kuitenkin tykännyt ja hihitellyt, sen mukavempaa palautetta ei voisi saada. Ja kyllä sinun jutut vasta yltä kylläisen hauskoja ovatkin. Olen saanut hyvät naurut minäkin, kiitos. :)

   Tiia

   Poista
  3. Luulen osaavani selittää mistä saat laitettua sen blogiosoitteen. Kun menet bloggerin siihen ensimmäiselle perussivulle niin siellä oikeassa yläkulmassa on pikkuinen loota, jossa mulla lukee Kiki ja on muffinssin kuva niin sulla on sitten varmaan siinä Tiia K. Siitä kun klikkailee niin tulee blogger-profiili ja siitä sitten muokkaa profiilia. Sieltä sitten näytä omat blogit, valitse näytettävät blogit. Sut kyllä löytää tuosta kommenttikenttään jätetystä kuvasta kun jostain syystä ne on eri asia kuin se kuva mikä tuohon lukijapalkkiin. On tämä kyllä monimutkaista :D Kiki komentaa muuttamaan sen blogiosoitteen näkyviin :D Jotta mahdollisimman moni löytää paikalle, sulla on niiiiiin paras blogi, että sitä pitää kaikkien lukea!

   Poista
 16. Kurt vaikuttaa huippu tyypiltä!
  Kuten ihmisystävänsäkin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurt on huipputyyppi ja toivottavasti minäkin aina välillä, silloin kun en ole nälkäinen eikä mua ole hetkeen ärsytetty :D

   Poista
 17. Ihanat betonisaappaat <3 sun pitää tehdä tuollaiset sun naapurillekin ja lappu viereen "Saa lainata" ja kehotus kävellä uusilla saappailla vaikka lähirantaan. Kiehun täällä noiden idiootti alkoholin tuputtajanaapureiden idioitismille.

  Mutta sitten Tapaus Kurt. Ihana ja sata sydäntä perään :) Minä tykkään oravista. Vaikkakin lapsena huutelin pihalla "Orkku, orkku!" enkä ymmärtänyt kun äiti käski pitää pienempää ääntä ;D Teidän orkku on vielä harvinaisen söpö yksilö kuvista päätellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää voin vaikka tarjota kyydin tuohon lähirantaan ja antaa vähän vauhtia :D Kyllä mää aikuisten oikeasti suutuin niin paljon, että ilman miehen hillitsevää vaikutusta olisi saattanut lätty lätistä. Sitä löytää itsestään ihan raivohullun puolen kun on omasta pennusta kysymys. Orkku :D Apua Nunju :D Voi kauheaa :D Mun on nyt valitettavasti kiireen vilkkaa unohdettava tämä ilmaisu ettei vaan vahingossakaan lipsahda :D

   Poista
 18. Ihanat kumpparit! ♥
  Ja ihana Kurt ♥ ...Vaikka ei taija mikkään älyn jättiläinen olla...! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurt on ihana vaikka onkin tuollainen väärästä suunnasta pesälle pyrkijä :D

   Poista
 19. Olen täällä jo monta viikkoa odotellut, että koska sää jälleen palaat täysillä voimin ja täydellä sanavarastolla. Sieltähän sää saavuit ja heti otsikon lukiessani pyrähdin jälleen jäätävään nauruun. Niin tyhmä olin, että en edes enskiksi tajunnut otsikon merkitystä "valhtelen", koska ajattelin heti suoralta kädeltä aivan kaksimielisesti asiaa. Kunnes tulin tänään uudelleen oikein läppäriltäni katsomaan tätä postausta ja katsoin postauksen ensimmäistä kuvaa ja totesin, että no niin siellähän oikein mukavat saapikkaat!! :)

  Voi kurtsi on sulla siellä veikeä kaveri kyläilemässä ja hyviä kuvia olet saanut aikaiseksi. Kurre vois sitä pa....ka naapuria heitellä näillä pähkinöillä!!! :)

  On sulla kuule nyt komiat pyykkipoijjaat ja ihan omalla nimikolla. Kyllä nyt pitäisi tietää kenen pyykit ovat kenenkin! :)

  Ja se arvonta kuva??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää heitän niillä saappailla vielä jonain aamuna paskanaapuria kun vetäisen aamulla rullaverhon ylös ja siellä odottaa näkymä 50+ ikäinen kaljamaha alushoususillaan olusella :D Tietysti ei pitäisi valittaa niin kauan kuin se olut on omaan käyttöön eikä sitä tyrkytetä mun alaikäiselle lapselle. Arvontakuvan hoidin, tämä mökkeily saa mut toimimaan niin hitaalla, että se venui, mutta nyt osaan laittaa läppärilläkin kuvan. Sehän olikin ihan samanlaista kuin laatikkokoneella :D

   Poista
 20. Upeita tuunailuja! Ja Kurt on ihan YKKÖNEN :D

  VastaaPoista
 21. Jurtan sivupalkissahan on lukulistalleni kuuluvien blogien esittely ja koska sivupalkki on hieman kapea, niin sun blogis rrs - syöte näyttää varsin mielenkiintoinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää täällä jo mietin lukeeko siellä; Kikis Home Mieheni tuuppasi siskoani jos tuota otsikkoa lyhentää :D

   Poista
  2. No siellä on vaikka mitä törkeyksiä: meillä oli hirveä (väärä käsitys, joka viittaa sarvieläimen käyttöön makuuhuoneessa syntyy kun lukee ne muut syötteiden otsikot), mies tuuppasi otin kalun etc.

   Valistusta ja vastauksia on siis annettu... ;D

   Poista
 22. No ootha sää henkissä vielä helteidenki jälkeen, aattelin jotta liekkö uupunut vallan, kun ei mitään kuulu. En sen puoleen oo minäkään liiemmin täällä roikkunut. Mutta taas oli semmosta asiaa jotta, nauruhermot kovilla.

  Voi rähmä, mimmonen naapuri. Jottae tarttis tehä tuommoselle kusipäälle. Ehotan risiiniöljyllä terästettyä drinkkiä.

  Mää kovasti ihmettelen, että eikö se teini siellä korvat luimussa punastele näistä sun otsikoita. Mies ainaki sattu kerra lukemaan, ku olin sivullas, että kenekäs blogia luet, aika rankkaa tekstiä :D

  Vai on kurre teilläki, meillä kans. Ovat mokomat oveliä. Tää meijän Olli löys liitereistä auringonkukansiemen-pussin ja tyytyväisenä muista välittämättä nakerteli hyllyllä istuen. Minäpä kerran askartelin siellä samaan aikaan eikä välittänyt lainkaan. Sitten kerran tämä viheliäinen otus oli linnunpöntöllä vaanimassa poikasia, niin pussin suu män visusti kiinni. Piin oikein puhuttelun ja Olli läks luikkimaan korvat luimussa pesäpuulleen.
  Mainio kuvasarja kerrassaan tuosta teijän Kurtista. Minen oo vielä omia otoksia laittanu jakoon, mutta parisenkymmentä niitä on tullut otettua.

  Mutta hei kuvia niistä saappaista sitten valmiina tahtoo hän. Nam!

  Pyykkipoijjaat oikein ihania, millä tekstin teit...ihana fontti. Joku vanha kirjotuskonefontti, onko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengissä vielä ollaan, me ollaan mökkeilty kakkanaapureiden takia aika paljon ja siellä tulee tuijoteltua laineiden liplatusta ja tuppaa unohtumaan tietsikka. Vaikka se melkein koko ajan tönöttää edessä :D

   Risiiniöljydrinkki, pistetään vinkki korvan taakse. Siitä saa varmaan pienemmän tuomion kuin tirvasemisesta :D

   Kysyn aina teiniltä luvan kaikiin teiniä sivuaviin asioihin ennen nettiin päästämistä. Otsikot ei ole olleet niitä asioita :D Meillä lapsukainen käyttää mun blogista nimitystä keski-ikäisten huumori :D Se tuppaa olemaan mies, joka laittaa punakynää mun pahimpien tekstien päälle :D

   Se taitaa olla tuo lintujen jahtaaminen ainoa tilanne, jossa orava muuttuu ihan oikeasti pedoksi. Kyllä olisi meilläkin kaikunut korkeat ääniaallot jos menisi Kurtti linnunpoikasia jahtaamaan.

   Tuo pyykkipoikateksti on Tiikerin siis Tigerin parin euron leimasimista. Tykkään, halvat ja hyvät, siis täydellinen ostos :D

   Poista
  2. Siis kuNppareistahan olikin kuva...todella ihanat. Paaaaljon hienommat ku mun eka tekeleet :) Mulla se varsi hajos, kun aloin repiä leikattua kuNpparia pois. Melko ohunen oli se istutuspurkin yli jäänyt reunatila. No lopulta minä tuuppasin ne kolot täyteen sementtiä. Kestää paremmin. Viis kukista :)

   Tigeriin siis menen...onko se oikea- vai nettikauppa?

   Poista
  3. Tigerillä on nettisivut mutta se on vaan semmoinen makustelupaikka eikä sieltä saa tilattua mitään, mutta näkee mitä on tyrkyllä :) Tästä linkistä pääsee http://www.tiger-stores.fi/myymalat.html Sää kun saat ostaa pikkuprinsessalle ihanuuksia niin siellä on ihan hirmuisesti kaikki tyttöjen jutskia :) Jos asustelet sopivalla etäisyydellä Tiikeristä niin sinne kannattaa ehdottomasti mennä kun siellä on kaikkia mausteita ja muita mitä oikeasti tarvii. Vaikka onhan leimasimetkin nyt todella tärkeitä :D

   Poista