sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tuuningia ja aikuisviihdettä

Mää kaivelin tapettijemmaa ja nappinauhajemmaa ja yhdistin kaiken V-V:n koulukuvien mukana kotiin kantautuneeseen tukipahviin. Liisterin puutteessa levittelin pahville paperiliimaa ja hyvinhän se jämähti kiinni. Sitten päälle monosabloona ja joulukenkä on valmis. Erityisen tyytyväinen olen, koska äkkäsin tunkaista kiinnitystä varten rautalangan pahvin ja tapetin väliin ja nyt se sitten roikkuu nätisti. Viime suvena iski joku ohimenevä kynnenkasvatusinto ja heräteostoksena tupaan kulkeutunut toiletin kaappia koristava lasiviila osoittautui tosi hyväksi siistijäksi kynsisaksilla nyherretylle reunalle. Siis oikeassa olin, kun ilmoitin niiiin tarvitsevani sellaisen. Käytössä se on nyt sitten ollut. Teen Aikeissa on tehdä näitä saapikkaita joulukuuseen tsiljoona muutama, jotta mää säästän siihen viilaan hukatut pennoset kuusenkoristeiden budjetin pienentymisellä. Tämä oli sitten vain ajatus eikä varma lupaus pienentää kotiin kantautuvien killuttimien määrää. Mää olen jo kuullut etäistä kutsuhuutoa joulukoristeiden hyllyltä.

Juu, mää tiedän, ettei niitä BeeBee-juttuja, mutta edellisen satsin jälkeen lukijamäärä kasvoi kolmella, joten ihan pakottava tarve on nyt sitten vielä kerran kokeilla onnea. Anteeksi. Älkää tehkö mitään joukkopakoa, se loppuu viikon päästä, joten ei näitä enää montaa ehdi tulla. Meillä on siipan kanssa uusi lapsille sopimaton aikuisten leikki meneillään. No, ei mikään semmoinen. Sitä leikitään seuraavasti;  kysäisin puolisolta, että muistutanko mää BB-Teaa? Se nauraa (???????) ja vastaa tirskahdusten lomasta;  "Et kulta, et yhtään:" Sitten mää nippasin (sehän tästä tekee muksuille soveltumattoman) ja vastasin "Sano toi kuule ihan ilman tota naurua!" Tätä leikkiä tullaan jatkamaan meitin iltamissa, kunnes BB loppuu tai rakas mieheni oppii pitämään pokerinaaman. Korjaan, tullaan jatkamaan, kunnes kasvoille löytyy peruslukemat.


Siippa on muuten aivan varma, että meillä on taas vieraita eläimiä; se meni hakemaan jotain tylsää autolehteä jemmastaan ja takaisin köökkiin palattuaan hiiri? tai joku muu elukka? oli nävertänyt  hirveet reiät juustokakun reunaan. (Liiteristä, en ole leiponut.) Tämä menee taas kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa osastolle. Yllä todiste tilanteesta. Siis apua, katsokaa miten sillä nakertajalla on ollut lusikan levyiset jyrsimishampaat...
Mää alan nyt mättäämään paketista sitä loppubaakkelsia, ennenkuin se peto tulee takaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti