sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kiki käyttäytyy tai ei


Arvonta on yhden postauksen alaspäin.

Ensin ihan hirveesti Tervetuloa uusille lukijoille  Mää ihan vaan varmistan, että huomioivathan kaikki näitä olevan kokonaiset 11!!! Siipan mielestä meillä tuoksahtaa omakehu, mutta mää olen sitä mieltä, että se on eua de itsetunnonkohotus tai sitten kanelikynttilät, joita mää hamstrasin Vahinkotavarakeskuksesta. Ne oli tosi laatu löytö; puolet halvemmalla rättimarkettien hinnasta ja jopa lapsukaiseni havainnoitsi shoppailuni. Suora siteeraus "Mikä v*ttu täällä haisee?" Mää virkahdin pikku piltilleni, että voin suorilta kertoa, ettei tuoksu ole lähellekään ***tua.  Että se pipari nimitys käsitykseni mukaan juontaa juurensa jostain muusta. Jälkikasvu vetäisi hirveät kilarit ja sain saarnan siitä miten pitäisi käyttäytyä ikätasonsa mukaisesti. Jaa, niin, juu; ikätasoni mukaisesti. Rakas lapseni siis menetti                                malttinsa ja muistutti minua käyttäytymään kuten lady, jonka matkamittariin tulee tässä kuussa 40 v.

En ole sitten taas käyttäytynyt muuallakaan; me lähdettiin liikenteeseen siipan kanssa perjantai-illan ajankuluksi Motonettiin täyttämään V-V:n vaadetta jostain subwooferista. En tiedä mikä se nyt oli, mutta kauheen loven se teki kukkaroon. Mää majoittauduin miettimään syntyjä syviä ( mitkä kaikki maut pitäisi olla limpskakoneelle; popkorni, vaahtokarkki, jellybeanssi) ja mitkä kaikki maut pitäisi olla kapselikoneille; piparminttukaakao, irish coffee, Mars) koska supvohveli ja metrinen jonottajien ketju palvelutiskille ei herättänyt mielenkiintoani. Mää aistein jonkun lähialueellani ja käännähdin olettaen sen jonkun olevan puolisoni.  Koska mää lausun ensin ja funteeraan sitten vasta päästin suustani kysymyksen "Haluutko sää hautakynttilän?"  Sitten mää tajusin puolisoni olevan 20 senttiä liian lyhyt ja 20 vuotta liian vanha. Siis apua; hyvällä mielikuvituksella tämä on tulkittavissa uhkaukseksi. Eikös nyt ollut joku halloween ja eikös silloin pelotella? Arvatkaa vaan onko meillä nyt sitten väännetty Poliisi-Tv kaskuja laittomista uhkauksista. (En siis minä vaan ainaniinjärkeväpuoliso; nykyisin lapsellinen). BigBrother talosta kun sai yksi tuhmeliini poiston osakseen on meillä myös                                           kuulosteltu "Kiki" sinut on poistettu Motonetin talosta - tyyppisiä huumoripläjäyksiä.

Koska suositut blokkaajat saa niitä ilmaislahjuksia ja hei, meitsillä on lukijoita jo 44 niin mainitsen vielä kertaalleen Motonet. Voisitteko Te nyt sieltä lähettää lahjakortin, koska suppivuufferin tuoma rauha ja sopusointu kesti lauantain ja nyt se kakarani pikku piimäsuuni haluaa jotkut kaiuttimet. Mää kiittäisin ja massipussini kiittäisi. Päivästä ja tuulensuunnasta riippuen myös jälkeläiseni saattaa kiittää.           Painostakaa edes tekemään sitä vaahtokarkkilimpskaa. Mää noukin sen kyllä osaksi ostoksiani; ainakin yhden kerran.

        Mää suunnistan siipan kanssa nyt kauppaan; mieheni lupasi meikäläiselle karkkia jos mää jätän keppostelun väliin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti