torstai 29. marraskuuta 2012

On meillä näyttäytynyt tämmöinenkin


Ensin ihan mää toivottelen Tervetuloa! uusille lukijoille 

Viime postaukset on kiertyneet Lusikkahampaan ja vihaisen hirmulisko esittelyyn. (Se fasaani, eikä meitsi silloin, kun iskee pms.) Esittelen sitten vielä yhden meidän pirtistä löytyvän:Kuva 1.

Laji
Homo Sapiens,  heimoltaan Aapeesee-teini. (Aakkosten alkupään huoltoaseman parkkipaikalla hengaileva mautoilija.) On näitä muitakin kuten massateini, pissis, perusteini ja varhaispertsa. 


Levinnäisyys
Meidän torpassa teinien populaation levinnäisyys esittäytyy erityisesti eteisessä, jossa keski-ikäinen tantta saattaa kellahtaa kumoon lauman jättämään kavioiden suojusten esiintymään. (Katso kuva 1.) Tällöin keski-ikäisen tantan suusta saattaa purkautua Aapeesee-teiniltä opittu "WTF".  (What the f*ck)  Lauman koostumus on 2/3 osaa mallia uros; kanootti kokoa  46 ja 1/3 osa mallia naaras;  kenkä 37-42. 


Elinympäristö ja elintavat
Koisii mieluiten aamuneljästä eteenpäin 12h. Ärmyilee herätettäessä, ärtymys jatkuu, kunnes nukkumatti ilmaantuu tai massin tarve yllättää. Hymyilee aurinkoisesti, kunnes tavoite, raha tai muu hyödyke, vaihtaa omistajaa. Tälläisena ohikiitävänä hetkenä Aapeesee-teinin keski-ikäinen emo ei mieti, että miksi ylipäätään hankki lapsia. Elinympäristö on eristetty muusta yhdyskunnasta verhoilla ja paukahtavalla ovella. 


Vaarallisuus ihmiselle
Taidokkaasti johdattaa tilanteen räjähdysherkäksi ja tällöin rasittaa mielenterveyttä. Tällaisen tilanteen aistittuaan pyytää anteeksi. Anteeksipyynnöksi tulkitaan seuraavat; tiuskaistu sori, miten sulla päivä meni - kysymys, olin pahalla päällä - selitys tai halaus. Anteeksipyynnöksi on tulkittavissa myös vapaaehtoisesti suusta irtoava kokonainen lause,


Kuva 2.

Ulkonäkö ja koko
Raamikas. Käytetään pelotteena KäTy hippaloissa randomien varalta. (Kämppä tyhjänä juhlat, joihin saapuu tuntemattomia ihmisiä. Oma versioni  pidetään "kädestä tyttöjä" juhlat meni vähän metsään. Kiertää aapeesee-teinin kaveripiirissä vitsinä.) Muita lyhenteitä esim. LOL (Laughing out loud.) ja ROLF (Rolling on the floor laughing.)  
Sukii sulkiaan aamuisin ahkeraan ärräpäiden saattelemana. Siistityssä versiossa kysyy, oliko pakko pyöräyttää lapsi luonnonkiharoilla varustetun uroksen kanssa ja sitten suutahtaa, jos olettaa kysymyksen olleen kysymys. Jälkeensä jättää harmahtavan hiuslakkatahman pikkulan peiliin. (Katso kuva 3.) Suosittelen tämän lajityypin edustajien emoille siistimiseen Cillit Bangin ikkuna&lasia. Ja kikkuroiden taltuttamiseen Wellaflexin ultra strong holdia ja lyhyttä hiusmallia.

Ravinto
Oppivelvollisuuden kutsuessa poikasta, emo surffaa jarruraitakalsareiden, limsatölkkien ja homesienten kasvatusalustojen joukossa. (Erityisesti mainitsisin auki jätetyt pleikkari tai x-loodan pelien kannet, joihin liukastuttuaan keski-ikäiseltä tantalta voi päästä "WTF" ) Tällaisella tutkimusmatkalla akkunasta löytyi porkkanaraastetta. (Katso kuva 2.) Todistettavasti ravintona ainakin siis raasteruoka. Voisihan tässä ehkäpä olla kyseessä joku oman reviirin merkkauskin?

Uhanalaisuus
Toiveissa on, että tapahtuu metamorfoosi aapeesee-teinistä onnelliseksi, järkeväksi aikuiseksi. Jos meillä tulevaisuudessa on 30-kymppinen peräkamarinpoika samanlaisilla käytöstavoilla niin mää pakenen ja muutan kyllä siipan ja itseni jonnekkin toiseen torppaan asumaan.

Lisääntyminen
Siis ei kiitos mielellään muutamaan vuoteen. Käynnistettäessä keskustelu tilanteen estämiseksi uhittelee Aapeesee-teini muuttavansa lastenkotiin mielummin, kuin altistuvansa enää yhdellekkään  "Kuule, tiedätkös kukista ja mehiläisistä" - aiheiselle jorinalle.

Kuva 3.

Kieli ja kommunikointi
Ilmaisee ajatuksensa kiteytetysti; Voi v*ttu, v*ttu, v*tusti. Tartten rahaa. Tarttis tankata. Tänks.
Käyttää paljon kansainvälistä elekieltä. (Katso kuva 4.) Mää häveliäisyyssyistä nyt sitten vähän sitä kuvakäsittelin.


    Kuva 4.


                                                                                    Muuta huomioitavaa                                                                              
Kirjoitinko mää sen keski-ikäisen tantan varmasti tarpeeksi useasti...  Mää täällä totuttelen muuttuneeseen elämäntilanteeseen.        Kiki 40 v, tänään, ensimmäistä päivää. Hakusessa vähän, että miten tässä nyt sitten pitäisi käyttäytyä...
Että onko tää nyt sitten WTF tässä nyt tapahtui vai pitäiskö olla ettei voi kun LOL vai onko tilanne, että sitten vaan pitäisi ROLF:ia? Ainakin tuli heti vähän nuorekkaampi olo, kun vähän käyttelin tuota nuorisokieltä. Mää lähden nyt raappimaan sen kylppärin peilin puhtaaksi (taas) ja tutkin uudestaan, että katsooko sieltä vieläkin takaisin mun mutsi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti