torstai 22. marraskuuta 2012

Rakkautta ja SubstraliaEnsin ihan hirveesti Tervetuloa! uusille lukijoille 

Mää sain tämän tunnustuksen sekä  että  ja olen näistä aivan lapsekkaan onnellinen. Jälkikasvuni  ilmaisi huolensa liiallisen ilonpidon seurauksena; "Hanki mutsi itelles elämä ". Mää en sitten hirmuisesti uskalla leijailla merkkieni kanssa, ettette funteeraa samalla lailla. Mutta nyt toimerruin jakamaan kredilibiteettiä eteenpäin. Yritin uutterasti selvittää mitä substanssi tarkoittaa, mutta opein googlesta ainoastaan, että tuon kred-liipadaapan voi yhdistää edelliseen lauseeseen, ehkä? Mää opein myös substanssiosaamisen tarkoittavan sitä, että joku osaa tanssia hyvin subin telkkariohjelmissa. Päädyin luottamaan itselle tutumpaan subst-alkuiseen Substraaliin ja jaan tunnustuksen eteenpäin blogeihin, joista mää olen saanut voimaa ja ravinteita. Tähän tunnustukseen kuului kiittää lähettää tulosuuntaan kiitos; Kiitos! ja paljastaa 8 asiaa itsestään ja jakaa tunnustus eteenpäin matkaan 8:lle. (Mää pistän                                           sitä itsensäpaljastamista tulemaan toisella kertaa.) Mutta niihin voimablogeihin:


                                                                         
Täällä blogissa mää olen itkenyt ja nauranut. Ja oikein olan takaa kumpaakin. Mää olen tavannut isäni viimeksi 80-luvulla ja ei siinä tietysti olisi mitään normista poikkeavaa jos tilanne ei olisi se, että isää ei tarvitse etsiä Kadonneen jäljillä ohjelmassa, eikä isäni myöskään ole edesmennyt. Isäinpäivät on vaikeita ja mää sain Mennan blogissa sellaisena päivänä laastarin avohaavan päälle. Tuntuu kyllä kauheen pahalta olla tyytyväinen, ettei kaikilla ole keskiverto isä, jolle haluaa toivottaa onnea ja lahjoa Päätalon romaanilla. Mää pyydän anteeksi, mutta se pikkuKiki, joka seisoo tienposkessa matkalaukun kanssa odottamassa iskää (joka ei käytännössä koskaan saapunut) oli tyytyväinen.  Voisiko tätä nyt sanoa mielummin vertaistueksi eikä ilkeydeksi. Vahingonilosta kun ei ollut ollenkaan kysymys. Mää vaan tunsin itseni monta mittayksikköä vähemmän sirkuksen kummajaiseksi.  Mennan blogista löytyy myös niin                                                           maukkaita tv-ohjelmien arvosteluja, että, että, niin hyvää ettei sanotuksi saa.

                            Jaahas, sitten tapahtui niin, että mää tajusin, että tästä postauksesta tulee tällä vauhdilla
                                            novellin mittainen. Mää päädyin ronskisti laittamaan vaan listan:

                                                                              2
                     Ihan pakko mainita, että jos mun täytyisi vaikuttaa todellisuutta fiksummalta, niin laittaisin Ellin
                            blogiin viestin "Voisitko mitenkään tehdä lyhyen referaatin niinku kaikesta, pliiis."

                                                                           

                                                                           

                                                                              8. Juuri Sinä siellä
         Tämän jumbon mää jätän vapaaseen poimintaan kaikille Teille, jotka haluavat tämän poimia matkaan.
             Kikin blogiluettelosta löytyy ainoastaan substancea. Siellä on valikoima aivan mahtavia naisia.
                                                                              Olette upeita kaikki!
Tämän mää sain   Tunnustukseen kuuluu kiittää antajaa, linkittää blogi  ja  antaa tunnustuksen matkata uusiin blogeihin (5kpl), joissa on alle 200 lukijaa. Ja toivoa, että vastaanottaja jatkaa ketjua. Saksa on vieraampi kieli, joten tämä on arvuukauppaa, mutta mää muodostan tästä nyt oman tulkinnan ja lähetän tämän blogeihin, jossa on paljon lovea. Sitten mää ajattelin heti , koska siellä on positiivista elämäniloa, josta tarttuu aina rippunen omaan mielialaan. Mutta tämähän tuli sieltä, joten mää laitan tunnustuksen matkaan seuraaviin sydämmellisiin blogeihin:       

                                                                             
Tämän viimeisen mää jätän vapaaseen poimintaan kaikille Teille, alle 200 lukijan blogeille, jotka haluavat tämän poimia mukaansa. Mää olen törmännyt lukuisiin ja taas lukuisiin blogeihin, joissa on paljon lovea.  Ja jos siellä näytön toisella puolella on aloitteva bloggari, niin                                                  ole vaan ronski ja kapsaise love mukaan. Jokainen blogisti on kehun arvoinen.
             
Koska mää olen ammattimurehtija niin aloin siipalta tiedustella etteihän se edellisen postauksen otsikko vaan ollut mauton? Ja uskokaa vaan, kyllä mää usein jännitän ylittäneeni hyvän maun rajat kolisten. Mietiskelin jos lukijoiden joukossa olisi vaikka kasvissyöjä ja loukkasin tunteita mauttomalla otsikolla. Ainaniinjärkeväpuolisoni lohduttelin sen olevan mahdoton yhtälö: "Eihän se nyt voi olla mauton,                                                                     jos se on vahvanmakuinen ja herkullinen riistaruoka"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti